کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۴, ۱۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط mahtab22.)
شماره ارسال: #71
آواتار
سلا
من در یک تاپیک دیگر این نظرمو گفتم اما انگار جاش اینجا بود ...Exclamation
اول از همه اینکه :
مستند ظهور از نظر من از این بابت که به ما 1 خط مش داد تا ما اطرافمون رو بشناسیم بسیار عالی بود...
اما 3 نکته داشت که من اصلا خوشم نیومد...
1. بسیاری از حرفاش هرچند قریب به حقیقت اما بدون سند بودن
2. قدرت شیطان رو بسیار بزرگ نشون داد طوری که ادم ابتدا احساس میکنه فلج شده در حالی ه قدرت مطلق از آن خداست
3.در قسمت های پایانی زمان ظهور را تخمین زد در حالی که در احادیث امده تعیین کنندهای وقت دروعگو هسن
این مستند یه جورایی مثل این بود که یکی دستاشو محکم رو شونه هات فشار بده و بعد مدام بگه بلند شو بلند شووو
وبه مخاطبش خوراند که تو دیگه کاری ازت بر نمیاد و در گذشته اسیرش میکنه.....
و ترس بزرگترین هدف خواسته یا ناخواستش شد....
البته ناگفته نماند که اطلاعات مفیدی هم داد هر چند کم

راستی 1 مسئله دیگر هم توی فیلم مشهود ...
وقتی در مورد سکس گرایی حرف میزد طوری میگفت که مخاطبش هم با خودش توی اون لذت قرق میکرد...
برای مثال من شما رو از یک شکلات منع میکنم:
شما هرگز نباید این شکلات شیرین و انرژی زا رو بخورید... هر چند طعم این شکلات متفاوت و مدهوش کننده است اما این شکلات ممنوع است و افراد نابکار از این شکلات میخورن...
خوب الان واضح اهداف این نهی کننده چیه؟؟؟
1 انجام اون کار
2 وقتی این کارو انجام دادی خودتو نابکار بدونی و اینقدر مهلک بدونی که فکر کنی راه پس نداری و فقط راه پیش داری ...
و این یعنی کم و کمتر شدن مسلمانها و خداپرستان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۲۲:۱۷, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #72
آواتار
(۱۰/تیر/۹۰ ۱۵:۲۱)nima@mohsen نوشته است:  )
......از لقمان حکیم پرسیدند ادب از که آموختی ؟گفت از بی ادبان
گفتند :چگونه؟
گفت :چون با بی ادبان بنشستم نیکشان را برگرفته وبدشان را وا گذاشتم
حالا حتی اگر ظهور یه کنترل ذهن باشه میشه از خودش به خودش زد
پس مطالب منحرفش روبگذاریم برای خودشون.و اونهایی که به دردمون میخوره را بر علیه خودشون استفاده کنیم.
و من الله توفیق

کاملا با این گفته ی شما موافقم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sioosh ، sahel
۲۳:۲۹, ۲۶/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۰:۰۷ توسط hagh.)
شماره ارسال: #73
آواتار
من فقط میتونم بگم اگه حرف اصلی این سریال رو با قرآن مطابقت بدیم میفهمیم که راس میگه...من تازه فهمیدم که قران همه چیز رو چه قدر شفاف و واضح گفته...مستند ظهور حقیقت اسلام رو میگه دقیقا همون چیزی که شیطان نمی خواد و همیشه کاری کرده تا از اون حقیقت دور شیم پس طبیعیه که در اول راه خیلیامون شک کنیم چون میخوایم عوض شیم...چون میخوایم درست عمل کنیم..اعوذ بالله من الشیطان الرجیم...پس ای جان ما هوشیار باش تا فریب ابلیس را نخوری.
(۱۰/تیر/۹۰ ۲۳:۴۴)mahtab22 نوشته است:  سلا
من در یک تاپیک دیگر این نظرمو گفتم اما انگار جاش اینجا بود ...Exclamation
اول از همه اینکه :
مستند ظهور از نظر من از این بابت که به ما 1 خط مش داد تا ما اطرافمون رو بشناسیم بسیار عالی بود...
اما 3 نکته داشت که من اصلا خوشم نیومد...
1. بسیاری از حرفاش هرچند قریب به حقیقت اما بدون سند بودن
2. قدرت شیطان رو بسیار بزرگ نشون داد طوری که ادم ابتدا احساس میکنه فلج شده در حالی ه قدرت مطلق از آن خداست
3.در قسمت های پایانی زمان ظهور را تخمین زد در حالی که در احادیث امده تعیین کنندهای وقت دروعگو هسن
این مستند یه جورایی مثل این بود که یکی دستاشو محکم رو شونه هات فشار بده و بعد مدام بگه بلند شو بلند شووو
وبه مخاطبش خوراند که تو دیگه کاری ازت بر نمیاد و در گذشته اسیرش میکنه.....
و ترس بزرگترین هدف خواسته یا ناخواستش شد....
البته ناگفته نماند که اطلاعات مفیدی هم داد هر چند کم

