|
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
|
|
۱۹:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۰:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در این تاپیک می خواهم از تمام رفقای بیداری اندیشه دعوت کنم به یک گفتگوی آزاد و حقیقی علت ایجاد این تاپیک هم در بخش سایر موضوعات همین است بیاید هر کس نظر خود را بدهد بیداری اندیشه نیاز به گفتگو دارد هر چند پستهای تقریباً یکجانبه هم کارکرد خود را دارد و در جای خود لازم است اما مدتی به نظرم می آید که رفقا باید تضارب آرا کنیم نظرات یکدیگر را بشنویم پخته تر کنیم ببینیم چی به چی است و کی به کی خلاصه چند چند است؟ ببینیم اندیشه های ما چیست در این بخش و در این تاپیک من از همه ی بر و بچ بیداری اندیشه دعوت میکنم در گفتگو شرکت داشته باشند سوال کنند و نظر بدهند و استدلال کنند یک سوال بسیار بسیار حیاتی دارم به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟! و به چه علت این مسئله را که می خواهید مطرح کنید به عنوان بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان تلقی میکنید؟ پاسخ مختصر نهايي: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid391641 |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۱, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
با سلام
نقل قول:چرا که انسان بر اساس فطرتش الهی استببخشیداین سوال برای من پیش اومد که اگه فطرت انسان الهی است، پس چطور انسان با این فطرت الهی نمی تونه حق(آنچه سازگار با فطرت است) و باطل(آنچه خلاف فطرت است) را تشخیص دهد؟ مگه برای اثبات خدا که بزرگترین حقه از فطرت (یکی از راهها) استفاده نمی کنیم؟ و چطور این فطرت به جایی می رسه که نمی تونه حق و باطل رو تشخیص بده؟ (البته من معتقدم روی بعضی از مسائل هنوز این قدرت تشخیص از بین نرفته مثلا همه دنیا دروغ رو بد می دونن(هرچند بازم میگن) و یا دزدی رو خوب نمی دونن) ممنون میشم راهنماییم کنید. |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام
چون خدا در كنار فطرتتمون چيزي به نام نفس گذاشته كه مرتب به به بدي امر ميكنه. در ضمن درباره بحث اين پست بايد بگم به نظرم قبح كناهان ريخته . و كل آدما مبتلابه هستند. منو ياد رواياتي ميندازه كه در مورد مومن آخرالزمان خوندم . ، شب كه در منزل هستند مومن اند اما وقتي كه صبح از خونه خارج ميشه ايمانشواز دست ميده... درسته ديگه هيچي بوي دين نداره چون خلوص توش نيست حتي فوتبالش... در ضمن علاوه بر اينكه دين خودمونو سفت و سخت ميچسبيم بايد اونو به معناي واقعي كلمه اشاعه هم بديم. امر به معروف نهي از منكر يادمون نره |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۲۱:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
چند کلمه رو در قرآن سرچ کنید
یکی خود فطرت آیاتش رو ببینید در یکی از آیات داریم: فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا ۚ فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَا ۚ لَا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ ( روم-30 ) پس روی خود را متوجّه آیین خالص پروردگار کن! این فطرتی است که خداوند، انسانها را بر آن آفریده؛ دگرگونی در آفرینش الهی نیست؛ این است آیین استوار؛ ولی اکثر مردم نمیدانند! برید تفسیر المیزان رو بخونید در این مورد بعلاوه وقتی انسانها با حجتی از حق رو به رو میشن 3 دسته میشن یا حقانیتش را میفهمند و زیربار میروند و اطاعت میکنند میشن مومن یا حقانیتش را میفهمند و زیربار نمیروند و اطاعت نمیکنند میشن