|
امام حسین (علیه السلام)هنوز مظلوم است!!!
|
|
۱:۰۸, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۱:۲۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... صاحب بزرگترین بنگاه ملک و ماشین شهر، یکماه تکیه راه میاندازد و خودش در روز تاسوعا سر مردم گل میمالد و 11 ماه هم سرشان شیره ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... قدرت سامورایی ! شب ها در تکیه لخت میشود و میانداری میکند و روزها مردم را لخت میکند و زورگیری ...! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... فرشید پوسترهای گلزار و مهناز افشار را از بساطش جمع میکند و آخرین ورژن! پوسترهای علیاکبر (علیه السلام) و حضرت عباس (علیه السلام) را در بساطش پهن...! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... آقای .... تا پایان اربعین تمام پاساژش را سیاه میکند و تا آخر سال هم مشتریهایش را امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... قادر روزهای تاسوعا و عاشورا قمه میزند و علم میکشد ولی در ماه رمضان سیگار از لبش نمیافتد ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... سیامک چشم چران ! که پاتوقش همیشه خدا نزدیک مدارس دخترانه است در دستههای عزاداری اسفند دود میکند ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... مداح معروف شهر بابت 7 ساعت مداحی حقوق 365 روز یک کارگر را میگیرد ! امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم میآید ... رییس شرکت لبنیات شیر تو شیر 30 شب شیر صلواتی به خلق خدا میدهد و 335 روز هم با اضافه کردن آب شیرشان را میدوشد ! ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۲, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
احسنت خیلی زیبا بود منکه لذت بردم و حرف دل چندین سال خود را یکجا شنیدم
|
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۱۲:۰۴ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم خدا رو شاکریم که این تاپیک ایجاد شده و حرف های خوبی توش زده میشه من از دوستان مسلمانم تقاضا دارم یه لطفی در حق ما بکنند و به لینک زیر یه سری بزنن این تاپیک عصر ظهور که تازه ایجاد شده ان شاءالله به تدریج کاملش می کنم در این تاپیک خطبه ای از حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمده که آن بزرگوار در هنگام ظهور در مسجد الحرام قرائت خواهند کرد. برادران و خواهران مسلمانم در این خطبه شباهت عجیبی از سخنان مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین (علیه السلام) آن هنگام که فرمود : "کیست که مرا یاری کند"وجود دارد امام عصر حاضر را دریابیم صدای" هل من ناصر ینصرنی " کس دیگری به گوش می رسد |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۰ ۱۹:۵۵)yahya63 نوشته است: در مورد حدس زدن حق با شماست.اما چیزی که دایرم تو هیئت امام حسین میبینیم رو چیکار کنیم؟؟؟میبینیم دارن اون رفتار رو انجام میدن.باز خودمون رو بزنیم به ندیدن؟؟؟ بله من و شما نمی تونیم قضاوت کنیم! به نظر حقیر وظیفهء ما امر به معروف و نهی از منکر کردن است(با رعایت مراتب ان) و دعا کردن برای هدایت خودمون و ایشان کار دیگه ای از دست ما بر نمیاد. (۱۵/آذر/۹۰ ۱۹:۵۵)yahya63 نوشته است: دوست گرامی فکر نمیکنید این حدیث کمی جای فکر داره و تو همه موارد صدق نمیکنه؟؟؟بله موافقم |
|||
|
۱۴:۴۷, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم .... بدون شک اکثر ما با مشاهده این جمله بدنبال مصداق می گردیم که حسین زمان کیست؟ لازم نیست حسین اسم یک شخص باشد ! امام حسین(علیه السلام) مظهر حق و حقیقت عدالت و راستی و یزید ملعون مظهر باطل ظلم نادرستی دروغ وفساد بود . شاید به کسانی که در واقعه عاشورا راه خطا را پیمودند و حق را از باطل تشخیص ندادند و عمری پشیمانی را برای خود و عالم اسلام بجای گذاشتند خرده بگیریم و دائم افسوس بخوریم که چرا ما توفیق نداشتیم در رکاب امام حسین(علیه السلام)باشیم.غافل از آنکه ما نیز خود بارها امام حسین را درست نشناخته ایم و به باطل گرویده ایم. دنیای ما سراسر جنگ حق و باطل است اصلا"لازم نیست در دنیای بیرونی بدنبال امام حسین زمان بگردیم. کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا درون تک تک ماها حسین دارد فراموش یا شهید می شود.آنگاه که در جدال درونی حق و باطل امر باطل را برمی گزینیم و با یک توجیه یا حتی بدون توجیه امر حق را کنار گذاشته و جانب باطل را می گیریم مخصوصا" اگر این توجیه به نام دین صورت گیرد همانطور که امام را نیز بنام دین شهید کردند! کربلا هر لحظه در حال وقوع است آنگاه که ما ارزشهای انسانی و اخلاقی و مذهبی خود را فراموش می کنیم و منافع خود را بر مصالح اسلام و مسلمین و حتی انسانیت ترجیح می دهیم. لابد می دانیم که دشمنان امام حسین کفار نبودند که همه در برابر پیام حق و عدالت بایستند بلکه مشتی مسلمان ناآگاه بودند که بخاطر منافع مادی و ظاهری دست از امام خود برداشتند و حتی علیه او شمشیر کشیدند یکی طالب ریاست بود یکی عاشق مال و منال بود و نمی خواست با مخالفت حکومت اموی تمام دارایی خود را از دست بدهد و گروهی بدبخت تر نه طالب ریاست بودند و نه طالب مال بلکه فقط زندگی خود را دوست می داشتند و از ترس مرگ خود و عزیزانشان راه باطل را برگزیدند به این امید که بعدا" توبه کرده و هم خیر دنیا و هم خیر آخرت نصیبشان شود غافل از اینکه هردو را از دست دادند! ندای هل من ناصر ینصرنی هر لحظه بگوش می رسد و برای شنیدن این فریاد لازم نیست در غزه و عراق و افغانستان و .... بگردی این فریاد صدای حسین زمان است فریاد حق و حقیقت فریاد عدالت طلبی دفاع از ارزشهای دینی اخلاقی و انسانی. دائم به ما می گوید اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید! حالا به خود آئیم و ببینیم که دائم در انتخاب بین حق و باطل طرفدار کدامیک هستیم. دروغگویی یا راستگویی ریا یا عبادت راستین قانع شدن به حق خود یا زیاده طلبی از حقوق همشهری همکار و... طرفدار رئیس خود یا طرفدار کارگری که حقش ضایع شده است جانبدار و نگران پست خود یا نگران بیت المال و حقوق محرومان جامعه نگران آبروی خود یا آبروی دین بیاییم از همان امور بظاهر کوچک و کم اهمیت شروع کنیم از همین صف نانوایی و حق و حقوق همسایه و زیردست و بیت المال و رانندگی و سدمعبرو پرداخت مالیات و حتی مدرکی که با پول و تقلب و به ناحق می گیریم و بدین وسیله حق بچه فقیری که با هزاران مکافات مدرکی گرفته را ضایع کرده و جای او را بگیریم و همه و همه اعمال و حرکاتمان.... لحظه به لحظه حسین زمان را شهید نکنیم تا بعد برایش تعزیه بگیریم که امام حسین جز برای اصلاح امور جدش رسول خدا قیام نکرد و خود را به شمشیرهای دشمن جاهل نسپرد مگر برای احیای دین خدا. امان یا حسین (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اربابمون امام حسین مظلوم است ......
چونکه آن همه مصیبت کشیدند ، مصیبتی که از ابتدای خلقت بر کسی وارد نشده است ، درخون خود غلتیدند ، تنها و تنها به یک هدف امر به معرف و نهی از منکر . اما حالا........ خود نظاره گر هستید |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
این پست اساساً مشکل دارد
یکی از شیطانی ترین و پلیدانه ترین پستهای تالار است و من حقیقتاً متأسف و متأثر شدم که چگونه اکثریت عزیزان در تالار در تأیید و تمجید این پیلدانه ترین و شیطانی ترین پست تالار این همه تشکر و تمجید کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ارسال کننده ی عزیز هم دید ظاهر انگارانه متأسفانه نتوانسته به عمق حیله ی شیطانی ای که پشت ترویج این متنها هستند پی ببرد و صرفاً به علت ظاهر درستش آن را پسندیده و متأسفانه دوستان هم کلی تعریف کردند از این پست این پست کپی پیست شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و من مدتها پیش ایمیل پخش شده اش را در اینترنت دیدم خیلی جاهای دیگم پخش شده دوستان چرا ساده اندیشانه و ظاهر گرایانه به مسائل نگاه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پست میدانید مثل چی میمونه مثل این سخنرانی هایی که ظاهر جالب دارد ظاهر عوام پسند دارند و همه ی ملت اون پایین میان کف میزنن هیچکسی هم به عمق ماجرا پی نمیبره و کالبد شکافی نمیکنه ماجرا رو حقیر سعی میکنم مقداری مطلب رو برای شما عزیزان بشکافم!!!!!!!!! ببینید دوستان اولاً: بزرگترین سفره ای که در عالم وجود از هبوط آدم تا قیامت کبری پهن شده تا انسانها از قعر جهنم به صدر بهشت بروند همین سفره ی کربلا و عزاداری سید الشهدا است!!!!!!!!!!!!!!! اگه