کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.65 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیباترین پیامک انتظار!!!
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم
البته خیلی به دلم نشست
زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست
برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون
به 5 نفر اول هم جایزه میدیم
البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست
در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!!

برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم

لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه
و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید
یا علی

پیامک ارسالی من این هست:

خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم:
ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، mamad ، MohammadMeraj ، jalalhaji ، bozorgmehr ، جوینده حق ، سیماباروتیان ، فرشته ، aseman ، hamed ، فاطمه خانم ، bache shiye ، یک سرباز ، mohsen . ، پارسه ، وحید الف ، محب الزهرا ، Maysam-1st ، ANTI satan ، محمداحسان ، mygeom ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، llvllr ، fereshteh ، 872325 ، yektaparast ، meshkat ، sady69 ، zohur ، أین المنتظر ، xmontazer ، MESSENGER ، zarati313 ، ريحانه الرسول ، محیصا ، nafas ، vahid1878 ، خادمة الزهرا ، mahdi_haji ، علیرضا110 ، sorayya ، help me ، Detector ، warior ، aghah ، shafagh_mah ، yasermoniri ، فدک زهرا ، sarallah ، ترنم ، somayeh ، behzad-jn ، گل مرداب ، یا صاحب الزمان ، ترنم وحیدی ، faateme-313 ، morteza rezay ، تفکر ، نگار ، mohammad reza ، Farzaneh ، یوسف خان ، MohammadSadra ، seyed313 ، sahel ، حسنیه ، mahdy30na ، F_R ، seyed mohamad ، مهسا110 ، REZA4292 ، rezvan ، hajiali.m ، 135 ، erfaneh ، netlog36 ، saloomeh ، fatemehsadat ، m.hossein ، یا زهرا(س) ، fatemeh zahra ، TheVampire ، مفقود الاثر ، SAViOR ، حقیر ، hesam110 ، دستهای سبز ، R3Z4 ، emj ، سرباز سید علی ، ahmad1300 ، viana ، aboutorab ، farzad313 ، mosafer ، مجید املشی ، *مهاجر* ، من انقلابی ام ، انديشه نو ، مرهم ، tazevared ، maryam 135 ، laanbar1-2-3 ، ztb ، fiftynine ، چشم به راه آقا ، Nmm ، mrsh1372 ، ali0077 ، rahgozar.f ، منادی حق ، ghofran ، Aryha ، mahdis ، 59-11(یامهدی) ، شهرام ، fatemeh-55 ، عبداللهی ، M03TAFA ، Night moans ، آفتاب ، بیداری12 ، مرتاح ، meisamtiger ، N2376DIR ، sagheb ، آلاله ، لبخند خدا ، AFG Shia ، سیمرغ ، در جستجوی سختی ، مصباح ، ahmbove ، عبدالرحمن ، ats ، Just God ، Sakineh ، صهبا ، مصطفي مازح7610 ، محمد امین + ، اولولالباب ، B-dar ، fafa* ، nevermore ، یاسمین ، یاســین ، مسجد عشاق ، میثاق ، حسن عزتي ، محمدهادی ، ما 3 تا ، خادم المهدی ، بچه های گمنام ، یااباصالح ، میلاد مسلمی ، عارفه ، ali1455

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #111
آواتار
سلام

رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و صلم)
گروهی از مشرق خروج خواهند کرد که خود را برای (ظهور) حضرت مهدی (علیه السلام) آماده می سازند.
بحار الانوار ج 51 ص 87 ح 38

امام سجاد (علیه السلام)
هنگامی که قائم ما قیام می کند، خدای بزرگ عیب و بیماری کسالت را از شیعیان ما بر طرف می سازد و ... و به هر نفر نیروی چهل نفر می دهد.
بحار الانوار ج 52 ص 316
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، وحید الف ، adyan313 ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا
۱۷:۰۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #112
آواتار

خدایا
چرا اینگونه است

او می خواهد بیاید ما می گوییم نیا
ما می گوییم صبر کن تا ما گفتیم بیا!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، 135
۱۷:۱۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #113

به خدا قسم دنیا را آذین می بندیم اگر لحظه ی آمدنت را بدانیمAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، محب الزهرا ، mohamad ، نسیم ، adyan313 ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، Farzaneh
۲۳:۰۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #114
آواتار
شخصی با امامش در دلش نجوا میکرد و میگفت:
آقا مرا بخواه
در دلش این جواب به او داده شد
ما شما را میخواهیم
این شمایید که با اعمالتان نشان میدهید که خواهان حقیقی ما نیستید!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، shafagh_mah ، 7parsa4 ، حلما ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، Farzaneh ، fafa*
۷:۱۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #115
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یا فاطمه من عقده دل وا نکردم
گشتم ولی قبر تو را پیدا نکردم
چشم انتظارم مهدی بیایید
تا تریتت را او ره نماید...

السلام علیک یا فاطمة الزهراء سلام الله علیها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، Farzaneh
۱۱:۱۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #116
آواتار
بر مشامم می رسد هر لحظه بوی انتظار
بر دلم ترسم بماند آرزوی وصل یار
تشنه دیدار یارم ای اجل مهلت بده
تا ببینم با دو چشمم چهره زیبای یار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، paradise ، محب الزهرا ، Seyed Mohsen ، parisan ، jalalhaji ، EMPERATOR ، M03TAFA ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، sajjad2 ، Farzaneh
۱۸:۳۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #117
آواتار
همیشه به خودمان وعده داده ایم: اگر بیایی، خاک پایت را توتیای چشم خود می کنیم و پای رکابت، جان به قربانگاه می بریم و...

آدمیزاد است و فراموشی! پاک فراموش کردیم، همین ما که چشم به راهی ات را همواره فریاد می زنیم، راه های آمدنت را یکی یکی، با جهالت خویش، بسته ایم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، حوریه سادات ، jalalhaji ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، 135 ، Farzaneh
۱۸:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۵۱ توسط parisan.)
شماره ارسال: #118
آواتار
من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم

از آن روزی که اربابم شود بیمار میترسم

رها کن صحبت یعقوب و دوری و غم فرزند

من از گرداندن یوسف سر بازار می ترسم

همه گویند این جمعه بیا!اما درنگی کن

از اینکه باز عاشورا شود تکرار می ترسم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، mosafer ، jalalhaji ، meshkat ، حلما ، shafagh_mah ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، حسن عزتي ، 135 ، Farzaneh ، fafa*
۱۹:۰۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #119

بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی این پیامک رو خوندم دلم لرزید

آقا جان سلام!
موکول می کنم گله هجر را به بعد, امروز حال مادرتان روبراه نیست...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، mosafer ، حوریه سادات ، نسیم ، آرین (الهه.ع) ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، meshkat ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #120
آواتار
با پایی پیاده و برهنه، با دلی بی قرارتر از همیشه به خیابان زده اند؛ به خیابانی که به نگاه زیبای تو، با آن چراغ های چشمک زن دور گنبدت منتهی می شود.

از چشم های آبی گلدسته هایت پیداست که همیشه انتظار آمدنمان را می کشی. تو همین جا ایستاده ای به انتظار و ما چقدر تو را منتظر گذاشته ایم .
«بالاتر از انتظار خواهم گفت. من دشت را به هنگام تابستان دیده‌ام که انتظار می‌کشید. انتظارِ اندکی باران... آسمان را دیده‌ام که در انتظار سپیده‌دم می‌لرزید...»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، آرین (الهه.ع) ، aliakbar ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا