|
استفاده از سکانسهای بعضی فیلمها در مستند ظهور
|
|
۱۲:۱۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
السلام علی من اتبع الهدی
دو تا مطلب 1- استفاده از سکانسهای فیلم هایی مثل ماتریکس و ارباب حلقه ها (مخصوصا گاندولف به عنوان سمبل امام زمان) با توجه به اهداف این فیلمها (ماتریکس با هدف توجیه ایجاد سرزمین صهیونیست و ارباب حلقه ها نشان دادن قدرت شیطان و اوج قدرت انسان در حالیکه حرفی از خدا نیست) در مستند خوب ظهور چقدر درسته؟ شاید بحث بهتر در خصوص تحلیل همین فیلم ها باشد. 2- دی وی دی با کیفیت بالای این مستند رو دوستان دارند؟ اگه معرفی یا ارسال کنند دعاشون میکنم. البته هزینه رو هم میدم
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
درست و غلطشو من نمی تونم بگم چون اهل فن نیستم.ولی استفاده از اونا هم جذاب ترش کرده بود و هم در انتقال پیام جملاتی که در خلال اونا گفته می شد موثر بود.
|
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اساسین کرید رو هم نمایی از امام زمان نشون دادن!
ولی در کل مفهوم رو بهتر رسوند. |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱۲:۱۸)alinouri نوشته است: السلام علی من اتبع الهدیسلام. مستند ظهور با کیفیت بسیار خوب در تالار موجود هست. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html |
|||
|
|
۳:۲۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
[quote='alinouri' pid='83175' dateline='1326354490']
السلام علی من اتبع الهدی دو تا مطلب 1- استفاده از سکانسهای فیلم هایی مثل ماتریکس و ارباب حلقه ها (مخصوصا گاندولف به عنوان سمبل امام زمان) با توجه به اهداف این فیلمها (ماتریکس با هدف توجیه ایجاد سرزمین صهیونیست و ارباب حلقه ها نشان دادن قدرت شیطان و اوج قدرت انسان در حالیکه حرفی از خدا نیست) در مستند خوب ظهور چقدر درسته؟ شاید بحث بهتر در خصوص تحلیل همین فیلم ها باشد. دقیقا این سوالیه که واسه من هم پیش اومد!! ببنید من ناقد فیلمای سینمایی نیستم ولی این رو میدونم که مثلا تو قیلم ماتریکس آدم خوبا همونایی بودن که تو مستند ظهور هم به عنوان افرادی که جبهه حق بودن از نقش و دیالوگای کلیدیشون استفاده شده بود!! هی به خودم دلداری میدادم که اینا خوبن دیگه خوب پس استفاده بجاییه تا اینکه 1صحنش باعث شد من این شکلی بشم!تیکه آخر قسمت 16 که رییس اون گروهی که تا اینجای کار مثلا آدم خوبا بودن فریاد میزد که this is zion and we are not afraid این به نظر من 1تضاد عجیب بود!! |
|||
|
|
۹:۴۹, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
در یکی از قسمت های پایانی طوری القا میشود که نعوذ بالله گاندولف رو به حضرت صاحب و آراگورن به حضرت مسیح تشبیه داده میشود.
که غیر از همین وهن یک نکته دیگرش اینست که امام مهدی جوان به نظر میرسند در حالی که گاندولف پیر بود |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,265 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,050 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,067 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,867 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,172 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,600 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,835 |