کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساستون در مورد حجاب چیه؟
۲۲:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله النور

سلام به همه عزیزان.

خوب خدمت عزیزان عرض کنم که تو تاپیک چرا با حجاب شدم؟ به طور خلاصه راجع به اثر فیزیولوژیک و غیر ارادی که بی حجابی میتونه رو آقایون داشته باشه حرف زدیم و اینکه حجاب و حیا و میل به پوشیدگی از خصلت های فطری خانم هاست.

راجع به جنبه روانی که حجاب موجب آرامش میشه و... هم هم حرف زیاد زده شده هم در حیطه تخصص من نیست پس فعلا حرفی نمیزنم اما اگر نیاز شد و دوستان مایل بودند حتما راجع به این مساله به طور تخصصی هم صحبت خواهیم کرد.

یه خواهشی هم دارم از خواهران محجبه خودم در تالار که لطف کنن و احساس روانیشونو راجع به حجابشون بیان کنن(دقت بفرماییدکه عرض کردم خانومای محجبه نه چادری.میشه کسی چادری نباشه و محجبه باشه) که در این صورت فکر میکنم اصلا نیازی به بحث روانشناسی نباشه .

یه خواهش هم از برادران عزیزم در تالار دارم که لطف کنن و احساسشون رو در برخورد با یک خانم بی حجاب و یک خانم با حجاب بیان کنن خواهشا صادقانه.فقط احساس خالص خودتون رو بیان کنید چیزی که به طور روزمره تجربه میکنید.

دو موردی که بیان احساسات شما هستش به ما به شدت در تحقیقاتمون کمک خواهد کرد پس خواهش میکنم که شرکت بفرمایید و احساساتتون رو بیان کنید تا ما بتونیم به یه جمع بندی برسیم.

نظر تک تک شما بسیار مهمه البته میدونم که این تالار به دلیل جو مذهبی که داره جامعه آماری مناسبی نیست اما نظراتتون برای مقایسه بین جوامع بسیار مهمه.

دوست دارم لطف کنید و در قالب چند خط احساساتتون رو راجع به حجاب بیان کنید.

انشاالله بعد از این مرحله راجع به تاثیراتی که حجاب روی جامعه و بنیان خانواده داره باهم صحبت خواهیم کرد.

در آخر هم اگر توفیقی باشه آیات و روایاتی که در مورد حجاب هست رو بررسی میکنیم.

و من الله التوفیق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، zahra11 ، mhvvhm ، فاطمه خانم ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، AllahoAkbar ، Elia ، Marziyeh ، یا صاحب الزمان ، امیرحسن ، help me ، باهتول ، shafagh_mah ، Abasaleh ، m2kh24 ، نگار ، یا ثارالله ، شهیدطیبه واعظی ، امیریان ، azade ، حسن.س. ، saloomeh ، Fatemeee ، rahgozar.f ، شیدا ، غلام نرجس(س) ، ضحی ، maryamm ، fatemeh zahra ، مجید املشی ، رسا ، بچه شیعه ، مجنون الحسین ، faraz_223 ، بیداری اندیشه ، fiftynine ، لبخند خدا

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۸, ۲۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۲۲:۲۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #91
آواتار
احساس من در مورد حجاب،

خیالم رو راحت می کنه که ناموسم در امانه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: امیریان ، somayeh ، یا صاحب الزمان ، meshkat ، azade ، فاطمه خانم ، nasimesaba ، Farzaneh ، Ramin_Ghn ، شیدا
۹:۲۸, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #92
آواتار
خواهرم
حجاب تو سدی است در برابر تیرهای فساد آلود شیطان که از سمت بردگانش به سوی قلب جوانان بی گناه هم وطنت شلیک می شود.
خواهرم
حجاب تو امنیت دل بی آلایشی است که حاصل خیز تمام آلودگی ها است.
خواهرم
ارزش حجاب تو بیشتر از تمام دارائی های زمین است ، چرا که اگر حجاب تو نباشد ، تمام دارایی ها زمین را هم که هزینه کنیم ، دل آلوده ی آن جوان پاک نمی گردد.
حجاب دستمایه ای ای است که می توان برای آن منظومه ها نگاشت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، meshkat ، امیریان ، azade ، MohammadSadra ، فاطمه خانم ، nasimesaba ، شیدا
۲۳:۰۴, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #93
آواتار
خانم مشکات شما چند بار گفته بودید قراره فاز جدید در باره ی حجاب را آغاز کنید. پس چرا شروع نمی کنید ؟
همچنین اگر ممکن است لطفا نتیجه ی تحقیقاتتان را اعلام کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat
۲۳:۳۳, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #94
آواتار
(۳۰/تیر/۹۱ ۲۳:۰۴)maryam _k نوشته است:  خانم مشکات شما چند بار گفته بودید قراره فاز جدید در باره ی حجاب را آغاز کنید. پس چرا شروع نمی کنید ؟
همچنین اگر ممکن است لطفا نتیجه ی تحقیقاتتان را اعلام کنید.

