کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مباحثی پیرامون اهل تسنن(مباحثه )
۱۷:۳۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
داداش فکر کنم شما از اسلام فقط شها دتین رو بلدی وگرنه اسلام این نیست شیعه بودن دلیل مسلمان بودن واقعی نیست از سریح بودنم عذر میخوام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
آواتار
خوب فحش که کار بدیه

اما جناب عمر در ایران بجز قتل و خون ریزی و کشتار های بدون حساب و کتاب کاری انجام ندادند !اگر مایلید مدارکش را از کتب خودتان نقل کنم .
ایشان و بنی امیه ایرانی جماعت را جزو ادم حساب نمیکردند ....

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9921.html اینجا هم در مورد دلیل قبول نداشتن خلفای شما مطلب نوشته و مناظره کردیم که دوستتان نتوانست ادامه دهد . شما یا هر کسی از علمای شما را که بفرمایید ما برای مناظره حاضریم

در ضمن ما پشت سر امام جماعت شما نماز میخوانیم . شما چی ؟

در نماز جماعت شیعیان شرکت میکنید ؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، zahra11 ، محب الزهرا ، Maysam-1st ، یاســین ، blue.blood ، erfaneh ، Patriot ، فدایی امامم
۱۸:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12

آقا وحید من تویه سنی ها پایبند بودن به اعتقادشون رو دیدم که کمتر بین خودمون می بینم من تا به حال ندیدم که سنی قول بده و بر خلافش عمل کنه ولی تویه شیعه ها دیدم اخلاقشون مخالف بودن با دزدی و ... ولی ما که یه کشور اسلامی شیعه هستیم به وفور می بینیم که دزدی های کلان می شه شیعه هایی که تویه پست های مهم هستند اختلاس می کنند!
بازم بگم؟
۱۸:۱۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
بله من بودم اما همیشه ته صف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mhvvhm ، blue.blood
۱۸:۱۶, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14

(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۹)محب الزهرا نوشته است:  
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۳)اکبر.ع نوشته است:  ... ولی اهل سنت رو بیشتر قبول دارم چون به عینه دارم می بینم که چی کار داریم می کنیم ما شیعه ها!

سلام

راست میگی

آخه ابو حنیفه، فتوا میده اگه شیر یه گاو رو بدی به یه محله، همه ی مرد و زن بهم محرم میشوند
نخیر داداش حنفی و ... رو نمی گم مگه ما کم اشتباه داریم هنوزم که هنوزه اشتباه می کنیم قمه زدن رو شیعه مگه راه ننداخت؟
می خوای از مجتهد ها بگم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammdreza
۱۸:۱۸, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #15
آواتار
اخوی

شیعه دزدی نمیکنه . دروغ نمیگه و ...

چون امامان ما میفرمایند هر کس این کار ها را کرد از ما نیست

دوم شیعه یعنی 14 معصوم (علیه السلام)

سوم سیستان و بلوچستان را ببینید همه مواد مخدر کشور از انجا می اید . ریگی ملعون هم که ... . اصلا شما امار جرم م جنایت رو ببین کدوم استان اوله

چهارم این که کسی به مقدسات شیعه عمل نکند . دلیلی بر حقانیت و بی حقی شیعه نیست . خود فرد مسئول عمل خودش میباشد .

من هم گفتم در عقاید اهل سنت یعنی خود مذهب و نه پیروتنش و تشیع و نه پیروانش ...

یا علی (علیه السلام)
قمه زنی جزو اصول تشیع نیست . نوعی عمل خویش فرماست که مجتهدین هم نهی کردند

در ضمن بحث رو روی افراد نبرید

بر روی عقاید بیارید

تاپیک رو هم جدا میکنم برای بحث . کلا به جهت دیگری متمایل شدیم

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، mhvvhm ، rastin ، Maysam-1st ، blue.blood ، erfaneh ، فدایی امامم
۱۸:۳۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16

(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۸)وحید110 نوشته است:  اخوی

شیعه دزدی نمیکنه . دروغ نمیگه و ...

چون امامان ما میفرمایند هر کس این کار ها را کرد از ما نیست

دوم شیعه یعنی 14 معصوم (علیه السلام)

سوم سیستان و بلوچستان را ببینید همه مواد مخدر کشور از انجا می اید . ریگی ملعون هم که ... . اصلا شما امار جرم م جنایت رو ببین کدوم استان اوله

چهارم این که کسی به مقدسات شیعه عمل نکند . دلیلی بر حقانیت و بی حقی شیعه نیست . خود فرد مسئول عمل خودش میباشد .

من هم گفتم در عقاید اهل سنت یعنی خود مذهب و نه پیروتنش و تشیع و نه پیروانش ...

