کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ بخش اول ] نقدی در فیلم هابیت: نبرد 5 ارتش
۲۳:۳۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1

[تصویر: 002(41).jpg]
با سلام خدمت شما دوستان عزیز امیدوارم از خوندن این نقد بذت ببرید و کمی به فکر بیوفتید.

این نقد حاصل استاده از چند منبع و برداشت های شخصی و اطلاعات زمینه ای هست.

نقد سینمایی و تکنیکی در مورد این فیلم در بسیاری از سایت ها و منابع اصلی موجود می باشد در صورت لزوم یه سرچ کوچیک بزنید مد نظر از این نقد بررسی لایه های پایین فیلم می باشد.

اولین قسمت این سه‎گانه سینمایی در دسامبر 2012 با عنوان «هابیت؛ سفر غیرمنتظره» اکران شد.
داستان این فیلم 60 سال پیش از قصه ارباب حلقه‎ها اتفاق می‎افتد و روایتگر زندگی موجودی از نژاد هابیت به‎نام «بیلبو بگینز» (با بازی مارتین فریمن) است.
بیلبو از سوی «گاندالف جادوگر» (با بازی ایان مک کلن) به سفری دعوت می‎شود تا همراه با 12 دورف (کوتوله) و شاهزاده آنان به سمت سرزمین اشغال شده‌شان بروند و آنجا را از چنگال اژدهایی بنام "اسماگ" دربیاورند.

12 دورف سرگردان به‌عنوان نماد 12 شاخه سرگردان قوم یهود (اسرائیل) که از هابیت به‌عنوان نماد آمریکا برای بازگشت به سرزمین پدری خود کمک می‌خواهند. سرزمین پدری آنان تحت اشغال نیروهای تاریکی به‌عنوان نماد مسلمانان قرار دارد.

در صحنه های ابتدایی شاهد هستیم که همه ی شهر درحال فرار از اژدهایی به نام "اسماگ" که در قسمت قبل بیدار شده و به دفاع از منابع کوه میکند هستند
اژدهای آتش‌افروز اسماگ به‎عنوان قدرتمندترین دشمن و نماد اسلام جهادی به رهبری ایران، کاراکتر منفوری است که می‎تواند در چشم بر هم زدنی شهرهای اطراف قلعه دورف‎ها را به خاکستر تبدیل کند. [شبیه‎سازی توان موشکی جمهوری اسلامی و هراس‌افکنی از بمب هسته‌ای ایران که صهیونیست‌ها مدعی هستند ایران در پی آن است]
[تصویر: 0010(4).jpg]
یکی از مفاهیمی که فیلم به آن پرداخته، گسترش تروریسم و وحشت آفرینی به سرتاسر جهان از سرزمین میانی (Middle-Earth) که از نظر لغوی هم بسیار شبیه به (Middle-East) به معنای خاورمیانه می‌باشد و نیز درگرفتن جنگی بزرگ در این منطقه است.
در این میان رهبر اُرک‎ها (دیوها) فردی است بنام «سائورن» که از دنیای مردگان برخاسته و به‎علت نداشتن جسم مادی، ارتش خود را به‌صورت غیبی فرماندهی می‎کند.
این رهبر غیبی، چند فرمانده جانشین هم دارد که یکی از آن‎ها «آزوگ» دیو سفیدی است که یکی از دست‎هایش را در نبرد با دورف‎ها از دست داده است!
[تصویر: 0011(12).jpg]
البته در قسمت سوم این فیلم «آزوگ» به‎جای چنگکی که همیشه در دست مجروح خود داشت، یک شمشیر دولبه همراه دارد که شبیه به تصور مسلمانان از شمشیر ذوالفقار است.
این‎گونه سازندگان فیلم به وضوح، نماد فرماندهی دیوها را با یک تصویر شیعی همسان‌سازی می‎کنند. نمادی که به‎خاطر کینه قدیمی، آتش‎بیار جنگ با دورف‎ها (صهیونیست‎ها) است.
داستان بخش سوم از بی‎نتیجه ماندن مذاکرات «بیلبوی هابیت» (نماد آمریکا) با «اسماگ اژدها» (نماد ایران اتمی) شروع می‎شود. جایی که به‎خاطر فشارهای مختلف، اسماگ از قلعه انزوای خود خارج شده و دهکده انسان‌ها را به آتش می‌کشد.
البته اسماگ یک نقطه ضعف دارد و آن هم تیری است که «بارد» (با بازی لوک ایوانز) در اختیار دارد که اگر درست شلیک شده و به نقطه مورد نظر در بدن اسماگ اصابت کند، همان یک تیر می‌تواند تمام بدن و قوای آتش افروزی اژدها را از کار بیندازد!
[تصویر: 0012(6).jpg]
سیر قصه به جنگی عظیم در خطه میانی می‎انجامد. جنگی میان انسان‎ها، الف‎ها (جن‎ها) و دورف‎ها (کوتوله‎ها).
و همه این‎ها به‌خاطر زیاده‌خواهی پادشاهان و حمله کردن به قلعه دورف‌ها به‌خاطر کینه‌های کهنه شروع می‌شود.
اما با حمله ارتش تاریکی از سوی دیگر، چالشی بین گروه‌های ساکن خطه میانی رخ می‌دهد تا آن‌ها تصمیم بگیرند اختلافات داخلی را کنار بگذارند و علیه تاریکی ائتلاف کنند یا اینکه همه توسط ارتش تاریکی کشته شوند.
[/font]
پس از کشته شدن اژدها دورف ها به راحتی وارد کوه می شوند و منابع بی پایان سکه و جواهرات در زیر آن قرار دارد که به عنوان سرزمین موعود یاد می شود که اولین نکته ای که به ذهن خطور میکند ایده بنی اسراییل که سزمین فلسطین را سرزمین موعود خودشان می دانند و پس از سالها جنگ و سختی به کمک یه هابیت که نماد آمریکا هست دسترسی پیدا می کنند
در بخشی از فیلم که جادوگر " گاندولف" اسیر جن ها شده است توسط یک جادوگز زن آزاد می شود و در بالای کوه پس از جنگی که بین جن ها صورت میگیرد شیطان ظهور میکند[تصویر: 6ioutgx2kz1c.jpg]
جمله ای که جن ها به جادوگر میگویند و سپس جنگ بین آنها شروع می شود
[تصویر: oglciko7jm8r.jpg]
ظهور شیطان در قالب مرکز یک چشم آتشین و هشت یار که در فراماسون ها به چشم جهان بین یاد می شود و
ظاهر و تیپ شیطان که در بسیاری از فیلمها و کارتون های هالیوود دیده شده است.
[font=Tahoma]
ادامه نقد در قسمت دوم ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، fahim ، meisam317

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۰۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۴:۰۵ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #11
آواتار
امیدوارم از زیر خاک بیاید بیرون...
ما که داریم از اکسیژن تازه حز وافر رو می بریم.
۲:۲۸, ۱۰/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۴ ۲:۲۹ توسط marveh.)
شماره ارسال: #12

(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۶)sam101 نوشته است:   با سلام.خدمت اقا محمد باید گفت که:درسته ما صهیونیسم رو نماد دجال میدونیم ولی این فیلم ساخت امریکاست و بخورد مردم دنیا میدن.همون امریکایی که سالهاست امام دوازدهم شیعیان رو انتی کرایست یا دجال جا زده.طبیعیه اخر فیلم باید نماد ضدمسیح نابود بشه. دوستمون هم که زحمت نقد رو کشیدن در نظر داشته باشن:اینکه هابیتها همون انگلیسهان و الفهای باهوش همون امریکا هستن و زبانم لال سایرون هم امام زمانه خیلی با شرایط فعلی جور در میاد.لابد ازاروگ و اورک هاهم حزب الله لبنان و سوریه منظورشونه..
حتی اگه بگیم فیلم هم ساخت امریکاست، این فیلم از روی یه کتاب ساخته شده و تمام اونچه که توی فیلم اومده از روی کتابه و من خودم این کتابو خوندم. یه روایت حماسی که شخصیتهای توی کتاب شخصیتهای افسانه ای اروپا هستند درست مثل افسانه های ما. تمام اون دورفها و الفهایی که توی کتابهایی مثل هری پاتر و ارتمیس فاول و هابیت اومده همشون افسانه های قدیمی ان. اگر ما بخوایم هر نور و تاریکی و هر چیزی رو که میبینیم یه تعبیری ازش بکنیم. در ست مثل جمله ی" مردم همون چیزی رو میبینن که میخوان" اگر من هم بخوام به تمام دنیا اینجوری نگاه کنم همه چیز همون جوری میشه که میخوام. مثل یه عینک میمونه.

(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۶)sam101 نوشته است:   با سلام.خدمت اقا محمد باید گفت که:درسته ما صهیونیسم رو نماد دجال میدونیم ولی این فیلم ساخت امریکاست و بخورد مردم دنیا میدن.همون امریکایی که سالهاست امام دوازدهم شیعیان رو انتی کرایست یا دجال جا زده.طبیعیه اخر فیلم باید نماد ضدمسیح نابود بشه. دوستمون هم که زحمت نقد رو کشیدن در نظر داشته باشن:اینکه هابیتها همون انگلیسهان و الفهای باهوش همون امریکا هستن و زبانم لال سایرون هم امام زمانه خیلی با شرایط فعلی جور در میاد.لابد ازاروگ و اورک هاهم حزب الله لبنان و سوریه منظورشونه..
حتی اگه بگیم فیلم هم ساخت امریکاست، این فیلم از روی یه کتاب ساخته شده و تمام اونچه که توی فیلم اومده از روی کتابه و من خودم این کتابو خوندم. یه روایت حماسی که شخصیتهای توی کتاب شخصیتهای افسانه ای اروپا هستند درست مثل افسانه های ما. تمام اون دورفها و الفهایی که توی کتابهایی مثل هری پاتر و ارتمیس فاول و هابیت اومده همشون افسانه های قدیمی ان. اگر ما بخوایم هر نور و تاریکی و هر چیزی رو که میبینیم یه تعبیری ازش بکنیم. درست مثل جمله ی" مردم همون چیزی رو میبینن که میخوان" اگر من هم بخوام به تمام دنیا اینجوری نگاه کنم همه چیز همون جوری میشه که میخوام. مثل یه عینک میمونه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۴۱, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #13

می تونم به جرات بگم اکثر محصولات هالیوود هدف سیاسی داره
اول می خوام تفسیر خودم رو از فیلم هابیت بگم
1. the lonley mount(تنها کوه) به وضوح قله دماوند هستش چرا قله دماوند به خاطر اینکه یهودیها در شهر دماوند و همینطور شهرهای مختلف مازندران از قدیم سکونت داشتند یه نمنش اسفندیار رحیم مشایی وشکل هرمی قله ودلایلی که هنوز برای من روشن نیست باعث شده در خیال تصرف مازندران باشن چون ثروت مازندران از هر نظر تمامی نداره
2. whitch king angmar من خودم بچه روستای لاسم بالا لاریجان آمل هستم که جزء دامنه شرقی قله دماوند هست روستای ما کاملا توسط کوه محاصره شده در روستای ما در دل کوه دوبرار قلعه ی متروکی وجود داره به نام انگمار در کل به کل دامنه و دره در سمت شمال قله دوبرار به اسم انگمار معروف هست راه ورود به قله در موقع حمله مغول به مازندران کاملا نابود شده و رسیدن به ورودی قلعه که بشکل یک پنجره در وسط یک کوه صاف وبلند هستبه خاطر بادهای شدید و سرد تقریبا غیر ممکن هست به گفته پدرم که از پدر بزرگش نقل قول میکرد می گفت شبها ورودی قلعه مثل ماه میدرخشیده و روشن می شده دراین سالها خیلی ها تلاش کردن به نوعی وارد قلعه بشن ولی همشون یا نتونستن یا مردن.
3.pale uruke (اورک رنگ پریده) که همون دیو سپید نماد مازندران در افسانه های ایران هست در نبرد موریا وقتی مجروح میشه و شکست می خوره و تورین فکر میکنه اون مورده کاملا نشان دهندهی شاه بوده که یه مازندرانی و ایرانی شریف که با دسیسه صهیونیست ها این مرد وطن پرست و به معنای واقعی مسلمان نه از این جانماز ابکش های ریاکار اگه کسی کتاب مصاحبه فالاچی با محمد رضا شاه رو خونده باشه شاه به فالاچی میگه که هنگام دوچرخه سواری وقتی از بالای یه پرتگاه می افته یک نفر شاه رو نجات میده شاه بهش میگه تو کی هستی اون به شاه میگه من امام زمان هستم خیلی ها فکر می کردن شاه دیوانست ولی نبود همین حرف ها و همینطور حمایتش از مردم فلسطین و فکر هایی که برای ابادی نتنها ایران بلکه کل خاور میانه داشته سربازان شیطان اونو ساقط کردن و فکر کردن کسانی که مثل اون فکر میکنن برای همیشه نابود شدن

