کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ بخش اول ] نقدی در فیلم هابیت: نبرد 5 ارتش
۲:۲۸, ۱۰/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۴ ۲:۲۹ توسط marveh.)
شماره ارسال: #12

(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۶)sam101 نوشته است:   با سلام.خدمت اقا محمد باید گفت که:درسته ما صهیونیسم رو نماد دجال میدونیم ولی این فیلم ساخت امریکاست و بخورد مردم دنیا میدن.همون امریکایی که سالهاست امام دوازدهم شیعیان رو انتی کرایست یا دجال جا زده.طبیعیه اخر فیلم باید نماد ضدمسیح نابود بشه. دوستمون هم که زحمت نقد رو کشیدن در نظر داشته باشن:اینکه هابیتها همون انگلیسهان و الفهای باهوش همون امریکا هستن و زبانم لال سایرون هم امام زمانه خیلی با شرایط فعلی جور در میاد.لابد ازاروگ و اورک هاهم حزب الله لبنان و سوریه منظورشونه..
حتی اگه بگیم فیلم هم ساخت امریکاست، این فیلم از روی یه کتاب ساخته شده و تمام اونچه که توی فیلم اومده از روی کتابه و من خودم این کتابو خوندم. یه روایت حماسی که شخصیتهای توی کتاب شخصیتهای افسانه ای اروپا هستند درست مثل افسانه های ما. تمام اون دورفها و الفهایی که توی کتابهایی مثل هری پاتر و ارتمیس فاول و هابیت اومده همشون افسانه های قدیمی ان. اگر ما بخوایم هر نور و تاریکی و هر چیزی رو که میبینیم یه تعبیری ازش بکنیم. در ست مثل جمله ی" مردم همون چیزی رو میبینن که میخوان" اگر من هم بخوام به تمام دنیا اینجوری نگاه کنم همه چیز همون جوری میشه که میخوام. مثل یه عینک میمونه.

(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۶)sam101 نوشته است:   با سلام.خدمت اقا محمد باید گفت که:درسته ما صهیونیسم رو نماد دجال میدونیم ولی این فیلم ساخت امریکاست و بخورد مردم دنیا میدن.همون امریکایی که سالهاست امام دوازدهم شیعیان رو انتی کرایست یا دجال جا زده.طبیعیه اخر فیلم باید نماد ضدمسیح نابود بشه. دوستمون هم که زحمت نقد رو کشیدن در نظر داشته باشن:اینکه هابیتها همون انگلیسهان و الفهای باهوش همون امریکا هستن و زبانم لال سایرون هم امام زمانه خیلی با شرایط فعلی جور در میاد.لابد ازاروگ و اورک هاهم حزب الله لبنان و سوریه منظورشونه..
حتی اگه بگیم فیلم هم ساخت امریکاست، این فیلم از روی یه کتاب ساخته شده و تمام اونچه که توی فیلم اومده از روی کتابه و من خودم این کتابو خوندم. یه روایت حماسی که شخصیتهای توی کتاب شخصیتهای افسانه ای اروپا هستند درست مثل افسانه های ما. تمام اون دورفها و الفهایی که توی کتابهایی مثل هری پاتر و ارتمیس فاول و هابیت اومده همشون افسانه های قدیمی ان. اگر ما بخوایم هر نور و تاریکی و هر چیزی رو که میبینیم یه تعبیری ازش بکنیم. درست مثل جمله ی" مردم همون چیزی رو میبینن که میخوان" اگر من هم بخوام به تمام دنیا اینجوری نگاه کنم همه چیز همون جوری میشه که میخوام. مثل یه عینک میمونه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: [ بخش اول ] نقدی در فیلم هابیت: نبرد 5 ارتش - marveh - ۱۰/تیر/۹۴ ۲:۲۸

[-]