|
تواشی یا متال؟
|
|
۱۷:۳۷, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جمعه شب 21/10 بود که توی شبکه ی اوّل داشت جشنواره ی فجر رو نشون می داد، به قسمت تواشی که رسید 5 یا 6 نفر اومدن رو صحنه و شروع کردن به خوندن، امّا نه چیزی که انتظار می رفت، چون داشتن روی آهنگ گروه متال Evanescence می خوندن، اسم اون آهنگم My Immortal هستش . . . هنوز توی گیجیش هستم، مگه موسیقی غربی اونم متال حرام نیست؟؟؟ همه جا که می گن شیطان پرستیه و اصلا موسیقی نیست، پس این کار چه معنی می ده؟؟؟ خواننده ی این گروه که اسمش Emily ، زن هستن، اونم زنی جذاب و زیبا، پس گروه تواشی به این آهنگ گوش دادن، برای در آوردن نت هم باید ده ها بار به اون آهنگ گوش داد، مگه صدای زن حرام نیست؟؟؟ کسی که داره از خدا و نیکیو سعادت برامون می خونه باید Evanescence گوش بده؟؟؟ چه بسا که الگوی خودشونم قرار دادن. از Evanescence هم نامی نبرد، که حداقل بگه این آهنگه ما نیست (حداقل) همه جای دنیا باید از مالک اثر اجازه ی نمایش کارشو بگیری، چه موسیقی، چه نقاشی، چه سینما، هر هنری، به این کار می شه گفت دزدی، کسی که اون آهنگ رو ساخته شغلش اینه، از این راه پول در میاره، چرا باید شما که از خدا و سعادت شعر می نویسی به دروغ بگی که این آهنگ خودته؟؟؟ چرا باید یه اثر هنری (حتی اگر بی ارزش باشه) بدزدی؟؟؟ آیا در اینجا می شود گفت مشت نمونه ی خروار است؟؟؟
|
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۷, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
dilutor, دوست عزیز، اگه اطلاعات نداری چرا تاپیک میزنی و تازه اونم با این قاطعیت حرف میزنی؟
Emily کجا بود عزیز من! Amy lee! خب از اونجا که گویا مجاز نیست درمورد صدای زن صحبت کنم، خدمتتون عرض کنم که متال موسیقی نیست؟! پـ نـ پـ پاپ موسیقیه! متال یه سبک قوی موسیقی هست و همه جای دنیا هم پذیرفته شده، تعصبی حرف نزنید آقا! هرچند بهتر بود اصلا چیزی نگم، واقعا متاسفم که اینجا اینقدر راحت بدون کوچکترین اطلاعاتی حتی دونستن اسم یه خواننده اینطور با قاطعیت فتوا داده میشه! |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: یوزر گرامی ارسال های بیهوده شما در تالار زیاد شده و اکثر پاسخ های اسپم شما حذف شده اند ، خواهشا این روند را ادامه ندهید چون بنابر تاپیک زیر اگر مطالعه بفرمایید گفته ایم که :
نقل قول:از ارسال و ایجاد تاپیک یا پاسخ های بیهوده و تکراری جدا خودداری کنیدپس خواهشا رعایت کنید گرچه شما قبلا گفته بودید : نقل قول:ای جان، یکی اومد حرف دل منو زد، چون واسه خندیدن میام این فروم حوصله ی گفتن این حرفارو ندارم چنانچه این مبحث دوباره به سمت بد یا خوب بودن موسیقی متال یا اینگونه مباحث تکراری پیش برود حذف خواهد شد دلیل این کار هم کاملا واضح است ... |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۹:۳۷)t.kam67 نوشته است: دوست عزيز همين آقايان كه ميگن متال بده و اوفه، در تلويزيون به كرات از موسيقي متال استفاده ميكنن.من چندين بار فقط متاليكا رو از تلويزيون شنيدم.