در این مورد مبانی عقلی این مسئله سوالی داشتید حتماً بپرسید بازگو میکنم انشالله خوب بزرگترین رسالت شیطان چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دقیقاً عکس این مطلب یعنی پهن کردن سفره ای که همه بهشتیان رو بریزه جهنم این قسمی است که هنگام سقوطش از جایگاه قرب خداوند خورده که جهنم را از بنی آدم پر خواهم کرد خوب طبیعی است که ابلیس و دستگاه ابلیس بیشترین توان خود را بگذارند تا اصالت این مطلب را از ببرند و آن را به انحراف بکشانند و از حقیقت تهی کنند به طور مثال آمریکا ملیون ها دلار هزینه میکنه تا اشعار عزاداری ها به جای رساندن پیامهای اصلی کربلا و عاشورا مانند هیهات من الذلة بشود شعار های پوچی مانند: قربون اون قد و بالات ابالفضل یا اشعار کفر آمیزی چون من حسین پرستم و... و یا در ریتم و غالب عزاداری ها ، ریتم موسقی های لهو و لعب را قرار دهند در نوحه های عزاداری ویا.... وارد کردن علم و کتل و قمه زنی و ... و خیلی از انحرافات دیگر که نمیتوان منکر آن شد اما اما اما عزیزان من هدر اصلی تالار بیداری اندیشه چیست؟؟؟؟ يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿8﴾ سوره صف معنی چی میشه مىخواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد (۸) خوب از مصادیق نور خدا همین مجالس عزای حسینی است عزیزان من شیطان و اعوان و انصارش تاکتیک های متعددی دارند نمیان مستقیم بگن مجلس عزای حسین نرو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نمیان بگن پای منبر روحانی نشین اول میگن ببین فلان روحانی و آخوند که خودش فلان حرف رو میزنه خودش عکسش رو عمل میکنه!!!!!!!! ببین فلان مجلس و هیئت الان فلان آدم ناجور اومده توش یا فلان آدم ناجور بانی هیئت شده!!!!!!!! دو تا مورد ناجور نشون میدن تا بعد کل قضیه رو در شما نفی کنن و ارتباط شما رو کم کم با کل جامعه ی روحانیت و هیئت و عزاداری بخوشکونن خود من دوستی داشتم که باهم سالها هیئت میرفتیم: بعد یکی دوسال رفت تو نخ این مباحث بعد حالا کلاً بی خیال شرکت در مراسم عزاداری سید الشهدا شده!!!!!!!! یک نکته ی طلایی: همیشه دو تا قضیه رو یادتون باشه : 1- هر مجلسی به اسم سید الشهدا برپا میشه یک صاحب عزای حقیقی داره و یک صاحب مجلس حقیقی صاحب عزای حقیقی مجالس عزاداری سید الشهدا خود بی بی فاطمه ی زهرا سلام الله علیها هستند و صالحب مجلس هم خود حضرت حجت هستند!!!! 2- تنها جایی که ریا جایز هست مجلس عزای حسین بن علی است!!!!!!!!!! میدونید چرا رفقای عزیز ببینید دوستان قلوب به دست خداست یا مقلب القلوب از نامهای خداست من خودم خیلی ها رو دیدم که به نیت انجام گناه وارد مجلس عزای حسین میشن اما امام حسین دستشون رو میگره و با ایمان برمیگردند این همون نکته ای هست که شیطان میداند و می خواهد به هر بهانه ای میل مردم رو به برگزاری و شرکت در مراسم اباعبدالله کم کنه شک نیست که مجالس عزای امام حسین هر چه قدر با نیت های خالصانه تر و بیشتر مطابق شرع مقدس برگزار بشه برکات بیشتری خواهد داشت انشالل اما حرف من چیز دیگری است دارم میگم ریشه چنگ زدن به این مسائل تضعیف به هر قیمت برپایی مجالس عزای حسینی است نه اینکه دعوت کنیم تا خالصانه تر و بهتر برگزار بشه مراسم در باطن هدف پنهانی این مفاهیم که پخش میشه هدف قرار دادن اصل مراسم عزاداری است با بزرگ کردن مفاسدی که ممکن است بر آن مترتب شود غافل از اینکه مجلس عزای حسین حکم آب کر را دارد!!!!! نه آب قلیل که با این نجاست ها قدرت تطهیرش از بین برود دوستان دستگاه تحلیلی خود را توحیدی کنید نه سکولار با دستگاه تحلیل سکولار شما فعال بودن خدا و اثر بخشی خدا و یدالله فوق ایدیهم بودن خدا و این آیه ی: يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿8﴾ سوره صف
مىخواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد (۸) رو نمیتونید درک کنید درست هست که این آفات میتواند مترتب باشد بر مراسم عزای حسینی اما ما باید حواسمان باشد که اثر بخش حقیقی در عالم به تمام فعالیت های خیر و شر انسانها فقط و فقط خداست و خدا اراده کرده که امام حسین و مجالسش عامل هدایت انسان ها باشد! البته شک نیست که هر چه خالصانه تر و موافق باشرع باشد ، بیشتر مورد رضای الهی خواهد بود اما نباید فراموش کنیم که هادی در عالم خداست اگر اراده کند همین آدمی که 11 ماه مردم را لخت میکند و کلاه سر مردم میگذارد و یک ماه لخت میشود و سینه میزند را میتواند کاری کند که تمام 12 ماه سال را خادم خدا و اهل بیت و مردم شود چه قدر تا کنون حکایتها از توبه ی گناهکاران بزرگ در مجلس عزای حسینی شنیده ایم شیطان می خواهد زیرآب این قضیه بخورد در ذهن ما با دست آویز کردن این مباحث شک نیست که نباید این اشکالات باشد در مراسم عزاداری ما و عزاداران ما اما اصلاً خدا این محرم و صفر را گذاشته که اینها و امثال من حقیر آدم شوند و آدم شویم به زودی مطلب را بیشتر شرح و بسط میدهم به امید خدا! |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۱۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۲۹ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
مرسی علی آقا که هرچی دوست داشتید نثار بنده کردید.تشکر..در ضمن به هیچ وجه کپی پیست نشده است.شما بنده رو نمیشناسید پس الکی تهمت نزنید.باز هم متشکرم
|
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
من این مطلب را دو سال پیش خوندم در یک ایمیل در ضمن من تفکر را و دستگاه فکری را نقد میکنم نه شخصیت افراد رو برای نقدم هم دلیل می آورم وگرنه شما و همه ی کاربران برای حقیر عزیز و محترم اما اگر یک دستگاه فکری مشکل دار باشد من با آن اعتقاد مشکل دار با ذکر دلیل مقابله میکنم وگرنه من مخلص و کوچیک شخص شماهم هستم قبلاً هم با وحید 110 صحبت کردم و به ایشان هم گفته بودید که این مطلب کپی پیست نیست و من خودم نوشتم اما منی که مدتها پیش تک تک این جملات برام ایمیل شده که خوب استناد به دیده ی خودم میکنم مگر اینکه این مطلب رو سالها پیش خود شما نوشته باشید و خود شما هم نشر داده باشید به هر حال من تکرار میکنم وقتی نقدی مینویسم رفقا به خودشون نگیرند شخصیت همه ی عزیزان برای حقیر محترم من طرز اعتقاد و تفکر رو کار دارم که اگه مشکل داشته باشد را ذکر میکنم با دلیل و آیه و روایت یا علی |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۳۳)علی 110 نوشته است: دوست عزیز به خاطر همین هست که میگم بنده رو نمیشناسید. |
|||
|
۱۴:۵۲, ۱۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۵۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
به هر حال بنده دلایلم را در نقد پست ارسالی نوشتم
خوانندگان خود میخوانند و قضاوت خواهند کرد شما هم هر کسی که هستی باش محترم و عزیز شخصیت شما اما بحث سر اثر و آن چیزی است که در پست ارسالی اول به عنوان مشکل مظلومیت حسین علیه السلام مطرح شده و من پاسخ دادم که همین نگاه شما به امام حسین و دستگاه حسین بن علی مظلومیت مظاعف و عمیقتری را برای حضرت سید الشهدا به بار می آورد که ما هنوز سید الشهدا را نمیشناسیم و مظلومیت حضرت را در نشناختنش و نشناختن هدفش و نشناختن اثر و رسالتش و... درک نکرده ایم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| : آیا امام زمان (علیه السلام) از سلاح مدرن استفاده می کند؟ | در جستجوی سختی | 52 | 26,594 |
۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۱ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| آینده اسراییل در بیان امیرالمومنین علیه السلام | محمدهادی | 7 | 4,146 |
۲۴/آبان/۹۳ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| چگونه امام زمان به شهادت می رسد مگر ظلم هنوز پا برجاست؟ | IR66 | 1 | 1,383 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| آمدن عيسى(عليه السلام) از آسمان و يارى امام مهدى(عليه السلام | vahrakan | 1 | 2,042 |
۷/شهریور/۹۲ ۲:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تاویل دو آیه قرآن به امام مهدی علیه السلام | ali0077 | 0 | 1,414 |
۵/تیر/۹۲ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: ali0077 |
|
| چشم انداز امام علی (علیه السلام) به اوضاع کنونی(آخرالزمان) | sarallah | 0 | 1,798 |
۲۶/آذر/۹۱ ۱۸:۱۰ آخرین ارسال: sarallah |
|
| پس از ظهورحضرت مهدی (علیه السلام) | Mitsonary | 21 | 8,975 |
۳۱/شهریور/۹۰ ۴:۰۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|

![[تصویر: 1261848436.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7202820642/1261848436.jpg)