کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسى ديدگاه‌هاى اهل سنت در تفسير آيه غار(جالب)
۲۰:۱۶, ۱۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۰:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این مطلب در مباحثه ای در تاپیک بحثی ارام پیرامون خلافت قرار داده شد . با توجه به اینکه مطلب جالبیست تاپیک مجزایی برای ان ایجاد کردم .
حیف است از دست بدهید

خوب نکته بعدی مورد اشاره استناد به یار غار بودن ابوبکر است .
در این نوشتار برسی میکنیم که ایا کسی با پیامبر بوده یا نه؟! و ایه مورد استناد چه چیزی را میرساند و ایا همراهی پیامبر دلییلی بر خلافت بعد از ایشان و است؟!

دوستان این نوشتار را مطالعه بفرمایید
==================================================================

بسم الله الرحمن الرحيم

بررسى ديدگاه‌هاى اهل سنت در تفسير آيه غار

بررسي سند روايت

مقايسه حزن ابوبكر با خوف پيامبران

پيامبر، ابوبكر را به خاطر لو ندادن اخبار هجرت، با خود برد

مقايسه فضيلت ابوبكر با فضيلت اميرمؤمنان عليه السلام

ابوبكر در خدمت پيامبر حاضر و علي عليه السلام غائب بود

سختي عمل ابوبكر بيشتر از سختي عمل اميرمؤمنان عليه السلام

خشم كفار بر ابوبكر بيشتر از خشم آن‌ها بر علي عليه السلام بود

نزول أيه «وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْري نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّه‏» در باره اميرمومنان عليه السلام

http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?ba...han&id=139
این لینک هم خواندنی است

نتيجه:
اولاً: آيه غار در باره ابوبكر نازل نشده است و او به همراه رسول خدا صلي الله عليه وآله در غار نبوده است؛

ثانثاً: آمدن او با اجازه رسول خدا صلي الله عليه وآله نبوده است؛

ثالثاًٌ: بر فرض قبول اين مطلب كه آن شخص همراه رسول خدا ، ابوبكر بوده، اين آيه، جز اين كه ثابت مى‌كند ابوبكر در اين سفر دائم الحزن بوده و با بى‌تابي، اندوه ، گريه و ناله‌هاى پي در پي ، بر زحمت پيامبر مى‌افزود، فضيلتي را براى او به ارمغان نمى‌آورد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، AmirAli133 ، Blank Mind ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، hesam110 ، rastin ، peimane ، محب الزهرا ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، حفیظ ، meisamtiger ، دغویه ، قلب ، fafa* ، عشقم کربلا ، Ali#59
۲۰:۵۱, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
ممنون خیلی عالی بود به کلی از سوال هام در این مورد پاسخ میده
واقعا ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadSadra ، hesam110 ، fafa*
۱:۰۲, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3

یه بنده خدایی میگفت : ابوبکر اون وقت شب ؛ تو اون شب تاریک (مثه الان که نبوده شبا روشن باشه) تو اون ظلمات اون موقع جلوی خونه پیامبر چی کار می کرده ؟ بجز اینکه داشته پیامبر رو می پاییده که ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadSadra ، hesam110 ، peimane ، محب الزهرا ، fafa*
۱۵:۰۱, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در طول حیاتشان نفرمودند که ابوبکر با من درون غار بوده است .بالاخره به عنوان یکی از دو نفر که در غار بودند باید جایی به این مطلب اذعان می فرمودند که من و ابوبکر با هم وارد غار شدیم .اما هر گز چنین چیزی وجود نداشت چرا با این حال اهل سنت به این مسئله پا فشاری میکنند و بعضی از بزرگان شیعه هم این مسئله رو قبول دارند . حتی اهل سنت شأن نزول آیه 40 سوره توبه را به ابوبکرنسبت می دهند؟؟؟و جالب اینجاست که حتی ابوبکر هم چنین ادعایی نکرده بود!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، وحید110 ، hesam110 ، محب الزهرا ، fafa*
۱۵:۲۴, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
در صورت صحت همراهی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در غار، دلیل رد این همراهی به عنوان فضیلت برای جناب ابوبکر.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، heifa ، hesam110 ، محب الزهرا ، fafa*
۱۵:۲۷, ۱۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۲۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
آواتار
جناب ابوبکر چطور از زمان دقیق حمله خبر داشته تا توی اون تاریکی منتظر پیامبر باشه که ایشون رو همراهی کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، وحید110 ، heifa ، محب الزهرا ، fafa*
۱۶:۵۵, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
اگه اون زمان کسی مثل ابوبکر( که به گفته اسکافی در مناظره جاحظ و اسکافی یه بار به اندازه دو بند انگشت شمشیر از غلاف بیرون کشید آنهم پسرش رو در سپاه مقابل دیده بود) پیامبر رو همراهی میکرد تا حالا به حد تواتر رسیده بود در حالی که نه پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نه خود ابوبکر و نه پسراش و نه حتی مشرکین حرفی به میون نیاورده باشن!!!!
واقعاً بر چه اساس اثبات میکنن ...همون نقل ضعیف عمر؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، peimane ، ahmad1300 ، محب الزهرا
۱۴:۵۷, ۲۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۵:۲۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به این مناظره ی تاریخی بسیار روشنگر خوب توجه فرماید:

