کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۴, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۵ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #101
آواتار
ببین دوست عزیز مطمئن باش هالیوود و فراماسونها و صهیونیستها و کلا دشمنان اسلام دین اسلام رو از منو تو که بچه مسلمونیم بهتر میشناسن. فکر کردی اونا ندونسته میان چنین فیلمهای پرهزینه ی بسازن؟ واقعا سطحی نگریه

در ضمن منظورت از برعکس کردن چیه واضح تر توضیح بده اگه میشه

کاملا واضحه که این فیلم ضد ماسونی و ضد غرب و بیشتر هم ضد آمریکاست و من دیگه هیچ شکی تو این قضیه ندارم

و اینجا هم نمادها و شخصیت هارو کامل معرفی میکنم

رنگو=منجی الهی
روح سرزمین غرب=خدا
مار=شیطان
لاکپشت=سیاستمداران غرب
آب=پول و ثروت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۱۰, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۲ توسط seven.attar.)
شماره ارسال: #102
آواتار
سلام.

ما بحث می کنیم تا یاد بگیریم نه اینکه خودمون رو اثبات کنیم.

به نظر من باید کارگردان و نویسنه رو بررسی کنیم تا نتیجه گیری بهتری داشته باشیم:

کار گردان این انیمیشن:Gore Verbinsk هستش که دزدان دریایی کاراییب رو ساخته.

نویسنده : John Logan
آخرین سامورایی،گلادیاتور،hugo

از سایت زیر اطلاعات بیشتری در مورد کارنامه این دو میتوانید بگیرید:
http://www.imdb.com

من در مورد این دوتا بیشتر از این نمی دونم.اون هایی که میشناسنشون بگن که Gore Verbinsk و John Loganبا ما هستند یا با اونا.
تحلیل فیلم هم کار من نیست.چند نمونه از فیلم هاشون رو نوشتم تا خط تفکر این دو تا مشخص بشه.بقیه اش با متخصصین.

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۱۶:۳۵, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #103
آواتار
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۴)Imam12 نوشته است:  
رنگو=منجی الهی

روح سرزمین غرب=خدا
مار=شیطان
لاکپشت=سیاستمداران غرب
آب=پول و ثروت
رنگو=منجی الهی که با شیطان برادره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مار=شیطان
لاکپشت=سیاست مدار غربی که توسط شیطان نابود میشه!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seven.attar ، Justice Bringer
۱۹:۲۷, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۳ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #104
آواتار

هالیوود اومده به صورت صد در صد تابلو یه فیلم پرهزینه علیه عقاید ما ساخته ، حالا جناب Imam12 میان از اون کار حمایت میکنن!
وقتی که من بهش میگم حرفات ضد نقیضه میگه نه .....
دوست خوب ببین چقدر نظرت عوض شده...
اول اومدی گفتی رنگو نماد اون سیاستمدار تازه کاره و اون آرمادیلو هم همراه مسنش، گفتی ر-س-غ نماد منجیه الهیه ، حالا میگی نه ، رنگو منجیه الهیه ر-س-غ نماد خدا .
اول گفتی منظور از آب توی فیلم نفته بعد گفتی که نه پوله .
اول رنگو و آرمادیلو رو به شرق نسبت دادی بعد به غرب.
برگرد پستای قبلی رو بخون من چهار 5 تا سوال از شما کردم فقط یکی دوتاشو جواب دادی....

شما دقیق یه همچین چیزی گفتی :

این لاک پشت به همراه عده ای جریان آب رو به سمت دیگه ی هدایت میکنن و سعی دارن با آب(نفت) یه شهر بزرگ و پیشرفته بسازن
خب اگه خشک آباد نماد غربه و نماد صد سال پیش آمریکاست چه نیازی هست که آب یا همون نفتو به یه سمت دیگه هدایت کنن مگه این ایالات امروزی آمریکا صد سال پیش همینجا سر جاشون نبودن؟ مگه مثلا تگزاس صد سال پیش شبیه به این خشک آباد نبوده ؟ کاملا واضحه که الان آمریکا به خاطر نفتی که از شرق میبره آباد هستش و به خاطر همین استعمار و چپاولاش سرزمین های شرقی که زمانی مستعمره غربی ها بودن الان از سرزمینهای غربی عقبترن ؟
۲۰:۰۷, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #105
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۹)Imam12 نوشته است:  محمد جوان جان تاپیکو کردی تو جاده خاکی. دوستان اینقدر به حرفهایی که دیگران میزنن گیر ندین حالا رفیقمون یه چیزی درباره ی نوع مخاطب فیلم گفت همتون دارین دنبال همون حرفو میگیرید که هیچ تاثیری هم تو شناخت فیلم نداره چه حرفش درست چه اشتباه دنبالشو نگیریم بهتره
جناب ماسون یاب من منظورتونو نفهمیدم خب این چه تاثیری داره که همه جای رنگو میلنگه چیو ثابت میکنه واضح تر اگه توضیح بدی