ان شاء الله هم فاز جدید را شروع خواهیم کرد هم نتیجه تحقیقات را اعلام خواهیم کرد.
پایان نامه و امتحانات فرصت زیادی ازم گرفته بود.
دوباره قراره کار رو جدی تر از قبل شروع کنیم.
کمی فرصت به ما بدهید در خدمتتون هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، nasimesaba ، Tolou ، امیریان ، وحید110
۲۳:۳۴, ۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۵:۴۸ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #95
آواتار
اقا من نمیدونم چرا اینقدر به این حجاب حس دارم من Big Grin

هر بار این تاپیک بالا میاد این دل صاب مرده پر پر میزنه بیاد اینجا و یه چیزی بنویسه ، کار دله دیگه حساب کتاب ندارهBig Grin

به نظر حقیر :

چادر زیبا ترین زینت یه خانومه
چادر قشنگ ترین معنای زندگیه
چادر یاد آور درد های مادرم زهراست
چادر با حرمت تربن حریم دنیاست
چادر مشکی زیبا تربن و کلاسیک ترین رنگ دنیاست

رنگ سیاه چادر همه مردا رو به زانو در میاره ، البته خانوما هم زیاده روی نکنن واقعا من دلیل اینو نمیفهمم چرا بعضیا فقط نوک بینیشون از چادر بیرونه ؟ یعنی بقیه محکوم به دیدن بینی ایشون هستند فقط؟؟؟؟؟!

راستی پیرایش کردن با آرایش کردن تفاوت داره پیرایش یعنی کم کردن زشتی ها و آرایش اضافه کردن زیبایی میشه توروخدا نگید خدا گفته زنا باید با ریش و سیبیل و ابرو های در هم جلو بقیه ظاهر شن

این نتراشیدن مو به اسلام ربطی نداره ریشه تو فرهنگ دیرینه ایرانی داره که یه دختر تا قبل از اینکه بره خونه شوهر موهای هیچ جای بدنشو نمیتراشیده اینو پای اسلام و حجاب اسلامی نذارین که با همین کارتون دخترا رو از حجاب فراری میدین

اسلام گفته با آرایش جلو مرد نا محرم ظاهر نشین . من نشنیدم جایی از اسلام بگه قبل از شوهر کردن آرایش نکنید بعدش آزادین؟؟؟؟Huh

اسلام آرایشو منع کرده اونم برای تمام بانوان نه فقط دختران . فکر هم نمیکنم جایی تو اسلام گفته باشه ریش و سبیل گذاشتن برای زن ثواب داره که برخی ریشاشون از بنده پسر هم بلند تره ؟

اسلام اینهمه به پاکیزگی و تمیزی امر کرده اینهمه به تفاوت داشتن زن و مرد اینهمه به ظرافت و زیبایی زن توجه کرده و...

حالا بعضی از خانومایی که از ائمه جلو زدن تو دین و خودشون علامه شدن با یه من ریش و 2-3 متر سبیل میان و میخوان امر به معروف هم انجام بدن (میخوام حرفمو رک بگم) به خدا من حالم به هم میخوره وقتی همچین صورتیو میبینم حالا میاد به یه دختر معمولی تو کوچه گیر میده که حجابت بده Huh

به جان خودم داری اون دخترو بد بخت میکنی وقتی با اون قیافه میری جلوش به حرفات که گوش نمیده هیچی لجم میکنه دفه بعد بد تر میاد بیرون اخه اخلاقیم که ندارن اینجور آدما به خدا وجود اینا برا ما از دشمنم بد تره اینا دارن چهره اسلامو سیاه نمایی میکنن . اینا افراطین
وای بر ما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، somayeh ، meshkat ، nasimesaba ، امیریان ، شیدا ، maryamm ، وحید110 ، asire entezar
۰:۱۸, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #96
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نتیجه اش زیباست وقتی این دو را پیوند می زنیم ...

اینکه فرمودند: زکات زیبایی ، پاکدامنی ست

و اینکه پرداخت زکات دارائیت را افزون می کند!

