|
احساستون در مورد حجاب چیه؟
|
|
۲۲:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام به همه عزیزان. خوب خدمت عزیزان عرض کنم که تو تاپیک چرا با حجاب شدم؟ به طور خلاصه راجع به اثر فیزیولوژیک و غیر ارادی که بی حجابی میتونه رو آقایون داشته باشه حرف زدیم و اینکه حجاب و حیا و میل به پوشیدگی از خصلت های فطری خانم هاست. راجع به جنبه روانی که حجاب موجب آرامش میشه و... هم هم حرف زیاد زده شده هم در حیطه تخصص من نیست پس فعلا حرفی نمیزنم اما اگر نیاز شد و دوستان مایل بودند حتما راجع به این مساله به طور تخصصی هم صحبت خواهیم کرد. یه خواهشی هم دارم از خواهران محجبه خودم در تالار که لطف کنن و احساس روانیشونو راجع به حجابشون بیان کنن(دقت بفرماییدکه عرض کردم خانومای محجبه نه چادری.میشه کسی چادری نباشه و محجبه باشه) که در این صورت فکر میکنم اصلا نیازی به بحث روانشناسی نباشه . یه خواهش هم از برادران عزیزم در تالار دارم که لطف کنن و احساسشون رو در برخورد با یک خانم بی حجاب و یک خانم با حجاب بیان کنن خواهشا صادقانه.فقط احساس خالص خودتون رو بیان کنید چیزی که به طور روزمره تجربه میکنید. دو موردی که بیان احساسات شما هستش به ما به شدت در تحقیقاتمون کمک خواهد کرد پس خواهش میکنم که شرکت بفرمایید و احساساتتون رو بیان کنید تا ما بتونیم به یه جمع بندی برسیم. نظر تک تک شما بسیار مهمه البته میدونم که این تالار به دلیل جو مذهبی که داره جامعه آماری مناسبی نیست اما نظراتتون برای مقایسه بین جوامع بسیار مهمه. دوست دارم لطف کنید و در قالب چند خط احساساتتون رو راجع به حجاب بیان کنید. انشاالله بعد از این مرحله راجع به تاثیراتی که حجاب روی جامعه و بنیان خانواده داره باهم صحبت خواهیم کرد. در آخر هم اگر توفیقی باشه آیات و روایاتی که در مورد حجاب هست رو بررسی میکنیم. و من الله التوفیق... |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۶, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۱ ۲۱:۰۵)Mosi34 نوشته است: اقا من یه پسرم کسی که تو این تاپیک بارها تحقیر شده و بارها به چشم چران و دشمن نام گذاری شدهخانم ها ما با هم دعوا که نداریم یکی میاد میگهنقل قول: حجاب من دفاعه در برابر دشمنی که صلاحش نگاههیکی دیگه میاد میگه عرض سلام و تشکر بابت پست زیباتون. برادر من خیالتون راحت ،در این تاپیک کسی به شما توهین نکرده،توهین مال موجود مذکر نمائیه که به قول خداوند سبحان فی قلوبهم مرض هستند و بویی از انسانیت نبردن و یکی از دلایل حجاب ما خنثی کردن نگاه این موجودات انسان نماست...... اما یکی دیگه از دلایلمون مخصوص مردان خدائیه که به حرف خدا در سوره نور که بهشون گفته مراقب چشمانتون باشید عمل میکنند.دین داری تو این دوره زمونه خیلی سخته.ما چادری شدیم که به این دسته از برادران دینی مون بگیم: اگر تمام دنیا هزار رنگ شوند ، من یک رنگ خواهم ماند...... تو آسوده دین داری کن. |
|||
|
|
۰:۰۳, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۰:۲۰ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
نقل قول:
Mosi34 نوشته است:[/i] اقا من یه پسرم کسی که تو این تاپیک بارها تحقیر شده و بارها به چشم چران و دشمن نام گذاری شدهخانم ها ما با هم دعوا که نداریم ... باید پسر باشین تا حس جذابیت و احترامی که چادر درونتون بوجود میاره رو بفهمین. اونموقست که من(پسر) سعی میکنم با کمال ادب و احترام باهاتون حرف بزنم و خیلی بیشتر از دخترای دیگه بهتون ارزش بدم اونموقست که من(پسر) حاظرم زن رو تاج سرم بنامم اونموقست که من(پسر) ظرافت و زیبایی رو درک میکنم نه زمانی که ... زمانی که (...) من پسر به چشم انسان باکمال نگاه نمیکنم به اون زمانی که (...) من پسر نگاهم به گناه میوفته به خدا ما مردا هم درک و احساسات داریم ولی برای کسی بروزش میدیم که برامون ارزش داشته باشه احترام داشته باشه به دخترای خیابونی فقط غریزه حیوانی میدیم نه چیز دیگه کسی که طعم احساسات یه مردو چشیده باشه هرگز حاظر نمیشه تن به غرایز حیوانی بده. ............................................................................................................................................................................. آخر ما نفهميديم با شما پسرا چي كار كنيم!؟؟!!
اگه ناراحت نميشين هدف ما اول و آخر اينه كه بهتون بي محلي كنيم. نه جلب توجه با رعايت شئون اسلامي! البته تا و قتي كه سينماي ايران و رسانه ها و متاسفانه TV ، چشم چراني رو به عنوان احساسات رومانتيك ، و شهوتو به عنوان عشق معرفي ميكنن نمي شه توقع زيادي از فرهنگ و انتظارات جامعه داشت. در آخر اضافه مي كنم؛ اما اگر منظورتون از اون پُست ترغيب بد حجاب ها به استفاده از حجاب برتر بود ازتون متشكرم. |
|||
|
|
۸:۲۷, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
واقعاً
نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى سياهى چادرم، دل مردهايى كه چشمشان به دنبال خوشرنگترين زنهاست را مىزند . نمىدانيد چقدر لذتبخش است وقتى وارد مغازهاى مىشوم و مىپرسم: آقا! اينا قيمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمىدهد؛ دوباره مىپرسم: آقا!اينا چنده؟ فروشنده كه محو موهاى مش كرده و آرايش زن ديگرى است و حالش دگرگون شده ، من را اصلاً نمىبيند. باز هم سؤالم بىجواب مىماند و من، خوشحال، از مغازه بيرون مىآيم . واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى مردهايى كه به خيابان مىآيند تا لذت ببرند، ذره اى به تو محل نمىگذارند و نگاهت نمي کنند . واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خيابان قدم مىزنيد؛ در حالى كه دغدغه اين را نداريد كه شايد گوشه اى از آرايشتان ، پاك شده باشد و مجبور نيستيد خود را با دلهره، به نزديكترين محل امن برسانيد تا هر چه زودتر، زيبايى خود را كنترل كنيد؛ زيبايى از دست رفته تان را به صورتتان باز گردانيد و خود را جبران كنيد . واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى در خيابان و دانشگاه و... راه مىرويد و صد قافله دل كثيف، همراه شما نيست . واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاك و افكار پليد مردان شهرتان نيستيد . واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى كرم سر قلاب ماهىگيرى شيطان براى به دام انداختن مردان شهر نيستيد . واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى مىبينى كه مىتوانى اطاعت خدايت را بكنى؛ نه هوايت را . چه لذتى دارد وقتى در خيابان راه مىرويد؛ در حالى كه يك عروسك متحرك نيستيد؛ يك انسان رهگذريد . نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد اين حجاب ! خدايا! لذتم مدام باد |
|||
|
|
۳:۵۴, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
شرمنده باز مزاحم شدم
![]() میخوام یه احساس جدیدمو بگم . ولی اول به کاربر عزیز medad.sefid عرض کنم که پست من نه ترغیب بود نه تکذیب نه هیچ چیز دیگه ای . خداوکیلی از ته قلبم احساسمو گفتم ذره ای هم به اونچه نوشتم فکر نکردم کاملا یه متن قلبی بود --------------- بچه ها پریروز داشتم با ماشین از کنار امیر چخماق (یزد) رد میشدم ترافیک بود چند ثانیه ای مجبور شدم تو ترافیک وایسم تو این مدت یه نگاهی هم به دور و برم انداختم . آقا چشمتون روز بد نبینه همچین که سرمو چرخوندم سمت چپم نفسم تو سینه گره خورد و قلبم ناگهان شروع کرد به کوبیدن خودش به در و دیوار، وقتی دیدم یه