|
#پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ...
|
|
۱۷:۳۲, ۸/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۴ ۱۸:۳۷ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در این تاپیک می تونید بهترین تاپیک هایی که خوانده اید رو معرفی کنید. ان شاء الله بقیه هم تاپیک هایی که رو شما تاثیر گذار بوده رو بخونن و لذت ببرن و ازین طریق بتونیم در دیده شدن و انتشار بهتر مطالب ارزشمند سهمی داشته باشیم. |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بهترین تایپیکی که من خوندم و ازش لذت بردم و واقعا متفاوت بود با بقیه تایپیک ها و کپی از سایت های دیگه نبود، تایپیک خانوم مرهم در مورد زمانی که دنیای من بی خدا میشود بود
|
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
تاپیک های زیر عمدتا خوبن
مهم اینه که کپی نیستن http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...s&uid=2212 http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...&uid=11329 مهدی سینا تیریپ علمی داره کاراش و راستش من نمیخونمشون چون حوصله خوندن مطالب بالای دو خط رو ندارم ولی شماها بخونیدتاپیکای خانم مصباح هم خوبن ینی نویسندش خوشفکره (نمیشناسم نویسنده هاش رو) در قالب جدیده البته باید خلاصه تر بشن بعضی تاپیکای سید ابراهیم هم خوبن ینی موضوعش خوبه اینایی که گفتم مربوط میشه به تاپیک های یک سال گذشته وگرنه تاپیک های خدا بیامرزهایی مثل جلال و علی و وحید بودن که مطالبشون خیلی خوب بوده تاپیکای خودمم با دید مستقل بهش نگاه کنید باشد که بدردتون بخوره من مطالب رو یجا تو گوشی بصورت چند کلمه ای مینویسم یادم نره بعد میام تاپیکاشو میزنم |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
کارگاه منطق استاد ارجمند اقا سید ابراهیم هم خیلی خوب بود |
|||
|
|
۱:۲۱, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۲:۰۲, ۱۶/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۴ ۲:۰۸ توسط غریب.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام.
هرچند تاپیک ها و گاه ارسال های مفید بسیاری در این انجمن خواندم، اما این تاپیک به شکل عملی بهم کمک کرد. نماز شب قبلا بخاطر طولانی بودن نماز شب و خصوصا طولانی بودن قنوت که باعث اذیت شدن پاهایم می شد کلا قیدش رو می زدم. اما این تاپیک خیلی مفید بود برام. |
|||
|
|
۴:۴۲, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۴ ۲۱:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: تاپیک های زیر عمدتا خوبنبعضی از تایپیک های سید ابراهیم ![]() تاپیک های سید ابراهیم جز اون دسته ارسال های عالی و آموزنده ی. تالاره که مثل ارسال های دیگه مضمون آبکی و سطح پایین نداره! سعی میکنه ارسال هاش با زبون ساده باشه که همه بفهمن نه با کلمات قلمبه برای تعدادی خاص، که خودشون هم متوجه نمیشی چی میگن چه برسه به بقیه! تایپیکی که ارزش خوندن نسبت به بقیه داره و مثل بعضی ها تو ارسال هاشون ادعای اینکه وای من خیلی میفهمم وای من خیلی حالیمه وای من خیلی شاخ و خاص هستم و ندارن... من خودم به شخصه تالار میام ارسال سید ابراهیم و ببینم اول میرم پست های ايشون و میخونم و به شخصه از ارسال هاشون لذت بردم و مطالب زیادی یاد گرفتم و راهنمای خوبی هستن ![]() ![]() ![]() حالا شما میگید بعضی ها مشکل از جای دیگه ست
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه | mohamad | 90 | 13,422 |
۷/اسفند/۰۴ ۲۱:۴۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| #پنجمین تولد تالار - خاطرات من ... | سخنگو | 39 | 19,525 |
۲۰/آبان/۹۴ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| #پنجمین تولد تالار - متشکرم از ... | سخنگو | 20 | 8,214 |
۱۶/آبان/۹۴ ۲۰:۱۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... | سخنگو | 4 | 2,937 |
۱۴/آبان/۹۴ ۰:۰۷ آخرین ارسال: پرنیان |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین سرصفحه ی تالار به نظرم ... | سخنگو | 17 | 29,703 |
۱۲/آبان/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

![[تصویر: Logo_5th_Birthday_www_bidari_andishe_ir.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8219927384/Logo_5th_Birthday_www_bidari_andishe_ir.jpg)

چون حوصله خوندن مطالب بالای دو خط رو ندارم ولی شماها بخونید