کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۱, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #81
آواتار
الا بذکر الله تطمئن القلوب......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۱۵:۵۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #82
آواتار
مستند ظهور هم میخواد مارو به سمت عرب گرایی بکشونه ولی من از اعراب بدم میاد امام کشها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdiar ، sahel
۱۴:۰۲, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #83

سلام به همه.
مستند ظهور یه کاره تحقیقاتی توسط یه گروهه.
اما برداشت ما از این مستند به خود ما برمیگرده.
بعضیا مثل خود من یه تلنگر میخورن و به خودشون میان که چه اتفاقی داره دور و برشون میفته.
بعضیا اسیر نیرنگ اونا شدن و چون همت برگشتن از این مسیر اشتباه ندارن میگن اینا دروغه و کاره کشور خودمونه.
بعضیا به شیطان پرستا رو میارن و کارای اونا براشون جالبه.
مستند ظهور داره یه واقعیت به ما میگه.اینکه فراماسون ها دارن کارایی میکنن.
وظیفه ما آگاه بودنه.بیاید نشون بدیم که اماممون تنها نیست.
ما نباید مجذوب کارای اونا بشیم.ما باید کاری کنیم که اونا بدونن ما با اماممون هستیم.
دوستان این ما نیستیم که باید بترسیم اونا باید بترسن. مگه به قدرت پروردگار شک دارید؟
با قرور سرتون بالا بگیرید که ما برنده این امتحان الهی هستیم انشااله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، zahra11 ، N.Mahdavian ، sahel
۱۵:۴۳, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #84

سلام دوستان.
به نظر من این مستند میتونه یک نوع کنترل ذهن باشه.
تو این مستند استدلال ها استقراییه و منطق کاملی نداره.
مثل این که بگی لباس من سفیده ، لباس شما هم سفیده ، پس نتیجه می گیریم لباس همه سفیده!
به نظر من این مستند میتونه ساخته خود فراماسونها باشه برای شناسوندن نماد هاشون به مردم کشور ایران.
اونا تو این مستند میخوان بگن فراماسونا چقدر قدرتمندن و ما که خدارو داریم دستمون به جایی بند نیست.
البته بقول دوستمون Sunrise59 شنونده باید عاقل باشه.
به نظر من آدم در زمینه ی مطالعه و مشاهده باید مثل زنبور باشه که رو گل میشینه و شهد گل رو میخوره. نه مگس.
در آخر بگم : چرا وضوی شک دار؟
ما منابعی داریم که امام معصوم اونها رو تایید فرموده.مثل "اصول کافی".چرا نیایم راجع به اینا بحث کنیم؟
چرا نیایم حوادث کتابهای نشانه های ظهور که در بین شیعه موثق هستند رو با حوادث روز تطبیق بدیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، یکی مثل شما ، sahel
۲۱:۴۶, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #85
آواتار
وقتی "ظهور بسیار نزدیک است" امد و هاشم عبدالله در تایید ان در سایتش مقاله نوشت همه اعتراض کردند وگفتند هاشم عبدالله منحرف شده و ان سی دی هم بایکوت شد اما در قسمتهای اخر فیلم ظهور سید حسن نصر الله سید یمانی اعلام میشه و "نصر" خوانده میشه. با توجه به اینکه این مستند قبل از دو فیلم قبلی ساخته شده شاید جرقه اصلی را با توجه به اعتمادی که جلب کرده بود همین مستند زده باشد. ضمنا یکی از تحلیل گران میگفت این سریال 12 قسمتش ایراد دارد اما بقیه اش سالم است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: imam-hasan.com ، sahel
۱۲:۴۱, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #86

نقل قول:" هر کاری میخواهید با این اطلاعات بکنید ، به خودتان مربوط است "
۱۶:۴۶, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #87

هر کس هر حرفی میزنه شما باید اون حرف رو با قرآن تطبیق اش بدی تا بتونی راست یا دروغش رو تشخیص بدی، من با برخی چیزهایی که مستند ظهور به اونها اشاره کرده بود موافقم مثل کنترل ذهن انسان توسط رسانه ها یا شیطنت های یهود در طول تاریخ ولی بعضی چیزها رو هم معتقدم که اشتباه گفته بود که این ناشی از کم اطلاعی مستندسازان از اون موضوع بود.
در ضمن خود سازندگان سریال نیز در قسمت آخر گفتند نباید این اطلاعات بصورت حقیقت مطلق پذیرفته بشه، این سریال فقط یک راهنما بود برای اینکه من و شما بیشتر در مورد حقیقت تحقیق کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، sahel ، saeidtaslimi
۱۵:۲۷, ۲۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۱۵:۴۹ توسط saeidtaslimi.)
شماره ارسال: #88

بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر
با عرض سلام و تحیت خدمت همه دوستان
مستند ظهور نقاط قوت بزرگی نیز دارد که به چند تای اون اشاره می کنم
1- دعوت به اتحاد از شیعیان و سنیان
2- اشاره به نظم در افرینش و دعوت به یکتا پرست
3- اثبات با دلیل و مدرک تحریف دین مسیحیت و یهود و حتی فرق تحریف شده اسلام
4- اینکه در اخرین قسمت اشاره می کند که هیچ مخاطبی بدون تحقیق حق باور مطالب گفته شده در سریال را ندارد
5- معرفی خدای یکتا با نام الله
6- بیزاری از نژاد پرستی
7- اشاره کوتاه اما مفید به نقش اسلام و امام زمان (علیه السلام) در ایجاد عدل الهی در سراسر جهان
8- معرفی 14 معصوم عزیز علیهم السلام و سرگذشت مظلومانه ان بزرگواران
با سلام
خطاب به کسانی که از شیطان می ترسند بگویم
ایه 168 به بعد سوره ال عمران رو بخونید و معنی اونو هم بخونید که خداوند متعال ثابت فرموده که شیطان و دار و دسته اش هیچ قدرتی در برابر متقین ندارند.
نمونه بارز ان جنگ تحمیلی که مردم ایران با صبر و بردباری و تقوا و با توکل بر خداوند توانستند در برابر 44 کشور ابر قدرت ایستادگی کنند و یک وجب از خاک پاک میهن اسلامیمان را به دژخیمان تسلیم نکنند.
در همان چند ایه مذکور به یک نشانه از فرد با تقوا اشاره فرموده: چنان که مومنان از تهدیدات با خبر شدند بر ایمانشان افزوده شد و گفتند در مقابل همه دشمنان تنها خدا ما را کفایت می کند(ایه173). حتما این چند ایه را بخوانید.
هم چنین ایات 138 تا 144 همین سوره را.
با تشکر
امیدوارم همگی با هم باشیم علیه یک دشمن که ان نیست جز شیطان و یارانش.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکی مثل شما ، arman mohseny ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، sahel
۰:۲۷, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #89

با سلام خدمت دوستان
من عضو جدید تالار هستم و مایلم نظر شما رو در مورد توضیح زیر بدونم

سه نکته در خصوص این مستند برای من جلب توجه کرد:

1- اینکه آیا سازندگان این مستند با همتراز کردن امیر المومنین با ابی بکر و عمر بدنبال متحد کردن امت اسلام علیه دجال هستند و میخواهند با کم اهمیت جلوه دادن اختلاف شیعه و سنی، امت اسلام و حتی سایر ادیان را علیه دجال بسیج کنند؟ یا اینکه با این روش به دنبال همتراز و در نتیجه هضم کردن شیعه در سایر فرقه های اسلامی هستند؟

2- این جمله را اولین بار چه کسی بر زبان اورد و خطر امریکا را به بشریت گوشزد کرد؟ " امریکا شیطان بزرگ است." چرا در این مستند از جبهه ای که تمام قد در مقابل جریان سلطه جهانی ایستاده است تنها به پخش تصویری از دکتر احمدی نژاد اکتفا می شود؟ و کوچکترین اشاره ای به امام خمینی که امریکا را شیطان بزرگ نامید نمیشود؟

آیا این قضیه را باید به حساب غریبه بودن سازندگان این مستند با شخصیت امام خمینی گذاشت و پذیرفت که تنها سر نخ آشنایی انها با ایران سفرهای دکتر احمدی نژاد به نیویورک است؟

یا اینکه عمدا نامی از امام برده نمیشود چرا که شخص احمدی نژادها آمدنی و رفتنی اند اما امام حقیقت همیشه جاوید است؟

3- به گمان من این مستند در ایجاد ترس و نگرانی از شرایط موجود موفق اما در ایجاد شوق برای رفتن به سوی کسی شرایط موجود را بر می چیند ضعیف است.
نمیدانم این موضوع را میتوان به حساب نا اشنا بودن سازندگان با فرهنگ صحیح انتظار گذاشت یا نه؟

نظر شما چیست ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، sahel
۲۲:۰۵, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #90

(۱۰/فروردین/۹۰ ۲:۳۶)roohi_issa نوشته است:  سلام
در قسمت 31 آقاي راجر مي گويد "خيلي جالب بود چون بعد از شوراي كلي ، تصميم گرفته شد كه شيطان ، شخصا به چالز داروين پياده كردن اصول تكاملش را آموزش دهد." اين شوراي كلي چيست؟ آيا شيطان هم در تصميم گيري شوراي كلي مطيع تصميماتي است كه در آن انسانها و جنها شركت دارند يا خودش تصميم ساز است؟
-------------
سازندگان مستند ظهور در قسمتهاي ديگر راجع به شواليه هاي معبد مطالبي آورده است. اينكه آنها لوح هاي جادوگري را در بيت المقدس پيدا كردند و به اسكاتلند بردند.
بعد فيلم مي گويد آنها دوباره مي خواهند به بيت المقدس براي ايجاد حكومت جديد برگردند. فيلم ما را به تفكر وا مي دارد كه چرا بيت المقدس؟ لوح كه پيدا شده . ديگه چه لزومي دارد تا در آنجا دوباره معبد سليمان بسازند؟
و اين سوال را از ما مي پرسد و مي گويد فكر كنيد. آدرس هم مي دهد و مي گويد آنها مي خواهند مثل حضرت سليمان (را كه جادوگري ماهر مي پنداشتند) با قدرتي كه داشت و كاري را مي كرد، همان كار را بكنند.
آن قدرت چه بود؟ و چه كار مي كرد؟ تسلط بر انس و جن و حكومت بر آنها.
------------
پس فيلم به ما مي گويد آنها به قدرتي دست پيدا كرده اند كه مي توانند به انس و جن هر دو حكومت كنند. مقرشان را معبد سليمان قرار خواهند داد. شاهد اين مطلب تصميمي است كه شوراي كلي گرفته است. به ابليس دستور داده مي شود تا به داروين اصول تكاملش را آموزش دهد.
در واقع وظيفه راجر معرفي شوراي كلي است و اينكه بگويد آن شورا به قدرتي دست پيدا كرده است كه حتي براي ابليس تصميم سازي مي كند. بعد فيلم معبد سليمان را در قسمت ديگر مي آورد و مي گويد آنها مي خواهند در معبد سليمان بر انس و جن حكومت كنند.(مثل حضرت سليمان)
-----------
بنظر شما فيلم چند جنبه دارد؟ چرا از يوتيوب راحت پخش مي شود؟ و فقط چند قسمت آن جهت رد گم كني حذف مي شود؟ اين موجهاي تفكري مختلف كه در جهان افتاده و برخي از ما به دنبال آنهاييم براي چيست؟
اسم فيلم ظهور امام زمان است يا ظهور دجال؟ يا به عبارتي ديگر او ظهور امام را نويد مي دهد يا ظهور دجال را؟
هيچ فكر كرده ايد كه امام اول ظهور مي كند يا دجال؟ روايات چه مي گويند؟
نكته هاي بسيار ريزي است كه پيگيري آنها اهداف ظاهري و باطني يك فيلم را آشكار مي كند.
ممنون

امام صادق علیه السلام در روایات گفته اند:"توقع امر صاحبک لیلک ونهارک"شب و روز منتظر ظهور مولایت باش.
نشانه های ظهور ، "شرط" ظهور نیستند(خیلی مهم)کاش بیشتر با فقهای شیعه همراه می شدیم تا حرف های کسانی که در اعتقادات ضعیف هستند ،ما را از حقیقت دور نمی کرد و وقتمان به کارهای اساسی تری صرف می شد.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]