|
زبور آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) - صحیفه سجادیه
|
|
۱۷:۲۵, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
از وقتي خيلي كوچيك بودم با كتاب صحيفه آشنا شدم.
نه اينكه بخونمش تو خونمود بود و پدرم هر روز بعد از نمازش يه قسممتي از اون رو ميخوند خيلي به خوندنش مقيده. چند باري از روي كنجكاوي سراغش رفتم اما چون كتاب خيلي قديمي بود ازش سر در نمي آوردم. تا اينكه تقريبا 6 يا 7 سال پيش تو نمايشگاه كتاب تهران چشمم به يه صحيفه در قطع جيبي افتاد كه هم چاپ خوبي داشت هم كامل بود و خلاصه نداشت. قبلا از پدرم شنيده بودم كه براي سعادت ما يك روز در هفته دعاي والدين در حق فرزندان رو از صحيفه برامون ميخونه. خريدن اون كتاب مثل يه هديه الهي بود نميگم كه تمام كتاب رو خوندم اما ميتونم بگم كه با اين كتاب انس گرفته بودم. هر روز براي والدينم دعا مي خوندم و هر وقت حرم ميرفتم براي دوستام و آشناها و ... دعا ميكردم ميتونم بگم كه كتابم رو از خودم جدا نمي كردم. حتي تو مسافرت ها به واسطه معارف اون كتاب تونستم در بدترين شرايط خودم رو حفظ كنم. دوستان خوبم رو از دست ندم تو سختي ها لابه نكنم و به خدا توكل كنم و.... مناجات هاي عاشقانه امام سجاد من رو هم عاشق خدا كرد. همينقدر ميتونم بگم كه اين كتابها نه تنها راههايي براي ارتباط با خدا و كسب معارف ديني هستند بلكه گنجينه هايي تمام نشدني براي هدايت بشرهستند. بايد امثال به دوستام صحيفه هديه بدم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صحیفه سجادیه؛ یادگار ارزشمند امام زینالعابدین(علیه السلام) | arax2015 | 0 | 931 |
۱۶/آبان/۹۴ ۱۱:۱۲ آخرین ارسال: arax2015 |
|
| این دعاهای صحیفه رو توی تقویمم نوشتم | sara75 | 1 | 2,076 |
۳۰/تیر/۹۱ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: گرفتار گناه |
|