کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام حسین (علیه السلام)هنوز مظلوم است!!!
۱:۰۸, ۱۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۱:۲۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #1
آواتار
امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است
چون وقتی محرم می‌آید ... صاحب بزرگترین بنگاه ملک و ماشین شهر، یکماه تکیه راه می‌اندازد و خودش در روز تاسوعا سر مردم گل می‌مالد و 11 ماه هم سرشان شیره !

چون وقتی محرم می‌آید ... قدرت سامورایی ! شب ها در تکیه لخت می‌شود و میانداری می‌کند و روزها مردم را لخت می‌کند و زورگیری ...!

چون وقتی محرم می‌آید ... فرشید پوسترهای گلزار و مهناز افشار را از بساطش جمع می‌کند و آخرین ورژن! پوسترهای علی‌اکبر (علیه السلام) و حضرت عباس (علیه السلام) را در بساطش پهن...!

چون وقتی محرم می‌آید ... آقای .... تا پایان اربعین تمام پاساژش را سیاه می‌کند و تا آخر سال هم مشتری‌هایش را

چون وقتی محرم می‌آید ... قادر روزهای تاسوعا و عاشورا قمه می‌زند و علم می‌کشد ولی در ماه رمضان سیگار از لبش نمی‌افتد !

چون وقتی محرم می‌آید ... سیامک چشم چران ! که پاتوقش همیشه خدا نزدیک مدارس دخترانه است در دسته‌های عزاداری اسفند دود می‌کند !
چون وقتی محرم می‌آید ... مداح معروف شهر بابت 7 ساعت مداحی حقوق 365 روز یک کارگر را می‌گیرد !

چون وقتی محرم می‌آید ... رییس شرکت لبنیات شیر تو شیر 30 شب شیر صلواتی به خلق خدا می‌دهد و 335 روز هم با اضافه کردن آب شیرشان را می‌دوشد !

[تصویر: 1261848436.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Admirer ، shakiba ، در جستجوی سختی ، محیصا ، میلاد.م ، خیبر110 ، shafagh_mah ، mahdyshr ، حلما ، Aleyasin ، Blank Mind ، ali.khm ، SARV ، N.Mahdavian ، هدهد ، revenger ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۷, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۵:۱۳ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۱۴)علی 110 نوشته است:  این پست اساساً مشکل دارد
یکی از شیطانی ترین و پلیدانه ترین پستهای تالار است
و من حقیقتاً متأسف و متأثر شدم که چگونه اکثریت عزیزان در تالار در تأیید و تمجید این پیلدانه ترین و شیطانی ترین پست تالار این همه تشکر و تمجید کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با تشکر از تذکر شما
ولی بنده قصدم از نوشتن این مطالب این نبود که نباید توی مجالس عزاداری امام حسین (علیه السلام) شرکت کنیم.
کما اینکه من خودم سالها چنین تفکری داشتم که فقط ما باید پیام عاشورا رو درک کنیم و به اون عمل کنیم و اصلا عزاداری معنی نداره. ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که این طرز تفکر از پایه و اساس مشکل داره.
بنده به حواشی این مراسم انتقاد دارم که شما هم خوب به آن واقف هستید. ببخشید علی آقا ولی من از این دست موارد خیلی می بینم.
با عرض معذرت از دوستان ولی همچین ایمیلی یک یا دو سال پیش به دست بنده رسید ولی حقیقتا نمیدونم نویسنده اون کیه.Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۵۸, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
متاسفم.غرور در کلمات شما موج میزنه.به هر حال امیدوارم شما با این رویه بتونید به بیداری اندیشه این مملکت ومردمش کمک کنید.موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۵:۰۴, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
شما لطف دارید
من به جای حمله به شخصیت مطلب را با ذکر دلیل و مدرک نقد کردم
شما به جای دفاع دقیقاً در سیاستی عکس سیاست من شخصیت بنده رو هدف قرار دادید
بدون اینکه بخواهید در نقد مطالب من ذکر دلیلی کنید
قضاوت با خود دوستان
من هم قصد جدل ندارم
با اقامه ی دلایل گفتم اشکال پست اولیه در چیست و چرا شیطانی است
من چرایی شیطانی بودنش را با ذکر دلیل مطرح کردم
قضاوت هم به عهده ی خوانندگان
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

