کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۲۳:۲۹, ۲۶/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۰:۰۷ توسط hagh.)
شماره ارسال: #73
آواتار
من فقط میتونم بگم اگه حرف اصلی این سریال رو با قرآن مطابقت بدیم میفهمیم که راس میگه...من تازه فهمیدم که قران همه چیز رو چه قدر شفاف و واضح گفته...مستند ظهور حقیقت اسلام رو میگه دقیقا همون چیزی که شیطان نمی خواد و همیشه کاری کرده تا از اون حقیقت دور شیم پس طبیعیه که در اول راه خیلیامون شک کنیم چون میخوایم عوض شیم...چون میخوایم درست عمل کنیم..اعوذ بالله من الشیطان الرجیم...پس ای جان ما هوشیار باش تا فریب ابلیس را نخوری.
(۱۰/تیر/۹۰ ۲۳:۴۴)mahtab22 نوشته است:  سلا
من در یک تاپیک دیگر این نظرمو گفتم اما انگار جاش اینجا بود ...Exclamation
اول از همه اینکه :
مستند ظهور از نظر من از این بابت که به ما 1 خط مش داد تا ما اطرافمون رو بشناسیم بسیار عالی بود...
اما 3 نکته داشت که من اصلا خوشم نیومد...
1. بسیاری از حرفاش هرچند قریب به حقیقت اما بدون سند بودن
2. قدرت شیطان رو بسیار بزرگ نشون داد طوری که ادم ابتدا احساس میکنه فلج شده در حالی ه قدرت مطلق از آن خداست
3.در قسمت های پایانی زمان ظهور را تخمین زد در حالی که در احادیث امده تعیین کنندهای وقت دروعگو هسن
این مستند یه جورایی مثل این بود که یکی دستاشو محکم رو شونه هات فشار بده و بعد مدام بگه بلند شو بلند شووو
وبه مخاطبش خوراند که تو دیگه کاری ازت بر نمیاد و در گذشته اسیرش میکنه.....
و ترس بزرگترین هدف خواسته یا ناخواستش شد....
البته ناگفته نماند که اطلاعات مفیدی هم داد هر چند کم

راستی 1 مسئله دیگر هم توی فیلم مشهود ...
وقتی در مورد سکس گرایی حرف میزد طوری میگفت که مخاطبش هم با خودش توی اون لذت قرق میکرد...
برای مثال من شما رو از یک شکلات منع میکنم:
شما هرگز نباید این شکلات شیرین و انرژی زا رو بخورید... هر چند طعم این شکلات متفاوت و مدهوش کننده است اما این شکلات ممنوع است و افراد نابکار از این شکلات میخورن...
خوب الان واضح اهداف این نهی کننده چیه؟؟؟
1 انجام اون کار
2 وقتی این کارو انجام دادی خودتو نابکار بدونی و اینقدر مهلک بدونی که فکر کنی راه پس نداری و فقط راه پیش داری ...
و این یعنی کم و کمتر شدن مسلمانها و خداپرستان

دوست عزیز سلام .
شما در مورد سریال گفته بودید که زمانیکه در مورد گناهان مربوط به سکس حرف میزد به گونه ای بهش میپرداخت که مارو که بینندش بودیم در اون لذتهای کثیف غرق میکرد.
من میخوام بگم... در مواردی که از خدا حرف میزد شما چه حسی داشتید؟ یا زمانیکه به قرآن میپرداخت یا زمانیکه از حقیقت اسلام میگفت و وظایف ما ... چی؟ خاطراتتون رو مرور کنین من این سریال رو تنها نگاه نکردم و هر وقت از حس خدا پر می شدم به دیگران هم نگاه میکردم و یک هم حسی مشترک داشتیم این سریال قدرت این رو داشت که مارو در تجربه حس کردن خدا غرق کنه که این واقعا کار بزرگیه تا بتونیم معنی لذت واقعی رو درک کنیم و انتخاب کنیم.... لذت گناه یا لذت درک عظمت الله....در ضمن ما اینقدر غرق در افکار نفسانیمون هستیم که به راحتی عمقش رو لمس میکنیم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ - hagh - ۲۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۹
RE: این مستند ساخته ماسونهاست - star - ۳۱/خرداد/۹۰, ۱۵:۰۲

[-]