|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۳, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #301
|
|||
|
|||
|
نشسته ام به تماشای ماه ، پنهانی
در انتظار شب جمعه ای چراغانی کنار پنجره خالی ست جای چشم تو کنار پنجره چشمی ست خیس و بارانی چه روزگار غریبی ست بی تو منتظر بودن چه انتظار غریبی ست یوسف ثانی نه می توانم از این حال دست بردارم نه می شود که بمانم در این پریشانی کدام سو بروم؟ با که درد دل بکنم؟ کدام جمعه میایی و بعد می مانی؟ غروب ها که دلم رنگ غصه می گیرد به این خوشم که تو هستی و خوب می دانی عزیز فاطمه ، مولای منتَظَر مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) چرا برای ظهورت دعا نمی خوانی؟ مرا به بوی لباست نشانده ای بر راه چه انتظار غریبی ست ماه کنعانی... ر . بشیری |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #302
|
|||
|
|||
|
هم چاه سر راه تو باید بکنیم
هم اینکه از انتظار تو دم نزنیم این نامه ی چندم است که تو می خوانی؟ داریم رکورد کوفه را می شکنیم |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #303
|
|||
|
|||
|
صبوری، عشق، باران، آسمان، ماه
خدا، فانوس، دلتنگی، جنون، آه تمام واژهها چشمانتظارند کدامین جمعه خواهی آمد از راه؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #304
|
|||
|
|||
|
ما ساکن عصر جمعه هاییم ...
تو منتظری که ما بیاییم ... غربت چه حکایت غریبیست ... آقا تو کجا و ما کجاییم ... |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #305
|
|||
|
|||
|
کسی نیامده جز او سر قرار خودش
نشست غرق تماشای آبشار خودش چه انتظار عجیبی است اینکه شب تا صبح کسی قنوت بگیرد به انتظار خودش |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #306
|
|||
|
|||
|
زندهیاد قیصر امینپور
با یاد تو رودخانهها در سفرند
از داغ دل تو لالهها باخبرند ای داغترین خبر در این عصر سکوت بشتاب که روزنامهها منتظرند |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #307
|
|||
|
|||
|
پیامک انتظار
یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت یک قدم مانده... زمین شوق تکامل دارد *** عاقبت یک روز مغرب محو مشرق می شود عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود شرط می بندم روزی که نه زود است و نه دیر مهربانی حاکم کل مناطق می شود. *** گر چه عمری است که از دیده نهانی آقا! به خدا سبزترین مرد جهانی آقا !دلم از خاطره خوب به تنگ آمده است کاش این بار خودت را برسانی آقا! *** خیلی دور ...خیلی نزدیک ! صدای موذن از مناره های مسجد شهر شنیده می شود: نماز صبح به امامت امام حاضر مهدی صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آن روز خیلی دور و خیلی نزدیک است! *** کجاست منتظر تو ؟ چه انتظار غریبی؟ تو بین منتظران هم عزیز من چه غریبی، عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت، چه بی خیال نشستیم. چه کوششی؟ چه وفایی؟ فقط نشستم و گفتم خدا کند که بیایی؟!! *** عصر یک جمعه دلگیر، دلم گفت بگویم بنویسم که چرا عشق به انسان نرسیدست؟چرا آب به گلدان نرسیدست و هنوزم که هنوز است غم عشق به پایان نرسیدست... بگو حافظ دل خسته ز شیراز بیاید، بنویسد که هنوزم که هنوز است چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیدست؟ چرا کلبه احزان به گلستان نرسیدست... *** عصر یک جمعه دلگیر وجود تو کنار دل هر بیدل آشفته شود مست... تو کجایی گل نرگس...؟ *** کسی آرام می آید،نگاهش خیس عرفان است،قدمهایش پر از معنا،دلش از جنس باران است کسی فانوس بر دستش به سان نور می آید امید قلب ما روزی ز راه دور می آید . *** در انتظار دیدنت همه دلها بیقرارند ای تک ستاره بهشت حسرت به دلمان نزار به خدا سوگند دنیا را آذین می بندیم اگر لحضه آمدنت را بدانیم … *** ما معتقدیم که عشق سر خواهد زد بر پشت ستم کسی تیر خواهد زد سوگند به هر چهارده آیه نور سوگند به زخم های سرشار غرور آخر شب سرد ما سحر می گردد مهدی به میان شیعه بر می گردد *** چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی چه بغضها که در گلو رسوب شد نیامدی خلیل آتشین سخن ؛ تبر به دوش بت شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی برای ما که خسته ایم نه؛ ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام دوباره صبح؛ ظهر ؛ نه غروب شد نیامدی *** سئوالی ساده دارم از حضورت من آیا زنده ام وقت ظهورت ؟ *** اگر که آمدی من رفته بودم اسیر سال و ماه و هفته بودم دعایم کن دوباره جان بگیرم بیایم در رکاب تو بمیرم. *** هنوزم انتظار و انتظار است هنوزم دل به سینه بی قرار است *** در انتظار دیدنت همه دلها بیقرارند ….. ای تک ستاره بهشت حسرت به دلمان نزار *** سر راهت در انتظارم ….. برده هجرت صبر و قرارم …… جز ظهورت ای گل زهرا ….. به خدا حاجتی ندارم *** سوسوی ستارگان آسمان در التهاب انتظار فرج توست پس بیا و آسمان و زمین را گلستان کن که این خانه ، خانه توست *** به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن : مهدی آمد |
|||
|
|
۵:۵۲, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۵:۵۴ توسط vahid1878.)
شماره ارسال: #308
|
|||
|
|||
|
هرچه ميخواهم غمت را در دلم پنهان کنم
سينه ميگويد که من تنگ آمدم ، فرياد کن یا قائم آل محمد یا مهدی ادرکنا |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #309
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
عمریست که از حضور او جا ماندیم
در غربت سرد خویش تنها ماندیم او منتظر است تا که ما بر گردیم ماییم که در غیبت کبری ماندیم |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۴ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #310
|
|||
|
|||
|
تمام عمر بیلبخند سخت است به لبخند خودت سوگند، سخت است برای دیدنت تا جمعه بعد تحمل میکنم، هر چند سخت است به بوی این و آن عادت ندارم
به مهر دیگران عادت ندارم به سایهسار امنی در شب زخم به غیر جمکران عادت ندارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |