|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
سلام
رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و صلم) گروهی از مشرق خروج خواهند کرد که خود را برای (ظهور) حضرت مهدی (علیه السلام) آماده می سازند. بحار الانوار ج 51 ص 87 ح 38 امام سجاد (علیه السلام) هنگامی که قائم ما قیام می کند، خدای بزرگ عیب و بیماری کسالت را از شیعیان ما بر طرف می سازد و ... و به هر نفر نیروی چهل نفر می دهد. بحار الانوار ج 52 ص 316 |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
خدایا چرا اینگونه است او می خواهد بیاید ما می گوییم نیا ما می گوییم صبر کن تا ما گفتیم بیا!!! |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
به خدا قسم دنیا را آذین می بندیم اگر لحظه ی آمدنت را بدانیم
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
شخصی با امامش در دلش نجوا میکرد و میگفت:
آقا مرا بخواه در دلش این جواب به او داده شد ما شما را میخواهیم این شمایید که با اعمالتان نشان میدهید که خواهان حقیقی ما نیستید! |
|||
|
|
۷:۱۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا فاطمه من عقده دل وا نکردمگشتم ولی قبر تو را پیدا نکردم چشم انتظارم مهدی بیایید تا تریتت را او ره نماید... السلام علیک یا فاطمة الزهراء سلام الله علیها |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
بر مشامم می رسد هر لحظه بوی انتظار
بر دلم ترسم بماند آرزوی وصل یار تشنه دیدار یارم ای اجل مهلت بده تا ببینم با دو چشمم چهره زیبای یار |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
همیشه به خودمان وعده داده ایم: اگر بیایی، خاک پایت را توتیای چشم خود می کنیم و پای رکابت، جان به قربانگاه می بریم و...
آدمیزاد است و فراموشی! پاک فراموش کردیم، همین ما که چشم به راهی ات را همواره فریاد می زنیم، راه های آمدنت را یکی یکی، با جهالت خویش، بسته ایم. |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۵۱ توسط parisan.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم
از آن روزی که اربابم شود بیمار میترسم رها کن صحبت یعقوب و دوری و غم فرزند من از گرداندن یوسف سر بازار می ترسم همه گویند این جمعه بیا!اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار می ترسم |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی این پیامک رو خوندم دلم لرزید آقا جان سلام! موکول می کنم گله هجر را به بعد, امروز حال مادرتان روبراه نیست... |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
با پایی پیاده و برهنه، با دلی بی قرارتر از همیشه به خیابان زده اند؛ به خیابانی که به نگاه زیبای تو، با آن چراغ های چشمک زن دور گنبدت منتهی می شود.
از چشم های آبی گلدسته هایت پیداست که همیشه انتظار آمدنمان را می کشی. تو همین جا ایستاده ای به انتظار و ما چقدر تو را منتظر گذاشته ایم . «بالاتر از انتظار خواهم گفت. من دشت را به هنگام تابستان دیدهام که انتظار میکشید. انتظارِ اندکی باران... آسمان را دیدهام که در انتظار سپیدهدم میلرزید...» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |