|
بیوگرافی سازندگان مستند The Arrivals
|
|
۳:۵۰, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۴:۲۸ توسط HadiTak.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سؤال اساسی که قطعاً یکی از موارد اصلی در نقد و بررسی سریال ارزشمند The Arrivals است، مربوط به هویّت و گذشتۀ سازندگان این اثر میشود. سؤالاتی از قبیل اینکه اهل کجا هستن؟ هماکنون کجا زندگی میکنند؟ دارای چه تحصیلات و سوابقی هستند؟ و در کل یک بیوگرافی کامل از سازندگان اصلی این مستند که Noreaga و Achernahr هستند.
دوستان اگر اطّلاعاتی هرچند اندک در این زمینه داشته باشند قطعاً برای بررسی دقیقتر مفید فایده خواهد بود. |
|||
|
|
۴:۱۴, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
داداش تو فیس بوک میتونی پیداشون کنی من add کردمش هر خبر جدیدی بود برام ارسال میشه
مطالب جدیدی داره . |
|||
|
|
۱:۵۷, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
۱۴:۲۵, ۲۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط s4m4n.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من اینو دارم
Noreagaaa and Achernahr's production THE ARRIVALS |
|||
|
۱۴:۲۶, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اگه ممکن باشه در مورد حمایت های مالی شون هم بنویسید. خیلی خوب میشه اگه بدونیم چه کسایی از اونها حمایت مالی کردن.
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۳/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۶)mhshj نوشته است: اگه ممکن باشه در مورد حمایت های مالی شون هم بنویسید. خیلی خوب میشه اگه بدونیم چه کسایی از اونها حمایت مالی کردن. در مورد حمایت مالی که باید عرض کنم پروژهای که اونا روش کار کردن، کار هزینه بری نبوده. اکثر جاهای مستندشون از فیلما و تصاویر آماده استفاده کردن و روش حرف زدن. بعضی جاها هم با گوشی موبایل خودشون ضبط کرده بودن! اینو با صرف وقت توی یولید یا ادوب پریمایر هم میشه راحت تولید کرد. تنها مسئله ای که برای من جای سؤاله، بیوگرافی این عزیزان هست.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند جدید Arrivals : Reloaded | babak12_124 | 51 | 55,910 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱:۳۸ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,028 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,862 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,554 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| هدف مستند ظهور arrivals | mahdi14 | 11 | 10,989 |
۲۵/تیر/۹۲ ۱:۳۱ آخرین ارسال: omid |
|