کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۱, ۲۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۰ ۲۱:۰۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #51
آواتار
به نام خدا

با سلام به شما!!

ضمن تشکر از نکاتی که جنابعالی بهش اشاره کردید و در واقع پیشنهادهایی که دادید قراره که علمی بشه، اگر دوستان ما رو سریع تر در ادامه ی نقد یاری بدن!!Angel

از لطف شما سپاسگزام و انشاالله باز هم با نظرات سازنده ی خودتون به این حلقه ی نقد کمک کنید!!

خوب ... از اونجایی که اندکی با رکود نظرات فعال رو به رو شدیم من مجبورم چند تا کلید به دوستان برای ادامه ی نقد ارائه بدم :

1. بررسی وضعیت جامعه ی پست مدرن و راه حل برون رفت از ناباوری و پوچ انگاری ( به طور کلی این انیمیشن دریچه ی ورود از عصر پست مدرن و بن بست های ناشی از اون به عصر ترنس مدرن و ارائه ی راه حل های موقتیه!! )

2. بررسی علل پدیدار شدن جنبش وال استریت و راه های برون رفت از آن

3. یه توضیحی هم در مورد نمادشناسی خدمتتون عرض کنم :

به طور کلی این که هر نمادی چه معنایی رو یدک می کشه، نیازمند اطلاعات از فرهنگ ملل مختلفه!! مثلا در جایی جغد نماد نحسیه و در جای دیگری نماد چشمان تیز و ...
بنابراین گاهی لازمه که علاوه بر بررسی نمادها به ویژه در اساطیر و داستان های افسانه های هر فرهنگ و هر ملت، دیگر مولفه های استراتژیک هم کنار هم چیده بشن تا منظور اصلی خالق اثر برداشت بشه!!

پس به نمادشناسی هم در مورد هر شخصیتی احتیاج داریم!!

4. بحث تقدیر و سرنوشت در فلسفه ی غرب و به ویژه در دوره ی پست مدرن

---------------

و اما در مورد ادامه ی نقد :

اولین نقطه ی عطف داستان، به بیرون پرتاب شدن رنگو از داخل آکواریومه که تا قبل از اون رو یه بررسی اجمالی کردیم!!

بعد ار پرتاب شدن های متعدد و برخورد با ماشین های مختلفی که انگار هیچ کدام هم اهمیتی برای حیات رنگو قائل نیستن و بعد از صحبت با آرمادیلو که نماد عصر خردگرایی غرب هست که رنگو رو راهنمایی هم می کنه، وارد یه بیابون به شدت خشک و بی آب و علف میشیم!! ( بحث آرمادیلو که از نظر قیافه به بز شباهت بیشتری داره و دیالوگ های مهمش رو به بعد موکول می کنیم! )

اینجا با دو موجود شاهین ( دقت شود که عقاب نیست! بلکه شاهینه! ) و قورباغه، رو به رو می شیم که قبل از هر چیز باید از منظر نمادشناسی بررسی بشن :

شاهین، قورباغه و بیابان نماد چه چیزی هستن و چه دیالوگ های مهمی در این بین رد و بدل میشه؟؟ ( کلا هر نکته ی خاصی که مد نظرتون هست در این سکانس ها بفرمایید! )

یا علی

پ.ن : غرب از منظر تاریخ استراتژیک به ادوار زیر تقسیم میشه :

عصر خرافه گرایی، عصر طبیعت گرایی، عصر اسطوره گرایی، عصر خردگرایی ( دوران پایه گذاری فلسفه و منطق توسط ارسطو، افلاطون و سایرین! )، عصر یونانی مآبی، عصر قرون وسطی و امپراطوری روم باستان، عصر رنسانس، عصر مدرنیته، عصر پست مدرن و در نهایت عصر ترنس مدرن!!

