| نظرسنجی: چرا بعضی مردم با این که زیان این بازیها را میدانند ولی باز بازی میکنند این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| معتاد هستند | ![]() ![]() |
6 | 22.22% |
| دوست دارند | ![]() ![]() |
16 | 59.26% |
| اعتقاد دارند | ![]() ![]() |
1 | 3.70% |
| همه ی موارد | ![]() ![]() |
4 | 14.81% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند
|
|
۱۶:۴۱, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۲:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ما پشت سرهم داریم بازیها را بررسی میکنیم من از اکثر دوستانم که میپرسم نه تنها از این بازی ها بدشان نمی آید بلکه بسیار این بازی هارا دوست دارند. حتی اگر کامپیوتر هم نداشته باشند بیرون به گیم نت و کافی نت میروند واکثرا هم که cd بازی را نمیتوانند بخرن یا آنلاین بازی میکنن یا دانلود میکنن. با این که اکیدا حتی در نمایشگاه های بزرگ هم اسم بازی های فراماسونی را دیده اند ولی باز هم هنوز یا فیلم ها رو میبینن یا همین بازی ها رو انجام میدن. چرا؟ بازی داریم بنام نقشه ی ترور ................ ببخشیدا این بازی در ایران پر طرفدار زبانم لال چشمم کور به......... جلوی جمع توهین میکنه اسلام رو به باد مسخره میگیره ایرانی ها رو مسخره میکنه و... بازم این بازی طرفدار داره متاسفانه !! این یک فاجعه ی بزرگه که در قرن رخ داده تو کشور خودمون خودمون و مسخره میکنن. با تحقیقایتی که داشتم فهمیدم ایرانی ها زندگیشان بر مبنای دوست داشتن و دوست نداشتن و بر مبنای اعتقاد داشتن اعتقاد نداشتن چرایش را نمیدانم اما میدانم که ایرانیها حاضرند این بازیها را بازی کنند(دوست دارن)ولی یک نماز 4 رکعتی را زورشان میاد بخونن(چون جمع آوری توشه آخرت براشون سخته) تازه آنها به هرچیزی که اعتقاد دارن بر نمیگردن یا به قول امروزیها از خر شیطون پایین نمی آیند.ما باید کاری کنیم که این بازیها به سرانجام نرسه زیرا طبق آماری که در دست دارم چند نفر از دوستانم قدیما زیاد در نماز های جماعت شرکت میکردند ولی با گسترش این بازیها از عباداتشون کم شده یعنی روزی تعدادی از یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کم میشود که این یعنی زنگ خطر که احتمال عقب افتادن ظهور وجود دارد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۴, ۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۱۶)soldier نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۰:۵۰)dark.knight نوشته است: Game=my life خب حتما با خشونت سازگاری نداشتی اینو بازی کردی ! |
|||
|
۱:۲۸, ۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۲۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۲۴)dark.knight نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۱۶)soldier نوشته است: ببین شوالیه جان بحث سر این نیست که گیم پلی یا کیفیت این بازیا چطوره یا این که شما باهاش مشکلی داری یا نداری بحث سر اینه که تو هرطوری که به اون بازی نگاه کنی چه خوشت بیاد چه نیاد چه باهاش مشکل داشته باشی چه نداشته باشی این بازیا روی ضمیر نا خود آگاه تو تاثیر بدی میذاره رو ذهنت تاثیر میذاره و خودتم نمیفهمی. من آدمیم که تو یه شب هفت قسمته فیلم اره رو نگاه میکنم بعد تو میگی با خشونت سازگاری نداشتی؟ اصلا میدونی وارکرافت چیه؟ این بازی کجاش خشنه؟ |
|||
|
۱:۳۲, ۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۳۰ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۲۸)soldier نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۲۴)dark.knight نوشته است: خب حتما با خشونت سازگاری نداشتی اینو بازی کردی ! وارکرفت:یک بازی آنلاینه که کتابشم وجود داره و من قراره بخرم یخونمش!!!من بازی نکردم وار کرفت رو اما پسر داییم که بازی کرده عکساشم نشون داده به نظر تخیلی و تا حدی خشنه! |
|||
|
۱:۴۶, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۳۲)dark.knight نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۲۸)soldier نوشته است: من آدمیم که تو یه شب هفت قسمته فیلم اره رو نگاه میکنم بعد تو میگی با خشونت سازگاری نداشتی؟ ببین شوالیه جون این بازی هیچ خشونتی نداره تاثیراتش به این سادگیام نیست که فکر میکنی. |
