|
منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!!
|
|
۲۰:۲۷, ۱۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام یه زمانی راحت پست و نظر میذاشتم اما هر چی بیشتر با بچه های تالار آشنا میشم بیشتر از خودم بدم میاد و احساس میکنم یه نقاب زدم رو اعمالم و اومدم اینجا تا الکی تنهاییام رو پر کنم.... غافل از اینکه گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش.... از اینکه الکی اسم منتظر رو یدک بکشم و بعدش هر کاری دلم خواست بکنم و تازه از یه عده هم لقب افراطی رو واسه خودم بشنوم ... خیلی درد آوره ... نمیدونم من دارم اشتباه میرم یا بقیه هنوز اصلا ضرورت نیاز و حضور امامشون رو درک نکردن...؟! اومدم تو این پست کامنت بذارم تا حداقل خودم باورم بشه جزء افرادی که شامل جواب این پست میشن نیستم.... آهای بچه های پاکی که آقا منتظر شنیدن حرفاتون و درد دلهاتونه... شمایی که هم و غمتون یاد آقاتون و غصه ی غیبت طولانی مولاتونه... شمارو به خدا برا امثال منم دعا کنید تا یه منتظر واقعی بشم ..... التماس دعای فرج.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیپ جدید وظایف منتظران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - استاد رائفی پور | 313rahro | 0 | 905 |
۲/اسفند/۹۶ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: 313rahro |
|
| آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی هستند؟ | سکوت | 26 | 12,908 |
۲۲/مرداد/۹۶ ۸:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,858 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,423 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,399 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| امام(رحمة الله علیه) به چه کسانی میگفت «ولایتیهای بیدین»؟ | آوا | 0 | 1,385 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: آوا |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,176 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|