|
دفعات تکرار در جمع آیات قرآن
|
|
۱۷:۰۹, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() مطلبی جالب و باورنکردنی درباره اعجاز قران که فوق العاده عجیب و قابل تامل است الف: بسم الله الرحمن الرحیم ــ الحمدلله رب العالمین کلمات و دفعات تکرار در جمع آیات قرآن مجید حتماً تا آخرش رو بخونید به نکتهی بسیار زیبا وجالبی میرسید. [align=JUSTIFY]دنیا (یکی ازنام های زندگی): ١١۵ آخرت (نامی برای زندگی پس از این جهان): ١١۵ ملائکه: ٨٨ شیاطین: ٨٨ زندگی: ١۴۵ مرگ: ١۴۵ سود: ۵٠ زیان: ۵٠ ملت (مردم):۵٠ پیامبران: ۵٠ ابلیس(پادشاه شیاطین): ١١ پناه جوئی از شرّ ابلیس: ١١ مصیبت: ٧۵ شکر: ٧۵ صدقه: ٧٣ رضایت: ٧٣ فریب خوردگان (گمراه شدگان): ١٧ مردگان (مردم مرده): ١٧ مسلمین: ۴١ جهاد : ۴١ طلا : ٨ زندگی راحت: ٨ جادو: ۶٠ فتنه: ۶٠ زکات: ٣٢ برکت: ٣٢ ذهن : ۴٩ نور: ۴٩ زبان: ٢۵ موعظه (گفتار، اندرز): ٢۵ آرزو: ٨ ترس: ٨ آشکارا سخن گفتن (سخنرانی): ١٨ تبلیغ کردن: ١٨ سختی: ١١۴ صبر: ١١۴ محمد (صلوات الله علیه): ۴ شریعت (آموزه های حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ۴ مرد: ٢۴ زن: ٢۴ و نیز جالب خواهد بود به دفعاتی که کلمات زیر در قرآن ظاهر شده اند نگاهی داشته باشیم: نماز: ۵ ماه: ١٢ روز: ٣۶۵ دریا : ٣٢ ، زمین (خشکی): ١٣ دریا + خشکی ۴۵= ٣٢+۱۳ دریا =۷۱/۱۱%=۴۵/(۳۲) خشکی =۲۸/۸۹% =۴۵/(۱۳) ١٠٠% = دریا ۷۱/۱۱% + خشکی۲۸/۸۹% دانش بشری به تازگی اثبات نموده که آب ۷۱/۱۱۱% و خشکی ۲۸/۸۸۹% از کره زمین را فراگرفته است.
|
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز من قبلا این مطلب رو شنیده بودم اما منبعی پیدا نکردم. اگر منبعی معرفی کنید خیلی ممنون می شم. |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شرمنده من هم این مطلب را از جایی برداشت کردم اما منبع اصلی آن را نمی دانم
|
|||
|
۲۱:۴۱, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام علیکم السلام علیک یا ثار الله عزیزان ، این مطلب را با یک مورد نقض می نمایم. در قرآن کریم کلمه نِسوَة و نِساء((زنان) 59 بار آمده و کلمه رَجُل(مرد) بیست و چهار بار و بصورت جمع یا تثنیه کلمه رجل 33 بار آمده است و در مجموع 57 بار که نه مساویند و نه در متن آورده شده ،این اعداد ذکر شده اند. (اگر کلمه اِمرَاة که به معنای زن می باشد را به تعداد ذکر شده اضافه نماییم کلمه زن 85 بار آمده و تعداد دفعات کلمه امرء به معنای انسان (مرد) ، مذکر امراة ،12 بار است) نمونه دیگر: کلمه صلوة به تنهایی 78 بار تکرار شده است. عزیزان با یک جستجوی کوچک در " المعجم المفهرس " میتوان از جلوی اینگونه اخبار غلط جلوگیری نمود. امتحان نمایید. اللهم الرزقنا شفاعة الحسین موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تدبر در آیات قرآن(جالبترین آیاتی که در هر روز با آن مواجه شدیم) | علی 110 | 254 | 98,095 |
۲۲/تیر/۹۳ ۱۹:۳۶ آخرین ارسال: ghoran |
|
| mp3دوبار تکرار محمد صدیق منشاوی و کودک | مسجد عشاق | 1 | 2,947 |
۳/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۰ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| *آیات قرآن برای بالا بردن اعتماد بنفس* | وافی | 5 | 3,402 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۷ آخرین ارسال: وافی |
|
| آیات متمایز قرآن (جالب) | h!adi | 0 | 1,287 |
۱۶/دی/۹۲ ۱۵:۱۲ آخرین ارسال: h!adi |
|
| در سایه سار وحی(اثربخش ترین آیات قرآن در زندگی من) | علی 110 | 156 | 70,676 |
۲۱/شهریور/۹۲ ۱۴:۲۲ آخرین ارسال: مصباح |
|
| تدبر در آیات (ویژه طرح حفظ تالاری قرآن) | تازه مسلمان | 6 | 4,059 |
۲۵/آذر/۹۱ ۱۵:۲۵ آخرین ارسال: ضحی |
|
| آیات قرآن درباره استهزاء پیامبران | میثاق | 3 | 2,162 |
۱/مهر/۹۱ ۱۷:۳۰ آخرین ارسال: sarallah |
|

![[تصویر: k6ewgoc2a3s5jdlqb4m.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/k6ewgoc2a3s5jdlqb4m.jpg)