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، خاک ، revenger ، Imam12 ، mohammad reza ، Reza2035 ، فرهاد ، zarati313
۱۸:۵۷, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #52

با سلام به همه ی دوستان
من فیلم رو دیدم فقط یه نکته بگم که اون حیوانی که "میش" گفته شد در واقع میش نیست! خزنده ای است به نام "آرمادیلو" که پوششی زره مانند داره! در همون ملاقات اول با رنگو بعد از مقداری صحبت زیر ماشین کاملا له شد و در اواخر فیلم ظاهراً روح اون با رنگو صحبت کرد و ضمناً رنگو با کمک "موش های کور" تونست آب رو برگردونه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، seven.attar ، sahel
۲۰:۰۰, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
من هم نفهمیدم که دقیقا رنگو و میش بیر چه کسانی هستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، سدرة المنتهی ، sahel ، میم.حسین.الف
۲۱:۴۰, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
“رنگو” از لحاظ فیلمنامه بسیار قوی و در عین حال مرموزه. مشخصه که "جان لوگان" رو فیلمنامه خیلی کار کرده. دیالوگ های فلسفی ای را بکار برده که بیشترشون از زبونن دو کاراکتر گورکن و "مایور" (حاکم شهر) بیرون می یاد.
اول فیلم "گورکن" که نماد دانای کل و خرد عمومیه جملاتی به “رنگو” می گه:من دنبال روح غرب میروم که سوار بر کالسکه مرمره و نگهبانهای طلایی ازش محافظت می کنن". در ادامه می بینیم که منظور از روح غرب "کلینت استوود" هسش و نگهبان های طلایی هم همون چهارتا اسکاریه که در طول فعالیت هنریش دریافت کرده .

کلا "جان لوگان" شرق و غرب رو به وسیله یه جاده از هم جدا کرده.نویسنده به صورت بسیار زیرکانه ای نفت رو به آب تشبیه کرده. لوله های آب خیلی بزرگتر از حد معمول طراحی شدن و لوله های نفت رو تو ضمیر ناخودآگاه بیننده تداعی می کنن
یه طرف جاده که نماد شرقه کاراکتر حاکم شهر یه لاکپشت طراحی شده.لاک پشت به خاطر عمر زیادی که می کنه معمولا توی انیمیشن نماد تاریخ و تمدن به کار می ره که اینجا نماد تمدن کهن شرقه. خود حاکم جایی از صحبت هاش به این موضوع اینطوری اشاره می کنه:قبل از اینکه تو این شهر خاکی وجود داشته باشه من اینجا بودم".
حاکم شهر با کنترل و جیره بندی کردن آب سعی داره مردم رو کنترل کنه و این دیالوگ بارها از دهن رنگو و حاکم شنیده می شه که"اگه بتونی آب(نفت) رو کنترل کنی، میتونی همه چیز رو کنترل کنی"اما غرب، یا همون طرف دیگه ی جاده اصلا مثل شهر شرقی نیست. اونجا به لطف آبی(نفت) که از شرق می یاد سرسبزه و شبیه به تمدن امروزی.

حاکم شرق جایی میگه که:من دارم آینده رو می سازم.من آینده(منظور غربه) رو دیده ام".
در حقیقت نویسنده شرقو 100 سال عقبمونده تر از غرب نشان می ده و آسته آسته و زیرپوستی جوری به بیننده تلقین می کنه که حاکم شرق می خواد با ظلم به مردم خودش ره 100 ساله را یک شبه طی کنه
“رنگو” به اون طرف جاده(غرب) می ره و با کسی که تو فیلم اسمش "روح سرزمین غرب" هست آشنا می شه. کاراکتر "روح سرزمین غرب" رو به طور کامل به شکل "کلینت استوود" که نماد غربه طراحی کردن. او "روح سرزمین غرب " به وسیله هالیوود حفاظت می شه(کنایه از نگهبانای طلایی یا همون چهار جایزه اسکار). این هالیووده که از غرب محافظت می کنه.

آخرش هم همینی که "روح سرزمین غرب" هستش “رنگو” را راهنمایی می کنه تا شهرش رو نجات بده.
تو جواب سوال ابتدایی فیلم که “رنگو” از خودش می پرسه"من کی هستم؟" اینطور پاسخ داده می شه: هیچ آدمی نمی تونه از سرنوشت خودش فرار کنه سرنوشت شما اینطور نوشته شده که همیشه 100 سال عقبتر از غرب باشید
این تاپیک هم میشه مثل تاپیک ارباب حلقه ها منتقدا 2 دسته میشن و یه بحث با حال راه می افته Wink

