|
مقایسه معماری اسلامی و ماسونی + تحلیل گنبد
|
|
۲:۴۵, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من خیلی وقت هست به این مسئله گنبد دارم فکر می کنم راستشو بخواین مسجد محله ما و چند تا از مسجد هایی رو می شناسم که تازه دارند می سازند و چیزی که منو یکم قلقلک میده و مشکوکم کرده اینه که همه این مسجد هایی که نام بردم گنبدی دارند که پاینش مثل گنبد کاخ سفید پنجره هست یا شبیه برج ساعت لندن یا همین برج شیطانی مکه که ساختن یعنی بلافاصله بعد از گنبد پنجره های هلالی دوره گنبد رو گرفته و همین طور گنبد مسجد ما کاملا لاغر و نوک تیز یعنی فقط بخش میانی شبیه گنبد هست!بارها خواستم برم به امام جماعت مسجدمون که یه جونی هم مثل خود ما هست بگم آخه این چیه دارید می سازید نشد!آخه گنبد ساختن من برم بگم که چی بشه؟یعنی وقتی متوجه غفلت یا اشتباهشون بشن خرابش می کنند؟؟؟؟اصلا اونی که ساخته برنامه داشته کی بوده؟؟؟خلاصه قضیه کلا بو داره!خیلی خیلی!!! واقعا اگه دیر بجمبیم از فردا باید بریم تو شبه کلیسا و کنیسه هایی که داره ساخته میشه نماز بخونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هنر و معماری سنتی و اسلامی 9/8 | بیداری اندیشه | 8 | 9,700 |
۱۱/اسفند/۹۴ ۱۰:۰۰ آخرین ارسال: sahhhaaarr |
|
| تجلی هنر و معماری اسلامی در حریم رضوی | soshiant | 9 | 5,090 |
۲۱/مرداد/۹۴ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مقاله جامع گروه بیداری اندپشه پیرامون هنر و معماری اسلامی | مجید املشی | 1 | 1,912 |
۱۵/دی/۹۳ ۳:۳۷ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش هنر و معماری اسلامی | أین المنتظر | 5 | 5,057 |
۸/تیر/۹۳ ۲۳:۱۹ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| هنر و معماری سنتی و اسلامی 9/4 | بیداری اندیشه | 2 | 6,690 |
۵/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۳ آخرین ارسال: غفران غ |
|
| هنر و معماری سنتی و اسلامی 9/2 | بیداری اندیشه | 1 | 5,948 |
۲/بهمن/۹۱ ۰:۵۷ آخرین ارسال: نفس پاک |
|
| هنر و معماری سنتی و اسلامی 9/9 | بیداری اندیشه | 7 | 10,656 |
۱۴/دی/۹۱ ۲۳:۵۶ آخرین ارسال: omidman |
|