|
ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر)
|
|
۹:۵۶, ۵/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۵ ۱۰:۰۰ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
استناد امیرالمؤمنین به حدیث غدیر، بر امامت و خلافت خویش! قسمت اول
حبل المتین لينک دانلود بسم الله الرحمن الرحیم تاریخ : 95/02/05 گویا اینکه کام ایشان را با فحش و ناسزا و توهین برداشتند!!! گویا اینکه کام ایشان را با فحش و ناسزا و توهین برداشتند؛ که شروع میکنند از مراجع عظام تقلید و بزرگان که اصلاً ایشان هزار مرتبه هم دهانش را آب بکشد باز لیاقت اینکه نام مراجع بزرگوار ما را ببرد ندارد. دیروز غروب خدمت حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی بودیم صحبت ایشان شد؛ ایشان گفتند: او در مدینه آمد با ما صحبت کند و اصلاً سواد ندارد. ایشان افغانی است؟ گفتم: نه متعلق به منطقه خراسان جنوبی است. گفتند: زمانی که ایشان پیش ما آمد ما سوادی در او ندیدیم و من گفتم: ایشان فحش خوب بلد است. او سواد ندارد اما سواد فحشش خیلی قشنگ است. در کتاب «تهذیب الکمال» اثر آقای «مزی» که یکی از کتابهای معتبر رجالی عزیزان اهل سنت است در جلد دوم صفحه 453 آنجا از «اسحاق بن عبدالله ابی فروه» نقل میکند و میگوید: «من لم یبال ما قال، ولا ما قیل له فهو لشیطان أو ولد غیة» کسی که فحاشی میکند و به فحش دادن عادت دارد، یا نطفهاش نطفه شیطانی است و یا زنازاده است. در کتب شیعه هم ما موارد زیادی از ائمه (علیهم السلام) در این زمینه داریم که امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «إِنَّ مِنْ عَلَامَاتِ شِرْكِ الشَّيْطَانِ الَّذِي لَا يُشَكُّ فِيهِ أَنْ يَكُونَ فَحَّاشاً لَا يُبَالِي مَا قَالَ وَ لَا مَا قِيلَ فِيه» از نشانه هائى كه ثابت مي كند شيطان در نطفه فردي شركت دارد٬ اين است كه او فحاش باشد و باكى نداشته باشد كه چه مى گويد و چه مي شنود. الکافی – الشیخ الکلینی، ج 2، ص 323، ح 1 استناد امیرالمؤمنین به حدیث غدیر، بر امامت و خلافت خویش! «إِنَّ أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ خَطَبَ النَّاسَ بِالْمَدِينَةِ بَعْدَ سَبْعَةِ أَيَّامٍ مِنْ وَفَاةِ رَسُولِ الله» هفت روز بعد از وفات پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) امیرالمؤمنین (علیه السلام) در مدینه خطبه خواندند. « فَخَرَجَ رَسُولُ اللَّهِ إِلَى حَجَّةِ الْوَدَاعِ ثُمَّ صَارَ إِلَى غَدِيرِ خُم » پیغمبر اکرم به طرف حجة الوداع رفتند. سپس از آنجا به غدیر خم وارد شدند. «فَأَمَرَ فَأُصْلِحَ لَهُ شِبْهُ الْمِنْبَرِ ثُمَّ عَلَاهُ وَ أَخَذَ بِعَضُدِي حَتَّى رُئِيَ بَيَاضُ إِبْطَيْهِ رَافِعاً صَوْتَهُ قَائِلًا فِي مَحْفِلِهِ مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَعَلِيٌّ مَوْلَاهُ اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاه» و دستور داد شبیه منبر درست کنند و بالای منبر رفت و بازوی مرا گرفت و بلند کرد به طوری که زیر بازویش دیده میشد و فرمود: هرکسی که من ولی امر او هستم، علی ولی امر اوست. خدایا دوست بدار هرکس علی را دوست میدارد و دشمن بدار هرکس علی را دشمن میدارد. «فَكَانَتْ عَلَى وَلَايَتِي وَلَايَةُ اللَّهِ وَ عَلَى عَدَاوَتِي عَدَاوَةُ اللَّه »ولایت من برگرفته از ولایت خداست و عداوت من نشانه عداوت خداستالکافی(ط - الاسلامیه)؛ الشیخ الکلینی، ج 8، ص 27، ح4 امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمود: «یا معاشر المهاجرین والأنصار» ای گروه مهاجرین و انصار«الله الله لا تنسوا عهد نبیکم إلیکم فی أمری» شما را به خدا آن عهد و پیمانی که پیغمبر در حق من با شما بست فراموش نکنید. «ولا علمت أن رسول الله صلی الله علیه وآله ترک یوم غدیر خم لأحد حجة ولا لقائل مقالا» من گمان نمیکردم بعد از غدیر خم پیغمبر برای کسی حجتی باقی گذاشته باشد. «فأنشد الله رجلا سمع النبی یوم غدیر خم یقول: من کنت مولاه فهذا علی مولاه اللهم وال من والاه وعاد من عاداه وانصر من نصره وخذل من خذله " أن یشهد الآن بما سمع» شما را به خداوند عالم قسم میدهم هرکسی در غدیر خم این جمله پیغمبر را شنید: هرکس من مولای او هستم بعد از من علی مولای اوست، بلند شود و شهادت بدهد. «قال زید بن أرقم: فشهد اثنا عشر رجلا بدریا بذلک وکنت ممن سمع القول من رسول الله صلی الله علیه وآله فکتمت الشهادة یومئذ» «زید بن أرقم» میگوید: دوازده نفر از صحابهای که در بدر شرکت کرده بودند بلند شدند و همانجا شهادت دادند. الإحتجاج – الشیخ الطبرسی، ج 1، ص 97 امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمود: «یا أبا بکر! فهل تعلم أحدا أوثق من رسول الله صلی الله علیه وآله» حضرت فرمود: ای ابابکر! آیا مورد وثوقتر از رسول خدا کسی را سراغ داری؟ «وقد أخذ بیعتی علیک فی أربعة مواطن وعلی جماعة معک فیهم: عمر وعثمان » پیغمبر در چهار جا نسبت به من از تو بیعت گرفت. و از جماعتی که با تو بودند مثل عمر و عثمان نیز بیعت گرفت. «فی یوم الدار، وفی بیعة الرضوان تحت الشجرة، ویوم جلوسه فی بیت أم سلمة، وفی یوم الغدیر بعد رجوعه من حجة الوداع؟ »در حدیث دار، در بیعت رضوان زیر درخت، روزی که در خانه ام سلمه نشسته بودیم، و در روز غدیر بعد از برگشتن از حجة الوداع؟ «فقلتم بأجمعکم: سمعنا وأطعنا الله ورسوله» شما همگی گفتید که شنیدیم و خدا و رسولش را اطاعت کردیم!؟بحارالأنوار – العلامة مجلسی، ج 29، ص 36، ح 18 در کتاب «صحیح مسلم» باز هم در اینجا دارد: «وَلَكِنَّكَ اسْتَبْدَدْتَ عَلَيْنَا بِالْأَمْرِ وَكُنَّا نَحْنُ نَرَى لنا حَقًّا لِقَرَابَتِنَا من رسول اللَّهِ » تو در امر خلافت نسبت به ما استبداد به خرج دادی. اگر آنطور که شما گفتید ما از نزدیکان پیغمبر اکرم هستیم باشد ما از شما نزدیکتر هستیم صحیح مسلم؛ ج 3، ص 1380، ح 1759؛ دار النشر: دار إحياء التراث العربي - بيروت، تحقيق: محمد فؤاد عبد الباقي در کتاب «صحیح بخاری» هم این مطلب وارد شده است که میگوید: «وَلَکنَّک اسْتَبْدَدْتَ عَلَینَا بِالأَمْرِ، وَکنَّا نَرَی لِقَرَابَتِنَا مِنْ رَسُولِ اللَّهِ - صلی الله علیه وسلم - نَصِیبًا» صحیح البخاری؛ ج 14، ص 135 امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند: «فو الله یا معشر المهاجرین، لنحن أحق الناس به لانا أهل البیت، ونحن أحق بهذا الامر منکم ما کان فینا القارئ لکتاب الله، الفقیه فی دین الله، العالم بسنن رسول الله، المضطلع بأمر الرعیة، المدافع عنهم الامور السیئة، القاسم بینهم بالسویة»به خدا سوگند ای مهاجرین ما شایستهترین انسانها به خلافت هستیم زیرا ما اهل بیت پیغمبر هستیم، و ما به این امر خلافت و امامت شایستهتر هستیم زیرا ما قاری کتاب الله هستیم، ما فقیه در دین خدا هستیم، ما عالم به سنت پیغمبر اکرم هستیم، ما متخصص کشورداری هستیم، ما افرادی هستیم که کارهای زشت و ناروا را از ملت دفع میکنیم، ما هستیم که بیت المال را به صورت مساوی در میان مردم تقسیم میکنیم. الإمامة والسياسة؛ ج1، ص 15؛ دار النشر: دار الكتب العلمية - بيروت - 1418هـ - 1997م، تحقيق: خليل المنصور پایان قسمت اول |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قضا وقدر و ارتباط آن بااختیار(مقاله ویژه) + توضیح تکمیلی مهم | حسن عزتي | 12 | 8,879 |
۲۴/خرداد/۹۹ ۹:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| عیدی غدیر و شرط چالشی یه سید | سدرة المنتهی | 5 | 1,976 |
۲۲/شهریور/۹۶ ۱۱:۵۲ آخرین ارسال: sagheb |
|
| تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$ | علی 110 | 32 | 34,768 |
۸/شهریور/۹۶ ۹:۰۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فصل الخطابی بر اختلاف شیعه و سنی (مقاله ی ویژه)# | علی 110 | 29 | 15,867 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| فضایل عجیب غدیر - استاد پناهیان | بیداری اندیشه | 0 | 991 |
۲۵/شهریور/۹۵ ۷:۴۵ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ | علی 110 | 50 | 45,646 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| حدیثی که اساس عبودیت را بیان میکند (مقاله ویژه)!!!! | علی 110 | 3 | 5,473 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|