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، ahamid5 ، Yaser_h2011 ، ANTI satan ، seven.attar ، yare dabestani ، mahdi_amiri ، InsomniAc ، a GOOD EMIN3M ، V-E ، sahel ، صهبا ، هادی...
۰:۱۲, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
Imam12 تحلیل خوبی بود ولی به نظر من اصلا احتمال اینکه کاری ضد ماسونی در هالیوود ساخته بشه غیر ممکنه، حتی 1 درصد! من چن تا نکته میگم که تحلیلت با این نکته ها جور در نمیاد:
1. در آخر فیلم، رنگو و دوستاش همه ساکن همون شهر ماسونی میشن که لاکپشت ساخته بود.2. ماری که شما به شیطان تعبیرش کردی در آخر فیلم به رنگو احترام گذاشت و تبدیل به یه شخصیت مثبت و موندگار شد.3. شما میگی مار شیطانه و عقاب آمریکا، ولی مار از عقاب به شدت میترسه که با تعبیری که میکنی جور در نمیاد.4. یه نکته ی مهم اینکه همون طور که در ابتدای انیمیشن اون حیوون پیر به رنگو گفت، در صحنه های پایانی وقتی رنگو در عالم غیب به ملاقات روح غرب میره، نگهبانان طلایی اون رو همراهی میکنن. اما مراد از نگهبانان طلایی همون شوالیه های معبد هست که از بنیانگذاران جامعه ی فراماسونری هستن. این به وضوح معلومه چون نماد نگهبانان طلایی در انیمیشن، مثل همون مجسمه های طلایی ای هست که در مراسم اسکار میدن، و اگه در مورد این تندیس طلایی تحقیق بکنین میفهمین که نماد شوالیه های معبد هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، yare dabestani ، mahdi_amiri ، sahel ، seven.attar
۱:۲۲, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
یه سوال ؟
به نظر شما دلیلی وجود داره که آمریکا با قدرتمندترن اسلحه خودش هالیوود یه گلوله با مرمی انیمیشن به مغز خودش شلیک کنه ؟ Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yare dabestani ، آرین (الهه.ع) ، sahel
۱۰:۳۳, ۲۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۴ توسط yare dabestani.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۰ ۱:۲۲)mohsen-321 نوشته است:  یه سوال ؟
به نظر شما دلیلی وجود داره که آمریکا با قدرتمندترن اسلحه خودش هالیوود یه گلوله با مرمی انیمیشن به مغز خودش شلیک کنه ؟ Huh

مطمئن باشید هیچ دلیلی وجود نداره و شک نکید که این کار هم 100% ماسونیه
حتی اگه به خوشبینانه ترین شکل ممکن به موضوع نگاه کنیم باز هم ماسونی بودن کار مشخصه من با تحلیل های ahamid5 و mohsen-321 موافقم ولی به هر حال مهم اینه که نسبت به محتوای فیلم آگاه باشیم اما در کل پیشنهاد میکنم حالا که محتواش رو فهمیدیدحتما این انیمیشن رو ببینید و از تکنولوژی لذ ببرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a GOOD EMIN3M ، sahel ، امیرحسن
۱۳:۵۷, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۳)yare dabestani نوشته است:  مطمئن باشید هیچ دلیلی وجود نداره و شک نکید که این کار هم 100% ماسونیه
حتی اگه به خوشبینانه ترین شکل ممکن به موضوع نگاه کنیم باز هم ماسونی بودن کار مشخصه من با تحلیل های ahamid5 و mohsen-321 موافقم ولی به هر حال مهم اینه که نسبت به محتوای فیلم آگاه باشیم اما در کل پیشنهاد میکنم حالا که محتواش رو فهمیدیدحتما این انیمیشن رو ببینید و از تکنولوژی لذ ببرید

بنظر احمقانه نميرسه يك فيلم كه هاليوود اين همه براش هزينه ميكنه ، ضد ماسوني باشه ، ضد امريكايي هم باشه ، اسكار هم بگيره؟
.
يعني هيچ كس اين رو نفهميد ، ما فهميديم؟
والله برامون ميخندن ، چرا ميذاريد اين تحليلهاي سبك رواج پيدا بكنه؟
اصلاً من معتقدم توي تالار يا بايد يك عده خاص (مثلاً كساني كه بالاي 60 امتياز اعتبار دارن) حق ايجاد تاپيك داشته باشن ، يا همچين تاپيكهايي فوراً حذف بشن .
تعجب بيشتر من اينه كه چرا دوستان اين تحليلهاي سبك رو پي ميگيرن و بجاي ردش ، ميپذيرنش!!!!!
.
راستش من چند وقتي بود هيچي ننوشته بودم ، اما اين تاپيك رو ديدم ، مخم سوت كشيد!!!!!!
آيا 1% احتمال نميديد كه يكي خواسته باشه با ايجاد اين مباحث در تالار به شما بخنده ، و يا اطلاعات شما رو محك بزنه؟
.
ديدم بايد يك چند خطي بنويسم در اين باره .
.
1) دوست ما گفته :
به طور قطع می شه گفت 70 درصد انیمیشن هایی که در هالیوود تولید میشن ماسونی هستن و 29 درصدشون هم نه ماسونی هستن نه ضد ماسونی و فقط 1 درصدشون ضدماسونی هستن که این رنگو قطعا جز اون 1 درصد هستش!!
.
اين آمار از كجا اومده؟ دست شما درد نكه! آمارتون بسيار دقيقه ، فقط بگيد از كجا اومده ماهم استفاده كنيم.
.
2) دوست ما گفته :
رنگو داستان یک مارمولک سبز و خونگیه که تو یک آکواریوم زندگی میکنه و عاشق بازیگریه و دوست داره خودش رو جای شخصیت های دیگه جا بزنه . . .
.
اين تيكه رو به عنوان پيش فرضي كه هم من و هم نگارنده اين تاپيك قبول داره داشته باشيد.
.
3) دوست ما گفته:
رنگو نماد سياستمداري تازه كار است . . .
.
توجه داريد؟ الآن رنگو شد نماينده فلان گروه ! همون رنگو كه دو خط قبل تر عشق بازيگر شدن داشت . اصلاً اين تحليل بر چه اساسي نوشته شده؟ شما ميفرماييد "در واقع فلان است . . ." اساس اين تحليل چيه؟
همينجوري مگه ميشه گفت فلان چيز فلان طور است ، چون من ميگم؟
.
4) دوست ما گفته :
منظور از اون طرف جاده در واقع همون بعد روحانی دنیا هستش که هرکسی به راحتی نمیتونه ببینش.
.
يعني چي اين حرف؟
اصلاً شما توجه داريد كه داستان اين فيلم در صحراي موهاوي امريكا در ايالت نوادا و در مجاورت شهر لاس وگاس رخ ميده؟
از يك طرف ميگيد اين فيلم ضد امريكاييه ، از طرف ديگه ميگيد لاس وگاس نماد بعد روحانيه!
لاس وگاس كه ميدوني كجاست؟ پايتخت س+ك+س امريكا . . .
نكته جالب تر اينه كه در ادامه ي اين تحليل يك عكس هم ميبينيم :
.
[تصویر: 1282533197.jpg]
.
بعد هم گفته ميشه : به نمادهاي فراماسونري ، هرم و . . . توجه كنيد!
عزيز من!
اين كه ويوي عاديه همون لاس وگاسه!!!!!
اينم عكس واقعي :
.
[تصویر: lasveggng.jpg]
.
5 ) در جايي دوستمون گفته :
رنگو عقاب رو مغلوب ميكنه ، ميدونيد كه عقاب نماد كدوم كشوره؟
.
آره ميدونيم!
نماد آمريكا . . .
اما مشكل اينجاست كه عقابي در فيلم نميبينيم .
اين پرنده باز هست ، نه عقاب .
در جاي ديگري هم فرموديد "مار نماد شيطان است . . ." ، ميشه من رو روشن كنيد؟
چطور ميشه عقاب (باز) نماد امريكاست ، بعد مار ازش ميترسه و از ترسش به شهر نمياد ، و از طرف ديگه چطور ميشه كه همين مار در انتهاي فيلم به شخصيت مثبت تبديل ميشه؟
كلاً همه چيز گره خورده تو تحليل شما . . .
.
6) شما فرموديد : لاك پشت نماد سياستمدارهاي زورگوي غرب است . . .
بعد فرموديد آب نماد نفت است ، بعد هم كه رنگو آب رو از چنگ اين سياستمدار (يا به عبارتي از شهر لاس وگاس كه در جاي ديگه نماد چيز ديگه اي بود) در مياره!
فرض كنيد من چشم بسته اين تحليل رو قبول كردم!
.
در جاي ديگه ميفرماييد : این لاک پشت به همراه عده ای جریان آب رو به سمت دیگه ی هدایت میکنن و سعی دارن با آب(نفت) یه شهر بزرگ و پیشرفته بسازن که حدس بزنید اون شهر چه شکلیه؟
.