همين سريال "سقوط آزاد"، آهنگ تيتراژش "Unforgiven III" از آلبوم "Death Magnetic" متاليكا بود. دوستان من کاری به این بحث ندارم اما باید بدانید که ملاک حلال و حرام (همان خوب و بد و اوفه شما) رسانه ی ملی نیست!!!!!!!!!! رسانه ی ملی نه تنها در مبحث موسقی ، بلکه بسیاری دیگر از موارد اعتقادی و اخلاقی خلاف شرع عمل میکنه در مورد موسقیش هم برخی مراجع مانند آیت الله بهجت صراحتاً گفتن که اشکال دارد شرعاً یا علی |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۴)علی 110 نوشته است:(۲۴/بهمن/۹۰ ۹:۳۷)t.kam67 نوشته است: دوست عزيز همين آقايان كه ميگن متال بده و اوفه، در تلويزيون به كرات از موسيقي متال استفاده ميكنن.من چندين بار فقط متاليكا رو از تلويزيون شنيدم.همين سريال "سقوط آزاد"، آهنگ تيتراژش "Unforgiven III" از آلبوم "Death Magnetic" متاليكا بود. سلام. در مبحث موسیقی کجا خلاف شرع عمل کردن دقیقا؟ |
|||
|
۱۳:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: رسانه ی ملی نه تنها در مبحث موسقی ، بلکه بسیاری دیگر از موارد اعتقادی و اخلاقی خلاف شرع عمل میکنه دقیقا علی جان ، مگر ما به صدا و سیما یا این گروه تواشیح ایمان آوردیم که با این چیزها دلسرد یا ناراحت شویم ، البته جای نگرانی از این بابت دارد که نباید این چنینی کار کنند اما ذره ای دلیل برای اشکال بر مذهب ما وارد نمیکند |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۹)Blank Mind نوشته است: سلام. در مبحث موسیقی کجا خلاف شرع عمل کردن دقیقا؟ در بحث موسقی چه ما خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید بسیاری از rave teckno ها در برنامه های ورزشی و حتی آهنگهایی که به اصطلاح برای برنامه های شاد میگذارند ، بسیاری از موسقی های میانبرنامه های شبکه ی رادیو جوان اشکال شرعی دارند و از مصادیق موسقی های لهو و لعب هستند آهنگهایی 6 هشتم و تکنوهای بسیاری از دی جی ها هم اکنون در میان برنامه ها و متن بسیاری از برنامه های رسانه ی ملی وجود دارد و التبه اینها در مقایسه با حجم موارد خلاف اعتقادات شرعی و خلاف اخلاق شرعی که از رسانه ی ملی پخش میشود گم هست! |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: رسانه ی ملی نه تنها در مبحث موسیقی ، بلکه بسیاری دیگر از موارد اعتقادی و اخلاقی خلاف شرع عمل میکنه من فکر نمیکنم نیازی باشه همه چی مطابق با این شرع اسلامی که میگن باشه ![]() کسی که اسلام رو در چارچوبی که مراجع مشخص میکنن قبول نداره، صرفا به مثابه مسلمان نبودنش نیست! در نظر داشته باشین که فقط عقیده شما درست نیست. هر کس نظری داره، نه شما و نه هیچکس دیگه هم نمیتونه بگه که اون درسته یا نه، ضمن اینکه همه حق زندگی دارن! اینجا منحصرا مال شما نیست! ![]() اگه کسی مشکل داره میتونه نگاه نکنه و گوش نکنه، هوممم؟
|
|||
|
۱۵:۱۶, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۱)Lord_Contemno نوشته است: من فکر نمیکنم نیازی باشه همه چی مطابق با این شرع اسلامی که میگن باشه نظر شما برای خود شما محترم گویا اصلاً نفهمیدید که پاسخ من در مورد چه سوالی بوده دوستان گفتن اگر مشکل دار بوده چرا از صدا و سیما پخش شده بعد من گفتم که صدا و سیما بر مبنای شرع موسقی پخش نمیکنه که به صرف پخش از صدا و سیما بگیم از نظر شرعی مشکل داره بعد دوست دیگری گفتند کجاها مثلاً خلاف شرع هست بعد من مثالهایی از موسقیهای خلاف شرع گفتم بنابر این شما مشاهده میکنید که اظهار نظر شما هیچ ربطی به بحث ما نداشته من نگفتم که خلاف شرع نباید از صدا و سیما پخش بشه ، گفتم صدا و سیما ملاک شرع نیست! (۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۱)Lord_Contemno نوشته است: کسی که اسلام رو در چارچوبی که مراجع مشخص میکنن قبول نداره، صرفا به مثابه مسلمان نبودنش نیست! مسلمانی شرایطی دارد که نه مراجع آن را تعیین میکند و نه هیچ کس دیگر شروط مسلمانی را خدا در قرآن و 14 معصوم در روایاتشان بیان کرده اند اگر کسی به این شروط ذکر شده در آیات قرآن و روایات پایبند بود مسلمان است اگر هم نبود مسلمان نیست مسلکی من در آوردی دارد که به درد خودش شاید بخورد اما اسمش اسلام نیست! (۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۱)Lord_Contemno نوشته است: ضمن اینکه همه حق زندگی دارن! اینجا منحصرا مال شما نیست! من فکر نمیکنم که جایی در این تالار و یا خارج از تالار گفته باشم که دیگران حق زندگی ندارند و اینجا منحصراً مال من است (صرفاً جهت اطلاع عرض میکنم که تهمت از زنا بدتر است!) ![]() (۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۱)Lord_Contemno نوشته است: اگه کسی مشکل داره میتونه نگاه نکنه و گوش نکنه، هوممم؟ قوم لوط هم همین را میگفتند به حضرت لوط اگه مشکل داری با کار ما مشکل خودت هست در جنگل هم همینگونه است کسی که زورش بچربد همانگونه که بخواهد عمل میکند اما یک عده ممکن است قصدشان این باشد که بندگی خدا را بکنند و معتقد باشند که درست و غلط را خدا تعیین میکند و نه مخلوقات خدا کلاً انسانها با خالقیت خدا مشکلی ندارند مشکل این انسان و نفس اماره اش با خدا از جایی شروع میشود که توحید در ربوبیت و عبودیت آغاز میشود یعنی امر و نهی های خدا این نفس هم که دلش میخواهد حال کند زیر بار نمیرود خدا در قرآن میفرماید: انسان شك در معاد ندارد، بلكه او مىخواهد آزاد باشد و بدون ترس از دادگاه قيامت در تمام عمر گناه كند." سوره قیامت آیه 5 " پلورالیزم یکی از قطعه های اومانیسم یا همان انسان خدایی هست که معیار تعیین درست غلط عقل خودبنیاد یا همان نفس بشریست در اون و مبنا و محور اون هم لذت هر چه بیشتر از دنیاست استاد ما حرف بسیار جالبی میزنند ایشان میگن آدمها امروز میگردن دنبال دین و مسلکی که به سایز خودشون بخوره ! نه اینکه سایز خودشون رو بکنن اندازه ی اون سایزی که خدا گفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جمله بسیار لطیف و عمیقی هست |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اگه من به اشتباه منظور شما رو راجع به قصدتون از آوردن صحبت صدا و سیما متوجه شدم، معذرت میخوام ولی هنوز روی حرفم هستم. الان بحث این تاپیک یه چیز دیگه ایه و نمیخوام بحث رو منحرف کنم ولی خب هر کسی مختاره که عقاید خودش رو داشته باشه. من تهمتی به شما نزدم، ولی شما ما رو کافر و زناکار و از قوم لوط هم کردی
|
|||
|
۱۶:۵۵, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۲)Lord_Contemno نوشته است: من تهمتی به شما نزدم، ولی شما ما رو کافر و زناکار و از قوم لوط هم کردیسلام علیکم صحبت ایشان جز سخن حق چیز دیگری نبود. اگر من از شباهت دیدگاهم به قومی فاسق ناراحت می شوم باید دیدگاه خود را تغییر دهم نه اینکه به افرادی که این موضوع را به بنده یادآوری کرده اند خرده بگیرم. تهمت زدن یک بحثه و نهی از منکر کردن بحثی دیگر...تهمت زدن یعنی عملی که انجام نداده ام را به من نسبت دهند نه عملی که انجام داده ام را گوشزد کنند. یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,944 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |