کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟
۱۶:۲۳, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۲/دی/۹۰ ۱۲:۱۴)mahdy_mir نوشته است:  به نام خدا
سلام

دوست گرامی ممکنه چیزی که میگم کمی انتقادی باشه اما مثبت بهش نگاه کن چون خود منم به ولایت معتقدم .

مثالی که از آقای قرائتی زدید اینقدر محکمه Huh که مو لای درزش نمیره !!! بله ولایت لازمه اما چه ولایتی ؟ کدوم ولایت ؟
حالا که میدونیم در تاریکی چراغ لازمه پس آیا ایت الله خامنه ای اون چراقه ؟ چرا مثلا اون یکی نه ؟ چرا اون فرد دیگه نیست ؟

ببینید تو یه کشور دیگه ممکنه مثلا یه نفر بگه چراق من سلطان بن عبدالعزیزه Wink یا یه نفر دیگه چراقش میشه سای بابا در هند!

مهم اینه همه خیال میکنن که چراق خودشونه که نجاتشون میده Big Grin

متوجه سوال من حتما شدین ؟ شما که مطلع و دیدتون کامله , دلائلی رو بیارین که من بتونم تحقیق کنم و تشخیص بدم که ولایت با کیست Blush

در مورد آیت الله خامنه ای باید بگم که من سوالتی در مورد ایشون تو ذهنمه . میدونم اگه اینجا مطرح کنم شاید تعصب کسی رو ببینم . یه چیزو میدونین اینقدر شناخت آدمها سخت شده که من با وجود اینکه میدونم ولایت در دوران غیبت لازمه اما نمیدونم انتخابم درسته یا نه !!! شاید انتخاب من ایشون باشن اما تحلیل برخی اتفاقات برام مشکله و کسی جوابگو نیس.

الان چند تا جریان مطرحه ... جریان انحرافی .....جریان فتنه .....جریان DC .....جریان Dodgy

خلاصه تو این بلبشو بازار یکی نیست بیاد واضح بگه که آخه کی به کیه ! همه تهدید میکنن که مدارک نشون میدیم یا اتمام حجت میکنن یا میگن ما صبر میکنیم اما به همین راحتی نمیشه فهمید حق با کیه . تنها وجه مشترک اینه که همه نام مسلمان به خودشون دادن و میگن که پیرو خط امام هستن . و در ماشینهای چند میلیونی و منازل چند میلیادیشون دارن اسلامو حفظ میکنن Dodgy

اون امام در زمانی که ایران هیچی نداشت جز مردم , اومد گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند ......

ببینید ولایت لازمه اما منم میخوام با دلائل کافی بدونم که کدوم ولایت ؟ کدوم شخص ؟ چطور میشه شناخت ؟

( بازم از دوستان خواهش میکنم تعصبی نگاه نکنن بلکه بعنوان یه نظر و نشون دادن راهی برای تشخیص درست نگاه کنن.)

موفق باشید.

سلام دوست عزیز شما که به ولایت اقای خامنه ای شک دارید و میخواید مطمئن بشید چرا در مورد خود ایشون تحقیق نمیکنید یکی از دلایل قبول داشتن اقای خامنه ای اینه که کسی که ایشونو تایید کردند اقای خمینی بوده یه نگاه گذرا به زندگی این دو عزیز نشون میده که اینها همه هم و غمشون زندگی مردم بوده و هست ولی بازم بهتون پیشنهاد میکنم بر اساس احساس تصمیم نگیرید تحقیق و عقل و منطق .موفق باشی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، MohammadSadra ، yamin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ - somayeh - ۱۲/دی/۹۰ ۱۶:۲۳

[-]