|
منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!!
|
|
۱۴:۵۶, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
علي جان
پيمان مشكلي به دوش ما گذاشتي! اگه من بخوام اين مطالب رو به گوش بقيه برسونم بايد اول خودم انجامشون بدم . چون طبق روايات بايد به مطلبي كه مي گي عمل كني . البته من سعي در انجام اين كار داشتم و دارم اما... براي اداي ديني كه به گردنم هست معذوراتي دارم. و سخت ترينش از دست رفتن آبروست. البته نه آبروي خودم كه اگه مشكل اين بود يك لحظه هم تعلل نمي كردم. اداي دين من در گروي از دست رفتن آبروي يه مومنه! نمي دونم چرا اين حرف رو اينجا مطرح كردم اما واقعا شرايط سختيه. ان شاالله خدا به همه ما در اداي حقوقي كه از ديگران به گردنمون هست كمك كنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیپ جدید وظایف منتظران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - استاد رائفی پور | 313rahro | 0 | 905 |
۲/اسفند/۹۶ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: 313rahro |
|
| آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی هستند؟ | سکوت | 26 | 12,910 |
۲۲/مرداد/۹۶ ۸:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,858 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,433 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,410 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| امام(رحمة الله علیه) به چه کسانی میگفت «ولایتیهای بیدین»؟ | آوا | 0 | 1,388 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: آوا |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,179 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|