|
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
|
|
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ; از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم. ============================================================================ مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ... جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۴, ۳۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۳:۵۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه کاربران خوب تالار
آقای oO DaViD Oo یکی از ناظرین بخش اخبار به دلیل مشکلات شخصی، نمی تونستن مارو در نظارت تالار همراهی کنن البته نداشتن مسئولیت، دلیل موجهی برای عدم حضور این عزیزان در تالار نیست و ان شاء الله ما رو از حضور و دانش خودشون محروم نکنن با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیز |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
به عنوان یک عضو کوچک تالاربرای تمامی مدیران جدید وقدیم آروزی موفقیت می کنم. انشالله به رتبه های بالاتری دست یاببند التماس دعا یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
در زندگی انسان همیشه تغییر و تحول وجود دارد و مدیران و ناظران تالار هم از این قاعده مستثنی نیستن.امروز رسما استعفای 2 نفر از مدیر کلهای تالار رو اعلام می کنم! آقای Reza_Jackman مدیر کل سابق بخش افشای صنعت سرگرمی که از مدیران فعال و با دانش تالار بودن، از چند روز قبل به خدمت مقدس سربازی رفتن و به گفته ی خودشون اصلا فرصت حضور مستمر در تالار رو نداشتن. آقای علی 110 مدیر کل سابق مهدویت که معرف حضور همه عزیزان هستن، به دلایل گوناگون ترجیح دادند از مدیریت استعفا دهند، ولی حتما در حد امکان در تالار حضور دارند و کاربران میتونن از علم ایشون استفاده کنن. برای این عزیزان از خداوند آرزوی سلامتی و موفقیت خواستار هستم |
|||
|
|
۰:۴۶, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۰ ۲۳:۳۰)Mahdy2021 نوشته است: سلام الان بگم ناراحت نشدم دروغ گفتم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۵۹, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اخر شبی اعصابم رو خورد کردید! امیدوارم در زندگی شون موفق باشند.
|
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام
برادر بزرگوار مسافر هم به دلیل کمبود وقت از نظارت استفعا دادن... امیدوارم همیشه در کنار تالار باشن و از علم و دانش ایشون بیشتر استفاده کنیم التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
برادر Seyed Mohsen با توجه به مشغله های گوناگون و کمبود جدی وقت، درخواست داشتن که فعلا نظارت بر عهده ایشون نباشه ولی حتما در تالار فعالیت خواهند داشت ان شاء الله که ناظران و مدیران سابق هر کدوم وقتشون آزاد شد، دوباره از ایشان استفاده می کنیم یا علی |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
مدیرکل بخشهای صنعت سرگرمی، یعنی mohamad عزیز به علت داشتن برخی مشغله ها برای مدت کوتاهی در سمت مدیریت نیستن ولی همچون گذشته مسئولیت کارهای گرافیکی تالار مثل هدرها و ... را بر عهده خواهند داشت اگر برگشتنش به آغوش گرم مدیران دیر شد، یادم بندازید
|
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با سلام
برادر بزرگوار zarati313 به دلیل کمبود وقت استعفا دادن ان شاء الله خدا بهش وقت زیاد عنایت کنه و به زودی دوباره بیاد جزو تیم مدیریت امیدوارم همیشه در کنار تالار باشن و از علم و دانش ایشون بیشتر استفاده کنیم التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
اقا نمیشه یه خورده جوون گرایی کنید برای انتخاب مدیر وناظر؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 2.gif]](http://www.persianblog.ir/editor/images/smilies/2.gif)

اقا نمیشه یه خورده جوون گرایی کنید برای انتخاب مدیر وناظر؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!