اين در حاليه كه تنها اتفاقي كه در اين فيلم افتاده اينه كه آب توسط انسانها بيش از حد مصرف شده ، تاجايي كه زندگي چند گونه موجود بومي صحراي موهاوي به خطر افتاده!
اون شهر هم همون شكليه كه تو واقعيت هست . . .
همين!
فقط همين!
چرا ميپيچونيدش؟
نكته هم اينجاست كه لاكپشت اين رو ميدونه ، و داره از موقعيت سواستفاده ميكنه!!!!!!!
اصلاً لاكپشت نقشي در اين كار (تغيير مسير آب) نداره . . . .
.
7) در ادامه درباره ي مار گفتيد :
چشمهای اون شبیه به چشم سایرون تو فیلم ارباب حلقه ها طراحی شده . . .
.
عجب چيزي گفتيد!
من كه خشكم زد . . .
به عقيده ي چندين منتقد چهره ي اين مار مارو ياد ابهت چهره ي كلينت ايسوود در فيلمهاي وسترن ميندازه ، اين تحليليه كه خود سازندگان هم قبول دارنش ، ضمناً اگر اونجوري كه شما نگاه كرديد به قضيه بخوام نگاه كنم بهش ، دم اين مار هم شباهت عجيبي داره به مسلسل استفاده شده توسط رمبو در يكي از فيلمهاي سيلوستر استالونه ، قهرمان امريكايي فيلمهاي هاليوودي (دمش تفنگ داره . . .!!!!!!)
.
8) در انتها هم اشاره كرديد به خواب رنگو!
گفتيد در خواب يكي رو ميبينه كه اون همون منجيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
جان من اين تحليل ها رو تنهايي نوشتيد؟
دوست من ، برادر من ، داداش ، ما رو سر كار گذاشتي؟
اين فيلم از ابتدا ، يعني از اونجايي كه ما ميفهميم رنگو عشق بازيگري داره ، اداي دين ميكنه به اصيل ترين ژانر سينماي امريكا يعني "وسترن" در تمام فيلم رنگو داره اداي فيلمهاي معروف امريكايي رو درمياره ، حتي اون ابتداي فيلم كه رنگو ميخوره به شيشه يك ماشين ، در واقع وارد يك صحنه ي معروف از يك فيلم معروف شده ، به حداقل براي مخاطب امريكايي نوستالژيكه!
.
يا در جاي ديگه اي كه وارد غار ميشه ، ما (البته غير از شما) ياد اينديانا جونز مي افتيم .
.
[تصویر: rango2.jpg]
.
يا اونجا كه رنگو و دارو دسته ميرن تو يك دره كه آب رو از موشهاي كور بگيرن كپي اين سكانس معروفه :
.
[تصویر: b3217cowbo.jpg]
.
اين فيلم سراسر داره اداي دين ميكنه به يك ژانر خاص ، حتي در انتهاي فيلم رنگو ميپرسه بهترين پايان چيه براي فيلم؟
كه بهش ميگن سوار بر اسب ، در غروب خورشيد ، به سمت غرب برو . . .
اين چيه؟
اين كليشه اي ترين پايان براي فيلمهاي وسترن هست كه همه به ياد داريم ، حتي اگر فيلم وستر نديديد تو عمرتون ، آخر كارتون لوك خوش شانس رو كه بياد داريد ديگه؟
.
ضمناً اون آقايي كه ما آخر فيلم ديديم ، و به قول دوستمون منجي بوده ، در فيلم شخصيه به نام "روح غرب" كه دقيقاً لباس كلين ايسوود رو در فيلم "خوب بد زشت" پوشيده!
.
[تصویر: goodbavuv.jpg]
.
اصلاً توجه كرديد كه اون سوار يك ماشين برقيه مخصوص گلفه ، و در سبد عقب اين ماشيد پر از جوايز سينماييه؟
.
[تصویر: b1vxv.jpg]
.
منجي قبلاً تو كار سينما بود . . .
.
تنها چيزي كه ميدونم اينه كه اين فيلم حداقل به 10 فيلم اصيل امريكايي اداي دين كرده ، و چنين تحليلهاي سبكي فقط وقت بچه هاي تالار رو ميگيره ، فقط تورو خدا مديران تالار يك فكري بحال اين وضع هردمبيل ايجاد تاپيك بكنن!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Yaser_h2011 ، mohsen-321 ، Admirer ، آرین (الهه.ع) ، FadayeVelayat ، mohammadjavodmw ، یا ثارالله ، a GOOD EMIN3M ، V-E ، sahel ، seven.attar ، امیرحسن ، zarati313 ، میم.حسین.الف
۲:۴۶, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۵:۵۱ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #59
آواتار
ماسون یاب
شمایی که هنوز نمیدونی نماد چیه میخوای بیای فیلمو تحلیل کنی من گفتم رنگو عاشق بازیگریه که همه میدونن خوب چونکه عاشق بازیگریه نمی تونه نماد چیزی باشه؟! اصلا نماد بودن با عاشق چیز دیگه ی بودن چه ربطی به هم دارن؟
تنهایی فهمیدی قیافش شبیه کلینت استووده؟ من قبل شما اینو تو نقد دسته جمعی مطرح کردم میتونی بخونی

