کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟
۱۵:۳۴, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #71
آواتار
(۱۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۸)t.kam67 نوشته است:  بنده اين سوال رو پرسيدم: (آيا آقاي خامنه اي نايب بر حق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند؟) و جملات بالا توضيح دفتر آيت ا... مكارم بود.

اما جناب عمادم(!)Wink اگر در پاسخ ها دقت كرده باشيد ميبينيد كه افرادي هستند كه اعتقاد دارند خداوند يا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ايشان رو بعنوان نايب معرفي كرده اند!

نكته اي كه در حرفشون بود اينه : " معتقدیم که ولی فقیه نماینده امام عصر (علیه السلام) در زمان غيبت است. "
يعني حرفي از نيابت نزدند و گفتند نماينده!خب اگر اين جمله رو قبول داريد بحث به اينجا ميره كه تعريف نايب و نماينده چه تفاوتي داره!
(توجه:اونايي كه ميگن نماينده همون نايبه، دقت كنيد كه دفتر آيات عظام تو بكار بردن كلمات خيلي خيلي خيلي حساس و مراقب اند.تا جايي كه خيلي از سوالات رو مستقيم جواب نميدن)

نه جانم ... نایب و نماینده هیچ فرقی نمی کنند . اگر میخوای فرقشون رو اثبات کنی باید دلیل بیاری نه اینکه بگی چون فلانی دقیقه پس این دو تا با هم فرق دارند .
دوما عمادم جان ... من هم از همون اول گفتم که مجلس خبرگان مسئولیت داره فردی رو که دارای ویژگی های مشروعیت هست رو شناسایی کنه ... پس اگر تشخیص درست باشه اون فرد مشروعیت الهی داره .
در مورد قسمت دوم حرفت هم منم قبلا گفتم هر کسی که ادعای دین داری بکنه دلیل بر مشروعیتش نیست و گفتم شخص خودش باید این رو تشخیص بده و حق رو از باطل سوا کنه ... همونطور که زمان امام علی فرد باید خودش تشخیص میداد که حق با علی (علیه السلام) است یا با معاویه . الانم بحث همینه و تغییر نکرده .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، SARV
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ - دیدگاه نوین - ۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۳۴

[-]