|
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
|
|
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ; از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم. ============================================================================ مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ... جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۷, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
|
۹:۰۴, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
ولی انصافا خیلی حیف شد....
![]() ![]() من که همچنان به شدت امید دارم این عزیزان برگردند، دست خودم که تو علم و عقل خیلی خالی میمونه... نبود حسن و وحید را که اصلا نمیتونم هضم کنم. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:احیاء این بزرگواران و عزیزان، در پویایی و پیشرفت تالار تاثیر بسزایی داشتند و حضورشون و ارسالها و رفتارهاشون از تاثیر گذارترین ها در تالار بود. امیدوارم که در سایه سار تفضلات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پیروز و پایدار باشند. جهت سلامتی این دوستان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
خانم احیا دیگه چرا؟!!
ایشون که صاحب خونه هستن؟
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۰)Mahdy2021 نوشته است: همه این افراد عزیز هستند و امیدواریم هر جا که هستند موفق باشنداین قسمتش غم انگیز بود،مخصوصا فاطمه خانم و وحید اقا خیلی زحمت کشیدن و بقیه دوستان... . . ان شاءالله هر جا هستند سلامت و سربلند باشند (...و باز برگردند) |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۰۰ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
منم از عدم حضور این عزیزان بسیاااااااار ناراحت شدم
![]() مخصوصا فاطمه ی عزیزم و برادر بزرگوارم جناب حسن.س.آرزوی سلامتی و موفقیت همه این دوستان خوب رو دارم هر جا که هستن ولی کاش به زودی برگردن |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() داداش وحید ابجی فاطمه هم رفتن ![]() ![]() ![]() ![]() داداش وحید 110 ادم خوبی بود ![]() ابجی فاطمه هم که بره حسابی تو این تالار غریب میشما ... تنها هم شهریمون رو هم از دست دادیم رفت
|
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
امیدوارم که سرشون خلوت شه و بیان
واقعا حیفه من هنوز امید دارم |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
من هم از همشون تقدیر و تشکر میکنم
اما یک گله هم دارم از آقا وحید... الان وقت رفتن بود؟! ![]() همین روزا میخواستم یک تایپیکی درباره ی عرفان بزنم البته دوستان هستند،ماشالله همه عارفن! ![]() ولی آقا وحید اطلاعات بالایی توی این یک زمینه داشتند... |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۱)Tishtar نوشته است: من هم از همشون تقدیر و تشکر میکنم فکر نمیکنم استعفا دادن این عزیزان به این معنی باشه که دیگه سروکلشون توی تالار پیدا نمیشه. احتمالا فقط از سمتشون کنار کشیدن ولی در تالار حضور دارن.... ان شا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و برادر بزرگوارم جناب حسن.س.