کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
۲۳:۲۳, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
ان الله لا یغفر ان یشرک به و یغفر ما دون ذلک لمن یشا و من یشرک بالله فقد افتری اثما عظیما
قطعا خداوند شرک را نمیبخشد و غیر از شرک را برای هر کسی که بخواهد خواهد بخشید و کسی که به خداوند یکتا شرک میورزد و کسی را با او موازنه میکند قطعا دروغی ساخته و گناه بزرگی مرتکب شده است
سوره النسا ایه 48
سلام بر همه کاربران و دوستان محترم ! بنده طلبه سطح عالی حوزه علمیه هستم و افتخار دارم در این تالار مباحثی را خدمت عزیزان تقدیم کنم که ان شا الله تعالی مورد نیاز ایشان باشد و زمینه ترقی معرفتی همه ما را فراهم کند ...
خداوند یکتا همان موجود بی همتایی که عالم وجود از ان اوست راه سعادت را بر بندگان خود مشخص نموده و بوسیله حجت نهان و حجت اشکار حجت خود بر بشر تمام کرده و هر گاه یکی از ایشان از روی خطا به گناهی الوده شود به او بشارت بخشایش داده حتی گناهان بزرگ نیز قابل بخشایش است ... تنها گناهی که خداوند صراحتا توبه را در مورد ان نمیپذیرد شرک بالله است که متاسفانه امروزه میان عوام شیعه بسیار دیده میشود و قابل اصلاح نیست ... امیدواریم خداوند یکتا ما را از این گناه نابخشودنی که هیچ گاه غضب الهی در مورد ان خاموش نمیگردد محفوظ بدارد و ما را روز به روز به توحید و توجه به سوی خود سوق دهد ....

موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، السا ، احمد شاکر ، مرهم ، Detector ، AS53 ، mahramaneh ، شهرام ، صهبا ، medad.sefid ، Zahra.B ، farzad313 ، fafa* ، Bahar ، لبخند خدا ، ADAM ، انتصـار ، ساقی ، M03TAFA ، nasimesaba ، ali0077

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۱, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۲۲:۳۶ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #71
آواتار
(۸/دی/۹۲ ۱۷:۱۵)یاقوت نوشته است:  سلام علیکم
نمی دانم منظور شما ازارسال این آیه چیست اما:
آیات قرآن توسط یکدیگر تفسیر می شوند:

ولا تنفع الشّفاعة الّا لمن اذن له....آیه 23سوره مبارکه سبأ
وشفاعت کسی نزد او سودمند نیست مگر کسی که به او اجازه داده شده

پس نتیجه میگیریم که خداوند اجازه شفاعت را به برخی از بندگانش می دهد
.
.
.

بزرگوار ! این ایه جواب کسی بود که نوشته بود شفاعت وابسته به یک گردش چشمان حسین است !!!! در صورتی که شفاعتی وجود ندارد مگر باذن الله ! و الا توهم نشود که من اصل شفاعت زیر سوال بردم همان گونه که بعضی چنین فرض مبغضانه ای کرده اند ..... بلکه خودم امید دارم که الله تعالی اذن بفرماید و بوسیله سید الشهدا علیه السلام شفاعت شده و رستگار شوم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۲۲:۴۷, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۲۲:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #72
آواتار
(۸/دی/۹۲ ۲۲:۳۱)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  بزرگوار ! این ایه جواب کسی بود که نوشته بود شفاعت وابسته به یک گردش چشمان حسین است !!!! در صورتی که شفاعتی وجود ندارد مگر باذن الله ! و الا توهم نشود که من اصل شفاعت زیر سوال بردم همان گونه که بعضی چنین فرض مبغضانه ای کرده اند ..... بلکه خودم امید دارم که الله تعالی اذن بفرماید و بوسیله سید الشهدا علیه السلام شفاعت شده و رستگار شوم

کجای این آیه گردش چشمان اباعبدالله رو نقض کرده!!!!!؟

چرا نسبت به مقامات اهل بیت انقدر حسد میورزید؟

با چندین واسطه هم شفاعت قبول میشود چه برسد به اهل بیت

مثلا پیراهن حضرت یوسف چطور شفا داد؟

حتما باید خود حضرت یوسف میرفتن برای دست کشیدن رو چشمان پدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ام یحسدون الناس .........؟

کسی که به درگاه خدا خیلی خیلی عزیز باشه با یه گردش چشم نوکرش هم شفاعت میکنه

نیازی به التماس به درگاه خدا نیست

البته دشمنان اهل بیت هرگز شامل شفاعت نمیشن

جاشون ته جهنمه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسجد عشاق ، یاســین ، meisamtiger ، بیداری12
۱:۰۴, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #73
آواتار
[تصویر: a11b94179567a348686f9009687a9cf3-425]
۱:۰۹, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #74

