کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ...
۱۷:۳۲, ۸/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۴ ۱۸:۳۷ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Logo_5th_Birthday_www_bidari_andishe_ir.jpg]
در این تاپیک می تونید بهترین تاپیک هایی که خوانده اید رو معرفی کنید.
ان شاء الله بقیه هم تاپیک هایی که رو شما تاثیر گذار بوده رو بخونن و لذت ببرن و ازین طریق بتونیم در دیده شدن و انتشار بهتر مطالب ارزشمند سهمی داشته باشیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مجید املشی ، انتصـار ، شیدا ، سید ابراهیم ، mohamad ، mahdy30na ، mirza47820 ، علی املشی ، حضرت عشق ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، Agha sayyed ، عبدالرحمن ، ماحی ، fafa* ، غریب ، Mohammad Trust
۲۱:۳۶, ۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #2

سلام
این تایپیک خیلی منو تحت تاثیر قرار داد

چه جوری نماز صبحمون رو اول وقت بخونیم؟!!!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، السا ، علی املشی ، حضرت عشق ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، mohamad ، عبدالرحمن ، soora ، fafa* ، سید ابراهیم ، mahdy30na
۱۷:۴۸, ۱۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
بهترین تایپیکی که من خوندم و ازش لذت بردم و واقعا متفاوت بود با بقیه تایپیک ها و کپی از سایت های دیگه نبود، تایپیک خانوم مرهم در مورد زمانی که دنیای من بی خدا میشود بود Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، علی املشی ، حضرت عشق ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، fafa* ، میم.حسین.الف ، السا ، غریب ، mahdy30na
۲۱:۲۸, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
تاپیک های زیر عمدتا خوبن

مهم اینه که کپی نیستن

http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...s&uid=2212

http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...&uid=11329

مهدی سینا تیریپ علمی داره کاراش و راستش من نمیخونمشون Cool چون حوصله خوندن مطالب بالای دو خط رو ندارم ولی شماها بخونید

تاپیکای خانم مصباح هم خوبن ینی نویسندش خوشفکره (نمیشناسم نویسنده هاش رو) در قالب جدیده

البته باید خلاصه تر بشن

بعضی تاپیکای سید ابراهیم هم خوبن ینی موضوعش خوبه

اینایی که گفتم مربوط میشه به تاپیک های یک سال گذشته وگرنه تاپیک های خدا بیامرزهایی مثل جلال و علی و وحید بودن که مطالبشون خیلی خوب بوده

تاپیکای خودمم با دید مستقل بهش نگاه کنید باشد که بدردتون بخوره

من مطالب رو یجا تو گوشی بصورت چند کلمه ای مینویسم یادم نره بعد میام تاپیکاشو میزنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ماحی ، fafa* ، میم.حسین.الف ، السا ، غریب ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، mahdy30na
۱:۰۶, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام

کارگاه منطق استاد ارجمند اقا سید ابراهیم هم خیلی خوب بود

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا ، غریب ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، mahdy30na
۱:۲۱, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #6

(۱۶/آبان/۹۴ ۱:۰۶)شیدا نوشته است:  سلام

کارگاه منطق استاد ارجمند اقا سید ابراهیم هم خیلی خوب بود
خوشا به حال دوستانی تونستن بهره شو ببرن Smile
اگه نمی گفتم دق میکردم . دیگه به بزرگی خودتون ببخشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، السا ، غریب ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، mahdy30na
۲:۰۲, ۱۶/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۴ ۲:۰۸ توسط غریب.)
شماره ارسال: #7

سلام.

هرچند تاپیک ها و گاه ارسال های مفید بسیاری در این انجمن خواندم، اما این تاپیک به شکل عملی بهم کمک کرد.

نماز شب

قبلا بخاطر طولانی بودن نماز شب و خصوصا طولانی بودن قنوت که باعث اذیت شدن پاهایم می شد کلا قیدش رو می زدم. اما این تاپیک خیلی مفید بود برام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، میم.حسین.الف ، السا ، حضرت عشق ، mahdy30na
۴:۴۲, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۵/آبان/۹۴ ۲۱:۲۸)عبدالرحمن نوشته است:  تاپیک های زیر عمدتا خوبن

مهم اینه که کپی نیستن

http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...s&uid=2212

http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...&uid=11329

مهدی سینا تیریپ علمی داره کاراش و راستش من نمیخونمشون Cool چون حوصله خوندن مطالب بالای دو خط رو ندارم ولی شماها بخونید

تاپیکای خانم مصباح هم خوبن ینی نویسندش خوشفکره (نمیشناسم نویسنده هاش رو) در قالب جدیده

البته باید خلاصه تر بشن

بعضی تاپیکای سید ابراهیم هم خوبن ینی موضوعش خوبه

اینایی که گفتم مربوط میشه به تاپیک های یک سال گذشته وگرنه تاپیک های خدا بیامرزهایی مثل جلال و علی و وحید بودن که مطالبشون خیلی خوب بوده

تاپیکای خودمم با دید مستقل بهش نگاه کنید باشد که بدردتون بخوره

من مطالب رو یجا تو گوشی بصورت چند کلمه ای مینویسم یادم نره بعد میام تاپیکاشو میزنم
بعضی از تایپیک های سید ابراهیم Huh
تاپیک های سید ابراهیم جز اون دسته ارسال های عالی و آموزنده ی. تالاره که مثل ارسال های دیگه مضمون آبکی و سطح پایین نداره! سعی میکنه ارسال هاش با زبون ساده باشه که همه بفهمن نه با کلمات قلمبه برای تعدادی خاص، که خودشون هم متوجه نمیشی چی میگن چه برسه به بقیه!
تایپیکی که ارزش خوندن نسبت به بقیه داره و مثل بعضی ها تو ارسال هاشون ادعای اینکه وای من خیلی میفهمم وای من خیلی حالیمه وای من خیلی شاخ و خاص هستم و ندارن...

من خودم به شخصه تالار میام ارسال سید ابراهیم و ببینم اول میرم پست های ايشون و میخونم Smile و به شخصه از ارسال هاشون لذت بردم و مطالب زیادی یاد گرفتم و راهنمای خوبی هستن WinkBig GrinBig Grin

حالا شما میگید بعضی ها مشکل از جای دیگه ست Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، السا ، حضرت عشق ، mahdy30na
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]