|
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
|
|
۱:۵۸, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
از همه دوستانی که در این تاپیک نظر نوشتن و می ترسن و نمی دونن چی درسته چی نه توجه کنن !!
اولا که مشکل اینه که ما حضرت مهدی رو تو بازی هایه سیاسی می خوایم پیدا کنیم! و بعضی از دوستان بحث ایران و آمریکا راه انداختن !! یک سوال از تک تکتون دارم آیا ما واقعا حق هستیم ؟؟؟ قبل از جواب به کارها و گناهانتون فکر کنین ! ایا تا به حال دقت کردید که کسانی که مسلمان نیستن از من به ظاهر مسلمان بهتر می دنن نماد دجال تک چشمیه ؟؟!! حالا به این احادیث دقت کنید ! دجال از زمین گیاه می رویاند !! مردم را روزی مدهد !!کوهی از طعام و نهری از آب همیشه با اوست.از آسمان باران فرو می آورد و زمین گیاه می رویاند.اختیار گنج های زمین با اوست.و با صدای بلندی که تمام جهانیان صدای او را می شنوند می گوید: ((من خدای بزرگ هستم که شما را آفریده و روزی رسان هستم،به سوی من بشتابید.)) [/font] [font=Arial]و حالا به دنیای خودمان نگاه کنید !! چه چیز مردم را روزی مدهد ؟؟ یا بهتر بگویم مردم روزی خود را در چه چیزی میبینند از که روزی می خواهند؟؟؟ و بنده چه چیزی هستند ؟؟؟ چه چیز از زمین گیاه می رویاند ؟؟؟ اختیار گنج های جهان با کیست ؟؟؟؟ چه چیزی خدای مردم جهان و ما هست ؟؟؟الله ؟؟؟؟ آیا واقعا آلله ؟؟ پس چرا دروغ می گوییم و هزاران گناه دیگر می کنیم ؟؟؟اگر ما بنده خدا هستیم پس چرا این کارهای زشت رو می کنیم ؟؟؟ نکند در بند چیز دیگری هستیم ؟؟؟ ( بنده چیز دیگری هستیم ؟؟) و تنها کسی که بی خبر است خودمان هستیم !! آیا فکر کردید که نماد دجال چرا بر روی یک دلاریست بیشتر تا دلارها یا پول های دیگر ؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,232 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,032 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,061 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,863 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,564 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,832 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|
| مستند ظهور 2 | arianhesari | 1 | 4,271 |