|||
|
۱۷:۱۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۴۶)soldier نوشته است:من فقط میگم دوتا بهترین بازی دنیاست و هیچ حرفی رو هم درباره دوتا قبول نمیکنم.حالا هرکی هرچی میخواد بگه.(۲/دی/۹۰ ۱:۳۲)dark.knight نوشته است: وارکرفت:یک بازی آنلاینه که کتابشم وجود داره و من قراره بخرم یخونمش!!!من بازی نکردم وار کرفت رو اما پسر داییم که بازی کرده عکساشم نشون داده به نظر تخیلی و تا حدی خشنه! |
|||
|
۱۸:۰۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱۷:۲۳)Asal_lrrtm1 نوشته است: خوب این بازیها مهیج ترند مخصوصا برای پسرها...الان دیگه این بازی ها راحت تو مدارس هم دست به دست میچرخه...برادر کوچیک من از درس و غذا خوردنش برا این بازی ها میزنه...به فرض هم که این بازی ها جمع شه آیا بازی های ایرانی یا مذهبیمون میتونن جای این بازی هارو بگیرنن؟؟؟؟never!!!!!!!!!!!! |
|||
|
۱۵:۰۳, ۱۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۶ توسط amir-kratos.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:پس چرا عرضه ی انحراف ما رو ندارن؟ ![]() نقل قول:یعنی هر کی بازی نمیکنه خوش اخلاقه؟!؟!؟!؟!؟!
|
|||
|
۱:۰۵, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
به خاطر این که یه نمونه درست حسابیش تو کشور نیست
چون هیچ بازی اسلامی رو پیدا نمی کنی که انقدر گرافیک و هوش مصنوعیش بالا باشه که گیمر رو جذب کنه چون تمامی بازی های دیگه همشون یه محور رو دارن و تنوع ندارن چون گیمر با بازی کردن بازی های دیگه حس هیجان وکنجکاوی درش ایجاد نمیشه.... خداوکیلی بازی های کشور خودمون.....شما به اون می گید گرافیک؟ گرافیک های مانگا های چهار صد سال پیش ژاپن از انیمیشن های الان ما بهترن .... مثلا همین تهران نمیدونم چند.....خدا وکیلی چقدر خرجش شد؟.....چه ارزشی داشت؟.... من میخواستم این صنعت رو در کشور گسترش بدم اما وقتی در این زمینه مطالعه کردم انقدر محدودیت برای ساخت بازی وجود داره که ادم دلسرد میشه!! شما یه بازی درست حسابی اسلامی-ایرانی معرفی کنین که به درد بخوره من خودم به شخصه هرچی دیول می کرای و تکن و کروشیتسوجی و ایناست میذارم کنار!!!!! |
|||
|
|
۲:۳۴, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم چرا بشر هرچی رو که میدونه بدتره بیشتر میره سراغش
![]() ![]()
|
|||
|
۴:۰۵, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
چون لذت بخشه، چون به آدم آرامش میده چون مارو میبره به جایی که تو واقعیت هیچ وقت بهش نمیرسیم. چون اونموقع لازم نیست به بدبختیام فکر کنم، لازم نیست به هیچی فکرکنم. من به شخصه وقتی که اساسین بازی میکنم بیشتر ازهمیشه احساس آرامش میکنم. استریت فایترو که دیگه نگو. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیپ بازی شیطانی (کلش آف کلنز )- استاد رائفی پور | 313rahro | 14 | 11,170 |
۲۰/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۴ آخرین ارسال: soora |
|
| چند تا بازی شیطانی کرده اید؟ | hadi22 | 14 | 6,436 |
۱/تیر/۹۴ ۱۶:۲۹ آخرین ارسال: fahim |
|
| بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی | oO DaViD Oo | 85 | 46,380 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| بازی شیطانی Resident Evil 6 نمادهای ضد اسلام و مبارزه با خدا | mehrdad_libra | 13 | 11,588 |
۷/تیر/۹۲ ۱:۲۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| گروه شیطانی Los Illuminados در بازی Resident Evil 4 | vahrakan | 1 | 5,437 |
۲۸/دی/۹۰ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| League of Legends شیطانی ترین بازی | vahrakan | 1 | 2,419 |
۱۰/دی/۹۰ ۲:۰۰ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| سام ماجراجو(serious sam) بازی شیطانی | vahidn1362 | 9 | 13,668 |
۱۸/آذر/۹۰ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: m.hossein |
|

![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: exclamation.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/exclamation.png)