|
سوتی صهیونی عبدالله هاشم در قسمت نهم سریال arrived
|
|
۱۹:۲۴, ۲۹/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۱۸ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این عکس برگرفته از مستند arrivED قسمت 9است.چرا وسط وصیتنامه پیامبر ستاره داوود قرار دارد؟؟؟ دوم پیامبر وصیتنامه نداشتند یا اینکه هم اکنون این وصیت نامه دست عبدالله هاشمه!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۸, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام، اسم اين مستندي كه ميگين عبدالله هاشم بعداز the arrivals ساخته چيه ؟لطفا اگه توضيح كاملتري در موردش داريد بگيد.
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظرم این منحرف نشده ...
از اولش با نقشه اومدن جلو.... |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
اره منم موافقم که با برنامه اومده جلو. آخه یه محقق با این همه مستنداتی که دیده چه طور انحراف پیدا میکنه؟ احتمالا تو مرحله اول قصد اعتماد سازی داشته و در مرحله بعدی هم به انحراف کشوندن افکار... |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۱۰:۵۹ توسط فرید.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
انحراف برای هر کسی امکان دارد پیش بیاید.
یکی از دعاهایی که توصیه شده در آخر الزمان زیاد بخوانیم این دعاست : متن عربی: رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنک رَحْمَةً إِنَّک أَنتَ الْوَهَّابُ ترجمه فارسی: بارالها، دل های ما را به باطل میل مده پس از آنکه به حق هدایت فرمودی و به ما از لطف خویش اجر کامل عطا فرما که همانا تویی بخشنده بی عوض و منت. معنی این دعا (سوره آل عمران آیه 8 ) این است که هر انسانی حتی پس از هدایت هم ممکن است دچار گمراهی و لغزش شود. پس بهتر است مواظب خودمان باشیم و این دعا را هر روز زمزمه کنیم تا انشاالله از گمراهان پس از هدایت نباشیم. اللهم اصلح کل فاسد من امورالمسلمین |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من واثعا وقتي كه اين مستند ديدم چشمم به خيلي واقعيتها نزديك شد واز خواب بيدار شدم منتهي خيلي اين مستند سنگينه بايد 3 الي 4 با ببينيش تا خوب ازش سر در بياري سر فرصت حتما اين كار انجام ميدم به اميد ظهور
|
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۹ توسط amm-gh3.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
می خوام بگم تو این دنیا که حق و باطل طوری باهم آمیخته شدن که تشخیصشون بسیار سخت و حتی گاهی نا ممکن سعی کنید با دیدن این مستند ها زود موضعتون رو عوض نکنید و اول عبدالله هاشم قدیس بشه و بعدش اینجوری بهش بگید منحرف نمی گم منحرف نیست ولی نمی گم هست من مستندش رو خوب ندیدم و بیشتر اطلاعاتم از استاد رائفی پور به دست اومده که از خداوند منان موفقیت و سر بلندی روز افزون رو براشون خواستارم در هر صورت چیزی که مشخصه اینه که باید به کلام رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توجه کنیم که فرمودند: سخن حق را از هر که شنیدی بپذیری؛ گرچه دشمن بیگانه باشد و نا حق را از هر کس شنیدی نپذیری ؛ گر چه دوست نزدیک تو باشد." اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۳۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ولا من که دیدم و هیچ انحرافی توی 1 نبود ...
ظهور کرده رو هم هرچی تلاش کردم پیدا کنم موفق نشدم که ببینم چطور منحرف شده... کاش یکی میگفت از کجا میتونم پیداش کنم ؟
|
|||
|
|
۹:۵۰, ۱۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
هشداری برای سازندگان فیلم های افشا کننده فراماسونری؛ عبدالله هاشم که ظاهرا مسلمان است با ساختن چند ویدیو اسلاید و مستند پیرامون فراماسونری و ظهور امام مهدی به چهره معروفی تبدیل شد--- بعد از مدتی لو رفت که او مبلغ مدعی دروغین مهدویت به نام ” احمد الحسن الیمانی ” است! --- آیا عبدلله هاشم تنها یک مبلغ است؟ --- خیر٬ عبدلله هاشم نه فقط از حامیان احمد یمانی است بلکه رائلی هم است! به این معنی که عضو فرقه صهیونی-ماسونی رائل است... ![]() عبدالله هاشم که ظاهرا مسلمان است با ساختن چند ویدیو اسلاید و مستند پیرامون فراماسونری و ظهور امام مهدی به چهره معروفی تبدیل شد. بعد از مدتی لو رفت که او مبلغ مدعی دروغین مهدویت به نام ” احمد الحسن الیمانی ” است! آیا عبدلله هاشم تنها یک مبلغ است؟ خیر٬ عبدلله هاشم نه فقط از حامیان احمد یمانی است بلکه رائلی هم است! به این معنی که عضو فرقه صهیونی-ماسونی رائل است. ![]() جو مکگاون و عبدالله هاشم در اسرائیل - در حال ضبط فیلم در فروشگاه آیین جعلی و ساخته شده رائل یکی از آیینهای مبتنی بر UFO (بشقاب پرندهها و موجودات فضایی) است که بر خلاف دیگرفرقههای مشابه، خلقت را بر اساس مراجعه به کتب مقدس توضیح میدهد. هسته مرکزی اعتقادی این آیین آن است که عبارت «الوهیم» (Elohim) در کتاب مقدس یهود به جای «خدا» باید به «آنانی که از آسمان آمدهاند» ترجمه شود. آنها معتقدند کلیه ادیانی مثل یهودیت، مسیحیت، اسلام و بودایی توسط الوهیم برای تکامل بشر به پیامبران داده شده است. بنا به اعتقاد این گروه، الوهیم از سیارهای دیگر آمدهاند و باعث ایجاد حیات بر روی زمین شدهاند. آنها اعتقادی به خدا ندارند و در عوض الوهیم (خالقان علمی ما) را مبداء حیات هوشمند در زمین میدانند. کلود وریلهون (Claude Vorilhon) که یک خواننده کاباره و روزنامه نگار مسابقات اتومبیل رانی بوددر ۱۹۷۳ ادعا کرد که توسط الوهیم برگزیده شده است تا اطلاعات مربوط به چگونگی پیدایش انسان را در اختیار بشر زمینی قرار دهد. الوهیم نام او را به رائیل تغییر داده است و او را مامور رساندن پیام بازگشت الوهیم به زمین کرده است. ![]() در ادامه برای اولین بار تصویر عبدلله هاشم (مستند ساز مسلمان) را در جمع ماسونرها میبینید ![]() جو مکگاون (سمت چپ) و عبدالله هاشم (سمت راست) ٬ در میان بریژیت بویسلیر در یک جلسه محرمانه رائلیان در لاس وگاس - ماه مه سال
[b]منبع:[/b]یادداشت های یک عجم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند The arrived (ظهور کرده) | ganjname | 222 | 119,134 |
۱۷/دی/۹۰ ۱:۲۶ آخرین ارسال: وحید110 |
|

![[تصویر: 1337567353.jpg]](http://up.iran-forum.ir/uploads/file1/1337567353.jpg)
![[تصویر: 1337558451.jpg]](http://up.iran-forum.ir/uploads/file1/1337558451.jpg)
![[تصویر: 1337629994.jpg]](http://up.iran-forum.ir/uploads/file1/1337629994.jpg)
![[تصویر: 1337639782.jpg]](http://up.iran-forum.ir/uploads/file1/1337639782.jpg)