من فکر نکنم اینکه 1 چشمش بزرگتر باشه نشون دهنده ی چیز خاصی باشه بهرحال هر موجودی 2 تا چشم بیشتر نداره 10 تا که نیست بگیم چرا از بین اون 10 تا پنجمیش این شکلیه یا چشم چپ بزرگتره یا راست یه ذره بدبینیه بگیم چون چشم چپش بزرگتره پس به شیطان ربط داره

من فکر میکنم کلید معمای فیلم بین دو شخصیت مار و لاکپشت هست که اگه ما دقیق بفهمیم این دوتا کین تقریبا میتونیم بفهمیم ماجرا فیلم چیه

.
سلام .
من برگشتم!!!!!!
.
از اونجایی که بچه ها از تمثیل من که به نوعی یک داستان کوتاه رمزی و تخیلی با پوسته ای از ادبیات غرب در قالب فلسفه ی اومانیستی متکی بر پایه ی کاپیتالیسم بود ، من تصمیم گرفتم در بطن یک جمله ی قصار که درون مایه ای دیالیکتیک با موضع بی طرفانه نسبت به هنر پست مدرن و کانسپ شرق گرا داره ، مشکل رو واکاوی کنم . . .
.
(خودم هم نفهمیدم چی گفتم ، ولی فکر کنم ثابت کردم خیلی سرم میشه . . .)
.
باور کنید قصد توهین ندارم ، اما حال برخی از دوستانی که تازه وارد این مباحث میشن دقیقاً شبیه آدمیه که تازه واکسن زده!
دیدید بعضی واکسنها عوارض دارن؟
مثلاً طرف واکسن میزنه بعد تب میکنه!
ولی بعدش واکسن اثر میکنه و حال طرف خوب میشه . . .
.
این مبحث هم دقیقاً اوایل که طرفش میری همینجوریه . به درو دیوار گیر میدی ، میخوای از تو فیلمهای اسپیلبرگ که هیچ (!) فیلمهای علی حاتمی نماد و مفهوم پنهان استخراج بکنی . . .
.
از نظر من در این زمینه تحلیل باید دقیقاً مچ بشه با موضوع . یعنی مو لای درزش نره . چه در رابطه با فیلم ، چه در رابطه با معماری ، چه در رابطه با داستان . . .
.
در پایان هم سال نو رو به همه تبریک میگم ، و خواهش میکنم با ذکر یک صلوات ، کوتاه بیایید و از ادامه ی بحث خودداری کنید!
.
هرکی موافقه ، صلواتش رو بفرسته ، بعد رو گزینه ی "تشکر" برای این پست کلیک بکنه!!!!!!!!!!!!!!
.
[تصویر: 357977_RA0sNXTU.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PWLG ، mehdidavodnataj
۲۱:۲۸, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۳ توسط soldier.)
شماره ارسال: #106
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

ببخشید من یکم از بحث عقبم.

جناب ادمیرر شمام یکم دعا کن دل مشغولیای ما کمتر بشه. چند وقتیه فقط میتونم بیام تالار یه سری بحث بخونم برم. البته مشکل آپلود عکسم داشتم که رفع شد به حمدالله.

(۲۰/اسفند/۹۰ ۲۲:۱۲)Admirer نوشته است:  
نقل قول:یه مسئله برای من سواله که خوشحال میشم دوستان جواب بدند. در چند جای فیلم تکرار میشه که به اشکال مختلف رنگو یا چهره اون در یه قاب به صورت پرتره یا تمام قد نشون داده میشه. این معنی خاصی داره یا نه؟

نمای تمام قد که در سینما به مدیوم شات معروفه چندین معنی مختلف داره!! اگر ممکنه با عکس بگید که دقیقا چه نقاطی مد نظر شماست!!

اینم عکس هایی که خواسته بودید داداش گلم:

[تصویر: 53731412338076973083.jpg]

[تصویر: 95938459305339341615.jpg]

[تصویر: 04806365924084181266.jpg]

ادامه داره....

بازم سلام

(۱۵/اسفند/۹۰ ۱:۰۴)Admirer نوشته است:  @ soldier :

نکته ای هم که شما اشاره کردید در سکانسی که داخل رستوران رنگو شخصیت خیالی خودش رو می سازه از روی شیشه ی مشروب نیست!! اون شیشه اسانس کاکتوسه!! ( cactus juice )

که روش هم نوشته شده hecho en durango که یه کلمه ی اسپانیایی گمان می کنم باشه و به معنای made in durango هست!!

در مورد دورانگو ( durango ) هم باید بگم یکی از ایالت های خیلی کم جمعیت و خشک مکزیکه!!! که شاید بی شباهت به شهر قصه ی ما در داستان هم نباشه!!!