یا علی (علیه السلام)
قمه زنی جزو اصول تشیع نیست . نوعی عمل خویش فرماست که مجتهدین هم نهی کردند

در ضمن بحث رو روی افراد نبرید

بر روی عقاید بیارید

تاپیک رو هم جدا میکنم برای بحث . کلا به جهت دیگری متمایل شدیم

یا حق
اخوی اینطوری باشه اهل تسنن هم ریگی رو از خودشون نمی دونن مگه همین سیستانی ها نبودن که بعد از دستگیری ریگی جشن گرفتن ؟
خاوری که در رفت پشت کی نماز می خوند مگه پشت امام های ما نماز نمی خوند مگه نماز شیعه نمی خوند؟
تا زمانی که خبرش در نیومده بود شیعه بود وقتی که فرار کرد از ما نیست؟
گفتم که هر کس که دزدی کرد و خلاف و قاچاق اصلا مسلمون نیست!
در ضمن الان خودت به اهل سنت توهین کردی و همه رو خلاف کار خطاب کردی !
تویه کشوری که شیعه است اینطوری میشه ! تویه کشوری که دم از امام زمان می زنیم و بعد از نماز دعای فرج می خونیم هر روز اختلاس و دزدی و حق مردم خوری داریم شما خبر نداری از این وضع مردم که چطوری زندگی می کنن داداش گلم این وضع کشوریه که دم از شیعه بودن می زنه!
همش هم به ساخت یه بت از رهبری بر می گرده !
در کل من از طرف اهل سنت می گم که هیچ کدوم از این افراد از اهل سنت نیستند و دیوار کوتاه تر از حاشا نیست!
چطوری که شما می گید از شیعه ها نیستند اونا هم می گن از ما نیستند!
در ضمن قمه زدن رو یه زمانی علنی کرده بودند و تا چند سال پیش هم ادامه داشت اینم یه لکه ننگ برای ما شیعه هاست!
من اگر میدون باشه در مورد مجتهد ها بحث می کنم در شرایطی که هیچ پستی ویرایش و حذف نشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammdreza ، وحید110 ، mhvvhm ، blue.blood
۱۸:۴۱, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۷ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #17
آواتار
اکبر آقا تحویل بگیر!! الان می گه رهبر جامعه رم ما با ید تعیین کنیم چون پایبندیمون به اسلام بیشتره! لابد چون عمر اونا اسلامو به ایران آورده!!!!
اکبر آقا کی از رهبر بت ساخته ایشون مظلوم واقع شذند که بت نشدند بحث سر اینه که اگه از رهبر اطاعت کنیم جامعه مون برقرار و با ثبات می مونه و این فقط به نفع خودمونه !!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Maysam-1st
۱۸:۴۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
پس کدوم سردار پیامبر ایران سرتاسر کفر وفحشا رو به زانو در اورد وتقدیم پیامبر کرد
۱۸:۴۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:در ضمن الان خودت به اهل سنت توهین کردی و همه رو خلاف کار خطاب کردی !

خیر
بنده اهل سنت را مسلمان و برادر میدانم

ایشان ایرانی هستند و احترامشان واجب

از اهل سنت دوست و رفیق دارم ...

اما وقتی شما اومدی به شیعیان اینها رو بستی بنده هم مثال نقض برات زدم . وگر نه میدونستم که عمل پیروان یک مذهب دلیلی بر انحراف مذهب نیست
خواستم عملا متوجه شوید

نقل قول: همش هم به ساخت یه بت از رهبری بر می گرده !
شدیدا در اشتباهی . در این مورد دارم یه تاپیک در مورد رهبری در قانون اساسی مینویسم بعد از پایان کار با کمال میل باهات مناظره میکنم .

نقل قول: چطوری که شما می گید از شیعه ها نیستند اونا هم می گن از ما نیستند!

قبول نه انها سنی هستند و اینها شیعه

نقل قول: من اگر میدون باشه در مورد مجتهد ها بحث می کنم در شرایطی که هیچ پستی ویرایش و حذف نشه!

حاضرم با هر کسی که اراده کند برای مقایسه از تشیه اهل بیت را برای مقایسه بی اورم و شما هر کسی اراده کنید (مثلا خلفا را )

بنده کاری به مجتهدین ندارم . چون مفتی های طرف مقابل هم هستند ولی بحث روی انها بی فایده است .

حاظر هم هستم اعتقادات طرفین رو بیاریم و روش بحث علمی و اصولی کنیم . میتونید هم علی الحساب پاسخ همان تاپیک در مورد خلافت که لینک دادم رو بدید

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، فاطمه خانم ، اکبر.ع ، Maysam-1st ، mhvvhm ، blue.blood ، erfaneh ، فدایی امامم
۱۸:۵۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20

(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۱)zahra11 نوشته است:  اکبر آقا تحویل بگیر!! الان می گه رهبر جامعه رم ما با ید تعیین کنیم چون پایبندیمون به اسلام بیشتره! لابد چون عمر اونا اسلامو به ایران آورده!!!!
حالا این رو نمی تونن بگن!!
عمر مگه برای اوناست؟ کی این رو گفته؟
عمر از اسلامه و برای اسلام پس برای ما هم هست اینا بحثی که من ادامه دادم تنها برای حل اختلافه در غیر اینصورت منو هر کس بشناسه می دونه که اهل درگیری و بحث برای جنجال نیستم و نخواهم بود تنها هدف من برای از بین رفتن یه جو بی خودی ضد سنت تویه تالار در غیر اینصورت من اهل تشیع هستم و خونواده ی منو همه می شناسن و ادامه بحث رو هم منوط به بحث غیر احساسی می دونم!
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammdreza ، zahra11 ، mhvvhm ، فدایی امامم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]