۱۵:۰۸, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۵:۰۴)علی 110 نوشته است:  شما لطف دارید
من به جای حمله به شخصیت مطلب را با ذکر دلیل و مدرک نقد کردم
شما به جای دفاع دقیقاً در سیاستی عکس سیاست من شخصیت بنده رو هدف قرار دادید
بدون اینکه بخواهید در نقد مطالب من ذکر دلیلی کنید
قضاوت با خود دوستان
من هم قصد جدل ندارم
با اقامه ی دلایل گفتم اشکال پست اولیه در چیست و چرا شیطانی است
من چرایی شیطانی بودنش را با ذکر دلیل مطرح کردم
قضاوت هم به عهده ی خوانندگان
یا علی

شما مطمئنید که فقط متن رو نقد کردید.بهتر مطالبی که نوشتید رو مرور کنید.شخصیت یه انسان رو خرد میکنید وبعد با بازی با کلمات میخواید فریب بدید مردمو.واقعا متاسفم.در مورد نقدتون هم همش درسته.شما هرچه میگویید درست هست.و من از همه عذر خواهی میکنم که این پست رو زدم.به هر حال شما مدیر هستید و ....
۱۵:۱۹, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۶:۰۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #35
آواتار
اتفاقاً نکته این است که بنده دیگر هیچ سمتی ندارم در این تالار و یک کابر عادی مثل بقیه هستم
این عنوان مدیر سابق هم به اصرار دیگران زیر اسم حقیر گذاشتند
برای هر حرفی هم که زدم دلیل ذکر کردم
اگر گفتم برداشت سطحی و ساده انگارانه بوده
بعد دلیل ذکر کردم که چرا گفتم سطحی و ساده انگارانه
یعنی دلیل سطحی بودنش را ذکر کردم
خلاصه قضاوت باشد با خوانندگان
و در ضمن بنده یک کاربر عادی هستم مثل شما!
پیشنهاد میکنم اگر با محتوای نقد حقیر مشکلی دارید با ذکر دلیل و استناد به آیات و روایات مطلب و محتوای پست من رو نقد کنید
به جای فرافکنی و یا مباحثی که به اصل قضیه چندان ارتباطی ندارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۵:۴۶, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۵:۵۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #36
آواتار
بازم دارید تفره میرید علی آقا.هی توپ رو به زمین خوانندگان میفرستید.تا نظرشون رو جلب کنید.دوست عزیز من تمام این تکنیکهای جذب مخاطب رو بلدم.چون کار من اینه.رشته من اینه.در این زمینه فعالیت میکنم.به هر حال من مدت زیادی در این تالار نمیمونم.امیدوارم آقای بیداری اندیشه,اون کاریکه گفتم رو لطف کنند وانجام بدهند.دیگه زیادی تحمل کردم توی این تالار.هرروز یه تهمت جدید میزنند.بعدم دلیل میارند که ما متن رو نقد کردیم.بازم میگم دوباره متن اولیتونو بخونید.تا ببینید چه گفته اید.
خواهشا تمام دوستان مطالب زیر را بخوانند:
حالم خیلی خرابه.انگار که یه عمر زحمت وتلاش وتحمل سختی همش کشک.انگار که گذشته یک نفر با یک متن ونظر زیر سوال بره.
من واقعا انتظار همچین متنی رو نداشتم.کاشکی هیچوقت نخونده بودمش.وچشمم بهش نمیخورد.شاید برای خیلی از دوستان دیگه این فقط یک متن انتقادی وساده باشه.ولی برای من یه چیز دیگست.
بله من خوشحالم که آدم سطحی نگری هستم که در بدترین مدارس تهران در بدترین شرایطی که فکرشو بکنید درس خوندم.به خدا توکل کردم.میتونستم تو کنکور از سهمیه استفاده کنم وراحتت درس بخونم وخیالم از بابت قبولیم راحت باشه ولی این کارو نکردم.چون نمیخواستم حق بقیه رو که از من بیشتر زحمت میکشند بخورم.من همون آدم شیطانی هستم که اگر استعدادم خشک نمیشد ویا بهتر بگم خشکش نمیکردند الان باید به خیلی جاها میرسیدم.ولی امثال اونا که توی کنکور وجاهای دیگه ملاحضشونو کردم حقمو خوردند.همینایی که شما بهشون لقب مسلمان رو میدید وهمونا که لای پر قو بزرگ شدند.با این همه اوصاف بازم آخ نگفتم وشکر خدارو کردم.با خودم گفتم اشکال نداره اون دنیا حق به حق دار میرسه.با این همه بازم کشورمو ووطنمو ودینمو دوست دارم.وبه اونا عشق میورزم .حقمو از هیچ کس نمیخوام.وبه چشم دشمنی به هیچکس نگاه نمیکنم.هنوزم روی پای خودمم.بله من پلیدم که به خاطر دختری تو خیابون که داشتن مزاحمش میشدن کتک خوردم.بله علی آقا من همه اون چیزایی هستم که شما گفتید چون موقعی که برام پیش اومد که به خارج کشور برم و یک زندگی آسوده داشته باشم نرفتم .چون وطنمو دوست دارم.شاید دوستان دیگه که این حرفای منو میخونن با خودشون بگن که ایشون چیزی نگفتند که انقدر دلگیر شدید.ولی باید بگم که نظر ونوشته ایشون برای من خیلی سخت بود تحملش.لطفا منو درک کنید.
علی آقای عزیز مدیر سابق وکاربر عادی حال,متاسفانه شما وامثال شما معنای متن ونوشته ادبی ونقدآمیز رو درک نمیکنید.وفقط همه چیزرو روی شعارهای دین دوستی پایه ریزی کردید(البته اصلا بد نسیت).شما همون افرادی هستید که به آیت الله طالقانی لقب آخوند آمریکایی دادند.چون اسلامی که ارائه میکردند با اسلامی که شما دوست دارید فرق میکنه.شما از همون انسانهایی هستید که بعد از انتشار کتاب ویا بهتر بگم دست نوشته سرود آفرینش دکتر شریعتی به اون لقب معاند وکمونیست دادید.چون ارزش ادبی متن رو درک نکردید.لطفا بهتون برنخوره متاسفانه بی اطلاع دنباله جریانی میروید که در گذشته این جریان به نام انجمن حجتیه معروف بود.همون انجمنی که بانکداری رو ربا میدونست ودنباله روی آنها دکتر عباسی است که اکثریت در این تالار دنباله روی ایشونند.
به هر حال ببخشید سرتونو در اوردم.احتمالا زیاد در اینجا نمیمونم.چون وظیفه خودمو ادا کردم.بازم این جمله رو میزارم تا بهتر متوجه بشوید:

.حسین بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود.افسوس که به جای افکارش، زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند. دکتر علی شریعتی

اگر چیزی گفتم که باعث ناراحتی کسی شدم.لطفا حلالم کنید.یا علی.خداحافظ.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۵:۵۷, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #37
آواتار
جناب ضد خدایان

نکته ای که باید تاکید کنم اینه که مهم برداشتیست که از متن شما میشود . شما مسئولید منظور اصلی را برسانید و خواننده نمیتواند شخصیت شما و نیت قلبیتان را بخواند .

پس اگر جمع برداشتی از متن شما دارد متن شما همین برداشت است و نه نیت درونی شما

این جناب عالی هستید که میبایست منظورتان را در متن منعکس کنید .

و در این باره حجتی بر خواننده نیست .