راستی 1 مسئله دیگر هم توی فیلم مشهود ...
وقتی در مورد سکس گرایی حرف میزد طوری میگفت که مخاطبش هم با خودش توی اون لذت قرق میکرد...
برای مثال من شما رو از یک شکلات منع میکنم:
شما هرگز نباید این شکلات شیرین و انرژی زا رو بخورید... هر چند طعم این شکلات متفاوت و مدهوش کننده است اما این شکلات ممنوع است و افراد نابکار از این شکلات میخورن...
خوب الان واضح اهداف این نهی کننده چیه؟؟؟
1 انجام اون کار
2 وقتی این کارو انجام دادی خودتو نابکار بدونی و اینقدر مهلک بدونی که فکر کنی راه پس نداری و فقط راه پیش داری ...
و این یعنی کم و کمتر شدن مسلمانها و خداپرستان

دوست عزیز سلام .
شما در مورد سریال گفته بودید که زمانیکه در مورد گناهان مربوط به سکس حرف میزد به گونه ای بهش میپرداخت که مارو که بینندش بودیم در اون لذتهای کثیف غرق میکرد.
من میخوام بگم... در مواردی که از خدا حرف میزد شما چه حسی داشتید؟ یا زمانیکه به قرآن میپرداخت یا زمانیکه از حقیقت اسلام میگفت و وظایف ما ... چی؟ خاطراتتون رو مرور کنین من این سریال رو تنها نگاه نکردم و هر وقت از حس خدا پر می شدم به دیگران هم نگاه میکردم و یک هم حسی مشترک داشتیم این سریال قدرت این رو داشت که مارو در تجربه حس کردن خدا غرق کنه که این واقعا کار بزرگیه تا بتونیم معنی لذت واقعی رو درک کنیم و انتخاب کنیم.... لذت گناه یا لذت درک عظمت الله....در ضمن ما اینقدر غرق در افکار نفسانیمون هستیم که به راحتی عمقش رو لمس میکنیم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۰۳, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #74

با سلام
امروزه شرایط بگونه ای شده که نه می توان به چیزی اطمینان کرد نه به راحتی همون رو رد کرد!
اینم از هموناست.بعضی گفته هاش واقعاً مفیده و بعضی ها هم مغایر عقاید ما،فقط هم خدا میدونه که این سری افراد از بیانات خود چه هدفی دارند؛چه خیر و چه هدفی شر!
این وسط ما باید تحلیل های درست را مورد توجه قرار دهیم و نکات مغایر را قبول نکنیم که از راه منحرف نشویم.امید که هیچ کس از مسیر راست کج نشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، sahel
۰:۰۶, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #75
آواتار
دوست عزیز mahtab22سلام .
شما در مورد سریال گفته بودید که زمانیکه در مورد گناهان مربوط به سکس حرف میزد به گونه ای بهش میپرداخت که مارو که بینندش بودیم در اون لذتهای کثیف غرق میکرد.
من میخوام بگم... در مواردی که از خدا حرف میزد شما چه حسی داشتید؟ یا زمانیکه به قرآن میپرداخت یا زمانیکه از حقیقت اسلام میگفت و وظایف ما ... چی؟ خاطراتتون رو مرور کنین من این سریال رو تنها نگاه نکردم و هر وقت از حس خدا پر می شدم به دیگران هم نگاه میکردم و یک هم حسی مشترک داشتیم این سریال قدرت این رو داشت که مارو در تجربه حس کردن خدا غرق کنه که این واقعا کار بزرگیه تا بتونیم معنی لذت واقعی رو درک کنیم و انتخاب کنیم.... لذت گناه یا لذت درک عظمت الله....در ضمن ما اینقدر غرق در افکار نفسانیمون هستیم که به راحتی عمقش رو لمس میکنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، sahel
۱۳:۱۰, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #76

