|
اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد
|
|
۲:۵۷, ۳۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۲:۵۸ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۴)bidel نوشته است: من شنیده بودم سیستم ملی ایران اسمش آریوس هست ![]() ![]() ![]() آریوس کار چندتا از بچه های فعال لینوکس ایرانه که از روی علاقه و برای راحتی کاربرای ایرانی بر پایه اوبونتو یه توزیع به اسم آریوس (Ari OS) ساختن . سیستم عامل ملی ایران نیست ! چیزی به اسم سیستم عامل ملی هیچ جای دنیا وجود نداره یا حداقل از این کلمه استفاده نمی کنن . این کلمه ی ملی ساخت رسانه های خودمونه (بومی بهتره چون ملی چیزیه که از صفر تا صدش رو خودت بسازی مثل همین موشک ها و ماهواره ها) . برای انرژی اتمی و مخابرات هم از همین سیستم ها استفاده می کنند فقط از نظر امنیتی (سخت افزار ، نرم افزار، فایروال و... ) تغییراتی رو توشون می دن . نیازی به درک نداره خیلی ساده و راحته. شما از یه سیستم عامل استفاده می کنی ( مثلا لینوکس ) و اون رو با توجه به نیازت شخصی سازی می کنی . حالا برای دفتر کارت می خوایی یا خونه یا نیروگاه برق نقل قول:اسمش روشه: ملی! یعنی برای ملت نیست!(منظورم بانک نبود ها!)وقتی کلمه ملی روی یه چیزی نوشته می شه یعنی برای ملت !. نقل قول:چیزی نیست که من و شما بتونیم کاربردش رو درک کنیم.شما رو نمی دونم ولی درکش اصلا سخت نیست نقل قول:حالا اطلاع دقیق ندارمخیلی خوبه وقتی در مورد چیزی اطلاع نداریم یه جستجو بکنیم و بعد در موردش نظر بدیم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,084 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,980 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد! | شیعه تنوری | 46 | 16,594 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,588 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,971 |
۱/آذر/۹۲ ۴:۰۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,431 |