کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۷, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #91

یکی از دوستان حرف جالبی زده بود که واقعا قابل تامل هست. ایشون اشاره داشتند که ممکن هست افراد سازنده مستند ظهور خودشون با ماسون ها در ارتباط باشند و اصلا این خواسته خود ماسون ها باشه که یک سری مسائل شان به گوش مردم برسد.ضمنا واقعا اطلاعاتی از استقبال از این مجنوعه در سراسر دنیا در دست هست؟ به نظرم بیشترین استقبال در ایران بوده . به نوعی وجود چنین برنامه هایی خوراک خوبی برای سرزمین های شرقی مثل ایران هست وگرنه در سایر نقاط دنیا نمیشه چندان مطمئن بود که به این مسائل ایمان و باور بیاورند. به هر حال به نظرم دیدن این سیال ضرر نداره اما اگر بخواهیم که به اون استناد کنیم کار بسیار اشتباهیست. انتظار ظهور به نظر این حقیر خود به نوعی دوری از حضرت آقاست، اگر حقیقتا ایمان و حضور حضرت ولیعصر داریم، پس دیگر حضور ظاهری و یا اینکه ایشان در پرده غیبت باشند نباد تاثیری به حال و رفتار ما داشته باشد. وقتی ایمان به حضور آن حضرت هست پس موظفیم که طوری ظندگی کنیم که گویی ایشان هم اکنون بر مسند خلافت جهانیان نشسته اند و درست مثل آن زمانی باشیم که ایشان از غیبت کبری در می آیند. هیچ توجهی هم به دجالیان نداشته باشیم. گاهی اوقات توجه به یک سری مسائل گو اینکه خدایی و امام زمانی هم باشد اما ممکن هست به نوعی در باطن یک هدایت امر از سوی دجال و دجالیان باشد. پس باید آگاه باشیم. به هر حال امیدوارم که ارکنار، نورگا و عبدالله هاشم هرجا که هستند خداوند متعال ایشان را از شر شیطان نجات دهد اما برای شناخت پیرامون خود و امام زمان آنقدر سند و مکتوبات دورو برمان هست که نیازی به چنین فیلم ها مواردی نیست. خوشبختانه ما در مملکتی هستیم که متعلق به امام زمان هست و در زیر لوای ولایت ایشان زندگی می کنیم و پرچم ولایت فقیه نیز بالای سرمان برافراشته شده است.
پاینده و پیروز و آگاه باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، arman mohseny
۱:۵۱, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #92
آواتار
با سلام خدمت دوستانBlush

با تشکر از نظرات همگی
اینکه هدف این مستند چی بوده خدا خودش میدونه، اما من همیشه میگم از هر چیزی باید بهترین استفاده رو کرد.
خود بنده با دیدن این مستند تازه متوجه اصلا چیزی مبنی بر ماسون ها و ... وجود داره.
ما که نمیدونیم اما حتی اگه مستند مشکل داره ما از اطلاعات مفیدش استفاده کنیم
با چشم باز به هر چیزی نگاه کنیم.
بنا به سخن امام علی (علیه السلام): علم را بیاموزید حتی از کافر .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam7e7 ، arman mohseny ، saeidtaslimi ، cernel ، منتظرالقائم
۱:۵۸, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #93

از همه دوستانی که در این تاپیک نظر نوشتن و می ترسن و نمی دونن چی درسته چی نه توجه کنن !!‌
اولا که مشکل اینه که ما حضرت مهدی رو تو بازی هایه سیاسی می خوایم پیدا کنیم!‌
و بعضی از دوستان بحث ایران و آمریکا راه انداختن !!‌
یک سوال از تک تکتون دارم آیا ما واقعا حق هستیم ؟؟؟‌
قبل از جواب به کارها و گناهانتون فکر کنین !‌
ایا تا به حال دقت کردید که کسانی که مسلمان نیستن از من به ظاهر مسلمان بهتر می دنن نماد دجال تک چشمیه ؟؟‌!!
حالا به این احادیث دقت کنید !
دجال از زمین گیاه می رویاند !!‌ مردم را روزی مدهد !!‌کوهی از طعام و نهری از آب همیشه با اوست.از آسمان باران فرو می آورد و زمین گیاه می رویاند.اختیار گنج های زمین با اوست.و با صدای بلندی که تمام جهانیان صدای او را می شنوند

می گوید:

((من خدای بزرگ هستم که شما را آفریده و روزی رسان هستم،به سوی من بشتابید.))