گفتم: من در اين باره چيزى نمى‏دانم ولى براى ابوبكر هم فضيلتى مى‏ باشد،
گفت: اگر ابوبكر فضلى نداشت نمى‏ گفتم على از آن افضل است.
اينك فضيلتى كه براى ابوبكر معتقد هستى كدام است،
گفتم: خداوند متعال مى‏فرمايد: ثانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُما فِي الْغارِ إِذْ يَقُولُ لِصاحِبِهِ لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنا، خداوند در اينجا ابو بكر را مصاحب رسول اكرم صلى اللَّه عليه و آله دانسته است،

مامون گفت: اى اسحاق من تو را در راه‏هاى سخت و دشوار حركت نمى‏دهم و تو را گرفتار مشكلات نمى‏كنم.
من مشاهده مى‏كنم كه خداوند متعال گاهى مصاحب افراد مورد نظر خود را هم كافر خوانده است
مگر نديده‏اى در قرآن مى‏فرمايد:
قالَ لَهُ صاحِبُهُ وَ هُوَ يُحاوِرُهُ أَ كَفَرْتَ بِالَّذِي خَلَقَكَ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ سَوَّاكَ رَجُلًا،
يعنى
هنگامى كه او با رفيق خود سخن مى‏ گفت و به وى اظهار داشت تو به خدايت كه تو را از خاك آفريد و بصورت نطفه در آورد و بعد چهره مردى به تو داد كافر شدى.
(پس به صرف مصاحب بودن یک شخص در قرآن نمیتوان برای آن شخص فضیلتی بر شمرد)

گفتم: اين مرد مورد نظر كافر بود ولى ابوبكر ايمان داشت،
مامون گفت هنگامى كه جايز باشد مصاحب شخصى كه مورد رضايت خداوند است كافر باشد ،
جايز است كه مصاحب پيغمبرى مؤمن هم باشد، ولى اين مؤمن لازم نيست كه از همه مؤمنين افضل باشد، و نه در مرتبه دوم حتى در مرتبه سوم هم قرار نمى‏گيرد.

مامون گفت اى اسحاق تو سخنها را قبول نمى‏كنى اكنون با تو از روى تحقيق بايد سخن بگويم.
اينك به من بگو ابوبكر چرا در غار محزون بود، آیا حزن او برای خدا بود یا برای نفسش بود؟
اسحاق گفت: ابوبكر برای خدا و جان رسول خدا محزون بود و دوست داشت گزندى به آن جناب وارد نشود،
مامون گفت: خداوند از حزن او راضى بود و يا اينكه رضايت نداشت،
گفتم: بلكه خداوند راضى بود.
مامون گفت: بايد رسولى مى‏ فرستاد و او را از اين عمل نهى مى‏ كرد؟
گفتم: به خداوند از اين سخن پناه مى‏ برم،
گفت: مگر شما گمان ندارى كه خداوند از حزن ابوبكر راضى مى‏ باشد،
پس اگر خداوند راضی میباشد و حزن او برای خداست و مورد رضای خداست پس چرا رسول خدا او را از این حزن نهی میکند؟
مگر در قرآن مشاهده نمى‏كنى كه رسول خدا به ابو بكر فرمودند: لا تَحْزَنْ، او را از حزن نهى فرمودند،پس مشاهده میکنی که مطلب آنچنان که شما میگویید و اعتقاد دارید نیست.
مگرآنکه معتقد باشی رسول خدا از چیزی نهی میکند که خدا آن را میپسندد
گفتم : به خدا پناه میبرم از این سخن.

مامون گفت: اى اسحاق، مذهب من اين است كه با تو مدارا كنم، شايد خداوند تو را از عقيده‏ ات برگرداند،
اينك به من بگو تفسير آيه شريفه فَأَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ چيست؟ خداوند در اين جا رسول اللَّه صلى اللَّه عليه و آله را اراده كرده و يا ابوبكر را؟
گفتم:
رسول خدا را
گفتم: درست است، به من بگو در آيه شريفه حنين كه مى‏فرمايد:
وَ يَوْمَ حُنَيْنٍ إِذْ أَعْجَبَتْكُمْ كَثْرَتُكُمْ فَلَمْ تُغْنِ عَنْكُمْ شَيْئاً وَ ضاقَتْ عَلَيْكُمُ الْأَرْضُ بِما رَحُبَتْ ثُمَّ وَلَّيْتُمْ مُدْبِرِينَ ثُمَّ أَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلى‏ رَسُولِهِ وَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ آيا مى‏ دانى مقصود از مؤمنان در اين آيه چه افرادى مى‏باشند
گفتم خير در اين مورد چيزى‏ نمى‏دانم،
مامون گفت: در روز حنين همه فرار كردند و با رسول خدا فقط هفت نفر از بنى هاشم باقى ماندند.
على در مقابل رسول خدا شمشير مى‏زد، عباس هم لگام استر او را گرفته بود، ديگران هم پيرامون رسول خدا را گرفته بودند كه كسى به او آسيب نرساند، تا آنگاه كه خداوند او را پيروز گردانيد، پس مقصود از مؤمنان در اين آيه على و كسانى كه با او بودند از بنى هاشم، گفته شده كه سلمان و عمار هم در ميان آن گروه بوده‏ اند و از رسول خدا حمايت مى‏كردند.
اكنون اى اسحاق بگوئيد آيا كسى كه با رسول خدا بود و سكينه بر رسول و او فرود آمد افضل است يا كسى كه با رسول بود و سكينه به او نازل نشد و او را اصلا به حساب نياورد،
اسحاق گفت: البته آن كس كه با رسول خدا حضور داشت و سكينه بر او فرود آمد،

خدا شاهد است که این سه تاپیک را ویژه ی ایام فاطمیه قرار دادم
تا ما بچه شیعه ها بصیرت پیدا کنیم که خانوم فاطمه ی زهرا اولین شهید ولایت چرا و برای چه شهید شدند و بیشتر قدر نعمت ولایت را که فاطمه ها و محسن ها در راهش فداشدند را بدانیم!

آیه ی همنشینی در غار، در فضیلت خلیفه ی اول است یا در.....؟!!

چرا اهل سنت سخن گفتن در نماز را قبل از سلام جایز میدانند؟!!

به چه علت شما شیعیان علی را اول مسلمان میدانید؟

خجالت آور است که قاتل امام معصوم مأمون لعنت الله اینچنین بتواند با استدلال و استناد به آیات و تاریخ مورد قبول اهل سنت حقانیت تشیع را اثبات کند ولی ما که ادعای شیعه گری داریم........

و البته تعجب نکنید که این مأمون لعنت الله علیه حقیقتاً مومن به این معارف نبوده و برای جلب قلوب مردم و فریب مردمی که شیفته امام رضا علیه السلام شده بودند این اظهارات را منافقانه انجام داده !!!!!!!!!!!
و در پایان هم زمانی که دید چاره ای ندارد جز قتل امام زمانش پرده از نفاقش کنار زد!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane ، MohammadSadra ، saloomeh ، Seyed Mohsen ، میلاد.م ، fazel ، یا ثارالله ، ONLY66 ، Agha sayyed ، mahdavi61313 ، مسافر ، محب الزهرا ، مجید121 ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، sayed reza ، m.hossein ، روشنک جون ، سبز سفید قرمز ، azade ، mahdy30na ، neyestan23 ، fafa*
۱۵:۲۷, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
اصلا کی گفته این ضمیر به ابوبکر بر می گرده؟
۱۵:۲۹, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
و یک سوال دیگر

آیا کسیکه جان شیرنش را مقدم بر جان رسول خدا میدارد و در بستر مرگ بجای ایشان میخابد افضل است یا کسیکه ترس از گزند جان خود دارد تا حدی که پیامبر امر میکند که ..... لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنا .. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، peimane ، fazel ، جبریل ، یا ثارالله ، m.hossein ، azade ، Ali#59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]