(۸/دی/۹۲ ۲۲:۲۴)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  عجبا ! جنابعالی از سویی ادعا میکنید که هنوز بحث و نقطه اختلاف بنده را متوجه نشدید ان وقت با کنابه بنده را وهابی خطاب میکنید ؟؟؟!!!!!! بنده کل قضیه فاطمیه را رد نکردم که جنابعالی مغطله میکنید و مرا مخالف میخوانید بلکه به شاخ و برگ های اضافی ان که توسط مداحان محترم ساخته شده اشاره کردم .... خب شما چند حدیث صحیح السند تاریخی و چند حدیث سند الصحیح از اهل البیت علیهم السلام بیاور که تصریح شده باشد درب خانه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها را سوزاندند ....بسم الله من منتظرم ! قرار نیست هر تهدیدی عملی شده باشد تا بدان تصریح نشده باشد ... اگر شما توهین به ائمه اطهار سلام الله علیهم را در عدم اعتقاد به خرافات میدانید دیگر حرفی نمیماند ولی توهین واقعی را کسانی کردند که به جای اینکه پیرو مکتب توحیدی اهل البیت باشند ان عزیزان را فقط حصر در عزا و ظلم هایی که بهشون رفته کرده اند و دیگر چیزی برای معرفی ان ارجمندان عالم خلقت ندارند .... جنابعالی بزار مهر تایید کاربری ات خشک بشه بعد این قدر خصمانه وارد میدان شو ! هداکم الله تعالی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب عالم مقدس روی صحبت من با اقای یاقوت بود والا هر کسی با کمی تامل در پست های قبلی شمااز نیات شما اگاه میشود
در ضمن برای کسی که حرف منطقی را بپذیرد اقای علویون سند ومدرک کافی اوردند و برای کسی که نخواهد بپذیرد 1000 تا دلیل هم بیاورید قبول نمیکند
جناب مناظره و بحث علمی قواعدی دارد که باید مشخص شود و مقبولیاتتان را نام ببرید که اگر از ان سندی بیاوریم نتوانید ردش کنید و شما با این شیوه زیرکانه که خود را در قید هیچ مذهبی نمیدانید راه فرار زیادی دارید پس چه فایده دارد سند اوردن از کتاب شیعه وسنی هر گاه به تنگنا بیفتید از ریشه سند را باطل میدانید
نکته بعدی اینکه خرافات و غیر خرافات را شما تایین نمیکنید حرف مداحان هم دلیل بر اعتقاد شیعه ندارد گیریم که کسی به اسم شیعه حرف نا مربوطی زد ایا باید مذهب شیعه را زیر سوال برد
وبعد هم ملاک حرف افراد برای شما زمان ثبت نام در تالار و حضور در مباحث هستش یا .....بماند که ما تو همینش هم حرف زیاد داریم
ایا انکار شهادت حضرت صدیقه س توهین به ایشان نیست شما جای میفرمایید افسانه است و اینجا میگویید حرف مداحان درست نیست خواهشا بیش از این خود را رسوا نسازید واینقدر تناقض گویی نکنید
شمایی که دم از اطاعت از ائمه میزنید سیره ائمه را از کجا وکدوم کتاب یاد گرفتید که در اون کتاب از عمر وابوبکر تجلیل شده یا نسبت به ایشان نظری نداده باشه یا بغض به غاصبین خلافت در ان نیامده باشد یا اینکه شما با امام زمان در ارتباطی و معارف حقه خود را از ایشان میگیرید
جناب فکر کردید ما از چند جایی حرفی شنیدیم و سندی برای گفته هامان نداریم زهی خیال باطل شما مقبولیاتتان را بگویید ان وقت سند از مقبولات خودتان برایتان میاورم بماند که جناب علویون عزیز حجت را بر شما تمام کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، عبدالرحمن ، مسجد عشاق ، یاســین ، meisamtiger
۱:۱۹, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #75
آواتار
سلام
از میان جمعیت چند میلیاردی انسانها، فقط عده ی معدودی این اجازه و حق را دارند که بگویند : یا زهرای شهیده (سلام الله علیها‏)‏‏!‏

‏"الحمد الله الذی هدانا لهذا‏"‏
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bahman6307 ، آیات ، عبدالرحمن ، مسجد عشاق ، یاســین ، مجنون العباس ، در جستجوی سختی
۱۳:۵۴, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #76
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

اصـلاحـیـــه

با عرض پوزش از تمامی عزیزانی که مطلب ذیل را در پست قبلی حقیر مشاهده کرده اند.

من در قسمتی از پاسخ به کاربر عالم مقدس ملکوت نوشتم:

(بنظر بنده حقیر یا اساتید جنابتان جزء دسته آخوندهای غرب زده و خود فروخته و مرتدی امثال احمد کسروی ها می باشند و یا اصلاٌ شیعه نیستند.)