[/font]

[font=Arial]و حالا به دنیای خودمان نگاه کنید !!‌

چه چیز مردم را روزی مدهد ؟؟ یا بهتر بگویم مردم روزی خود را در چه چیزی میبینند از که روزی می خواهند؟؟؟ و بنده چه چیزی هستند ؟؟؟ چه چیز از زمین گیاه می رویاند ؟؟؟‌ اختیار گنج های جهان با کیست ؟؟؟؟ چه چیزی خدای مردم جهان و ما هست ؟؟؟‌الله ؟؟؟؟ آیا واقعا آلله ؟؟ پس چرا دروغ می گوییم و هزاران گناه دیگر می کنیم ؟؟؟‌اگر ما بنده خدا هستیم پس چرا این کارهای زشت رو می کنیم ؟؟؟ نکند در بند چیز دیگری هستیم ؟؟؟ ( بنده چیز دیگری هستیم ؟؟) و تنها کسی که بی خبر است خودمان هستیم !! آیا فکر کردید که نماد دجال چرا بر روی یک دلاریست بیشتر تا دلارها یا پول های دیگر ؟؟؟‌
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، arman mohseny ، حسن عزتي ، sahel ، منتظرالقائم ، mofa
۱۵:۰۳, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #94
آواتار
به نظر من دیدن مستند ظهور برای یک بار کافیه بعد از دیدن و اگاه شدن از قضایا باید به دنبال منابع معتبر برای بیشتر اگاه شدن و کار انجام دادن بود مثلا من بعد از دیدن مستند ظهور با این سایت اشنا شدم و وقتی وارد سایت شدم فهمیدم که همه چیز اونایی نیست که تو مستند ظهور نشون داده شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، sahel ، منتظرالقائم
۱۵:۲۰, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #95
آواتار
به نظر من مستند ظهور برای کسی مثل من که حتی نمی دونست ماسون چیه خیلی عالی بود
من که چیز بدی توش ندیدم
البته آقای رایفی پور تو جلسه شون گفتن قضیه دودمان ها رو دروغ میگه و منبع معتبری نداره اما در کل مجموعه بدی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، sahel ، منتظرالقائم
۱۳:۵۹, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #96
آواتار
دیدن مستند ظهور خالی از لطف نیست اما نمیشه بهش استناد کرد چون مشکلاتی هم داره.
برای آشنا شدن با این فرقه مخوف خوبه.
در کل نباید فراموش کرد که ما امر شدیم تا رجوع کنیم به عالمان زمان خود نه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، منتظرالقائم
۱۴:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #97
آواتار
راستش هرچه قدر هم که نقد کنیم باز هم باید قبول داشت که این مستند جرقه ای کوچک در دل استکبار روشن کرد و مردم را کمی به فکر انداخت
من فکر نمی کنم خود ماسون ها چنین جرقه ای را به نفع خود بدانند
ولی در کل بهتر است ما از آن نهایت استفاده را ببریم و همچنین با احتیات پیش بریم

الله اعلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، منتظرالقائم
۲۳:۵۱, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #98
آواتار
به نام خالق یکتا

مستند ظهور در این حال که راز هایی را فاش می کند و مطالب جالبی می گویید در این حال مطالبی هم نابجامی گویید.