اون شهر شبیه لاس وگاسه درست خوب که چی؟ چیو ثابت میکنه؟ هرجور تحلیل کنی بازم برمیگرده به سیاستمدارهای غرب
مگه تو شرق کسی داره شهری شبیه لاس وگاس میسازه یا قراره بسازه؟ در ضمن خودمم میدونم شبیه لاس وگاس اما گفتنش خیلی مهم نیست

بعدشم قرار نیست یه تحلیل 100 درصد درست باشه حتی تحلیل های دکتر عباسی هم بهش ایراد وارده دیگه چه برسه به من
من فقط 1 خط فکری مطرح کردم که میتونه جالب باشه و ممکنه هم اشتباه یا درست که با کمک دوستان صحیح میشه

در ضمن اگه میخوای با چنین لحن بی ادبانه ی حرف بزنی تو خصوصی پیغام بده نه تو تالار و به امتیاز گرفتنت هم نناز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mason_yab ، sahel ، peimane
۵:۴۳, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۵:۴۶ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #60
آواتار
در جواب سایر دوستان
ببینید من 100 درصد از فیلم حمایت نمیکنم و نمیگم تمام تحلیلم درسته مثلا عقاب در این فیلم نماد آمریکا نیست که من به اشتباه اینو بیان کردم اما مطمئنا مار نماد شیطانه و فکر کنم همه اینو قبول دارین

دوستمون محسن گفت که شهر خشک آباد نماد تمدن شرقه اما سوال اینجاست. کجای شهر خشک آباد شبیه تمدن شرقه؟
هر آدمی با دیدن شهر متوجه میشه که خشک آباد دقیقا شبیه به 150 سال پیش آمریکاست

[تصویر: 94366eaa7a4b.jpg]

خب شما با چه منطقی می تونی ثابت کنید که 150 سال پیش آمریکا همون تمدن شرقه؟
درمورد لاکپشت باید بگم که لاکپشت فقط نماد عمر طولانی نیست بلکه نماد حرکت کند و آهسته هم هست در حالی که درفیلم مدام از پیشرفت و حرکت رو به جلو حرف میزنه که این هم در نوع خودش جالبه و جای بحث داره
اگه شما تصور کنید لاکپشت نماد سرزمین شرقه.خب حالا چه ارتباطی بین سیاست شرق و شیطان(مار) وجود داره؟

آیا سیاستمداران شرقی از شیطان حمایت میکنند یا سیاستمداران غربی؟

رنگو به کمک مار لاکپشتو شکست نمیده بلکه لاکپشت بعد از شکست خوردن توسط رنگو بدست مار نابود میشه که این دو تفاوت زیادی با هم دارن.
لاکپشت در آخر فیلم قصد نابودی مار رو داره که اگه شما لاکپشتو همون غرب در نظر بگیرید و مار رو شیطان به این نکته میرسید که غرب بعد از رسیدن به خواسته ی خودش دیگه به کمک شیطان احتیاجی نداره و میخواد اونو نابود کنه اما شیطان کسی نیست که بدست یک عده انسان نابود بشه و فقط بدست منجی از پا درمیاد در نهایت اینکه خود غرب بدست شیطان نابود میشه و رویای ساخت مدینه فاضله که همون شهر جدید لاکپشت هست بر دلشون میمونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]