دختر خوش چهره چادری با حجاب کامل همزمان چشماش افتاد تو چشمام . خدا وکیلی ذره ای آرایش نداشت ولی متانت از سر رو روش میبارید یک لحظه نگاه ها تو هم قفل شد قلبه وایساد نفسه بالا نیومد تا اینکه حجاب اون دختر مجبورم کرد سریع رومو برگردونم جلومو ببینم . ![]() از اون روز تا حالا نمیدونم چم شده هر از چند گاهی این نفس صاب مرده تو سینه میشکنه دیگه مگه واسم زندگی مونده همون روز شبش خدا قشنگ گذاشت کف دستم داشتم میدویدم پام بند شد تو زنجیر همچین زمین خورم که کف دستم به فنا رفت . خدا گفت بیا اینم حقت کف دستت تا دیگه حتی یه لحظه هم به یه دختر مومن چادری نگاه نکنی . ![]() اره دیگه اینم چماق سر سوخته ای که من بد بخت از یه دختر چادری خوردم خیلی هم محکم بود ولی خدایی فک کنم یه چیزیم شده بعد از اون داستان دیگه رو هم نیستم پکرم ![]() خداوکیلی پستای منو چیزی به جز چند کلمه حرف دلی بر ندارین ، نه منظوری توشه نه فکری نه هیچ چیز دیگه فقط حرف دله راجع به حجاب... |
|||
|
|
۵:۵۵, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
حجاب بهترین حفاظ هست
اما نکته ای که نباید از از آن غافل باشیم این هست که حجاب باید فقط برای بیرون از خانه باشه! رنگ سیاه رنگ بسیار سنگینی هست و خانم با حجاب هرگز نباید این سیاهی در روحیه اش اثر بگذارد به عبارتی بهتر رنگ مشکی نباید باعث بشود تا خانم محجبه به محض ورود به منزلش رنگ مشکی در روحیه اش اثر گذاشته باشد و هیچگونه میلی نسبت به عشق و محبت به شوهزش نداشته باشد که متاسفانه این بی میلی را در خیلی از خانم های با حجاب میتوان مشاهده نمود و نتیجه این بی میلی و سستی, به بد چشمی شوهران این خانم ها به دیگران یا حتی در درجات بالاتر به زنا ختم خواهد شد.(نه برای همه شوهران ) درباره حرفی که زدم خوب فکر کنید یا حق |
|||
|
۹:۳۱, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۱ ۵:۵۵)rahbin نوشته است: حجاب بهترین حفاظ هستمن حرف شما رو تکذیب میکنم. به هیچ وجه این طور نیست. این بی میلی به همسر هیچ ربطی به حجاب اون خانم نداره،خیلی از خانم هایی که از چادر مشکی استفاده نمیکنن هم نسبت به همسرشون بی میل هستن و این ریشه در افسردگی داره نه رنگ چادر. در ضمن چادر به هیچ وجه نمیتونه باعث افسردگی بشه،با یه آمار گیری ساده میتونید به این نتیجه برسید که مراجعه به روانشناس برای درمان افسردگی هیچ رابطه ی مستقیمی با استفاده از چادر نداره. |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
من به عنوان یه پسری که یکی دو سال دیگه بابام با نهایت احترام از خونه پرتم میکنه بیرون
و میفرستتم سر خونه زندگی خودم و پسری که الآن در اوج جوانی به سر میبرمهیچ وقت هیچ وقت حاضر نیستم با یه خانم بد حجاب ازدواج کنم و حتی زیاد از این دست خانم ها خوشم نمیاد و ذاتا از خانمای با حجاب خوشم میاد چون بر طبق این اصل که هرچی زن ها بیشتر خودشون رو از مرد ها بپوشونن مرد ها ذاتا بیشتر از اون خانم ها خوششون میاد ( اینو تو کتاب حجاب شهید مطهری خوندم ) یه خانم بدحجاب (البته همه نه ولی اغلب) هرچی زیبایی داره رو به نمایش گذاشته و به قول معروف چوب حراج به