کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چرا بعضی مردم با این که زیان این بازیها را میدانند ولی باز بازی میکنند
این نظرسنجی بسته شده است.
معتاد هستند 22.22% 6 22.22%
دوست دارند 59.26% 16 59.26%
اعتقاد دارند 3.70% 1 3.70%
همه ی موارد 14.81% 4 14.81%
تمام 27 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند
۱۶:۴۱, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۲:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ما پشت سرهم داریم بازیها را بررسی میکنیم من از اکثر دوستانم که میپرسم نه تنها از این بازی ها بدشان نمی آید بلکه بسیار این بازی هارا دوست دارند. حتی اگر کامپیوتر هم نداشته باشند بیرون به گیم نت و کافی نت میروند واکثرا هم که cd بازی را نمیتوانند بخرن یا آنلاین بازی میکنن یا دانلود میکنن. با این که اکیدا حتی در نمایشگاه های بزرگ هم اسم بازی های فراماسونی را دیده اند ولی باز هم هنوز یا فیلم ها رو میبینن یا همین بازی ها رو انجام میدن. چرا؟ بازی داریم بنام نقشه ی ترور ................ ببخشیدا این بازی در ایران پر طرفدار زبانم لال چشمم کور به......... جلوی جمع توهین میکنه اسلام رو به باد مسخره میگیره ایرانی ها رو مسخره میکنه و... بازم این بازی طرفدار داره متاسفانه !! این یک فاجعه ی بزرگه که در قرن رخ داده تو کشور خودمون خودمون و مسخره میکنن. با تحقیقایتی که داشتم فهمیدم ایرانی ها زندگیشان بر مبنای دوست داشتن و دوست نداشتن و بر مبنای اعتقاد داشتن اعتقاد نداشتن چرایش را نمیدانم اما میدانم که ایرانیها حاضرند این بازیها را بازی کنند(دوست دارن)ولی یک نماز 4 رکعتی را زورشان میاد بخونن(چون جمع آوری توشه آخرت براشون سخته) تازه آنها به هرچیزی که اعتقاد دارن بر نمیگردن یا به قول امروزیها از خر شیطون پایین نمی آیند.ما باید کاری کنیم که این بازیها به سرانجام نرسه زیرا طبق آماری که در دست دارم چند نفر از دوستانم قدیما زیاد در نماز های جماعت شرکت میکردند ولی با گسترش این بازیها از عباداتشون کم شده یعنی روزی تعدادی از یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کم میشود که این یعنی زنگ خطر که احتمال عقب افتادن ظهور وجود دارد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad74 ، Mohammad Trust ، محب الزهرا ، fardinho ، Maysam-1st ، hesam110 ، ساقی ، mahdiyar ، Abasaleh ، mofa ، ضحی ، PWLG ، مصطفي مازح7610 ، kashkol-ir

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۴, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۱۶)soldier نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۰:۵۰)dark.knight نوشته است:  Game=my life
اصلا نمی تونم ازش بگذرم!!!!شیطان پرستی هم نداریم!!!حالا بر فرضم داشته باشیم که چی؟من یکی که مشکلی ندارم.

ببین شوالیه جان بحث سر این نیست که گیم پلی یا کیفیت این بازیا چطوره یا این که شما باهاش مشکلی داری یا نداری بحث سر اینه که تو هرطوری که به اون بازی نگاه کنی چه خوشت بیاد چه نیاد چه باهاش مشکل داشته باشی چه نداشته باشی این بازیا روی ضمیر نا خود آگاه تو تاثیر بدی میذاره رو ذهنت تاثیر میذاره و خودتم نمیفهمی.
من این مسئله رو وقتی فهمیدم که معتاد warcraft dota شدم. تقریبا روزی دو سه ساعت بازی میکردم. کلا اعصابم ریخته بود بهم نمازام همش آخر وقت شده بود. هر روز با خانوادم دعوا داشتم. یه مدت که گذاشتم کنار همه چی درست شد. بعد از این همه سال هر وقت این بازی رو دوباره شروع میکنم تموم اون رفتارها برمیگرده. این بازی تاثیر خیلی بدی روم داشت که هیچ وقت حاضر نیستم دوباره این بازیو شروع کنم.

خب حتما با خشونت سازگاری نداشتی اینو بازی کردی !
۱:۲۸, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۲۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۲۴)dark.knight نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۱۶)soldier نوشته است:  ببین شوالیه جان بحث سر این نیست که گیم پلی یا کیفیت این بازیا چطوره یا این که شما باهاش مشکلی داری یا نداری بحث سر اینه که تو هرطوری که به اون بازی نگاه کنی چه خوشت بیاد چه نیاد چه باهاش مشکل داشته باشی چه نداشته باشی این بازیا روی ضمیر نا خود آگاه تو تاثیر بدی میذاره رو ذهنت تاثیر میذاره و خودتم نمیفهمی.
من این مسئله رو وقتی فهمیدم که معتاد warcraft dota شدم. تقریبا روزی دو سه ساعت بازی میکردم. کلا اعصابم ریخته بود بهم نمازام همش آخر وقت شده بود. هر روز با خانوادم دعوا داشتم. یه مدت که گذاشتم کنار همه چی درست شد. بعد از این همه سال هر وقت این بازی رو دوباره شروع میکنم تموم اون رفتارها برمیگرده. این بازی تاثیر خیلی بدی روم داشت که هیچ وقت حاضر نیستم دوباره این بازیو شروع کنم.

خب حتما با خشونت سازگاری نداشتی اینو بازی کردی !

من آدمیم که تو یه شب هفت قسمته فیلم اره رو نگاه میکنم بعد تو میگی با خشونت سازگاری نداشتی؟
اصلا میدونی وارکرافت چیه؟ این بازی کجاش خشنه؟
۱:۳۲, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۳۰ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۲۸)soldier نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۲۴)dark.knight نوشته است:  خب حتما با خشونت سازگاری نداشتی اینو بازی کردی !

من آدمیم که تو یه شب هفت قسمته فیلم اره رو نگاه میکنم بعد تو میگی با خشونت سازگاری نداشتی؟

وارکرفت:یک بازی آنلاینه که کتابشم وجود داره و من قراره بخرم یخونمش!!!من بازی نکردم وار کرفت رو اما پسر داییم که بازی کرده عکساشم نشون داده به نظر تخیلی و تا حدی خشنه!
۱:۴۶, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۳۲)dark.knight نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۲۸)soldier نوشته است:  من آدمیم که تو یه شب هفت قسمته فیلم اره رو نگاه میکنم بعد تو میگی با خشونت سازگاری نداشتی؟

وارکرفت:یک بازی آنلاینه که کتابشم وجود داره و من قراره بخرم یخونمش!!!من بازی نکردم وار کرفت رو اما پسر داییم که بازی کرده عکساشم نشون داده به نظر تخیلی و تا حدی خشنه!

ببین شوالیه جون این بازی هیچ خشونتی نداره تاثیراتش به این سادگیام نیست که فکر میکنی.
۱۷:۱۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #55

(۲/دی/۹۰ ۱:۴۶)soldier نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۳۲)dark.knight نوشته است:  وارکرفت:یک بازی آنلاینه که کتابشم وجود داره و من قراره بخرم یخونمش!!!من بازی نکردم وار کرفت رو اما پسر داییم که بازی کرده عکساشم نشون داده به نظر تخیلی و تا حدی خشنه!

ببین شوالیه جون این بازی هیچ خشونتی نداره تاثیراتش به این سادگیام نیست که فکر میکنی.
من فقط میگم دوتا بهترین بازی دنیاست و هیچ حرفی رو هم درباره دوتا قبول نمیکنم.حالا هرکی هرچی میخواد بگه.
۱۸:۰۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #56

(۲/دی/۹۰ ۱۷:۲۳)Asal_lrrtm1 نوشته است:  خوب این بازیها مهیج ترند مخصوصا برای پسرها...الان دیگه این بازی ها راحت تو مدارس هم دست به دست میچرخه...برادر کوچیک من از درس و غذا خوردنش برا این بازی ها میزنه...به فرض هم که این بازی ها جمع شه آیا بازی های ایرانی یا مذهبیمون میتونن جای این بازی هارو بگیرنن؟؟؟؟[تصویر: huh.gif]
never!!!!!!!!!!!!
۱۵:۰۳, ۱۲/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۶ توسط amir-kratos.)
شماره ارسال: #57

نقل قول:
این بازیها فقط کار انحرافی دارند ولا غیر.
پس چرا عرضه ی انحراف ما رو ندارن؟Dodgy

نقل قول:
اما در رابطه با 10سال بازیتون باید بگم که تاثیری برروی شما گذاشته منظورم تندخویی شماست
یعنی هر کی بازی نمیکنه خوش اخلاقه؟!؟!؟!؟!؟!Surprise
۱:۰۵, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
به خاطر این که یه نمونه درست حسابیش تو کشور نیست

چون هیچ بازی اسلامی رو پیدا نمی کنی که انقدر گرافیک و هوش مصنوعیش بالا باشه که گیمر رو جذب کنه

چون تمامی بازی های دیگه همشون یه محور رو دارن و تنوع ندارن

چون گیمر با بازی کردن بازی های دیگه حس هیجان وکنجکاوی درش ایجاد نمیشه....

خداوکیلی بازی های کشور خودمون.....شما به اون می گید گرافیک؟
گرافیک های مانگا های چهار صد سال پیش ژاپن از انیمیشن های الان ما بهترن ....

مثلا همین تهران نمیدونم چند.....خدا وکیلی چقدر خرجش شد؟.....چه ارزشی داشت؟....

من میخواستم این صنعت رو در کشور گسترش بدم اما وقتی در این زمینه مطالعه کردم انقدر محدودیت برای ساخت بازی وجود

داره که ادم دلسرد میشه!!

شما یه بازی درست حسابی اسلامی-ایرانی معرفی کنین که به درد بخوره من خودم به شخصه هرچی دیول می کرای و تکن و کروشیتسوجی و ایناست میذارم کنار!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، فدايي ولايت ، محب الزهرا ، aida sh
۲:۳۴, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #59

من نمیدونم چرا بشر هرچی رو که میدونه بدتره بیشتر میره سراغش[تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: exclamation.png]
۴:۰۵, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #60
آواتار
به نام خدا
چون لذت بخشه، چون به آدم آرامش میده چون مارو میبره به جایی که تو واقعیت هیچ وقت بهش نمیرسیم.
چون اونموقع لازم نیست به بدبختیام فکر کنم، لازم نیست به هیچی فکرکنم.
من به شخصه وقتی که اساسین بازی میکنم بیشتر ازهمیشه احساس آرامش میکنم.
استریت فایترو که دیگه نگو.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]