|
امام حسین (علیه السلام)هنوز مظلوم است!!!
|
|
۱:۰۸, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۱:۲۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... صاحب بزرگترین بنگاه ملک و ماشین شهر، یکماه تکیه راه میاندازد و خودش در روز تاسوعا سر مردم گل میمالد و 11 ماه هم سرشان شیره ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... قدرت سامورایی ! شب ها در تکیه لخت میشود و میانداری میکند و روزها مردم را لخت میکند و زورگیری ...! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... فرشید پوسترهای گلزار و مهناز افشار را از بساطش جمع میکند و آخرین ورژن! پوسترهای علیاکبر (علیه السلام) و حضرت عباس (علیه السلام) را در بساطش پهن...! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... آقای .... تا پایان اربعین تمام پاساژش را سیاه میکند و تا آخر سال هم مشتریهایش را امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... قادر روزهای تاسوعا و عاشورا قمه میزند و علم میکشد ولی در ماه رمضان سیگار از لبش نمیافتد ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... سیامک چشم چران ! که پاتوقش همیشه خدا نزدیک مدارس دخترانه است در دستههای عزاداری اسفند دود میکند ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... مداح معروف شهر بابت 7 ساعت مداحی حقوق 365 روز یک کارگر را میگیرد ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... رییس شرکت لبنیات شیر تو شیر 30 شب شیر صلواتی به خلق خدا میدهد و 335 روز هم با اضافه کردن آب شیرشان را میدوشد ! ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۶, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام بر حسین اول بگم از این مقایسه خوشم نیومد خیلی بد بینانه بود چند شب پیش در مجلس یکی از روضه خوان های معروف که فقط شعر می خوانن بودم ایشون یه چیزی گفتند که خیلی باهاش حال کردم گفتن که اگر ما با عزاداری مون با سالم برگزار کردن مجلس عزا تونستیم یکی از این جوونایی که این دهه محرم عوض میشن رو برای همیشه عوض کنیم اووقته که اقامون صاحب زمان ازمون راضی میشن. میگفتن اگر یکی از این خانما بعد از محرم هنوز چادر سرش کنه اونوقته که اقامون ازمون راضی میشن. به نظر این حقیر بهتره به جای این بحثا اول ببینیم که حسین در قلب ما چه جایگاهی داره ایا در دل ماهم مظلومه یا نه حداقل دل ما باهاشه یا نه. ولی انگار این تقدیر زمانه است که تا منتقم نیامده حسین مظلوم باشد.
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۱۷:۴۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۰ ۱۷:۳۶)محمود نوشته است: سلام بر حسین اول بگم از این مقایسه خوشم نیومد خیلی بد بینانه بود چند شب پیش در مجلس یکی از روضه خوان های معروف که فقط شعر می خوانن بودم ایشون یه چیزی گفتند که خیلی باهاش حال کردم گفتن که اگر ما با عزاداری مون با سالم برگزار کردن مجلس عزا تونستیم یکی از این جوونایی که این دهه محرم عوض میشن رو برای همیشه عوض کنیم اووقته که اقامون صاحب زمان ازمون راضی میشن. میگفتن اگر یکی از این خانما بعد از محرم هنوز چادر سرش کنه اونوقته که اقامون ازمون راضی میشن. به نظر این حقیر بهتره به جای این بحثا اول ببینیم که حسین در قلب ما چه جایگاهی داره ایا در دل ماهم مظلومه یا نه حداقل دل ما باهاشه یا نه. ولی انگار این تقدیر زمانه است که تا منتقم نیامده حسین مظلوم باشد.آقا محمود عزیز.