|
اگر بفهمیم او هم ماسون است چی ...
|
|
۱۵:۰۲, ۳۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۱ توسط parsa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان با توجه به جنبش فرماسونری با این برنامه ریزی دقیق و مخصوصا در ایران که میگن خوش شانس ترین (زیرکترین ، شیطانی ترین) فرماسونری در ایران وجود داره و به هیچ کس اجازه پژوهش داده نمی شود ، مثال بارز اسماعیل رائین که در حین تحقیق در این مورد جلد سوم کتبش ناقص ماند و در ابتدای انقلاب دیدند مردم تا این حد قدرت پیدا کردند و آنها نتوانستند علنی در کشور کار کنند تصمیم گرفتند با مردم دست همکاری و موافقت دهند بدون این که مردم چیزی بدانند در آنها نفوذ کردند و آمدند گفتند نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی و جبهه ای داخلی داه انداختند و تا همین العان در حال فعالییت در پست های اصلی هستند بدون این که کسی با خبر باشد و این عجیب است که مردم ما تا اینجا توانسته اند اعتقادات خود را حفظ کنند در این مدت تولانی اینها خطاب به مسئول خاصی نیست ولی همه میدانیم که با توجه به شواهد دستهای پر قدرتی در کار است و سوال اینجاست ؟ نسبت به این همه تناقض در مملکت اگر روزی بفهمیم که کسی که ما از او حماییت میکردیم یا مراجع خودمان عضو این انجمن های مخفی باشند چه میگوییم ؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۸, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
آقایون یک دشمن داشتیم که ظاهر نگر است اونم انجمن حجتیه است باید این انجمن کنترل شود هدف نابودی ولایت فقیه دارند
|
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
انجمن حجتیه عرفان کیهانی فرماسونری وهابیت بهائیت و بقیه فرقه های دیگه که به نظر ما گمراه شدن همشون جدا و اسلام هم جدا و انسان خودش میتونه واقعیتو از دروغ تشخیص بده حد اقل اینکه اونچیزی رو که مببینه باور میکنه و با عقل خودش میسنجه و انسان باید از طبیعت درس بگیره و به واقعیت دنیا برسه وخدارو دریابه همه اینا بازیه دنیاس.
|
|||
|
۱۷:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یک فردی برای من ایمیل زد که:
5 ، 6 سالی است اصلا وزارت فرهنگ و ارشاد، کلا به کتابهای عرفانی،یوگا، خداشناسی، خودشناسی، و... مجوز نمیدهد و فقط به کتابهای آشپزی، فال، دیوان حافظ، موفقیت، سرمایه گذاری و تجارت، کنکور، و... (بی محتوا و بی فایده) مجوز می دهد و برخی کتابهایی که همه در خانه های خود دارند بازهم همه ناشران به سلیقه خود بیش از نیاز چاپ میکنند و فقط باید یک ناشر با کیفیت بالا اینها را چاپ نماید نه اینکه کاغذ را با چاپهای ضعیف حروم کنند. در صورتیکه اطلاع داریم چند سال گذشته کتابهای جادوگری و هوی متال در تهران و قم مجوز چاپ گرفته و منتشر شده است. کسانیکه در وزارت ارشاد بخش کارشناسی(مجوز) کتاب حضور دارند تخصص لازم برای بررسی هریک از کتابهای را ندارند و