|
واقعا ما یکتا پرستیم ؟! p#&
|
|
۱۶:۵۵, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مسلمونا توی ایران خیلی دم از خدا و پیغمبر و دین و امام و ولی میزنن ... ولی وقتی چنین چیزایی میبینم که هیچ برخورد محکم و قاطعی باهاشون نمیشه و البته دلیلی هم بر درست بودنشون ارائه نمیشه، به یکتا پرست بودن مردم این کشور و کسایی که از چنین چیزایی حمایت میکنن شک میکنم ... اینها دلیل نمیشه که همه اینطورین ، ولی مشت نمونه ی خرواره ... بعضی روزا فکر میکنم بار گناهم کاری کرده با من که پیش تو رو سیاهم از خجالت بسته نگاهم درونم میسوزه از سوزش آهم یاد گرفتاریم می افتم یاد اون لحظه ای که میبرنم بیاد غسل و کفنم یاد فشار قبرم وفریاد زدنم یاد عذاب و بدنم یاد اون لحظه ای که 2 تا ملک سئوال کنن یاد ساکت شدنم یاد اون شلاقهایی که میزنن روی تنم که بگو خدات کیه قبلت کجاس چیه کتابتو اسم پیامبر تو بگو کمکم کن نمونه جوابم توی گلوم تو سئوال اولی بگم علی دیگه هر چی که میگن بگم حسین دینم حسین روحم حسین خونم حسین عشقم حسین اول حسین آخر حسین آخر حسین قبله حسین مکه حسین کعبه حسین زمزم حسین صفا حسین دینم حسین . دینم دینم زینب و حسینه قبلم قبلم بین الحرمینه الان نمیخوام دلیل بیارم، ولی کسی هست که بگه و بتونه ثابت کنه که اینا مشکلی ندارن ؟ و البته این شعر که اصلش به عربیه و من معنیش رو میذارم [i] اگرکسی فردای قیامت ، درحالیکه همه ی المال نیک را انجام داده باشد درآید و دوستدار همه ی انبیا و اولیا باشد همه ی روزها را بی خستگی روزه گرفته باشد و شب ها بدون کسالت به شب زنده داری به پا خاسته باشد و هزار سال عاری از گناه و به دور از لغزش زندگی کرده باشد در روز رستاخیز جز از محبت امیر المومنین علی بهره مند نخواهد شد [/i] ( دوستان، بحث حساسه ها ... مثله بقیه ی Postهام اگه بازم نخواید جواب بدید ...) |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
يه خوابي ديدم كه جاش بد نيست.همين جا بگم بهتره.
خواب ديدم مردم.وايساده بودم بالاي جنازم و همه اطرف جنازم . به خداوندي خدا اولين چيزي كه يادم اومد اينه كه ، دو دستي زدم توي سرم و فرياد زدم كاش بيشتر ميرفتم هيئت. زمان خواب ، دو شب قبل از دهه فاطميه . حرف اون مداحي بالايي رو قبول دارم ولي بريد اون مداح هايي كه تازه به دوران ميرسند و ميخواند طرفدار جمع كنند رو ببينيد كه چه شعر هايي ميخونند. |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۹ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۵۰)یا ثارالله نوشته است:(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۹)blue.blood نوشته است: یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند!!!!!!!!!!!!!!!!!بسم الله الرحمن الرحیم عزیزم، من این حرف رو نزدم، از جناب علی110 Copy کردم . همانگونه که دلیل اصلی رانده شدن شیطان از بهشت ، همین امر است. واللا من ادعای قرآن شناسی ندارم، ولی شما بر پایه ی کدوم سند میگی که شیطان به دلیل منکر شدن 14معصوم رانده شد ؟! یک حدیث جالبی خوندم این احادیث هم خیلی جالبن ... میشه این حدیث رو با ذکر منبع قرار بدید ؟ اگه توانایی انجام این کار رو ندارید، این POST شما باید به سرعت حذف یا اصلاح بشه ، چون با توجه به چیزی که ما دیدیم در این تالار، حرف بدون سند موجب گمراهی میشه . قُلْ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلاَّ مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى رَبِّهِ سَبيلاً (فرقان 57) بگو: «من در برابر آن (ابلاغ آيين خدا) هيچ گونه پاداشى از شما نمىطلبم مگر كسى كه بخواهد راهى بسوى پروردگارش برگزيند ... قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى... (شورى 23) بگو: «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمىكنم جز دوستداشتن نزديكانم قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُوني يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحيم" (آل عمران 31) بگو اگر خدای را دوست دارید از من(پیامبر) پیروی کنید تا خدا نیز دوستتان بدارد و گناهانتان را بیامرزد و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است. قُلْ أَطيعُوا اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْكافِرينَ (آل عمران32) بگو: «خدا و پيامبر [او] را اطاعت كنيد.» پس اگر رويگردان شدند، قطعاً خداوند كافران را دوست ندارد فَالرَّاغِبُ عَنْكُمْ مَارِقٌ وَ اللاَّزِمُ لَكُمْ لاَحِقٌ وَ الْمُقَصِّرُ فِي حَقِّكُمْ زَاهِق پس هر كس از طريق شما برگشت از دين خدا خارج شده و هر كس ملازم امر شما بود ملحق گشت و هر كس در حق شما مقصر شد محو و باطل گرديد... خب، من دلیلی تو این آیات ندیدم که بشه بهش استناد کرد که چیزای مانند «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمىكنم جز دوستداشتن نزديكانم ، در تمام ادیان وجود داشته و یا اینکه این چنین آیات به کسانی جز هم عصران پیامبر تا مردم آخرالزمان بوده است . منظور اینه که تمام حرفای شما درست، ولی دلیلی هست که بشه به مردم قبل از اسلام هم نسبت داد ؟ (۲۹/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۸)علی 110 نوشته است:(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۷)blue.blood نوشته است: این هم که حرف بی سنده ... خواهشا این سوالاتی که پرسیدم رو بی جواب نذارید ... |
