|
بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال
|
|
۰:۱۱, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۰:۱۲ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
انگار بعضی از طرفداران گروه در این تاپیک آمدند و خیلی به این گروه تعصب دارند ، دوستان تعصب را کنار بگذارید این چیزی که من می گم رو گوش کنید: (درسته بعضی از دوستان بیخودی به این گروه شیطان پرستی نسبت داده اند)
سال گذشته یکی از کشیش های آمریکا گفته بود که موسیقی متالیکا یک سبک کرستین است و یکی از راه های رسیدن به خدا گوش دادن به همین موسیقی است!!! شاید این گروه بعضی از اشعار زیبا هم داشته باشد ولی این به این معنا نیست که ما هم برای رسیدن به خدا از اشعار این گروه استفاده کنیم ، دین مسیح دین تحریف شده و دین کاملی نیست از نظر دین ما انسان نمی تونه معنویت خودش را به غیر از خدا پر کند...این را هم که گفتم این گروه از سربازان آمریکایی حمایت کرده یک حقیقت است ، حالا این بستگی به شما دارد که خودتون از سربازای آمریکای خوشتون بیاد یا اینکه نه سربازای آمریکایی را یک متجاوز بدونید ....(ولی نباید تجاوز سربازان آمریکایی به دختران عراقی رو فراموش کنید) و اما ابتذال در این گروه: درست که این گروه اشعار زیبایی درباره ی عدالت و یا حتی درباره ی طمع و ...دارد اما بعضی از ویدیو های این گروه به ابتذال تبدیل می شود ، و از نظر مراجع تقلید موسیقی مبتذل حرام است. (تاکید می کنم نه همه ی آهنگ ها) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه) | asier | 113 | 83,556 |
۱۰/خرداد/۰۲ ۱۷:۴۵ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 69,353 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,916 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,664 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| آشنایی با بلک متال Black Metal | عطر نرگس | 30 | 27,657 |