|
از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#
|
|
۱۷:۰۸, ۳۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۱۷:۱۸ توسط jkb.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام شیعه یعنی؟ باز امشب بی قراری می کنم باغ دل را لاله کاری می کنم شعر , ای تنهاترین دمساز من ای صدای خسته آواز من با تو می گویم نماز لاله را کشتن شمع و سکوت ناله را شیعه هر دم بوی موسی می دهد نخل های کوفه معنا می دهد شیعه یعنی معنی اسلام ناب شیعه یعنی درد دل با چاه آب یا علی در سینه ام جا مانده ای پس چرا این گونه تنها مانده ای امشب اشک دیده ام مهمان تو می زداید درد را درمان تو می نشینم یا علی با خوان تو می شوم هر شب علی مهمان تو امشب از فرط نماز کامله گشته چشم بی قرارم حامله هر شب از احساس خود پر می کشم تا حسین کربلا سر می کشم کربلا ای مدفن خورشیدیان ای عبادت خانه توحیدیان روز عاشورا چه شد ای آسمان سربداران را چه شد ای آسمان تیغ با خون ، شیر بازی می نمود درد ، شعر آسمانی می سرود یک طرف انبوه سیل کافران آن طرف خورشید و جمعی صابران ناگهان خورشیدیان را سر زدند سربداران تا حقیقت پر زدند شیعیان از خون پاک آفتاب می شکوفد غنچه اسلام ناب دوستان هنگام آیش می رسد فصل باران نیایش می رسد السلام ای نوح کشتیبان من کی نشیند کشتی ات در جان من پشت درهای حضور آینه می نشینم تا ظهور آینه مهدیا قلبم برایت مرده است اشک در چشم ترم افسرده است از دعای جمعه دیگر خسته ام خود بیا هر روز حتی شنبه هم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قضا وقدر و ارتباط آن بااختیار(مقاله ویژه) + توضیح تکمیلی مهم | حسن عزتي | 12 | 8,880 |
۲۴/خرداد/۹۹ ۹:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر) | أین المنتظر | 46 | 22,837 |
۲۶/شهریور/۹۶ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$ | علی 110 | 32 | 34,769 |
۸/شهریور/۹۶ ۹:۰۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فصل الخطابی بر اختلاف شیعه و سنی (مقاله ی ویژه)# | علی 110 | 29 | 15,873 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$& | علی 110 | 59 | 35,928 |
۱/بهمن/۹۴ ۲۳:۰۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ | علی 110 | 50 | 45,654 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| حدیثی که اساس عبودیت را بیان میکند (مقاله ویژه)!!!! | علی 110 | 3 | 5,476 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|