یا علی

در مورد این نوشیدنی دو تا مسئله وجود داره:

1. در این جور بارها و سالون ها عموما نوشیدنی های الکلی سرو میشه خصوصا با اون شکل شیشه خاص.

2. در صحنه ای که برای اولین بار در سالون رنگو با اون مارمولک بزرگ (با عرض پوزش اسمش یادم رفته
Big Grin) روبرو شد بعد از این که رنگو سیگار اون مارمولکو و بعد اون نوشیدنی رو میخوره میبینیم که گازش رو به صورت آتیش بیرون میده این به این معنیه که اون نوشیدنی محتوی مواد الکلی بوده.

[تصویر: 36036431668407815728.jpg]

به بقیه سوالات و بحث هام ان شا الله آخر شب پاسخ میدم.

با عرض پوزش دوباره

فعلا یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، rastin ، InsomniAc ، فرهاد ، zarati313 ، Justice Bringer
۲۲:۱۵, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۷:۲۷ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #107
آواتار
دوست عزیز محسن
آیه نیومده از طرف خدا که من یه حرفی زدم یعنی 100 در 100 درسته اولش گفتم رنگو نماد یه سیاستمداره خب اونموقه اشتباه کردم و اینقدر جسارت دارم که بگم اشتباه کردم و خیلی جاهای دیگه مثل نماد عقاب هم اشتباه کردم اما در نهایت با پیشرفت کار و دوباره دیدن فیلم به اشتباهم پی بردم و اصلاحش کردم. خیالت راحت شد؟
آب نماد پول و ثروت های دنیاست و نفت هم میتونه یکی از این ثروتها باشه که سیاست غرب همیشه بدنبال بخدمت گرفتنشه
خودتون قضاوت کنید شرق بدنبال کنترل ثروتهاست یا غرب؟ (لطفا به این سوال حتما پاسخ دهید)

جنابی که میگی رنگو دجاله که من بارها گفتم دجال وجود نداره اما به فرض که هست
دجال و شیطان چرا با هم دوئل میکنن؟ چرا شیطان وقتی که میاد دجال رو شکست میده و اونو از شهر فراری میده؟
شما اینارو نمیبینی فقط میگی چرا مار به رنگو گفت برادر! (تو اینترنت درباره ی فرعون جدید تحقیق کن تا دجالو بهتر بشناسی)

دوستان لطفا اگه به اشتباهات خودتون پی میبرید سماجت به خرج ندین که هرطور شده حرف اشتباه خودتون رو ثابت کنید من از اول گفتم این فیلم ضد غربه الان هم میگم هرچند که بعضی جاها اشتباه کردم اما درکل نظرم همونه

من فیلمو 7 بار دیدم و تک تک دیالوگهاش تو ذهنمه مثلا یکی از دیالوگهای مهم:
وقتی رنگو و دوستاش دنبال دزدهای آب میگردن یکی هست شبیه به سرخپوستها که مسیر دزدهارو به رنگو میگه و جالبه که به رنگو میگه:
دزدهای آب به طرف غرب رفتن (منظور لاکپشت و دوستانش)

شما بارها و بارها وازه ی غرب رو تو این فیلم میشنوید اما یکبار هم واژه ی شرق رو نمیشنوید ولی باز هم اصرار دارید این فیلمو ضد شرق توصیف کنید و حتی 1 نشونه هم نیووردید که ثابت شه لاکپشت نماد سیاستمداران شرقه

دوستانی که میگید رنگو یک منجی ماسونه. در اولین صحنه ی که مار میاد به رنگو میگه تو حتی اهل غرب هم نیستی و اینارو گذاشتی سر کار
مطمئا باشید اگه رنگو یک منجی شیطانی بود میگفت من اهل غربم و اینو ثابت میکرد

سوال تکراری
اگه لاکپشت نماد شرقه پس چرا تو شهری مثل 100 سال پیش آمریکا حکومت میکنه و قراره یه شهر هم مثل لاس وگاس بسازه اونم با کنترل ثروت مردم! آیا کسی تو شرق چنین قصدی داشته یا داره؟ اگه هست بگید من که ندیدم
۲۲:۲۷, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #108
آواتار
به نام خدا

سلام بر دوستان عزیز!

@ Gryffen :

خوب ... پس با این حساب در واقع این پرنده در کارتون نمادی از مشیت و قدرت و برکت الهیه! و جالب این که با ورود رنگو به شهر هم اولین کسیه که نابود میشه و طبیعی هم هست که به مار و همه ی موجودات تسلط داشته باشه چرا که در واقع تجلی خداست!

در مورد وزغ ( این هم دقت شود که قورباغه نیست! ) نمادی از عمر طولانیه!