زیبایی هاش زده و دیگه چیزی نداره که آدم بخواد برای دستیابی به اون زیبایی با اون خانم ازدواج کنه خوب مسلّما هیچ مردی (البته مرد نه یه موجود خوک صفت بی غیرت) خوشش نمیاد که مرد های دیگه از همسرش لذت ببرن حالا چون جمع دوستانست میگم : دیدگاه خودم وقتی همچین خانم هایی رو تو کوچه و خیابون میبینم اینه که ارزش و احترامی ندارن و هرکی از راه میرسه به راحتی میتونه بهشون متلک بگه ، سرکارشون بذاره ، هرجا کارش گیر میکنه خرشون کنه و ازشون استفاده کنه (ببخشید که رک نوشتم ولی این نظر شخصیمه) ، مفتی مفتی ازشون لذت ببره اما خداییش خداییش وقتی یه خانم با حجاب کامل (مخصوصا با چادر ) که هیچ توجهی به مرد های نامحرم دور و اطرافش نداره رو میبینم تو دلم ارزش و احترامی که واسش قائل میشم واسه امام جمعه شهرمون هم قائل نمیشم (اینو جدی گفتم) ، هیچ کی حق نداره بالاتر از گل بهش بگه ، هرکی بخواد اذیتشون کنه دیگه حسابش با کرام الکاتبینه |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
نقل قول:من به طور کلی عرض کردم شما از هر روانشناسی که راغب هستید درباره رنگ سیاه سوال کنید تا بفهمید این رنگ نشاط آور هست یا حزن آمیز تا بیشتر متوجه بشوید که آیا یک انسان افسرده با رنگ سیاه افسردگی اش شدت میباید یا کاهش می یابد. با تشکر حق نگهدار. |
|||
|
۱۵:۳۳, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
اقا من میگم حالا که این همه ابر مرد وجود داره خانمای بی حجاب هم خیالشون راحت باشه چون اثلا هیشکی دیگه مزاحمشون نمیشه ونمیشده اونا صبحیا بودن.
وایضا خیالشون ناراحت که دیگه از روی گشاده و چاکرم نوکرمو فداتون بشم وسایتون کم نشه بیشتر بشه خبری نیست از کم محلی به محجبه ها(طبق فرمایش سرکار امیریان) هم خبری نیست تانوجوونا که تازه میخان روابط اجتماعی ورفتو امد نو نی اغاز کنن بی حجابی رو باعث محبوبیت و احترام گذاشتنهای خوش به حال شدنی ندونن ونتیجه اینیکه الان شده دیگه نشه نقطه اگر افتاد که افتاد اگرم نفتاد می باش چونین زیرو زبر هیچ مگو |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
حجاب برای من یک عدالت است . از آنجایی که انسان قانون مندی هستم حجاب را رعایت می کنم . در واقع عشق و علاقه من نسبت به عدالت سبب گرایش من به حجاب شده است . و این احساس رضایت و شادابیی است که حتی از احساس امنیت و آرامش برای من برتر است . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,857 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| لطفا خیلی کمکم کنید ( در مورد حجاب) | fandogh | 64 | 36,633 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۱:۴۸ آخرین ارسال: Jim.m |
|
| خاطره ای زیبا،(خیلی زیبا) در مورد حجاب | DRiVeR | 21 | 11,722 |
۱۹/دی/۹۱ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| نظر امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد حجاب اجباری | Mohammad Trust | 10 | 7,858 |
۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| وظیفه ما در مورد حجاب | Resistance | 2 | 2,310 |
۹/تیر/۹۱ ۰:۳۱ آخرین ارسال: medad.sefid |
|