کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
۲۳:۴۴, ۱۴/اردیبهشت/۰۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۰۰ ۲۳:۵۰ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام بر همگی
چه جالب چند سالی میشه تالار نیومدم و . . .
ولی با دوستان تالار در ارتباط بودم حالا حضوری قدیم تر ها و . .
و بیشتر تو فضای مجازی : اینستا و واتساپ و تلگرام و . . (همه نرم افزارهای کفار) چقدر تغییر کردم به شخصه از سال های قبل و . . .
سعی می کنم کمتر ریاکاری و دورویی نسبت به چند سال پیش انجام بدم و جانماز آب بکشمCool
امشب هم این SAViOR(نام کاربری شو رفتم نگاه کردم که اشتباه ننویسمBlushکم ترول می ساخت و منو سوژه می کرد ، بعد با چه رویی بهم گفت ی سر تالار میریDodgy باعث شد بیام تالار بابت ی موضوعی اومدم و این صفحه رو دیدم
دیگه نتونستم بعد چند سال پیام ندم.
اون موقع ها می اومدم و ی صلوات تایپ می کردم و می رفتم ، آخه حرفی برای گفتم نداشتم
بگذریم ، چه جوری بودیم و چه جوری فکر می کردیم و امیداورم حضور در این تالار برای همه دوستانمون باعث رشدمون شده باشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، nafas ، del@ ، سرباز منتظر ، عبدالرحمن ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه - Night_World - ۱۴/اردیبهشت/۰۰ ۲۳:۴۴

[-]