و این بیانگر اینه که اون صحرای طاقت فرسا که مدام هم آیه ی یاس راویان داستان درش شنیده میشه یک دوره ی طولانی و پرخفقان تمدن غرب رو شامل میشه!! که بعد از عصر خردگرایی وضوحا نماد عصر قرون وسطی و خداگرایی و ایمان محوری ظاهری است!

دیالوگ های مهم این قسمت :

00:11:28,456 --> 00:11:31,461
I'm not moving.
- Try to blend in.

00:11:37,059 --> 00:11:38,546
Blend in!

نکته ی مهم در دیالوگ ها : اشاره به خفقان عصر قرون وسطی

بعد از این دوره و بعد از خوابی که رنگو می بینه به شخصیت خانم بینز می رسیم!

که همین جا باید تحلیل بشه :

_نظر شما پیرامون بینز؟

با تشکر از شما

@ soldier :

با سلام به شما و عرض خوشحالی برای دوباره رویت کردن شما!Smile

البته اون نماهایی که مد نظر شماست حداقل بنده در سینما ندیدم که معنای خاصی داشته باشه!! ولی حدسم اینه که اشاره به بازیگر بودن قهرمان داستان داره و به نوعی اشاره به بحث جبر و اختیار در فلسفه ی غرب هست!! مثلا در همون سکانسی که روح سرزمین غرب رو ملاقات می کنه حین نشون دادن این سکانس بهش میگه که "هیچ کس از داستان خودش نمی تونه بکشه بیرون" که اشاره به جبر داره! که من از دوستان درخواست کردم که درباره اش تحقیق کنن و خودم چیزی نمی گم!

در مورد نوشیدنی بدون الکل هم البته در دیالوگ ها همچنین چیزی گفته میشه ولی خوب در عمل حق با شماست! اون نوشیدنی دارای الکله!! حالا نکته ی خاصی مد نظرتون هست؟ ( البته این از خواص عصر پست مدرن هست که اسامی در اوج بی معنایی انتخاب میشن! )

از شما هم تشکر می کنم.

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، soldier ، فرهاد ، zarati313
۰:۱۲, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #109
آواتار
درباره ی اون عصر خفقان مذهبی که شما میگید باید بگم این دوره به اروپا مربوط میشه و ارتباطی به آمریکا نداره و شما اگه دقت کنید این انیمیشن کاملا در قاره ی آمریکا اتفاق می افته پس همه چیزش به این سرزمین برمیگرده و قاره ی اروپا و اتفاقات تاریخیش به این انیمیشن ربط پیدا نمیکنه
درباره ی دیالوگ روح سرزمین غرب که میگه
هیچ آدمی نمیتونه از سرنوشت خودش فرار کنه

این یک اعتقاد کاملا الهی محسوب میشه و همیشه هم خیلی از ما میگیم سرنوشت هر آدمی رو پیشونیشه یا اینکه هرچی قسمت باشه همون میشه
اونجایی هم که رنگو خودشو تو یه قاب میبینه دقیقا به این موضوع اشاره داره که سرنوشت من همین چهارچوبه و نمیتونم ازش خارج بشم و باید ماموریتی که بر دوشمه رو انجام بدم

نکته ی جالبی که در فیلم هست جایی که مردم شهر طی مراسمی چهارشنبه ظهر به سمت شیر آب میرن و لاکپشت اونجا دعا میخونه و مردم در پاسخ از چنین واژه ی استفاده میکنن Hallelujah
معناشو میتونید اینجا بخونید
(انگلیسیش کامل تره)

با پی بردن به ماهیت شاهین 1 سوال پیش میاد...
پرواز شاهین بالای سر رنگو میتونه به معنی پیامی از طرف خدا باشه یا اینکه منظور دیگه ی توی این کار نهفته است؟

در یه صحنه اون مرغ سرخپوست میگه شاهین مرد حالا مار میاد. ضمن اینکه مار فقط از شاهین میترسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، soldier ، فرهاد ، zarati313
۰:۵۷, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #110
آواتار
سلام
من چند تا سوال دارم
چرا رنگو دشمن افعی رو میکشه؟

چرا دشمن افعی یک شاهینه ؟ شاهین ایا نماد قدرت اعرابه؟!

چرا رنگو باعث میشه افعی به دهکده بیاد

چرا رنگو دو مرتبه وقتی لاک پشت میخواد بکشتش اون رو نجات میده ؟

چرا رنگو بر افعی پیروز نمیشه و افعی رنگو رو قبول میکنه ؟

چرا لاک پشت قصد جون افعی رو میکنه ؟

چرا لاکپشت هم افعی و هم رنگو رو از یه قماش میدونه؟ هر دو در صدد تسخیر جهان؟ و یا هر سه؟

و چرا شاهین یک جانوره بی عقله (دشمن افعی)

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seven.attar ، Justice Bringer ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]