در ضمن نگاه شما همان نیمه خالی لیوان است . و از دید سکولار به ماجرا مینگرید .
یک انتقاد هم از شما دارم . اینکه انتقادات دوستان رو نمیپذیرید و میگید منظور من رو نگرفتید . در صورتی که متن شما همین برداشت را میدهد حتی اگر نیت شما چیز دیگریست .

بهره ای که عزا داری مولا نصیب انسان میکند در هیچ عملی یافت نمیشود .

در پناه خدا
در ضمن دوست گرامی شما که با تفکرات علی اقا اشنا نیستید کلی اتهام به ایشون وارد کردید . یعنی در اعتراض به عملی که بد میدونستید از همون عمل به نحو شدید تر برای پاسخ استفاده کردید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Admirer ، حسن عزتي
۱۶:۰۲, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۵:۵۷)وحید110 نوشته است:  جناب ضد خدایان

نکته ای که باید تاکید کنم اینه که مهم برداشتیست که از متن شما میشود . شما مسئولید منظور اصلی را برسانید و خواننده نمیتواند شخصیت شما و نیت قلبیتان را بخواند .

پس اگر جمع برداشتی از متن شما دارد متن شما همین برداشت است و نه نیت درونی شما

این جناب عالی هستید که میبایست منظورتان را در متن منعکس کنید .

و در این باره حجتی بر خواننده نیست .

در ضمن نگاه شما همان نیمه خالی لیوان است . و از دید سکولار به ماجرا مینگرید .
یک انتقاد هم از شما دارم . اینکه انتقادات دوستان رو نمیپذیرید و میگید منظور من رو نگرفتید . در صورتی که متن شما همین برداشت را میدهد حتی اگر نیت شما چیز دیگریست .

بهره ای که عزا داری مولا نصیب انسان میکند در هیچ عملی یافت نمیشود .

در پناه خدا

آقا وحید عزیز نمیخوام زیاد وقت دوستان رو بگیرم.ولی بهتر است صفحه اول رو مطالعه کنید.تا ببینید من چه گفتم.مئ گفتم:نظر همه دوستان برای من محترمه.اینرو هم با قرمز نوشتم تا الان شما به من نگید که انتفادات رو نمیپذیرید.لطفا سعی نکنید که از رفیق یا دوست یا همکار ویا هرچه که شما اسمشو میزارید دفاع کنید.ایشون خیلی تند رفتند.لطفا بدون تعصب به قضیه نگاه کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱:۲۹, ۱۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۳۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #39
آواتار

نمیخواستم توی این تاپیک چیزی بذارم اما نشد...
[تصویر: dodgy.gif]
مخاطب من همه ی اعضای تالار هستند فقط با توجه به بحثی که شده، دیدم نوشتنش اینجا بد نیست ... لطفا سوتفاهم نشه..
[تصویر: heart.gif].[تصویر: wink.gif]
به نظرم همه ی ما چندوقت یک بار باید در مورد آمدن به تالار تجدید نظر کنیم یعنی دوباره با خودمون فکر کنیم که چرا توی این تالار هستیم؟ به خاطر خودمون؟ به خاطر دیگران؟ به خاطر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و رضایت خدا؟(
خود من تا حالا چندبار به خاطر خودم پست گذاشتم[تصویر: sad.gif].) اون موقع شاید از بعضی از پست ها کمتر ناراحت بشیم....باید قبول کنیم که توی این تالار همه مثل هم فکر نمیکنن و احتمال انتقاد زیاد هست... میشه از این انتقادها (البته انتقاد درست و بجا) استفاده کرد ...... به غیر از اون بعضی از پستهایمان واقعا ضروری نیستند... یعنی خواندن یا نخواندن اون پست تاثیری روی فهم مطالب اون تاپیک نداره.....
امیدوارم حرفهام مفید باشه....

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، فاطمه خانم ، Admirer ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، محمود
۱۲:۳۷, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ali.khm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]