|
بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries"
|
|
۱۷:۰۵, ۳۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
سوالم اینه که سریال خاطرات خوت آشام شیطانیه؟ این عکسو از یکی از صحنه های فیلم گرفتم:
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
با سلام، من چند قسمت از این سریال رو دیدم، البته همشو فقط میزدم جلو.
من چند قسمتی که دیدم ، زیاد توجه نمی کردم. در پایان هر بخش که اسم فیلم میومد یک قطره خون از اسم می چکید، در یکی قسمتها به جای خون آرم مثلث 6 پر رو دیدم که به جای خون افتاد، واسه خودم جالب بود. البته نه اینکه ندونم چه خبره ولی نمی دونم چرا واسم جالب بود که حتی آرم شونو اون ته هم گذاشتن، جایی که شاید حتی کسی نبینه. از همه معذرت می خوام، آخه من تازه واردم . . . شما به بزرگواری خودتون منو ببخشید. به خاطر تالار هم از همه تشکر می کنم چون من همش سر میزنم و به روزه، خیلی مکان خوبیه ... ممنون |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۰۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در این چند سال اخیر تلاش برای جذب نوجوانان یا همان تین ایجرها به سریالها و کتابها و داستانها و فیلمهای خون آشامی بسیار زیاد شده و خیلی از جوانان طالب این گونه از سرگرمیها. یک زمانی خون آشامها در محصولات سرگرمی، موجوداتی پلید نشان داده میشدند ولی اکنون به عنوان قهرمان و ابر قهرمان شناخته میشوند که اوج این حرکت با سریال buffy و تکمیل کننده آن مجموعه کتاب و فیلم twillight میباشد که باعثه محبوبیت چهره خون آشامها و در واقع همان شیاطین بین انسانها و موجه کردن آدم خواری و خونخواری آنها میباشد و نکته جالب درباره این گونه فیلمها و داستانها، پیوند عمیق سکس و پدیده خون آشامی میباشد که اینهم جای سوال و کنکاش فرآوان دارد.. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۳۳ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
19 قسمت ازفصل سوم به بازار آمده است ومثل این که فصل های قبل زمینه چینی برای فصل سوم بوده است این سری پرده ها کنار زده وقصد اصلی داستان را کم کم رو میکند . از همان قسمت اول حرف سر قربانی شدن دوازده انسان پاک وبی گناه است که رهبر آنها مردی مذهبی ودرستکارست (دوازده سلاحی که شیاطین را ازبین می برد ،که دوازدهمین آن جاودانه است را مد نظر داشته باشید ).با عدد دوازده وپنج پیامهای بسیاری ارسال شده است . پس آن این قتل عام دوازده موجود ماوراءطبیعی ودوازده جادوگر نیز قربانی می شوند . در تمام ادیان توحیدی قربانی کردن انسان ممنوع وقربانی کردن انسان همیشه درمیان بت پرستان وغیر توحیدی ها مرسوم بوده است . داستان از انجا جالب ترمی شود که شیطانی باستانی که تمام شیاطین قدرتمند حال حاضر از او واهمه دارند در حال ظهور است استفاده لفظ ظهور برای این شیطان بسیار قابل تامل است شیطانی که هم نام وبسیار نزدیک نام اوسیریس است سایروس نام این شیطان دهشتناک است که برای ظهور خود به قربانیان زیادی نیاز دارد .نام شیطان ارباب حلقه ها نیز اسمی شبیه این نام را داشت . ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
با علی اقا موافقم. منم از بیننده های این فیلمم.میدونم که میتونه خیلی تاثیرای منفی روی بیننده ها بذاره.اما خب رو من نذاشته.به نظر من بستگی به خود ادم داره....البته اینم بگم من این فیلما رو فقط واسه تفریح میبینم.کلا باهاشون موافق نیستم..
|
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۲ ۱۹:۵۹)mahdis نوشته است: با علی اقا موافقم. منم از بیننده های این فیلمم.میدونم که میتونه خیلی تاثیرای منفی روی بیننده ها بذاره.اما خب رو من نذاشته.به نظر من بستگی به خود ادم داره....البته اینم بگم من این فیلما رو فقط واسه تفریح میبینم.کلا باهاشون موافق نیستم.. منم همین فکر رو میکردم (هیچ اثری نداره ) و از این قسم فیلم ها ی خوناشامی و ترسناک نگاه میکردم... غافل از اینکه بعد از 3-4 سال حالا دارم اثرشو میبینم...اثرش چیه ؟ دیدم به زندگی سیاه شده عاشق خون شدم اگه جلوم یه ادمو تیکه تیکه کنن مهم نیست و میگم به جهنم ! و ... فقط شاید به خاطر اینکه رابطم با مذهب هنوز در حد یه مسلمون عادی هست با عث شده که اشتباهی مرتکب نشم وگرنه اگه یه ادم بی قید بودم الان معلوم نیست چه کارا کرده بودم...این سریال یه پک کامل از تمامی مواردی هست که من تو فیلم های مشابه دیدم و البته طبیعیه. ! ..سریال خوناشامی که 4 فصل اون نمایش داده شده و فصل 5 اون قراره از مهر بیاد یعنی تقریبا 88 قسمت 40 و اندی دقیقه ای برای ترویج روابط ازاد دختر و پسر و خشونت و 22 قسمت در اینده که معلوم نیست بعد از اون از هم ادامه داره یا نه ولی مطمئنا کسی که دنبال میکرده این سریال رو تا اخرش رو میبینه ... مطمئن باشید تاثیر میذاره اونم بسیار زیاد دیر یا زود داره ولی ... |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز اگه فیلم ماسونی هست پس چرا نگاه می کنی؟
آیا این درسته که آدم به بهانه ی نماد شناسی و آگاه کردن افراد دیگر هر آشغالی رو نگاه کنه؟؟؟!!! |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
با یاد حق....
در باره ی این فیلم فقط یه چیز میتونم بگم این که من یه مدت این فیلم رو نگاه میکردم با این نگاه که نقدش کنم! اما صادقانه بگم نفهمیدم چی شد که نسبت به اعتقاداتم دور شدم!خیلی آروم و قدم به قدم.... خدا رو شکر که بعد به خودم اومدم و برگشتم اما هنوز مثل قبل نشدم..... با خودتون نگید تو ایمانت ضعیفه ولی من فلانم... به خدا به ریسکش نمی ارزه شما با خودت فرض کن فقط یه درصد یه صدر اگه دور شدی و نفهمیدی چی؟؟؟ " لا تتبعوا خطوات الشیطان " در پناه حق..... |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
توی این سریال قضیه اینکه تا صاحبخونه از این خون آشاما رو توی خونش دعوت نکنه نمی تونه وارد خونه طرف بشه چیه ؟ بالاخره این خون آشاما شیطانن یا جن یا یه آدم گناهکار ؟ استنباط من اینه که میخوان نشون بدن انسانها دربرابر شیطان و گناه هیچ اراده ای ندارن در صورتی که معلوم نیست این گناه چیه چون این فیلما همه چیو عادی جلوه میدن. دقت کردین چقدر دختر توی این سریال زیاد هست ؟ اینکه همه جادوگرا سیاه پوستن اینکه ظاهرا دیمن خرابکاری میکنه ولی درحقیقت کارا را روبه راه میکنه و داستان رو پیش میبره و اینکه برای این نقش یه چهره جذاب انتخاب شده که کسی ازش بدش نمیاد کاترین با وسوسه و اغوای بقیه کارشو پیش میبره مثل شیطان و الینا هم مثلا طرف مثبته و با اینکه 17 سالشه همه رو درک میکنه و خیلی منطقیه و میخواد همه مشکلاتو حل کنه و همه هم انقدر دوستش دارن با دروغ اونم نه ده تا و بیست تا میخوان به قول خودشون از اطرافیانشون که دوستشون دارن حفاظت کنن . آخرفصل دومم که همه رو کشتن رفت پی کارش |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۰:۳۹ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
کی این سریال آبکی تموم میشه!! کلی از جوون ها رو علاف خودش کرده ،لطفا نگاه نکنین این سریال رو!
هر دفعه هم دارن یکی رو ومپایر میکنن ،اونقدر ومپایر در ومپایر شده که خودشونم قاطی کردن ![]() چرا دخترا کشته مرده دیمن شدن ؟ چرا؟ نه واقعا چرا؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ----------- این موج زامپایر (زامبی + ومپایر) گرایی بدجوری داره فراگیر میشه ، فکر میکنم نسل بعدی اگه این فیلم ها رو ببینه با خودش فکر میکنن اینا حتما یه تختشون کم بوده ( البته اگه مثل همین فیلم ها که میسازن آدم های آخروزمون خودشون زامپایر نباشن)
|
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
این سریال که علائم فراماسونری از سرو کولش میریزه
کسی هست بتونه سریال Game Of Thronessرو نقد کنه؟ مرد عمل می خواد! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,750 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,036 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural | Mitsonary | 198 | 100,479 |
۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: amirak |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,259 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|
| خون آشامها و همجنسبازها؛دستاویز جدید جشنوارههای ضد ایرانی | نورالسادات | 7 | 4,361 |
۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۸ آخرین ارسال: black |
|
| زن محجبه ایرانی خونآشام در جشنواره ساندنس | عبدالرحمن | 0 | 1,878 |
۶/بهمن/۹۲ ۴:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| vampire و سینمای آمریکا | mechboy | 17 | 11,464 |
۲۹/دی/۹۲ ۳:۰۷ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: 11556d1343477343-future-blooms-vampire-d...ilbert.jpg]](http://forum.cinemacenter.ir/attachments/11556d1343477343-future-blooms-vampire-diaries-elena-gilbert.jpg)