بدینوسیله از تمامی بزرگوارانی که در دایره اظهار نظر نا بجای این بنده حقیر قرار می گیرند غیاباٌ عذرخواهی و طلب حلالیت نموده،باشد که بیش از این در پیشگاه خداوند قادر متعال از جهت نسبت نابجایی که به تمامی این بزرگواران داده ام شرمنده نشوم.
البته شایان ذکر است که بیان مطلب فوق از جهت بیم احاطه افکار پلید امثال کسروی ها به افرادی همچون کاربر عالم مقدس ملکوت و دیگران بوده و خداوند را گواه می دارم که خدای نخواسته هیچ گونه قصدی بر توهین یا تحقیر در خاطر حقیر نبوده است.
باشد که انشاالله از دسته مغضوبین خداوند رحمان رحیم دور باشم.
العبد العاصی.علویون.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــ

جناب یاقوت عزیز
یاد آوری دوستانه حقیر از جهت ذکر این مطلب بود که مطمئناٌ جنابعالی مستحضر هستید که ما نمی توانیم از یک پیر زن عامی کم سواد که عمری در اوج توحید پاک فطری خواسته خویش را از طریق اهل بیت(علیه السلام) از خداوند خواسته و بدست آورده است بخواهیم که زین پس به زبان فصیح عربی با وکیل قرار دادن ائمه هدی(سلام الله علیها) و با در نظر گرفتن صرف خداوند در ذهن خویش به بیان حاجات خویش بپر دازد تا دچار شرک خفی یا جلی نشود.
قطعاٌ سوء استفاده از الفاظ عامیانه جمعی از شیعیان و اهتمام دادن آن به تمامی جمعیت شیعه و مشرک یا غالی خواندن ایشان مغالطعه ای است که امثال کاربر عالم مقدس ملکوت یا نداسته از روی بی اطلاعی و یا خدای نخواسته با دانایی کامل و از روی عناد به آن دست می زند،وگرنه شما در کجای کتب ادعیه و آداب زیارات وارده از سوی بزرگان شیعه به چنین مطالبی بر می خورید.
در هر حال اگر اظهار نظر بنده خدای نخواسته خدشه ای به خاطر مبارکتان وارد آورده است،هین جا از حضرتعالی طلب عفو دارم.
ارادتمند شما.علویون.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــ

و اما کاربر،عالم مقدس ملکوت.

در جواب برادر عزیزمان،جناب bahman6037 مرقوم داشتید که:

بنده کل قضیه فاطمیه را رد نکردم که جنابعالی مغطله میکنید و مرا مخالف میخوانید بلکه به شاخ و برگ های اضافی ان که توسط مداحان محترم ساخته شده اشاره کردم .... خب شما چند حدیث صحیح السند تاریخی و چند حدیث سند الصحیح از اهل البیت علیهم السلام بیاور که تصریح شده باشد درب خانه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها را سوزاندند ....بسم الله من منتظرم ! قرار نیست هر تهدیدی عملی شده باشد تا بدان تصریح نشده باشد ...

واقعاٌ که حقیر را حیران کرده اید ...
بازهم دلیل و برهان و سند و مدرک میخواهید؟
بگذریم...
در خانه اگر کس است،،،،،،،،،،یک حرف بس است

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، bahman6307 ، مسجد عشاق ، عبدالرحمن ، meisamtiger
۱۷:۰۸, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #77
آواتار
دوستان گرامی برای کم شدن تنش در این بحث... یه کم تنفس اعلام میکنیم...Smile

مدتی این موضوع بسته خواهد بود.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسجد عشاق ، عبدالرحمن ، meisamtiger
۱۷:۱۲, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #78
آواتار
باید دید شرک چیست و توحید چیست:
خیلی وقت پیش در تالار این مباحث نه از سوی یک مغرض بلکه از سوی کسی که برایش شبهه پیش آمده بود مطرح شد و پاسخ را دادیم در این تاپیک:
چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند!
بد نیست مطالب بازگو شود تا مشخص شود تا آن چیز را که توهم در شرک می دانند برخی عین توحید است و چیزی که عده ای آن را توحید ناب می دانند عین کفر است:
کلمة لا اله الله حصنی و من دخل حصنی
بشرطها و شروطها و أنا من شروطها

دوستان فقط درخواست حقیر این است که مطالب را کامل مطالعه بفرماید تا پاسخ به برخی به اصطلاح شبهات تبیین شود
سوالی بود إن شاء الله در سطح وسع اندکمان در خدمت خواهیم بود
یکی از کاربران نوشته است:
(۱۸/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۱)علی 110 نوشته است:  همه ی اینها درست است
اما بسیاری از احادیث هم دارای بواطن هستند مانند آیات قرآن

استادِ استاد ما معنای حقیقی این حدیث فوق العاده ارزشمند رو بیان کردند
ایشان گفتند:
همانطور که میدانید مؤمن از اسامی خداست:

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿۲۳- حشر﴾

و هر جا سخن از مومن باشد مصداق اول آن میشود امیرالمومنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با توجه به این دومعنا معنای این حدیث نبوی این است که
[b]امیرالمومنین آینه ی اسما و صفات خداست
امیرالمومنین خدا نماست
خلیفة الله حقیقی است که اسما و صفات الهی در او تجلی یافته است
یعنی تجلی اسما و صفات الهی میشود امیرالمومنین

و هر کسی هم که بخواهد حقیقتاً مومن باشد و به مقام خلیفة اللهی برسد باید آینه ی اسما و صفات خدا باشد

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم
اولا خیلی خیلی شرمنده ام که انقدر مزاحمت ایجاد میکنم.این سوال رو باید در همان تاپیک می پرسیدم اما چون ترسیدم دیگران هم دچار درگیری ها(یا بیماریها!!!)ی فکری من شوند به صورت پیام خصوصی مطرح کردم. و یک نکته دیگر اینکه این پیام حاوی شبهاتی است ...اگر خوف دارید خدایی نکرده شما را نیز درگیر کند لطفا باقی پیام را مطالعه نکنید تا بار حقیر نیز بیشتر از این نشود...
اگر کامل نخواندید لطفا پاسخ پیام را نیز ندهید..