مثل اینکه توضیحات بنده رو دقیق مطالعه نکردید.لطفا دقیق مطالعه کنید وبعد قضاوت کنید. من اصلا روی صحبتم با اونایی که بعد ماه رمضان اصلاح میشن,نیست.اتفاقا چه خوب که اصلاح میشن و مورد لطف وعنایت امام حسین واقع میشن.ولی بحث من چیز دیگری است.فکر میکنم شما وتعدادی از دوستان همانطور که در پست بالا اشاره کردم منظور بنده رو فقط در معنای ظاهری متن مشاهده کردید. اتفاقا اون کسانی که منو در این تالار میشناسند میدونن که من فوق العاده با ترد کردن جوونا وبرچسب چسباندن به آنها مخالفم.یه بار دیگه میگم ظاهر متن رو فقط بهش توجه نکنید.لطفا!!!! |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۱۸:۱۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۰ ۱:۰۸)Anti gods نوشته است: چون وقتی محرم می آید همکار چشم هیز ما که به زن شوهر دار هم رحم نمیکه دم از امام حسین میزنه. اون وقت میدونید نتیجه چی میشه ؟ یکی دیگه از همکاران لائیک ما (که من میخام از اسلام در برابرش دفاع کنم) میگه همه مسلمون ها همینجوری هستند. فکر کنم از این دیگه واضح تر نمیشه گفت... اینجا دیگه سفارت انگلیس نیست که با زور بخواهیم دیگران رو هدایت کنیم یا حالشون رو بگیریم باید زبون رو توی حلق نگه داریم تا گند کثافت کاری مدعیان به اصطلاح دوستی حسین بیشتر از این درنیاد |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۱۸:۲۸ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
صحبتهای دوستان درست. امام حسین (علیه السلام)آدم درست کنه.حتی برای همون یه شب. اما میخوام بدونم. با جوونایی که برای دختر بازی میان هیئت باید چیکار کرد؟ با دخترایی که برای خود نمایی میان هئیت باید چیکار کرد؟ با ادمایی که برای ریا میان هیئت باید چیکار کرد؟ با اون پسری که طبل میگیره دستش چون دوست دخترش داره میبینش باید چیکار کرد؟ به خاطر شلوغی این روزا و اینکه خیلی از مردم میان بیرون زمینه برای اینطور مسائل خیلی زیاده،با اینا باید چیکار کرد؟ با جوونی که عشقش اینکه علم هیئتش بزرگتر باشه باید چیکار کرد؟ با دعواهایی که سر علامت کشی میشه باید چیکار کرد؟ با این همه بی بندو باری که تو این هئیتها میشه باید چیکار کرد؟ با این خانمهایی که با وضع ناجور دنبال دست ها راه میفتن باید چیکار کرد؟ با اون پسری که تا میبینه یه دختر داره نگاش میکنه محکمتر زنجیر میزنه باید چیکار کرد؟ کسایی که تهران زندگی میکنن میدونن من چی میگم و مظلومیت امام حسین رو بیشتر متوجه میشن. حتی حرمت امام حسین(علیه السلام)رو هم نگه نمیدارن. اگه کم بود آدم میگفت حالا چند نفر دارن اشتباه میکنن ووو اما اینقدر زیاد شده که دیگه شورش در اومده. بله سابقه قبلی فرد به کنار،اما وقتی اون فرد تو همون مکان دنبال این مسائل هست باز هم میشه گفت باید تاییدش کرد؟ اگه واسه توبه اومده باشه قبول اما چقدرشون واسه توبه اومدن؟؟ چرا خیلی از این هیئتها به دل آدم نمیشینه؟چون توشون پره گناهه.چون میان تا نصف شب به قول خودشون برا امام حسین زنجیر میزنن اما همون آدم تو هیئتش نماز نمیخونه!!خونشو کاری نداریم.اینقدر دنبال تزیین و نظم هیئت هست فکر نمازش نیست. امام حسین واسه کی و واسه چی قیام کرد و شهید شد؟ واسه اینکه دخترا بد حجاب دنبال هیئت عزاداریش راه بی افتن؟ واسه اینکه جوونا اینقدر زنجیر بزنن اما فکر نمازشون نباشن؟ واسه اینکه وقتی دسته راه میفته یه جوون بتونه دوست دخترشو ببینه و چشم چرونی کنه؟ واسه اینکه یه عده بیان دنبال هیئت زدن باشن و فکر واجبات دینو نکنن؟ واسه اینکه یه عده دنبال این باشن که بگن فلان مداح دیشب ترکوند؟ واسه اینکه فقط سی دی مداحی بگیرن و فقط به جای یه سی موزیک ازش استفاده کنن؟ واسه اینکه عشقشون بشه خود مداح،نه اصل حرفاش؟ درد میدونید چیه؟ وقتی سینه زنی امروزی باشه و یا همون شورو زنجیرو طبل و...تمام جوونا هستن و میان.اما وقتی یه نفر بره سخنرانی کنه که آقا حجاب،آقا رابطه نامشروع،آقا ربا،حرام،نماز،دین،یاران امام و....هیئت خلوت بشه!!! نمیگم همه اینطورن.اما میتونم بگم خیلی زیاد شده. خدا وکیلی خیلی از این عزاداریهای شهرستان ها رو که میبینم کیف میکنم.همه متحد.یه جا جمع میشن عزاداری میکنن.نه مثل این تهرانیها تو بعضی هیتها جنگولک بازی در میارن نه الکی خودشونو تیکه تیکه میکنن و ....خیلی ساده و سنگین عزاداری میکنن. اما تهران،هر بنر بزرگتر داشته باشه خیلی باحالتره!!!!! هر کی نظریش خوشمزه تر باشه طرفدار بیشتر داره!!!!! هر کی فلان مداح رو بیاره بیشتر مشتری داره!!!!! تو شهر که میگشتم دیدم تو تبلیغات یکی از این هیئتها زده بود با پخش مستقیم اینترنتی!!!!!!!!!!!!!!! کجا امام حسین اجازه داده این همه ریخت و پاش و اصراف بکنن؟؟؟؟؟ کجا گفته این پول رو خرج کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون پولی که برای آپلود این مراسم میدن و میتونن بدن کلی جوون رو سرو سامون بدن. راه رو گم کردیم رفقا. نقل قول: جانا سخن از زبان ما میگویی. اینکه شاید یه نفر تو این مراسمها راهش رو پیدا کنه درست. اما اونایی که ما داریم ازشون شکوه میکنیم کسایین که یا تو مراسم یا بعد از مراسم دوباره دست به همین کارا میزنن. اگه یه نفر به نیت امام حسین بیاد و پاک برگرده هممون بهش افتخار میکنیمو میتونیم بگیم این هئیت امام حسینه که آدم سازه. اما وقتی تو خود هئیت همون کارارو انجام میدن چی باید گفت؟به جز اینکه واقعا اونجا فقط باید به خاطر مظلومیت آقا گریه کرد. |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان توجه کنید که من و شما نمی تونیم گذشته و اینده ادما رو حدس بزنیم
یاد اون حدیثی افتادم که مهدی (امپراطور) تو یکی از این تایپیکا اورده بود که امام علی در فرمانی که به مالک اشتر داده است می فرمایند که ای مالک اگر کسی را شبانگاهانه در حال گناه دیدی سحر فردای انروز به همان چشم به او نگاه نکن شاید سحر توبه کرده باشد و تو بی اطلاعی باشی! یاعلی |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۲۰:۲۸ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۰ ۱۹:۴۸)محمود نوشته است: دوستان توجه کنید که من و شما نمی تونیم گذشته و اینده ادما رو حدس بزنیمدر مورد حدس زدن حق با شماست.اما چیزی که دایرم تو هیئت امام حسین میبینیم رو چیکار کنیم؟؟؟میبینیم دارن اون رفتار رو انجام میدن.باز خودمون رو بزنیم به ندیدن؟؟؟ وقتی خانومها بی حجاب میان دنبال دسته،یا آقایاون برای دختر بازی حتی تو همون هیئت،یا طرف بیشتر از امام حسین عشقش علامت هیئته،باز بگیم ما نمیتونیم قضاوت کنیم؟؟؟؟ البته قبلا هم گفتم منظور تمام افراد نیستن.هستن عده ای که واقعا برای امام حسین میان. دوست گرامی فکر نمیکنید این حدیث کمی جای فکر داره و تو همه موارد صدق نمیکنه؟؟؟ بستگی به جامعه و شرایط هم داشته باشه؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۰ ۱۹:۴۸)محمود نوشته است: دوستان توجه کنید که من و شما نمی تونیم گذشته و اینده ادما رو حدس بزنیمبله این سخن امام علی یه مدت زیادی امضای خود بنده بود.و من فوق العاده بهش اعتقاد دارم که نباید در مورد اشخاص یک طرفه به قاضی رفت.متن بنده هم همینطور که گفتم کسی رو محکوم نمیکنه ویا سرکوفت به کسی نمیزنه.قصد من فقط وفقط بیان تناقضات است که اون رو در اینجا اوردم.اگر هم میبینید که به نظرات دوست خوبم جناب یحیی تشکر ندادم به خاطر این هست که ایشون هرچند نظرات ونکات ارزشمندی رو مطرح میکنند ولی در عین حال یه مقدار هم تند میرند.(البته به نظر بنده)من توی خیلی از تاپیکها عنوان کردم که باید به جوانان فرصت داد.واونارو ترد نکرد.دیگه شما آقا محمود که قدیمی اینجا هستید باید اینارو بهتر از من بدونید.به هر حال منظور بنده از تاپیکی که زدم همونطور که توضیح دادم اون چیزی نیست که در ظاهر بیان میکند. |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۲۳:۰۲ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خودم رو می گم نه دیگران ،
امام حسین (علیه السلام)مظلوم است چون : برای تعطیلی دو روزه اش خوشحالی می کنم ، لباس سیاهم را در بیرون می پوشم ، برای خانه لباس سیاه ندارم ، هر سال با خود می گویم چه افراد .... در کنارمان هستن یک بشقاب هم برای ما نیاوردن ، امام حسین (علیه السلام)مظلوم است چون محرم هیچ واکنشی از خودم نشان نمی دهم
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله
"" ما باید بفهمیم چه بلایی بر سر آن جامعه آمد که حسین علیه السلام ، آقازاده اوّل دنیای اسلام و پسر خلیفه مسلمین ، در همان شهری که پدر بزرگوارش بر مسند خلافت مینشست ، سر بریدهاش گردانده شد و آب از آب تکان نخورد! ""
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۰:۰۵ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام رامین عزیز
این مطلب آخریت عالی بود ممنون که لطف کردی تو تالار قرار دادی این امضا هم محشر بود حرف دل من رو زدی این روزا که مردم باید برای ظهور بیشتر از همیشه دعا کنند امام این عصر رو کمتر دعا می کنن. و اگه لطفی کنن لابلای دعاهاشون یه دعا برای فرجی هم می کنن. ایها الناس آن حسینی که برای او می گرییم این گونه فرموده که : در باره مهدی ما . . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| : آیا امام زمان (علیه السلام) از سلاح مدرن استفاده می کند؟ | در جستجوی سختی | 52 | 26,595 |
۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۱ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| آینده اسراییل در بیان امیرالمومنین علیه السلام | محمدهادی | 7 | 4,146 |
۲۴/آبان/۹۳ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| چگونه امام زمان به شهادت می رسد مگر ظلم هنوز پا برجاست؟ | IR66 | 1 | 1,383 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| آمدن عيسى(عليه السلام) از آسمان و يارى امام مهدى(عليه السلام | vahrakan | 1 | 2,042 |
۷/شهریور/۹۲ ۲:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تاویل دو آیه قرآن به امام مهدی علیه السلام | ali0077 | 0 | 1,414 |
۵/تیر/۹۲ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: ali0077 |
|
| چشم انداز امام علی (علیه السلام) به اوضاع کنونی(آخرالزمان) | sarallah | 0 | 1,798 |
۲۶/آذر/۹۱ ۱۸:۱۰ آخرین ارسال: sarallah |
|
| پس از ظهورحضرت مهدی (علیه السلام) | Mitsonary | 21 | 8,975 |
۳۱/شهریور/۹۰ ۴:۰۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|

![[تصویر: 1261848436.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7202820642/1261848436.jpg)