من واقعا از این همه بدبینی تاسف می خورم. ذهن ما داره بیمار میشه تا جایی که کم کم باید به خدا هم شک کنیم
اگر خود شما سازنده ی مستند ظهور بودید بی هیچ عیب و نقصی اونو می ساختین؟؟؟
انسان خطاکاره و سازندگان مستند هم همینطور پس دلیلی نداره که به خاطر چند اشتباه سازندگان رو هم در جبهه ی
من خودم با دیدن این مستند امام زمانو شناختم خیلی از شما هم همینطور. خیلی ها هم در غرب مسلمون شدن.
بهتره دست از افراط بکشیم و به هر اشتباه کوچکی تهمت بزرگ نزنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia ، unos ، رهیافته ، sahel
۱۵:۴۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #77
آواتار
سلام
نمیشه بگیم که این مستند برای کنترل ذهن در جهت بد است چون مثلا وقتی در قسمت 39 از امامان شیعه سخن گفت خیلی از طرفدارهای سنیش را از دست دادExclamation
در قسمت 45 از ایران و.... گفتExclamation
اما مشکل من اینه که این مستند خیلی از چیزها را فاش کرده چرا جلوش را نگرفتند ؟ البته نگید که در بعضی از موارد مثل حذف قسمت 17 از سایت ها اذیتش کردند منظور من یک مقابله ی جانانه با آن استExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia ، sahel
۲۲:۰۷, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #78
آواتار
سلام
مگه تو مستند نگفته آمریکا مرکز اصلی شیطان پرستی.مگه ما این رو نمیدانیم که windows,youtub,....زیر نظر آمریکاست خوب اونا از همون اول میتونستن فی*ل*تر کنندکسی هم بو نبره,چرا این کار نکردن و فقط چند قسمت رو فی*ل*تر کردن؟HuhHuhHuhHuhHuh
۱۲:۳۴, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #79
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان سلام

من همه ی مطالب رو خوندم و این مطالب به ذهن ناقصم اومد . اگه طولانی شد به بزرگواری خودتون ببخشید .

این نتیجه رو می شه گرفت که منبع این تردید و شک ، خود سریال باشه . زیرا در سریال یک سیستمی را مورد

بررسی می دهد و پرده برداری می کند که عامل اصلی انحرافات در طول تمدن بشر بوده است . و ابتدائی ترین

مطلب مورد اشاره ، همین مطلب کنترل ذهن بود . این سوال فکر کنم برای هر عقل سلیمی پیش بیاید که شاید

این فیلم هم یکی از ترفند های زیرکانه ی این سیستم برای "القای" مطالب مورد نظر خود به مردم جهان ، برای

پیشبرد اهدافشان است . و در این فیلم به نحوی به ما قدرت خود را نشان داده که ما خود را تسلیم آن بدانیم و

حالت انفعالی نسبت به آن بگیریم . نمایش قدرتی که اغراق گونه به نمایش در آمده و سعی در ایجاد حس خود

کم بینی در مخاطب می کند . اگر چه مطالبی را می گوید که با یک حساب سر انگشتی صحیح به نظر می رسد ،

و مطالبی را که اعجاب انگیز به نظر می رسد و خاص اما با دقت کردن در آن به داستان بودن آن پی می بریم .

و اینکه این اطلاعاتی که در این سریال به عنوان اطلاعات سری عنوان شده ، اطلاعات سوخته ای است که این

سیستم برای به نمایش در آوردن قدرت اجرایی خود به آنها اشاره می کند .

و اینکه آیا شیطان چنین قدرت عظیمی دارد و ایادی او قادر به انجام اینها هستند یا نه .
.........................................................
اینها سوالاتی بود که قبل از آشنا شدنم با این تالار در ذهن من شکل گرفت و حالا که این نظرات را خواندم دیدم

دغدغه ی اساسی دوستان هم همین سوالات و ابهامات است .

من با خودم فکر کردم و به نتایجی رسیدم که خوب است شما هم از آن مطلع شوید . گر چه بیشتر این نتایج را

دوستان به روشنی و وضوح اشاره نموده بودند . لطفا با دقت مطالعه نمائید و اشکالات را خواهشا به اشد وجه گوشزد

نمائید .
.......................................................
اولین نکته ای که باید به آن اشاره کنم مطلبی حدیثی است راجع به کشف حقیقت در آخر الزمان .