4.شهر ویل که به وضوح شهر تهران هستش شهری با مردمی نادان که ضربات مهلک زیادی بر بدنه کشور عزیزمون در طول دورهی پایتخت بودنش زده بالا شهر نشین های تهران که عاشق اسرائیل امریکا هستن و فکر میکنن اگه اینا بیان به جا روسیه مملکت گل و بلبل میشه اینا از روسیه هم کثیف ترن یک روزی ما انتقام خودمون رو از روسیه هم می گیریم مطمئن باشین کشوری که ایران مارو نابود کرده فقط په چشمه از جهل این مردم اولا بگم من طرفدار اصلاحات و همینطور اقای روحانی هستم ولی وقتی میدیدم این مردم جاهل در فضای مجازی و هینطور در صحبت روزانه میگفتن پیروزی روحانی پیروزی ثروت بر فقره اخه مگه همین ثرمایه دارها نیستن که دارن رس کشور و مردم مارو می کشن همین ثرمایه دارها موقع انقلاب جمع شدن پول دادن بقیش بماند یه چاه بی انتها که اگه کل ایران رو بفروشن باز کمشونه به خاطر نفع مالی کاری کردن همین مردم تا یه توریست بنجل میبینن فقط دیگه ناموسشون رو پیشکش نمیکنن خیلی از حرفهارو نمیشه گفت همین اقای قالی باف چطور تو 20 ساله گی فرمانده سپاه شده فکر میکنین چرا پدرش سرمایه دار بوده پول داده برا جنگ پسرش رو بدون هیچ تلاشی راحت حق یکی دیگه رو خوردن اقا شده فرمانده خیلی از حرف ها تو دلم هست اگه بگم زمین از شرم باید اب شه که این ملت چه زجری کشیدن چقدر حقشون پایمال شده یا صاحب الزمان میدونم هستی به داد ما برس
5.قلعه دول گلدور تفسیر من اینه دول ینی دیلم{منطقه ای در شرق گیلان} و گل همون گیل هستش تویکی از دیالوگها که گاندولف با اسکین چنجر داره اسکین بهش میگه نکرومنسر تمام نیروهای شیطانی رو به خودش جزب میکنه و اورک سفید حتی خانه اش رو هم به نکرومنسر داده منطورش قلعه دول گولدوره این دیالگ و چیزهای دیگه منو یاد پیشگوییها در باره ظهور حسنی گیلانی میندازه که از دیلم طهور میکنه و سربازانش از گیلان و مازندران هستن و به همراه سید خراسانی قبل از طهور اقا میان
6.اسکین چنجر همه میدونن خرس و شطرنج نماد روسیه هست اسکین وقتی تغییر شکل میده تبدیل به یک خرس بزرگ میشه وهمینطور یه میز بزرگ شطرنج هم داخل خونه اسکین بود کارگردان در این قسمت نشون میده که اگه دورفها میخا وارد سبز بیشه بشن باید از اسکین (روسیه) اجازه و مهمتر از اون کمک بگیرن که اسکین هم تا جایی که تونست بهشن کمک کرد دیگه حوصله نوشتن ندارم تمام
با ارزوی بهترین ها برای ایران عزیز و مردم رنج کشیده ان خداوندا یاورمان تویی ما را از چنگ اهریمنان و یارانشان رهایی بخش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meisam317
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]