هر کتابی متخصص خود را می طلبد و با توجه به تصورات و تخیلات خود به یک کتاب مجوز می دهند یا نمی دهند و مردم را از علم محروم می کنند. در صورتی که روش امامان بخصوص امام صادق(علیه السلام) و امام باقر(علیه السلام) بدینگونه نبود که فقط دروس مذهبی تدریس کنند و بقیه را سانسور کنند. آن حضرات محترم به همه علوم به دیده پیشرفت اسلام و آگاهی مسلمانان در برابر دشمنان آگاه، می نگریستند. دشمنان به تمام علوم مسلط هستند که می توانند ضربه بزنند. در وزارت ارشاد افراد متعصبی هستند که به جای کمک به پیشرفت فرهنگ، به ضرر فرهنگ جامعه و اسلام عمل می کنند و یک مجوز کتاب را 6 ماه طول می دهند و وقت مردم برایشان اهمیتی ندارد و بطور قطع روز قیامت بابت تلف کردم عمر و زندگی بندگان خدا بازخواست شدیدی خواهند شد و شب قبر عذاب سختی خواهند دید. پیامبران(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان(علیه السلام) هیچکدام متعصب و دگم نبودند. حتی با ارباب رجوع طوری برخورد می کنند که انگار ناشر یا نویسنده جنایتی کرده که کتاب نوشته است! طوری به قلع و قمع کتابها کمر بستند که قوم مغول و عرب و اسکندر یونانی در حمله به ایران اینگونه کتابها را به تاراج نبردند! و قلم نویسندگان شکست و نویسندگان فقیر و ناشران برشکست شدند. الان وهابی ها و صهیون کتابهای چاپ شده رایگان در کشور پخش می کنند و و سایتهای بی شماری در اینترنت به زبان فارسی دارند و عقاید خود را در کشور گسترش دادند ، آن وقت وزارت ارشاد ما 1 ماه فقط برای کتابخانه ملی و شابک و 6 ماه فقط برای مجوز کتاب وقت تلف می کند و چند ماه هم اگر مجوز گرفت طول می کشد تا چاپ شود، اگر چاپ شد هم، با توجه به وضع خراب پخش کتاب کشور، چندین ماه طول می کشد به دست خواننده برسد، تا اون موقع خواننده کلا اعتقاداتش تحت بمباران فرهنگی صهیون محکم شده است! و آن کتاب هم تأثیری نخواهد داشت. در عرض این چند ماه یا یک سالی که یک کتاب بیرون بیاید و به دست خواننده برسد دشمنان ما بیدار بوده اند و کلی کار انجام داده اند و ما خواب بوده ایم! در صورتیکه وزیر ارشاد در تلویزیون گفت: ما یک روزه مجوز کتاب می دهیم! در احادیث داریم: «هرکس برادر مسلمان خود را اذیت کند و سنگ جلوی پایش اندازد، خداوند به خشم می آید». این مطالب در مورد وزارت ارشاد، امر به معروف و نهی منکری بود که انشاءالله مورد توجه قرار گیرد. فرد دیگری هم یک سؤال از من پرسید: با سلام و خدا قوت و تقدیم احترام. در مقدمۀ فیلم نشست مهدوی «پروژه 2012 و واقعه شریف ظهور» مؤسسۀ موعود، آقای سروستانی گفتند که ، مسؤلین فرهنگی آنقدر تعلّل کردند که الان کار از کار گذشته است و جوانان ما مانند دندان پوسیده ای که الان به عصب و ریشه رسیده است هستند مسؤلین فرهنگی گذشته و مسؤلین کنونی ما مصونیت از پاسخگویی دارند. اگر فردی کتاب یا فیلمنامه یا طرحی خوبی داشته باشد آنقدر در پیچ و خم مراحل اداری و نامه نگاری معطل می کنند که او پشیمان می شود و عطایش را به لغایش می بخشد و نخبگان واقعی در گوشه ای هستند و توجهی بهشان نمی شود. بخصوص اشاره به وزارت فرهنگ و ارشاد و سازمان صدا و سیما کردند که فراماسونرها در ایران نفوذ کرده و خواسته های خود را قدم به قدم پیاده کردند و جوانان را سُست و بی اعتقاد کردند، و این دو مرکز مهم فرهنگی نه تنها هیچ مقابله ای نکردند بلکه می بینیم کاملا تحت تأثیر فراماسونرها قرار گرفته اند و خواسته ها و نظرات آنها را پیاده کردند (از قبیل رواج مسائل بی اهمیت و عدم کار روی موضوعات بنیادین) و مهم نیست که بگوییم فلان نفر فراماسونر هست یا نه، مهم نتیجه و خروجی آن سازمان است که فراماسونری به ذهن و فکر و روح نوجوانان و جوانان رسوخ کرده و عجین شده است. و گفتند که فیلمهای خارجی با محتوی فراماسونری بدون توجه به مفهوم و مضامین آن، دوبله و پخش می شود و نقد و تفسیر و تحلیلی بر فیلم صورت نمی گیرد. بقیه اش را خودم بگویم. الان وب سایتهای ایرانی درباره فراماسونری و نیرنگ صهیون افشاگری می کنند و فکر می کنند الان فایده ای دارد در صورتیکه خود فراماسونر ها آنقدر احساس قدرت در خودشان و احساس ضعف در ما کردند که خود، برنامه های خود را علنی کردند و تا به حال مخفی بود و ما نباید فکر کنیم ما توانستیم کشف کنیم. مثلا خود فراماسونر، تصاویر جزیره تفریحی مثلث برمودا را پخش کردند. اینجور افشاگری ها نوشدارویی پس از مرگ نوۀ سهراب است. چون الان هیچ جوانی نمی پذیرد یا خود غرق آن است. الان به یک جوانی یک فیلم یا کتاب یا سایت منفی معرفی کنید، با علاقه می پذیرد ولی اگر فیک یا کتاب مثبتی معرفی یا هدیه کنید بعد از کلی غر زدن و تحقیر و تمسخر، شما را دلزده و افسرده می کند. این یعنی فراماسونری موفق بوده است و قدرت گرفته است. حال سؤال من اینست که چه باید کرد؟ آیا باید منتظر ماند آنها حکومت جهان را علنا به دست بگیرند و اسلام ضعیفتر شود؟ آیا کاری برای ظهور سریعتر آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمی شود انجام داد؟ چطور مهیا شویم؟ آیا این علنی شدن شرک و کفر و ضعیف شدن مؤمنان و مسلمانان از نشانه های ظهور است؟ برای این سؤال هنوز جوابی به او نداده ام. پاسخ شما عزیزان چیست؟ |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
پیرو واقعی ولایت فقیه هیچ وقت گمراه نمیشه رهبری رو تنها نزارید گمراه نمیشید البته وقتی رهبر میگه( این عمار) حتما تنها نیست!!!! رهبری وقتی فقیه عادل عالم هستند واز اهل بیت رسول لله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چرا باید شک کنیم در ضمن برای گمراه نشدن فقط اهل بیت رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کافی نیست بلکه قرآن واهل بیت باید در کنا هم باشند
( مراجعه شود به حدیث ثغلین) |
|||
|
۱۳:۲۲, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
آقا چرا میای یه ابهام در میکنی بعد میری!
یه سندی یه مدرکی... اگر z ماسون باشه چی؟!... اگر x ماسون باشه چی؟!... اگر y ماسون باشه چی؟!... اگه کی چی باشه چی؟ اگر این جا دادگاه باشه یه حرف هم از شما مقبول نمی شه! واضح تر صحبت کنید لطفا
|
|||
|
۲۱:۴۸, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من خودم نه از دولت فعلی راضی هستم نه طرفدار جنبش های دیگر هستم
من بیشترین اعتقادم به حضرت آیت الله بهجت (رضوان الله علیه ) بود که ایشان هم به رحمت خدا رفتند بچه ها اگر کسی عکسی از آقای خامنه ای و آیت الله بهجت که کنار هم هستند رو بهم بده شک من هم برطرف میشه من توی محله های پایین شهر تهران زندگی میکنم منطقه 17 به جان عزیز ترین کسی که دوسش دارم قسم انقدر مردم با فقرو بدبختی دست و پنجه نرم میکنند وقتی تو این اوضاع فقر و نداری رهبر یماد از کشور های دیگه حرف میزنه دلم میشکنه وقتی میبینم این همه کمک مالی به کشور های همسایه میشه ولی مردم خودمون دارن تو فقر غوطه ور میشند ناراحت میشم برا همینه که نه از کارهایی که در مملکت میشه راضی هستم نه موافق این جنبش سبزم پشت سر هیچ کدومشون هم بد و بیراه نمیگم و مانند باقی منتظرهای حضرت مهدی چشم انتظارم به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی فرج الشریف |
|||
|
۲۳:۲۸, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۲۳:۲۹ توسط parisan.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
واقعا سواله سختیه و پاسخ دادن به این سوال سخت تر....دوستان شک نکنید تو پست های مهم حکومتی نفوذ کردن از صدا و سیما بگیر تا مجلس شورای اسلامی...می دونید دلیلش چیه؟دلیلش سادگی بیش از حد و سواده کمه اکثر هم میهنانمونه...شما نگاه کنید [b]صدا و سیمایه خودمون چندین سال مسجد قبة الصخرة رو به جای مسجد الاقصی به خورده ما داد حتی مراجع تقلید ما هم هیچ اعتراضی نکردن[/b]...فکر میکنید چند درصد صدا و سیما دست ماسون ها باشه؟من میگم 100% میدونید چرا؟آرمه شبکه خبر رو دیدید؟پایین صفحه رو میگم....همون حرم ها...چشم دجال....شبکه 1 چه طور؟؟؟بقیه شبکه ها...چرا مسئولی اعتراضی نمیکنه...ماسونا از بی تفوتی ما سوء استفاده کردن....همه ما تو خوابه خوشیم....
|
|||
|
|
۳:۴۸, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسیج ای دست و بازوی ولایت****خط سرخ عزل تا بی نهایت
تورا نشناختن حق ناشناسیست****تعارض با تو کفر وناسپاسیست بسیجی سست و بی حال است آیا ****زبان غیرتش لال است آیا بسیجی از چه رو خاموش ماندی****زبان بستی سراپا گوش ماندی نمی بینی مگر دجاله هارا ****سرود شوم نفی لاله ها را ببین نشخوار صبح وشامشان را****طنین طعنه و دشنامشان را علی را بی عدالت نام دادند ****ولایت را وکالت نام دادند به سر اندیشه هایی خام دارند ****ولی داعییه اسلام دارند کدام اسلام اسلامی که مرده ست ****سرتسلیم بر شیطان سپرده ست بسیجی سست و بی حال است آیا ****زبان غیرتش لال است آیا بسیجی طابع اسلام ناب است ****لقایش تیغ سرخ آفتاب است کدام اسلام اسلام حسینی ****که جاری شد زلبهای خمینی نگه کن بلبلان این چمن را ****بلوچ وترک و ترکمن را بسیجی شیعه و سنی ندارد****به فرمان ولی سر می گذارد خمینی گفت سر گردان نباشید****اسیر دست نامردان نباشید |
|||
|
۱۷:۲۵, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۳۲ توسط omid55.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
دوستان خواهش مندم جهت اثباط نظریات خودتون از مقامات ارشد نظام و دین مایه نذارید . با استدلال کافی اگه مطرح کنید کفایت میکنه دیگه از اونها مایه نذارید
29 mordadi عزیز شما موردی رو مطرح کردین که تا حالا دهها بار اینجا مطرح شده منجمله خود من . منتظر جوابهای تند بعضی ها باش که به بهانه دفاع از این ارگان خواسته یا ناخواسته گام در پاک کردن این قضیه و محو کردن صورت مسله گام برمیدارن. شبکه خبر که چه عرض کنم عزیزم تمتم شبکات استانی موجود الگوهای بانکها رد پاهایی از نمادها رو میبینی . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |