|
جملات خاص و زیبا از پستهای دست نوشته کاربران
|
|
۱۶:۰۶, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام خدمت همه دوستان و کاربران گرامی این تاپیک برای این ایجاد شده که اگر جمله ای عبارتی ، مطلب زیبایی که هرکدام از کاربران با قلم مجازی خودشون نوشته اند نه که کپی پیست کرده باشند . خودشون نوشتند . اگر به نظر شما زیبا اومد اینجا قرار بدهید . گاهی به پستهایی بر می خورم واقعا تحت تاثیر قرار می گیرم . حتما برای باقی دوستان هم همینطور هست . فقط لطف کنید هر پست شما حاوی یک عبارت از شخص کاربر باشد . همه مطلوبات خودتون رو در یک پست قرار ندهید . قطعا تاپیک زیبایی خواهد شد . اگر آدرس آن پست رو هم قرار بدهید . تشکر مضاعف! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مثال: (۱۵/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۶)K-1 نوشته است: نگاه به نامحرم تیری زهر آگین است ... اینجا |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۴/اسفند/۹۰ ۲۰:۴۶)Mason_yab نوشته است: لینک مطلب |
|||
|
|
۲:۴۴, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۷)guided نوشته است: ... لینک مطلب ((توصیه اکید به خواندن کل مطلب )) |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۴)مسافر نوشته است: حقیقت چیست؟ لینک تاپیک |
|||
|
|
۲:۵۹, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۸)rahi نوشته است: اي خدا يعني مي شه آدم بشم! لینک ارسال |
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۳۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۳/آبان/۹۰ ۰:۵۰)وحید110 نوشته است: اگر حاجتی از خدا خواستی و بهت نداد ناراحت میشی؟! لینک ارسال |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۰)guided نوشته است: من طلبني وجدني من وجدني احبني من احبني عشقني من عشقني عشقته من عشقته قتلته من قتلته فعلي ديه فانا ديه. |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
گاهی برای توضیح مطلبی سطرها می نویسیم ولی آخر کار همه را پاک می کنیم و در دلمان می گوییم: نه!! نشد!!
گاهی هرچه می گویی به خرج کسی نمی رود گاهی با عصبانیت می نویسی و جنجالی درست می شود در تالار!!! گاهی جو گیر میشوی و رسوائی به بار می آید!! گاهی سه صفحه مطلب می خوانی و چیزی دستگیرت نمی شود گاهی... اما گاهی در میان هیاهوی مطالب! چشمت به نوشته ی کوتاه سیدی اهل دل می افتد که تکانت میدهد یک تکان شدید. تاپیک: در سایه سار وحی(اثربخش ترین آیات قرآن در زندگی من) (۱۰/اسفند/۸۹ ۲۰:۳۲)مسافر نوشته است: الرحمن الرحیم! |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۰:۰۷ توسط jkb.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید این چیزی که می نویسم شاید به اینجا مربوط نباشه! یه پیشنهاد به دوستان داشتم هر وقت دلتون گرفت سری به تاپیک زیر بزنید : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-61...8%A6%D8%AF بوی خوبی احساس می شود , گویا نسیمی از آن جا می وزد که همتا ندارد , گریه کن ... آری بوی بهشت است ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |