|
آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟
|
|
۱۶:۳۷, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
در زیر یه سری مطالبی گفتم که اگر تونستم جواب قابل قبولی بگیرم و همین طور جرات کردم,به موضوع تاپیک ربطش میدم.
همون طور که همه میدونیم و یادمونه تو کتابای دبیرستان(یا راهنمایی) بهمون میگفتن رهبر از 2 راه میتونه انتخاب بشه(با توجه به شرایط لازم که میشد همون مقبولیت و مشروعیت): 1-انتخاب به روش مستقیم:مانند ایت الله خمینی که با رای مستقیم مردم انتخاب شدند 2-انتخاب عیر مستقیم:در واقع در این روش نهادی به وجود میاد به نام "مجلس خبرگان" که اعضای اون همگی توسط مردم انتخاب میشوند و کار این نهاد در واقع انتخاب رهبر ور مواقع لازم میباشد مثالش هم الله خامنه ای هستند. همون طور که میدونید خبرگان رهبری حتی قدرت این رو هم داره که در صورت نیاز رهبر رو عزل بکنه!! خب حالا اینجا یه سوال برای بنده پیش اومده؟(خیلی به خودم افتخار میکنم که جرات کردم این سوالو بکنم!!!!!!) تا حالا شده رهبر انقلاب به وسیله ی "خبرگان" مورد بازخواست قرار بگیره یا از رهبری انتقادی بشه؟! چرا نهادی که باید بر تمامی کارهای رهبری نظارت داشته باشه هر ماه با تمام اعضا خدمت رهبر میرن و پای منبر ایشون میشینن و یه جورایی از ایشون درس میگیرن؟! چرا من باید برای اینکه فقط سوال بکنم(و نه انتقاد) درباره ی رهبری کل تن و بدنم بلرزه؟ خدایا اخر و عاقبت ما رو به خیر کن... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,958 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,372 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,796 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,472 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/ | yamin2 | 70 | 33,382 |
۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|