کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
۳:۰۸, ۱۱/دی/۰۴
شماره ارسال: #88
آواتار
دریا شود آن رود که پیوسته روان است ...

[تصویر: emamjavad36.jpg]
"یا جواد الائمه"

درود بر همگان
دیروز تولد امام جواد (علیه السلام) بود و بنده امشب فرصت یافتم که حضور برسونم. خاطرم هست یکی از دوستان فرزانه و پر یقین ما در تالار قبلا موضوعی رو برای این امام بزرگوار ایجاد کرده بودن و در سالگرد تولد یا شهادتشون مطالبی رو قرار میدادن. از اونجایی که امکان بروزرسانی ارسال ها وجود نداره من خودم و شما خواننده گرامی رو دعوت می کنم به خوندن اون تاپیک:

طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام )
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36203.html

امید که از موانع سخت و گرفتاری هایی که دیگران برای شما ایجاد کردند با توکل بر خدا (که هزاران درود بر او) و توسل به فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و امام جواد (علیه السلام) عبور کنید و به حاجت خداییتون برسید.

---
---

شنیدم خودت رو باختی Smile همه چی رو تموم شده دیدی برا خودت، نه دیگه فرصتی می بینی نه وضعیتی برای بازگشتن

خودت رو باور داشته باش! خدا تو رو گرامی میداره عزیزم...

در هر شرایطی که هستی و دیگه مجالی برای آرمان ها و توانی برای بلند شدن و ابراز وجود اون بخش خداییت نمی بینی اینو بدون باز هم به پایان نرسیدیم هنوز، قصه وسط هاشه.

تو فقط در کف چارت خودتی، درسته دشمن خیلی حساب شده،دقیق و ذره ذره تو رو پایین کشید ولی تو در نهایت به این رسیدی که تصمیمت چه مقدار عاقلانه بوده، و به این پی بردی که به هر شکل و روش و ابزاری و یا با هرشخصی نمیشه مسیر زندگی رو رفت و رویاها رو با اغیار متجلی کرد. همونطور که مردم از اهل و نسل پیامبر فاصله گرفتن و فکر کردن میتونن بدون فرزندان اون دیندار و مسلم حقیقی باقی بمونن.

دیگه اون باور رو به درست بودن کارهات نداری، نتایجش جلوی چشمتن. این خیلی دستاورد بزرگیه دوست من، آگاهی شکل گرفته...

اینجا دقیقا نقطه ایه که پوست میندازی و رشد می کنی، بالا میای. یواش یواش و نقطه به نقطه تو چارتت برمیگردی بالا. نمودار رو از روی خود ما ساختن، تو خودت یه نموداری، جهان یه فراکتاله و تو خودت یه فراکتال مستقلی. بالا و پایین شدن و افول کردن کاملا طبیعیه خب؟ حتی اگه خیلی طول کشیده باشه.

بهت خبر میدم میای بالا، این بار وقتی برگردی به اوجت اون سقف قبلی رو هم می شکنی.

ادامه بده... Rose

لا اله الا الله رو دوس داشته و دارم چون میگه تهش هیچی جز من نیس و آخر قصه رو منه خدا می نویسم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه - سدرة المنتهی - ۱۱/دی/۰۴ ۳:۰۸

[-]