حالا آنان که زیبایی بیشتر می خواهند، بسم الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، شیدا ، درست پسند ، تازه مسلمان ، وحید110 ، rastin
۱:۰۸, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #97
آواتار
اَنتَ کَمَا اُحِب فَاجعَلنی کَمَا تُحِب

من همیشه واسه این که معیارم بشناسم
همیشه یه جیزی رو از خودم میپرسم
میگم دختر شیعه تو که فرقت با بقیه اینه که منتظر امام زمانی
امام زمان دوست داره تو چجوری و با چه پوششی بری تو خیابون
من همیشه چادر میپوشم.
دشمنان امام زمان شناختم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، faateme-313 ، شیدا ، Ramin_Ghn ، امیریان ، وحید110
۱:۵۴, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #98
آواتار
من تازه یک هفتس چادر می پوشم و واقعا دوسش دارم و حس میکنم یک محافظه برام..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، شیدا ، Mohammad Trust ، Ramin_Ghn ، امیریان ، وحید110 ، somayeh
۲:۵۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #99
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اين حجاب، در حقيقت صفتِ خدا داشتنِِ زن است، خداوند هم محجوب است. خودش فرمود: ((از پشت هفت هزار حجاب داريد من را مي بينيد ))

نه اين که دين اگر به زن مي گويد(( تو حجاب را نگه داشته باش )) اين العياذ بالله جسارت به زن است، اين در حقيقت يک احترامي به زن است . به او مي گويد (چون تو مطابق اسم شريف ((الباطن )) الهي پياده شده اي، ما نمي خواهيم که تو در معرض ديد هر کسي قرار بگيري، لذا محجوب باش. بگذار اگر ديگران مي خواهند تو را ببينند از پشت حجابها ببينند))
[/b]
اين حجاب برگرفته از حجاب حق است، لذا حجاب دژ زن است، چه اينکه براي خداوند دژ است. فرمود هر چه کوشش کنيد نمي توانيد حقيقت غيبيه ذات مرا ببينيد، آنقدر محجوبم، آنقدر در حجابم، هر چه کوشش کنيد و حجابها را خرق کنيد و پاره کنيد باز هم همچنان مرا در پشت حجاب بايد ببينيد. هرگز من کشف تام نمي کنم، حتي در قرآن هم کشف تام ذاتي نکرد. قر آن هم اگر چه خدا را به ما معرفي کرد، اما يا با الفاظ يا با معاني يا با صور. هم الفاظ حجابند و هم معاني و هم صور حجابند. از پشت حجاب ها خدا خود را معرفي کرد و الا حق آنطوري که حق است، براي خلق جلوه نمي کند، که اگر بخواهد بکند لازمه جلوه گري حق براي خلق بساط خلق را جمع کردن است .

[/font]

زن تا موقعي که در حجاب است، حق است؛ موقعي که از حجاب در آمده است وجهه ي خلقي پيدا مي کند. وقتي وجهه ي خلقي پيدا کرد، ديگر تواناييش شکسته مي شود . اين است که حجاب براي زن يک احترام است که زن بيشتر شبيه به خداوند شود. و اگر مي خواهند ((عصمت اعظم )) را به صورت شکل زني در بياورد، ظاهراً به بهترين شکل در مي آورد که بهتر و زيباتر از اين چهره در نظام هستي پيدا نمي شود . لذا مشابه چهره جناب صديقه طاهره در عالم هرگز زني پيدا نمي شود، چه اينکه مشابه چهره پيغمبر و اميرالمومنين هرگز در عالم پيدا نمي شود .

[b] حال که اين عصمت کبراي الهي را در حضرت صديقه طاهره تجلي کرده است او آنچنان در حجاب قرار مي گيرد که فقط امير المومنين لياقت ديدار همچنين جمالي را خواهد داشت . که به او گفتنند (زهراي عزيز اگر علي ابن ابيطالب نبود براي تو هرگز در عالم کفوي پيدا نمي شد )) چون زن وشوهر بايد کفو هم ديگر باشند.
[font=Tahoma]

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، M03TAFA ، جویای حقیقت ، faateme-313 ، امیریان ، درست پسند ، maryamm ، وحید110 ، mohammadhadi
۱۹:۳۴, ۹/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۱ ۱۹:۳۵ توسط maryamm.)
شماره ارسال: #100

سلام به همه . تمام مطالب اين موضوع وموضوع چرا با حجاب شدم روبا دقت خوندم ،بعضي از پستها عالي بودند واقعا آدمو به فكر فرو ميبرد.اما تو اين پستها اخرش نتيجه گيري نشده؟خانم مشكات عزيز نتيجه تحقيقات رو اعلام نميكنيد تا ماهم استفاده كنيم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]