|
چه کار کنم امام زمان مخصوص خود من یه دعای ویژه بکنه؟؟
|
|
۰:۲۱, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه که امام زمان در حق آدم به صورت ویژه دعا کنه جوابش رو برید پیدا کنید فقط حسام+ و elenor چیزی نگن یه بار دیگه میگم یه کاری هست اگه انجام بدیم امام زمان مخصوص ما همون لحظه بدون شک و قطعاً به صورت ویژه دعا میکنند!!!!!!!!!!!! اون کار چیه؟ جواب در کتاب مکیال المکارم هست اگه امام زمان برای کسی دعا کنند میدونید چی میشه؟ اولاً دعای ایشان صد در صد مستجاب است!!!!!!!!!!!!!!!!!! ثانیاً ایشان میداند بهترین دعا برای ما و مناسبترین دعا برای ما چیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این دوتا رو که کنار هم بگذاریک متوجه میشیم که عجب توفیقی میشه که اینکار رو انجام بدیم و دعای قطعی ایشان را در حق خودمان که مایه ی خیر کثیر دنیا و آخرتمان است در زندگی خود مستجاب شده داشته باشیم!!!!!! |
|||
|
|
۱:۰۴, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
اونطور كه يادمه فكر ميكنم دعا كردن براي فرج آقا در مجلس سيدالشهدا پس از ذكر مصيبت و عزاداري باعث ميشه كه خود حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف براي شخص دعا كننده دعا كنن. ببخشيد.كتاب دم دستم نبود كه عين جمله رو با آدرسش نقل كنم. |
|||
|
|
۲:۰۲, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اگر دوستان از روی هم تقلب نکرده باشند جواب درست تقریباً همین است
این پیام خصوصی یکی از کاربران است و این هم جواب علی 110 نوشته است:انشالله که از این نسخه ی ارزشمند امام زمان همه ی ما بهره مند شویم' نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیم
وَ إنّی لاَدعُوا لِمُؤمِنٍ یَذکُرُ مُصیبةَ جَدّیَ الشَّهید ثُمَّ یَدعُوا لی بِتَعجیلِ الفَرَجِ وَ التّأیید امام زمان علیه السلام: همانا من بدون شک، دعا میکنم برای هر مومنی که به یاد آورد مصیبت جد شهیدم را و سپس دعا کند برای تعجیل در فرج و تأیید من. مکیال المکارم
|
|||
|
|
۳:۰۹, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دایی من می گم ما ویژه من نمی خوام اگه امام دعا می کنند مخصوص همه بفرمایند
|
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۰ ۳:۰۹)mohammad727 نوشته است: دایی من می گم ما ویژه من نمی خوام اگه امام دعا می کنند مخصوص همه بفرمایند تو این مورد از خود گذشتگی لازم نیست!!!!!!!!!!!!!!!...........این حقیر که شدیدا دعای ویژه لازم دارم.....هم برای خودم میخوام هم بقیه اصلا مگه میشه دعای ویژه برای خودمون نخواهیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تک تک خودمون میشیم همه |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
أین الطالب بدم المقتول بکربلا؟؟؟
یا صاحب الزمان... کاری برای ظهورتون نکردم که هیچ..خودم هم شدم مانع ظهور شما دعامون کنید!!! این شبها وقتی چشمامون خیسه دعای فرج یادمون نره... "همانا من بدون شک، دعا میکنم برای هر مومنی که به یاد آورد مصیبت جد شهیدم را و سپس دعا کند برای تعجیل در فرج و تأیید من" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راه رسیدن به امام زمان چیست؟! (مقاله ی ویژه)!!!!! | علی 110 | 27 | 19,888 |
۱۰/مهر/۹۶ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| ++A مقاله ویژه: ویژه نامه ی امام زمان به بهانه ی نیمه ی شعبان | محب الزهرا | 6 | 7,890 |
۱۲/آذر/۹۳ ۰:۴۶ آخرین ارسال: Night_World |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,753 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,144 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|
| مدیرت زمان منتظر**//مدیریت پروژه\\**(پست ویژه) | ضحی | 7 | 4,334 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۲ آخرین ارسال: ضحی |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|