کافر (کافر کسی نیست الزاماً که خدا رو و دین رو قبول نداره حقایتش رو ، با استدلال براش در اولین بار حقانیتش ثابت میشه اما نفسش زیر بار خضوع در برابر آن حقیقت (مثلاً یک حکم دینی) نمیره! ) یا حقانیتش را میفهمند و به ظاهر زیربار میروند و در با ظاهر اطاعت میکنند ولی در باطن و حقیقت و هر جا که بتوانند زیربار نمیروند و اطاعت نمیکنند میشن منافق!!!! کافر و منافق هم نسبی است راستش رفقا سرم شلوغ است آدرس میدم منبع برید مطالعه کنید آشنایی با قرآن جلد 2 تفسیر سوره حمد و قسمتی از بقره تألیف شهید مطهری ص 80 تا 92 در اولین فرصت هم اگر شد می آیم و جواب رو میگم جواب اجمالی اش هم میشود این که این فطرت به مرور با افعال اختیاری انسان تغییر میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!! متر تشخیص درست غلط هم اونوقت در فرد به هم میخوره آنچنان که مفسد است اما حقیقتاً باور دارد که مصلح است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودش باور دارد ها یعنی نفهم شده!!!!!! وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ [b]فِي الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ و هنگامی که به ایشان میگویند در زمین فساد نکنیم میگویند همانا ما مصلح هستیم قبلاً فکر میکردم که خودشون میدونن در ادامه در آیات میگه نه اینها باورشون شده که این فسادها ، اصلاح و درست است و روایات میگه در آخر الزمان یک اتفاقاتی می افته که این پدیده همه گیر میشه جان من دوستان یک برنامه بگذارید مطالعه داشته باشید حیف است به خدا سیر های مطالعاتی مختلف هم اگر خواستید میتونیم پیشنهاد بدیم به خدمت شما در زمینه های مختلف یا از کسانیکه فکر میکنید مطلع هستند و مومن بپرسید و از اونها سیر مطالعاتی بخواهید مسلمان و موحد و شیعه ی علی طالب و تشنه ی حکمت و علم است!!!!!!! (۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۵۱)علی 110 نوشته است: ببینید دوستان |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
با سلام
ممنون از راهنماییتون بعد از اینکه مطالعه کردم اگه سوالی بود میپرسم فقط یه چیزی با این وجود نمیشه برای اثبات خدا از فطرت استفاده کرد درسته؟ چون هرکسی بسته به کارهایی که می کنه فطرتش تغییر می کنه از طرف دیگه چرا با وجود تغییر فطرتها بازم بعضی از کارها رو همه زشت و ناپسند می دونن؟ مثل دروغ و دزدی! با تشکر از وقتی که می ذارید |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
آقای ماکیاول و بسیاری از طرفداران مکتبشان همان دروغ را هم پسندیده میدانند
چون اصالت را رسیدن به هدف میدانند و هر چیز را که کمک کند شما به هدف برسید مجاز و درست و خوب میدانند حتی اگه دروغ باشه شما آگاهانه اولین بار که مخالف ندای وجدان و فطرتت گناه میکنی از این مرحله تغییر فطرت الهی به فطرت نفسانی شروع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هر چه قدر آگاهانه و مختارانه بیشتر بر خلاف فطرت عمل کنی نفهمی شما و این قوای درونی که الهام میکند به شما درست و غلط را ندایش ضعیف تر میشود تا جای که کلاً خفه میشود خدا نکند که کسی به آن مرحله برسد!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۲۳:۱۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من تاخیر ظهور آقا بزرگترین فاجعه است(و این تاخیر به علت گناه های ماست) دلیلم هم اینه که هرچه تاخیر بیشتر میشه فلاکت ما هم بیشتر میشه اونم تقصیر ماست یعنی بزرگترین فاجعه ی بشری بلایی است که خود ما داریم سر خودمون میاریم |
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:پس چطور انسان با این فطرت الهی نمی تونه حق(آنچه سازگار با فطرت است) و باطل(آنچه خلاف فطرت است) را تشخیص دهد؟ 29 اى اهل ايمان! اگر تقوا را پيشه خود سازيد، خداوند نيروى تشخيص حق از باطل را به شما مىدهد و لغزشهايتان را مىپوشاند و شما را مىبخشد كه خداوند صاحب فضل و كرم بزرگ است. الانفال حال مشخص شد چرا نمیتوانیم حق را از باطل تشخیص بدهیم؟ چون هر سمی را وارد روحمان میکنیم( به وسیله گناه و تقوا پیشه نکردن) بعد انتظار داریم سیستم تشخیص حق و باطل مان هم درست کا کند. خب شما یک ذره غذای مسموم بخورید احوالتان بهم میریزد. حال من اینهمه سم را وارد روحم میکنم و خودم را با گناه آلوده میکنم آنوقت انتظار دارم قوه تشخیصم درست کار کند؟ روایت داریم هرکس چهل روز منکری رو ترک کند خداوند باطن آن گناه را به او نشان میدهد. یعنی جوری میشه که طرف به عمق کثیفی کاری که میکرده پی میبره. به چه وسیله ای ؟ به وسیله تقوا پیشه کردن. خدا قوه تشخیص اون گناه رو بهش میده که میفهمه که گناه روش تاثیر بد میزاشته. با این توضیحات میفهمیم چیزی که باعث میشه ما نتونیم درست و غلط رو تشخیص بدیم بهم خوردن تعادل خودمون بوسیله ارتکاب گناه و تقوا پیشه نکردن. وقتی خودمون صاف و درست نیستیم با این خط کش کج و کوله وجودمون چطور میخواهیم چیزی رو اندازه بگیریم و صاف یا کج بودنش رو درک کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور حق از باطل تشخیص داده میشود؟ حالا چرا به قرآن میگند فرقان؟ : در آيه إِنَّهُ لَقَوْلٌ فَصْلٌ وَ ما هُوَ بِالْهَزْلِ- الطارق/ 14 قرآن سخنى جدا كننده حق و باطل است نه سخنى شوخى بردار یعنی فقط با تقوا پیشه کردن نمیتوانیم به حق وباطل پی ببریم باید به قرآن رجوع کنیم یعنی هم تقوا پیشه کنم هم به قرآن پناه ببریم. زیرا: 79 جز پاكان نمىتوانند آن را دست زنند. الواقعه دست زدن نه اینکه به معنی تام دست زدن باشد... یعنی درک کردن. چون هر کسی میتواند برود و به قرآن دست بزند. از طرفی قرآن هم به تنهایی کافی نیست ما باید به مفسران واقعی قرآن رجوع کنیم. یعنی ائمه معصومین چیزی که خود قرآن امر میکند: 59 اى اهل ايمان! از خدا و رسول و اولى الأمر خويش فرمان بريد و اگر در كارى به نزاع افتاديد، اگر به خدا و روز قيامت معتقد هستيد، آن را به خدا و رسول ارجاع دهيد كه البته اين براى شما بهتر و خوش عاقبتتر است. النساء. بطوری که ( ما ان تمسكم بهما لن تضلوا ابدا) یعنی هرگز گمراه نمشود کسی که به اهل بیت و قرآن چنگ بزند چرا؟ چون حق از باطل برایش مشخص میشود. توضیحات کمی ناقص است اگر قسمت شد توضیحات بیشتری ارائه خواهم داد. یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۱۰:۱۷, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
به عقیده بنده بدترین فاجعه در عصر آخرالزمان عادی شدن گناهه . طوریکه آدم واقعاً به اشتباه می افته که چی درسته چی غلط. همین امر باعث میشه اگه آدم مومن و معتقدی باشی مرتب باید رجوع کنی به احکام و سیره پیامبر و ائمه علیه السلام. اگر هم نباشی جز این دسته که دیگه حسابت با کرام الکاتبینه. خوب تنیجه اصرار بر گناه قصی القلب شدنه که آن هم باعث میشه دیگه به هم نوعمون توجهی نداشته باشیم و نتیجه این امر هم میشود ظلم در حق دیگران . آن طور که اگر کسی مظلوم واقع شود ، می گوئیم فلانی بی عرضه است نتونست حقشو بگیره. واقعاً اونچه که بیشتر جلب توجه میکنه تو این عصر ، همین عادی شدن گناهه. عادتمون شده گناه کردن...
|
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۰:۱۷)saloomeh نوشته است: |
|||