|
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
|
|
۰:۲۷, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
من عضو جدید تالار هستم و مایلم نظر شما رو در مورد توضیح زیر بدونم سه نکته در خصوص این مستند برای من جلب توجه کرد: 1- اینکه آیا سازندگان این مستند با همتراز کردن امیر المومنین با ابی بکر و عمر بدنبال متحد کردن امت اسلام علیه دجال هستند و میخواهند با کم اهمیت جلوه دادن اختلاف شیعه و سنی، امت اسلام و حتی سایر ادیان را علیه دجال بسیج کنند؟ یا اینکه با این روش به دنبال همتراز و در نتیجه هضم کردن شیعه در سایر فرقه های اسلامی هستند؟ 2- این جمله را اولین بار چه کسی بر زبان اورد و خطر امریکا را به بشریت گوشزد کرد؟ " امریکا شیطان بزرگ است." چرا در این مستند از جبهه ای که تمام قد در مقابل جریان سلطه جهانی ایستاده است تنها به پخش تصویری از دکتر احمدی نژاد اکتفا می شود؟ و کوچکترین اشاره ای به امام خمینی که امریکا را شیطان بزرگ نامید نمیشود؟ آیا این قضیه را باید به حساب غریبه بودن سازندگان این مستند با شخصیت امام خمینی گذاشت و پذیرفت که تنها سر نخ آشنایی انها با ایران سفرهای دکتر احمدی نژاد به نیویورک است؟ یا اینکه عمدا نامی از امام برده نمیشود چرا که شخص احمدی نژادها آمدنی و رفتنی اند اما امام حقیقت همیشه جاوید است؟ 3- به گمان من این مستند در ایجاد ترس و نگرانی از شرایط موجود موفق اما در ایجاد شوق برای رفتن به سوی کسی شرایط موجود را بر می چیند ضعیف است. نمیدانم این موضوع را میتوان به حساب نا اشنا بودن سازندگان با فرهنگ صحیح انتظار گذاشت یا نه؟ نظر شما چیست ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,218 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,027 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,058 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,861 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,551 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,827 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|
| مستند ظهور 2 | arianhesari | 1 | 4,271 |