کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: درباره وهابیت
چیز خاصی نمیدونم
قبلنا تو سایتهای مختلف یچیزایی خوندم
مطالعاتی داشتم و دارم
ارزش وقت گذاشتن و مطالعه ندارن
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد
۱۴:۰۳, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
وهابیان می­گویند چرا آن قدر می‌گویید یا رسول الله مدد! یا علی مدد!
  • در جواب می‌گوییم:
قرآن می‌گوید: (بَلَى إِن تَصْبِرُواْ وَتَتَّقُواْ وَيَأْتُوكُم مِّن فَوْرِهِمْ هَذَا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُم بِخَمْسَةِ آلافٍ مِّنَ الْمَلآئِكَةِ مُسَوِّمِينَ).[1] اینجا هم سببیت است.
من گاهی در برخی از آیات قرآن تأمل می‌کنم که می‌گوید: (ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ). وهابی‌ها هم زیاد به این تمسک می‌کنند. شما می‌دانید استجب از باب استفعال است.
  • چرا قرآن نگفت أدعونی أجب لکم؟ اجابت دعوت است.
  • اما چرا به باب استفعال آورده است.
آیا اشاره ندارد ـ یحتمل و العلم عند الله تعالی ـ که تو از من بخواه، اما این نظام، نظام اسباب و مسببات است. من کاری می‌کنم که کارت حل بشود. خرق نظام طبیعت نمی‌کنم. اما این تصرف خدا و اعجاز الهی، در این نظام طبیعت است. یکی از چیزهایی که منشأ رحمت الهی است، دعای پیغمبر و وجود پیغمبر است: (وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ).[2] پیغمبر وسیله رحمت الهی است. همه عالم منشأ رحمت الهی است. دعای پدر و مادر منشأ رحمت است. دین و وحی‌ای که پیغمبر آورد، منشأ رحمت است.
لذا اولاً، می‌گوید: (وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذ ظَّلَمُواْ أَنفُسَهُمْ جَآؤُوكَ فَاسْتَغْفَرُواْ اللّهَ)، آن وقت (وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ)، سپس: (لَوَجَدُواْ اللّهَ تَوَّابًا رَّحِيمًا).
[1]. سوره آل عمران(3)، آیه 125.
[2]. سوره انبیاء(21)، آیه 107.
منبع: مجله سراج منیر شماره 9/استاد علی اصغر رضوانی مشروعیت توسل سال چاپ1392

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد - mahdy30na - ۳/آبان/۹۳ ۱۴:۰۳

[-]