حقیقتش چند روزیه به یکسری تناقضات ذهنی رسیدم و هضم بعضی مسائل دین برایم دشوار شده. مخصوصا با شنیدن این حدیث امام صادق (علیه السلام) این موضوع شدت گرفت :
اسم اعظم 73 حرف است و خداوند 72 حرف آن را به ما اهل بیت داده ...

یا همین صحبت که می فرمایید امام علی (علیه السلام) آینه صفات خداوند است و...

این ها تناقضاتی را در فکر حقیر به وجود آورده.

مثلا با توحید صفاتی خداوند. مگر معتقد به این نیستیم که خداوند علاوه بر ذات در هر کدام از صفاتش هم توحید دارد؟ پس چطوری این را هم بپذیریم که امامانمان هم آن صفات را دارند؟

یا مثلا آیه لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم (هیچ نیرو و اراده ای به جز خداوند بزرگ و بلند مرتبه نیست) پس چطور خداوند 72 تا حرف از اسامی خود را به امامان داده و انان انقدر نیرو مندند؟
اگر یک حرف دیگر هم بگیرند که نعوذ بالله....

همچنین درخواست از اهل بیت و آیه کاملا صریح ایاک نعبد و ایاک نستعین را نمیتوانم در کنار هم هضم کنم و درک کنم.مگر چه می شود که همه نیاز هایمان را به خدا بگیم؟مگر خود شما در تاپیک (اگر طاقتش را ندارید این حدیث قدسی را نخوانید) در مورد اعتماد انسان به خدا و در مورد بزرگواری و کرم خداوند در عطا کردن نفرمودید؟ پس چطور بعد از خواندن آن حدیث قدسی جرئت و رویِ درخواست از غیر خدا را داشته باشم؟
و خیلی سوالات و موارد ازین دست...

چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند . سبحان الله...

میدانم اینها شبهاتی است که شیطان در ذهن من می اندازد.خواهشم اینست که اگر سخنی ، حدیثی یا آیه ای دارید که بتوانم مرز بین خداوند و معصومین رو کاملا پررنگ کنم و به شرک و کفر نیفتم و از طرفی از دست این شبهات خلاص شوم حقیر رو یاری کنید.

التماس دعا
یا حق
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به شدت اهمیت موضوع برانشدم تا توضیحاتی رو در این مورد خدمت دوستان عرض کنم
و با توجه به آیات قرآن و روایات جایگاه 14 معصوم علیهم السلام را در هستی و نسبتشان را با خالق و مخلوقات تا حدی تبیین کنیم

از دو بعد مسئله باید بررسی شود
یکی از باب 14 معصوم و نسبتشان با خدا
یکی از باب 14 معصوم و نسبتشان با غیر خدا

نکته ی اول:

يَا أَيُّهَا النَّاسُ أَنتُمُ الْفُقَرَاء إِلَى اللَّهِ وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ ﴿۱۵-فاطر﴾

اى مردم شما به خدا نيازمنديد و خداست كه بى‏نياز ستوده است (۱۵)

دوستان

شباهت 14 معصوم و تمام مخلوقات در این است که همه ی مخلوقات عالم هستی فقیر محض هستند به الله!!!!!!!!!!!

و اساساً یکی از ملاک هایی تعیین کننده ی درجه ی قرب مخلقات به خداوند در درک این شدت فقر و نیازشان به خداست!!!!

و 14 معصوم بالاترین مرتبه در شناخت شدت فقرشان به خدای را دارند

در دعای کمیل مولا علی علیه السلام خود به درگاه خداوند تعالی چه میگویند:

أنا عبدُکَ الضّعیف الحقیر المسکینُ المستکین المُستجیر... لايملك لنَفسه نفعاً و لا ضرّاً و لا حيوة و لا نشورا...

مولا علی اینگونه خود را معرفی مینند

من بنده ای هستم که در برابر خدای خویش ضعیف و حقیر و مسکین و درمانده که مالک چیزی از نفس خود نیستم و در نفع و ضرر و حیات و بازگشت به عالم پس از مرگ اختیاری از خود ندارم

اینجا جایگاهی است که مولا علی دارد در برابر پروردگار خود خود را میشناساند

امام سجاد علیه السلام زمانی که میخواهند در صحیفه سجادیه انسان را تعریف کنند چگونه تعریف میکنند

قبل از آن دو تعریف معروف از انسان

فلاسفه انسان را چه تعریف میکنند؟ انسان موجود ناطق

به اصطلاح عرفا انسان را چه تعریف میکنند؟ انسان موجود عاشق

جانم به فدای خاک کوی امام سجاد، ایشان انسان را چه تعریف میکند؟

انسان موجودی شدیداً فقیر و نیازمند به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سراسر مناجات های 14 معصوم شما این شدت فقر و نیاز و عجز را در برابر باری تعالی میتونید مشاهده کنید

14 معصوم عبد هستند و نه معبود!!!!!!!!!!! نعوذاً بالله و سبحان الله

ما یک غنی بالذات داریم

یک غنی بالعرض!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

غنی بالذات موجودی است که در ذات خودش غنا و بی نیازی وجود دارد و در غنا و صمدیت و بی نیازی کاملاً از غیر خود بی نیاز است

فرض کنید هیچ آبی در کره ی زمین وجود نداشته باشد

حال اگر خداوند یک چشمه در زمین بجوشاند

و شما را تنها مالک آن چشمه قرار دهد

شما دیگر نیازتان به آب برطرف میشود

حال اگر خداوند شما را تنها کسی قرار بدهد که اجازه دارید این آب را به کسی ببخشید و تنها به شما بگوید که به چه کسی آب بدهید و به چه کسی آب ندهید آن گاه چه میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما میشود کارگزار انحصاری آب رسانی خدا به همه ی مخلوقات و همه ی مخلوقات نیازمند به شما میشوند در رسیدن به آب به شما!!!!

وجه تمایز 14 معصوم با همه ی مخلوقات عالم این است که 14 معصوم برای رسیدن فیض خدا به ایشان نیازمند به هیچ مخلوقی نیستند اما سایر مخلوقات خداوند برای رسیدن به فیض الهی نیازمند به اهل بیت علیه السلام هستند!!!!!!!

یه مثال دیگه

ببنید شما اگه یدونه از این عروسکهایی که دست میره داخلش رو بخری و بعد با دستای اون عروسک یه کاری انجام بدی میتونی بگی عروسک اونکار رو انجام داده اما در حقیقت این شمایی که داری کار رو انجام میدی!!!!!!

اهل بیت علیهم السلام کارگزاران خداوند در عالم هستی هستند

ایشان در مورد خود می فرمایند

نحن محال مشیت الله

قلوب ما 14 معصوم محل واقع شدن مشیت خداست

یعنی نمیخواهیم و انجام نمیدهیم مگر آنکه خدا می خواهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به این آیه ی قرآن مجید بسیار دقت کنید!!!!!

يَحْلِفُونَ بِاللّهِ مَا قَالُواْ وَلَقَدْ قَالُواْ كَلِمَةَ الْكُفْرِ وَكَفَرُواْ بَعْدَ إِسْلاَمِهِمْ وَهَمُّواْ بِمَا لَمْ يَنَالُواْ وَمَا نَقَمُواْ إِلاَّ أَنْ أَغْنَاهُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ مِن فَضْلِهِ
فَإِن يَتُوبُواْ يَكُ خَيْرًا لَّهُمْ وَإِن يَتَوَلَّوْا يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ عَذَابًا أَلِيمًا فِي الدُّنْيَا وَالآخِرَةِ وَمَا لَهُمْ فِي الأَرْضِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍ ﴿۷۴-توبه﴾

به خدا سوگند مى‏خورند كه [سخن ناروا] نگفته‏اند در حالى كه قطعا سخن كفر گفته و پس از اسلام آوردنشان كفر ورزيده‏اند و بر آنچه موفق به انجام آن نشدند همت گماشتند و به عيبجويى برنخاستند مگر [بعد از] آنكه خدا و پيامبرش از فضل خود آنان را بى‏نياز گردانيدند پس اگر توبه كنند براى آنان بهتر است و اگر روى برتابند خدا آنان را در دنيا و آخرت عذابى دردناك مى‏كند و در روى زمين يار و ياورى نخواهند داشت (۷۴)

بسیار دقت کنید در آیه ی بالا

در عبارت :

إِلاَّ أَنْ أَغْنَاهُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ مِن فَضْلِهِ

(مگر [بعد از] آنكه خدا و پيامبرش از فضل خود آنان را بى‏نياز گردانيدند)

همانطور که مشاهده میکند خداوند بی نیاز کردن آن عده ی مورد نظر در آیه را به فضل خودش و رسول خودش نسبت داده است، اما نکته ی بسیار لطیف اینجا این است که این فضل که عامل بی نیاز کردن است را خداوند به خودش و رسولش نسبت داده اما اگر این فضل دوتا بود

یعنی یک فضل مربوط به خدا بود و یک فضل مربوط به رسول خدا بود به جای فضله (فضل خودش) باید در آیه ذکر میشد (فضلهما) یعنی فضل آن دو

اما وقتی از عبارت فضله استفاده کرده می فهمیم که حقیقتش فضل خدا است که از طریق رسول خدا جاری شده

یعنی مجرای رسیدن فضل خدا، رسول خدا است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مانند جوی آبی که مجرای رسیدن آب میشود برای سیراب شدن تشنگان!!!!!!!!

14 معصوم بی نیاز هستند به اذن و عنایت خدا از غیر خدا

و همه ی مخلوقات نیازشان را خدا از طریق مجرای 14 معصوم که واسطه ی فیض الهی هستند بر طرف میکنند

اما شاید اینجا این سوال پیش بیاید که چرا خداوند این انحصار را در مجرای رساندن فیض در عالم ایجاد کرده؟

برای درک دقیق این مسئله به این مقاله ای که قبلاً در تالار ارسال شده به دقت مراجعه کرده و آن را با کمال دقت بخوانید:

در این مقاله سعی شده بر اساس آیات قرآن و روایات به این سوالات پاسخ داده شود

1 ـ انبياء الهي بشر را به چه چیز دعوت نموده اند؟
2- چرا و چگونه چهارده معصوم (علیهم السلام)، مجراي ولايت الهي واقع شدند؟!!
3 ـ حقيقت رشد و هدایت و غَي و گمراهی چیست؟
4 ـ حقیقت ایمان و کفر چیست و چگونه مشخص می شود؟و وجه مشترک شیطان و تمام مستکبرین مترود از درگاه خداوند چیست؟

1 ـ انبياء الهي بشر را به چه چیز دعوت نموده اند؟
موضوع اصلي رسالت تمام انبياء الهي که بشر را به سوي آن دعوت كرده‏اند چيزي جز اصل «توحيد» (کلمه لا اله الا ا...) نيست. اما «توحيد» نيز صرفاً به «توحيد در خالقيت» ختم نمي‏شود بلکه نهایت هدف رسالت انبياء "توحيد در پرستش" است و دوری از هر گونه شرک و در حقيقت «توحيد در پرستش» مساويست با «پذيرش ولايت و سرپرستی خداوند در تمامي شؤون زندگی به طور تمام و کمال ».

حضرت فاطمه سلام ا... می فرمایند: خداوند سبحان شرك را (در امور مختلف ) حرام گرداند تا آن كه همگان به ربوبيّت او تن در دهند و به سعادت نائل آيند.(فرازی از خطبه فدکیه حضرت)

و اين اعتراف به ربوبیت پروردگار همان تكليفي است كه خداي متعال از تمامي مراتب عالم و رتبه‏هاي خلقت متناسب با ظرفيت وجوديشان از آنها خواسته است، تا اینکه در تمامي حالات تنها خدا را پرستش کنند و در همه حال تسليم محض او باشند
وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَني‏ آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى‏ أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى‏ شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلينَ (اعراف-172)
((و زمانى كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت و فرمود: «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مى‏دهيم!» (چنين كرد تا مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين امر، غافل بوديم ))

وپيشگام تمامي مخلوقات خداوند كه نسبت به اين ميثاق الهي به نحو تمام و کمال عهد گذارده‏اند و ولايت الهيه را در تمامي شؤون پذيرفته‏اند، شخص نبي مكرم اسلام (صلوات ا... علیه) و اهل بيت عصمت و طهارت ايشان (علیهم السلام) مي‏باشند.
امام صادق عليه السّلام فرمود: از رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله پرسيدند به چه علت از همه فرزندان آدم پيش افتادى؟ فرمود: زيرا من نخستين اقراركننده به پروردگارم بودم، خدا از پيغمبران پيمان‏ گرفت و آنها را بر خودشان گواه ساخت كه مگر من پروردگار شما نيستم؟ گفتند: چرا، در آنجا من نخستين پاسخ دهنده بودم (اصول كافى-ترجمه مصطفوى، ج‏3،کتاب ایمان و کفر ص: 19)

2- چرا چهارده معصوم (علیهم السلام)، مجراي ولايت الهي واقع شدند؟!!

از آنجا که انوار پاك چهارده معصوم نخستین اقرار کنندگان بر اين ميثاق بودند و مختارانه اراده خود را فانی در اراده حق تعالی کرده اند و راضی به رضایت و مشیت پروردگار به طور تمام و کمال شده اند. به همين خاطر اين شايستگي را در محضر ربوبي يافتند كه مجراي ولايت الهيه در عالم شوند[/u].
«نحن محالّ مشيّة ا... » ما جايگاه اراده و خواست خداييم (فرازی از دعای صباح)

در نتیجه ميثاق ولايت ايشان از تمامي عوالم گرفته شد. با اين وصف ميثاق ولايت نبي مكرم اسلام و اهل بيت ايشان (علیهم السلام) جزئي از ميثاق توحيد است. البته ميثاق نسبت به ولايت اين انوار پاك امري در عرض ميثاق توحيد و پذيرش ولايت الهيه نيست بلكه حقيقتي در طول ميثاق توحيد است.
همچنان كه در حديث نوراني "سلسلة الذهب" از وجود مقدس امام رضا(علیه السلام) نقل شده است كه زمان خروج ايشان از نيشابور تعداد زيادي از مردم اطراف ايشان را گرفتند تا حديثي را نقل نمايند. حضرت سر مبارك را از كجاوه بيرون آورده و پس از ذكر سلسله سند تا جبرائيل و خداوند متعال، فرمودند: "كلمة لا اله الاّ اللّه‏ حصني فمن دخل حصني اَمِنَ من عذابي" ( بحار، ج 49 ـ ص 127.) و بعد اضافه فرمودند: "بشرطها و انا من شروطها"اين حديث شريف صريحاً گوياي اين واقعيت است كه ولايت اهل بيت (علیه السلام) از شروط توحيد و ادامه آن است اما امري در عرض توحيد نيست.
چرا که کسی که قائل به وجود رسول و امامِ منصوب از طرف خدا نباشد در حقیقت قائل به ربوبیت خدا به نحو اتم و اکمل نیست، چرا که کلمه رب در این عالم باید مصداق عینی پیدا کند و ظهور یابد و ظهورش هم به وجود رسول و امام است و کسی که قائل به وجود رسول و امام نیست قائل به خدایی است که از هدایت و ربوبیت متقنِ بندگانش دریغ ورزیده .