۸:۰۱, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #99
آواتار
در مستند ظهور در یکی از قسمت ها 5 دلیل ارائه می شه که چرا مردم حقایق را نمی پذیرند بهتره که هر کدام از ما بریم و در خودمون جستجو کنیم که چرا ما حقایق را نمی پذیریم .بهتره وقتی کاری ارائه شد در مقابلش جبهه نگیریم .بهتره بیایم از میان حرفها ، نکات ریز را در بیاوریم .اشتباهات را هم در بیاوریم و در پیرامون آنها تحقیق کنیم .سازندگان سریال منتظر گفتن این مسائل هستند
چرا در مقابل هزار تا قیلم مزخرف صدا و سیمای خودمون جبهه نمی گیرید ؟ مثلا سریال مسیر انحرافی ؟ که در شروع ایام فاطمیه شروع شد ؟؟؟؟؟یا همان lost؟؟؟؟!!!!!!
متاسفم برای خودمان و دلم بحال خودمان و امام مظلوم مان می سوزد که یاران او در مسائل بسیار کلی و اصولی هم با هم یکی نیستند
به قول مولا علی : شامیان در کفرشان با هم متحد هستند ولی شما کوفیان در ایمانتان هم با هم یکپارچه نیستید .
مگر خود این سازنده محترم در قسمت 50 نگفت که همه ی حرفهایش در همه زمینه ها ممکن است دارای اشکال باشد مگر آیات کتاب مقدس که در آن شکی نیست !!!!!!!!!!!من خودم 5 بار کامل این سریال را دیده ام ،نکات اشتباه آن را هم دیده ام ،فکر می کنید بهتر نیست در عقایدمان و بینش مان تجدید نظر کنیم ؟آیا صاحب الزمان یارانی می خواهد که سر مسائل بیخودی مرتب با هم دعوا کنند ؟آیا سریال ظهور تبلیغ شیعه است که از آنها می خواهید همه چیزش مطابق باشیعه باشد ؟آیا خود شیعیان بسیاری از کتابها و افکارشان از منابع سنی نیست ؟این طرز تلقی شما آیا آن چیزی است که مقام عظمی ولایت خواسته ؟ که شیعه و سنی نکنید ؟ که متحد باشید ؟
این آدمها هم برای خودشان اشتباهاتی دارند ، چرا همیشه دست روی بدی ها می گذارید و آنهمه خوبی را نمی بینید ؟
در یکی از قسمت های این سریال تمام نکته ای که قرار بوده در 50 قسمت ببینید رو در یک جمله گفت : تمام هدف ماسونها این است که از تفکر آزاد خارج از سیستم جلوگیری کنند و بنابراین مهمترین خطر برای آنها خطر فکری است که بتواند آزادانه تفکر کند
بعنوان کسی که در یک مکان بسیار خاص و حساس مشغول به کار است می گویم که دست از این کارها بردارید زیرا فقط عقاید شما را تضعیف می کند و شما را بازیچه میکند و از اطرافتان غافل می شوید در نتیجه افرادی که کارهایی خاص می خواهند بکنند با این غفلت شما خوشحال می شوند و براحتی ادامه کارشان را می دهند .امید وارم که از هر چیزی بهترین درسها را بگیریم و فکر نکنیم که همه ما منتقد فیلم هستیم و نابغه هستیم.
هر بار که دیدن سریال را دوباره شروع می کنم از خدا کمک می گیرم و در نتیجه چیزهایی را از آن درک می کنم که شاید بسیاری از افراد که تازه با نگاه منتقد هم نگاه می کنند اصلا آن را نمی بینند و اشتباهات آن را هم می بینم امید است طرز تفکر مان را از این سیستم بیرون کنیم و همان فکر خطر زا که آنها از آن جلو گیری می کنند را داشته باشیم وقتی تفکر از سیستم جدا شد نیاز نیست جسمی از سیستم جدا شویم بهتر است درون سیستم باشیم و بر علیه آن کار کنیم تا بتوانیم به ا مید حق بیشترین ضربه را به این سیستم و به این نظم نوین زده باشیم
حضور ماهواره در روستاها بهترین موید نفوذ سیستم در کل جهان هستی است در روستاهایی که افراد آن حتی همه شان ممکن است تلویزیون هم نداشته باشند و در خانه یکی جمع می شوندو ماهواره می بینند !!بهتر است از تفکر سیستم جدا شویم در حالی که داخل آن هستیم و به آن ضربه بزنیم
به امید یاری خداوند و نجات همه ما از شبهات و فتنه ها
بهتر است بجای نقد ظهور ، صدا وسیمای خود را نقد کنیم و قبل از آن خودمان را نقد کنیم
کاش تاپیکی برای نقد خودمان هم ایجاد شود
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته .
یا مهدی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، FadayeVelayat
۸:۴۴, ۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۱ ۸:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #100
آواتار
ضمن خوشامدگویی به شما.

در مورد اینکه به چنین مستندی فقط با سوء ظن نباید نگاه کرد با شما موافقم. فقط خواستم پیرامون این جمله شما بگم:

نقل قول: بهتر است بجای نقد ظهور ، صدا وسیمای خود را نقد کنیم و قبل از آن خودمان را نقد کنیم
کاش تاپیکی برای نقد خودمان هم ایجاد شود

منظور از نقد مستند فقط ایراد گرفتن نیست بلکه بحث کردن راجع به موضوعات مطرح شده در آن و البته بیرون کشیدن اشکالات مستند برای اینکه خدایی ناکرده برای کسی اسباب برداشت غلط نشه.

در مورد نقد صدا و سیما تاپیکها زیاده:

http://forum.bidari-andishe.ir/forum-58.html

و البته نقد خودمون که تاپیکهای واقعا زیبایی ایجاد شده و باز هم میشه:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7747.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11365.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4987.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5338.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9212.html

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، منتظرالقائم ، saeidtaslimi ، ELENOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]