من این حدیث را چند سال پیش خواندم و فقط لب مطلب را می گویم . دوستان کل حدیث را یاد آور بشوند عالی

است . روزی یکی از معصومین در خیمه ای نشسته بودند و یکی از یاران وارد می شود . (باز می گویم جزئیات

حدیث یادم نیست خودتان تحقیق کنید) . او از معصوم می پرسد که چگونه در آخر الزمان حق را تشخیص دهیم

با اینکه گفته می شود یافتن حق بسیار مشکل است ؟ امام به پرتو نوری که از سوراخ خیمه به داخل آمده بود

اشاره کردند و گفتند : در آن زمان حقیقت مانند این پرتو نور واضح و آشکار است ...

از این حدیث که ادامه ی آن را به خاطر اینکه خدای ناکرده تحریفی ایجاد شود نگفتم ، این مطلب مهم دستگیر

انسان می شود که هیچ گاه حق بر کسی پوشیده نیست و همه ی کسانی که در طول تاریخ راه انحراف پیش

گرفتند ، "کافر" و "مشرک" بوده اند . کافر یعنی کسی که حق را می داند ولی آن را پنهان می کند و خود را به کوچه

علی چپ می زند . و مشرک کسی است که چیزی را به غیر از خداوند متعال یا با او در صفات خداوندی شریک بداند .

پس ریشه ی کفر ، حب نفس و ریشه ی شرک جهل است .

و لفظی که قرآن برای فرعون که نماد این سیستم است بیان می دارد ، کفر است . و این سیستم یک سیستم

دنیایی و دنیا پرستی است . و باز می گوید سلیمان نبی (علیه السلام) که حاکم به تمام معنای زمین بود کافر نگشت و رو به

دنیا پرستی و نفس نیاورد .

پس از دو جهت باید مواظب بود . اول اینکه کافران و تفکر آنها بر ما مسلط نشود ، و دوم هم اینکه خودمان خدای

ناکرده کافر نشویم . یعنی حق را ببینیم و درک کنیم اما به علل مختلف به آن تشکیک کنیم و آن را نپذیریم .

تشکیک خوب است اما تا وقتی به بد بینی که یک بیماری روانی است تبدیل نشود . بدبینی یکی از شاهراه های

انحراف از حق است . اگر تشکیک به عنوان یک اصل تفکری در آید ، حقیقت واحد معنا پیدا نمی کند و اصلا هیچ

چیز باقی نمی ماند . یکی از ترفند های شیطان و عیوبات فکر کردن این است که انسان یک فرض را در ذهن خود

بسازد و تمامی واقعیات را بر آن اساس برای خود تحلیل کند . غالب غریب به اتفاق مکاتب فلسفی بعد از رنسانس

به همین دلیل به وجود آمده اند . پس این نوع انحراف ، انحراف بسیار شدیدی در اندیشیدن و نوع نگاه به واقعیات

است که ما باید از آن فرار کنیم .

چه این سریال را ساخته ی ماسون ها و چه ساخته ی برادرانمان بدانیم ، به هر حال "حقایقی" را به ما نشان

داد . حال اگر این مستند ساخته ی ماسون ها باشد ، آنها می خواهند با نشان دادن این حقایق و واقعیات به ما

این پیام را بدهند که شما در دنیایی زندگی می کنید که هیچ شانسی در مقابل ما ندارید و تحت تسلط ما در

خواهید آمد . و اگر ساخته ی دست برادرانمان باشد ، پیام آنها این است : بیدار شوید و در راه آزادی تلاش کنید ؛

حال می بینید که با هر دو عینک میتوان به این قضیه نگاه کرد . پس چه بهتر است که با دید خوب نگریست و

لا اقل این طور تصور کرد که سازندگان این اثر در راه بیداری اندیشه گام بر می دارند . در این نوع طرز تفکر لا اقل

ضرر نمی کنیم . و نتیجه ی این نوع فکر می شود امثال این تالار و جنب و جوشی که در جهان به وجود آمده است .

بله ، اگر بخواهیم به همه چیز با دید بد نگاه کنیم ، می شود گفت که این سوال توسط ماسون ها ایجاد شده

برای انداختن شپش در کلاه حق جویان .