از آنجا كه بالاترين ميثاق ولايت الهيه از انوار معصومين (علیه السلام) گرفته شده است و آنها نيز بالاترين ميثاقها را در ظرف وجودي خود پذيرفته‏اند [b]لذا اعظم ابتلائات عالم كه نتيجه همان ميثاق ولايت الهيه است در اين دنيا برای اقامه کلمه لا اله الا ا... متوجه ايشان گرديده
.

3 ـ حقيقت رشد و هدایت و غي و گمراهی چیست؟

اگر سخن از اخذ ميثاق و گردن نهادن به ولايت خداوند و اولياء او به ميان آمد به معناي حاكميت جبر بر پذيرش دين نيست اصولاً خداوند متعال در پذيرش دين اكراهي قرار نداده است و بنا نيست ما تكوينا مجبور به گردن نهادن به ولايت او و اوليائش شويم. «لا اكراه في‏الدّين قد تبيّن‏الرّشد من الغي» (بقره / 256) لذا در آنجا كه دينداري به اراده و اختيار ما بازگشت دارد هيچ اكراهي در ميان نيست. از يك سو «رشد» وهدایت و «غي» و گمراهی از يكديگر تميز داده شده است و از ديگر سو به انسان قوه اختيار و آگاهي عطا شده است.(و این اختیار لازمه نظام ثواب و عقاب است) دين الهي همان رشد است و ولايت طاغوت چيزي جز«غي» نيست. «فمن يكفر بالطاغوت و يؤمن باللّه‏ فقد استمسك بالعروة الوثقي» يعني كسي كه به طاغوت، كفر بورزد و به خداوند متعال ايمان بياورد پس به تحقيق به رشته محكمي دست يازيده است كه «لا انفصام لها» اين رشته او را تا قرب حق به پيش مي‏برد.
با اين وصف حقيقت رشد چيزي جز پذیرش تام ولایت خداوند و اعراض تام از ولايت طاغوت نيست.
محصول ولايت طاغوت، «غي» و «ضلالت» است و محصول ولايت الهيه كه مجسم شده در ولايت خلفاء الهي است رشد و ايمان است. طبعا نتيجه ولايت الهيه «يخرجهم من الظلماة الي النور» و نتيجه ولايت طاغوت «يخرجهم من النور الي الظلماة» است.

4 ـ حقیقت ایمان و کفر چیست؟
و وجه مشترک شیطان و تمام مستکبرین مترود از درگاه خداوند چیست؟

چرا ابليس با شش هزار سال عبادت از زمره كافرين شد ؟.
عدم خشوع در برابر انسان کامل و پذیرش ولایت او در عین آگاهی کامل به این مطلب که این امر خواست و دستور خداوند است این امر وجه مشترک شیطان و تمام مستکبرین مترود از درگاه خداوند است.[/u] مگر غير از اين است كه معناي ايمان در مكتب اهل بيت (علیه السلام) همان ايمان به ولايت الهيه است. در رواياتي كه شيعه و سني ذيل آيه شريفه «فقد استمسك بالعروة الوثقي» ذكر كرده‏اند، «عروة وثقي» همان «ايمان باللّه» و «كفر به طاغوت» معنا شده است. در بعضي از روايات چنين آمده است: «من اراد ان يستمسك بالعروة الوثقي فليوال عليا» (بحار، ج 23 ـ ص 144 و ج 38 ـ ص 92.(در حقيقت اين روايت و احاديث مشابه، دلالت بر اين امر دارد كه پذيرش ولايت وجود مقدس مولي الموحدين علی(علیه السلام) در تمامي شئونِ حيات، همان حقيقت دين است چرا که:
[b]حقيقت دين آن چیزی است که ما با پذیرش و عمل به فرامین آن (قلباً و عملاً)، به مقام توحيد و عبودیت و لقای پروردگار می رسیم و اولیای خداوند (چهارده معصوم) دین مجسمند که با قول و عمل خود مبین حق از باطلند و ما با قبول ولایت و سرپرستی و اوامر و نواحی ایشان به مقام توحید می رسیم

و موحد واقعي كسي است كه نسبت به ولايت خداوند و اولیایش تولي قلبی و عملیِ تام داشته باشد و البته لازمه اين امر نيز تبرّي قلبی و عملیِ تام از ولايت اعداء و طواغيت است.

چنانچه قبلاً بيان شد زماني كه خداوند متعال مي‏خواهد ولايت خود را بر عالم جريان دهد و از عالم انساني امتحان بگيرد، ولايت خود را در وجود خلفاء به حق خويش جاري مي‏كند.و حقیقت ایمان و کفر با امتحان از امر ولایتِ انبیا و ائمه که اولیاء الله هستند مشخص می شود.

اما در مورد این بخش از سوال ایشان:

یکی از کاربران نوشته است:
(۱۸/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۱)علی 110 نوشته است:  
با توجه به این دومعنا معنای این حدیث نبوی این است که
امیرالمومنین آینه ی اسما و صفات خداست
امیرالمومنین خدا نماست
خلیفة الله حقیقی است که اسما و صفات الهی در او تجلی یافته است
یعنی تجلی اسما و صفات الهی میشود امیرالمومنین

و هر کسی هم که بخواهد حقیقتاً مومن باشد و به مقام خلیفة اللهی برسد باید آینه ی اسما و صفات خدا باشد

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم
مثلا با توحید صفاتی خداوند. مگر معتقد به این نیستیم که خداوند علاوه بر ذات در هر کدام از صفاتش هم توحید دارد؟ پس چطوری این را هم بپذیریم که امامانمان هم آن صفات را دارند؟

یا مثلا آیه لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم (هیچ نیرو و اراده ای به جز خداوند بزرگ و بلند مرتبه نیست) پس چطور خداوند 72 تا حرف از اسامی خود را به امامان داده و انان انقدر نیرو مندند؟
اگر یک حرف دیگر هم بگیرند که نعوذ بالله....
مگه شما نمیتونید چیزی رو از زمین بلند کنید؟
خوب حالا که شما قدرت دارید آیا یعنی مثل خدا هستید
دوست عزیز دو نکته رو در باب صفات خدا و مخلوق خدا همیشه دقت کنید
خداوند صفات کمالی خود را به صورت ذاتی دارد و از کسی عاریه نگرفته است
اما همه ی مخلوقات این صفات را بالعرض دارند و از ذات خودشان نیست
وقتی که خداوند در قرآن در سوره ی حج میفرماید:
وَمِنكُم مَّن يُرَدُّ إِلَى أَرْذَلِ الْعُمُرِ[b] لِكَيْلَا يَعْلَمَ مِن بَعْدِ عِلْمٍ شَيْئًا وَتَرَى الْأَرْضَ هَامِدَةً فَإِذَا أَنزَلْنَا عَلَيْهَا الْمَاء اهْتَزَّتْ وَرَبَتْ وَأَنبَتَتْ مِن كُلِّ زَوْجٍ بَهِيجٍ ﴿۵﴾
و برخى از شما به غايت پيرى مى‏رسد به گونه‏اى كه پس از دانستن [بسى چيزها] چيزى نمى‏داند
و زمين را خشكيده مى‏بينى و[لى] چون آب بر آن فرود آوريم به جنبش درمى‏آيد و نمو مى‏كند و از هر نوع [رستنيهاى] نيكو مى‏روياند (۵)
یا آیات مشابهی که در مورد ناتوانی انسان در سن پیری سخن به میان می آورد می خواهد بفهماند که هیچ موجودی از ذات خودش چیزی ندارد و همه ی داشته های ما عاریتی است و حقیقت آن در اختیار خداست
اهل بیت هر چه میکنند به اذن و اراده و اجازه و امر خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی از کاربران نوشته است:همچنین درخواست از اهل بیت و آیه کاملا صریح ایاک نعبد و ایاک نستعین را نمیتوانم در کنار هم هضم کنم و درک کنم.مگر چه می شود که همه نیاز هایمان را به خدا بگیم؟مگر خود شما در تاپیک (اگر طاقتش را ندارید این حدیث قدسی را نخوانید) در مورد اعتماد انسان به خدا و در مورد بزرگواری و کرم خداوند در عطا کردن نفرمودید؟ پس چطور بعد از خواندن آن حدیث قدسی جرئت و رویِ درخواست از غیر خدا را داشته باشم؟
و خیلی سوالات و موارد ازین دست...

چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند . سبحان الله...

میدانم اینها شبهاتی است که شیطان در ذهن من می اندازد.خواهشم اینست که اگر سخنی ، حدیثی یا آیه ای دارید که بتوانم مرز بین خداوند و معصومین رو کاملا پررنگ کنم و به شرک و کفر نیفتم و از طرفی از دست این شبهات خلاص شوم حقیر رو یاری کنید.

التماس دعا
یا حق
پاسخ کامل مباحث مطرح شده در جملات بالا رو میتونید در دو تاپیک بسیار ارزشمند
و

مشاهده بفرماید

باز هر جا دوستان سوال و ابهامی داشتن بگن

در حد وسع کوچکمان إن شاء الله حقیر و باقی دوستان در تالار جوابگو خواهیم بود

الله یهدی من یشاء

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ELENOR ، أین المنتظر ، mohammad reza ، وحید110 ، فاطمه خانم ، منادی حق ، مصباح ، meisamtiger ، ali0077 ، m.hossein
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]