تاکید می کنم من نمی گویم که گاگول باشیم و هیچ خطری را نبینیم و همه را برادر بدانیم ، می گویم در این

مورد خاص هر دو دید ممکن است و ضرری که دید بد به ما و فکر ما می زند بسیار بیشتر از ضرر دید مثبت به آن

است .

نکته ی دیگر اینکه این سازمان ، یا همان شجره ی خبیثه در طول تاریخ ، جلو حرکت قدرتمند ترین افراد را گرفته اند ؛

به نظر شما این کار از یک جریان ساده و کم قدرت بر می آید یا یک جریان قدرتمند ؟

مثلا شما نگاه کنید به ابوبکر . بعضی ها مثل آقای طائب قائلند به وابسته بودن او و عمر به جریان یهود . اینها

مسلما قدرت زیادی داشتند که با مدیریت اذهان مردم خلافت را غصب کردند .

تا می رسد به حال . این سریال این واقعیت را نشان می دهد .

متاسفانه ما بعضا هنوز در عالم بچگی هستیم . تا می گویند جن ، یاد حرفهای مادرانمان می افتیم که می گفتند

نترس اینها الکیست و جن وجود ندارد !

عزیزان من جن وجود دارد ، قدرت دارد و قدرتش بسیار بیشتر از نوع بشر است . ابلیس یک جن است و با آدمیان

در ارتباط است . سران کفر برای به سلطه کشیدن انسانها با شیاطین جلسه دارند . در آیه 14 سوره بقره این

مسئله به وضوح بیان شده . حال شما که در عالم رویاهای بچه گانه به سر می برید و چون از این مسائل

وحشت می کنید تکذیب می کنید ، بگویید نیست . به حقیقت لطمه ای وارد نمی شود .

قدرت شیطان و انسانهای شیطانی بسیار بالاست . قدرت جن بسیار بالاست . ما در احادیث داریم که در

آخر الزمان جن ها به دنیای انسانها وارد می شوند . همانگونه که در زمان سلیمان نبی رخ داد .

اینها حقایقی است که در این سریال عنوان شده . حال چه دوست گفته باشد و چه دشمن . متاسفانه یک

حالت وحشت عظیم و خود باختگی در کسانی که میگویند این سریال را ماسون ها ساخته اند دیده می شود .

من نمی گویم که نساخته اند ولی اینهمه نگرانی ندارد که ! مگر با دیدن این سریال عقل انسان از دست می رود ؟

نه ! همان گونه که من و عده ی کثیری با دیدن این سریال راه درست را که همان رجوع به دین خودمان است

یافتیم .

حال اگر فراماسون ها این سریال را ساخته باشند ، می خواهند ما را یک با قدرتشان آشنا سازند ، دو از برنامه

هایشان بگویند . حال باید بر علیه آنها در جبهه ی حق کار کنیم .

خداوند توفیقتان دهد . چشمتان را هم بمالید تا کور نشدید و ممنون که این پریشان نامه را مطالعه کردید . ببخشید اگر انسجام کافی را نتوانستم حفظ کنم و همه ی مطالب را بگویم . بگذارید پای بی سوادی و کسالتی که دارم . دعا بفرمایید .
تقریبا تمام سوالات را دوستان جواب داده اند . مطالعه کنید تا سوال تکراری نپرسید . سوال دو کلمه است و جوابش ده ها کتاب . اگر زبان سوال کردن داریم باید گوش خودمون رو هم برای شنیدن جواب باز کنیم .
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، رهیافته ، arman mohseny ، persia ، ilidin ، MiNuTeS ، چشم به راه ، sahel
۲۰:۰۷, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #80
آواتار
به نام خدا
من با نظر شما موافقم
مخصوصا بااین جمله که گفتید :
این مطالب سوخته است.
درضمن مگر جن هم ترس داره مگه کسی هم هست بادیدن این مستند بترسه؟
همان طور که شما گفتید باید از عقل کمک گرفت وبه خاطر جوی که فیلم ایجاد میکنه شروع به تفکرات اشتباه کرد چرا که شاید این مستند در ظاهر مارا به سمت خدا بکشاند اما برای منحرف کردن ذهن ها از هدف اصلیی باشه.یا میخواستن ببینن عملکرد جهان اسلام چیه که باز هم دوست عزیز اشاره فرمودن ...
از خدا میخواهم که هرچه زودتر کسالت شما برطرف شود.
باتشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]