|||
|
۱۷:۳۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
قضیه بازمیگردد به عالم ذر
آیات و روایات بسیاری در این باره هست وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَني آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلينَ (172-اعراف) و (به خاطر بياور) زمانى را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مىدهيم!» (چنين كرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم (و از پيمان فطرى توحيد بىخبر مانديم)»! (172) حضرت صادق عليه السّلام در باره آيه أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ اين پيمان عبارت بود از ربوبيت براى خدا و نبوّت براى پيامبر اكرم و امامت براى امير المؤمنين و ائمه عليهم السّلام فرمود «أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ» من خداى شما نيستم و محمّد پيامبرتان و على امامتان و امامهاى راهنما ائمه شما گفتند چرا فرمود تا روز قيامت مدعى نشويد كه ما غافل بوديم از اين مطلب. اول پيمانى كه خداوند در این مورد گرفت از انبياء بود در باره ربوبيت اين آيه همان مطلب است «وَ إِذْ أَخَذْنا مِنَ النَّبِيِّينَ مِيثاقَهُمْ» ابتدا گروهى از انبياء را گوشزد كرده آنگاه شخصيتهاى برجستهتر را بنام ياد كرده (و منك) از تو اى محمّد او را بر ديگران مقدم داشته چون او از همه انبياء برتر است (وَ مِنْ نُوحٍ وَ إِبْراهِيمَ وَ مُوسى وَ عِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ) اين پنج نفر بهترين انبياء هستند كه پيامبر اكرم بهترين آنها است. پس از اين ميثاق از انبياء پيمان گرفت راجع بايمان به پيامبر اكرم و اينكه يارى كنند على بن ابى طالب را و فرمود وَ إِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثاقَ النَّبِيِّينَ لَما آتَيْتُكُمْ مِنْ كِتابٍ وَ حِكْمَةٍ ثُمَّ جاءَكُمْ رَسُولٌ مُصَدِّقٌ لِما مَعَكُمْ كه منظور پيامبر اكرم است «لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ وَ لَتَنْصُرُنَّهُ» به او ايمان آوريد و او را يارى نمائيد يعنى امير- المؤمنين صلوات اللَّه عليه را و به امت خود ولایت آنها و ائمه جانشين ايشان را گوشزد كنيد. ببین بلو جان اول مطلع باش که تنها مفسرین و تبیین کننده گان آیات قرآن اهل بیت هستند بر طبق خود آیات قرآن با این فرض هیچ شخص دیگری نمیتواند ادعا کند که منظور قرآن دقیقاً چیست مگر 14 معصوم آیه قرآنش هم این است وَمَا أَنزَلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ إِلاَّ لِتُبَيِّنَ لَهُمُ الَّذِي اخْتَلَفُواْ فِيهِ وَهُدًى وَرَحْمَةً لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ ﴿۶۴- نحل﴾ و ما [اين] كتاب را بر تو نازل نكرديم مگر براى اينكه آنچه را در آن اختلاف كردهاند براى آنان توضيح دهى و تبیین کنی و [آن] براى مردمى كه ايمان مىآورند رهنمود و رحمتى است (۶۴) خوب بنابر این بر طبق تبیین این آیه ی شریفه: وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَني آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلينَ (172-اعراف) و (به خاطر بياور) زمانى را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت (و فرمود: «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مىدهيم!» (چنين كرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم (و از پيمان فطرى توحيد بىخبر مانديم)»! (172) بر طبق فرمایش امام صادق علیه السلام در کنار باقی میثاقهایی که نشان از ایمان آوردن مردم به انبیا بود ه است هر نبی باید [size=xxx-large] به امت خود ولایت رسول الله و ائمه جانشين ايشان را گوشزد كند.[/size] |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۹)blue.blood نوشته است:(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۷)علی 110 نوشته است: چون بر طبق آیات قرآن هیچ راهی جز این برای رسیدن به خدا و پرستش خدا وجود ندارد دوست من به اون آخوند بگو یکبار زیارت جامعه ی کبیره را با دقت بخواند تا ببیند که تمام این مقامات با توجه به صریح روایت امام هادی علیه السلام[/b] نه تنها برای زمان خودشان هست و بلکه برای زمان پیش از خودشان هم هست آنجا که میفرمایند:[/b] گواهى مىدهم كه اين مقام براى شما هميشه در سابق و لاحق زمان بوده و خواهد بود ... [/b] یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند!!!!!!!!!!!!!!!!! پس با توجه به دلایلی که شما بهشون استناد کردی ، از روز اول ، از عالم ذر معلوم بوده که کی پیامبر، کی پیامبر آخر الزمانه و کی خانوادشه ... از روز اول حلال و حروم خدا معلوم بوده ... یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند! یعنی از اول قوانین و حدود مشخص شدن ... این حرف رو قبول داری ؟ من به حرفای خودت استناد کردم ... [/quote] آقا علی، چرا دور میزنی ، طفره میری ...!؟؟!! یه سوال کردم، 1 جواب داره آره یا نه ... شما که داری به 100جا استناد میکنی و دلیل و مدرک میاری، باید منتظر باقیش هم باشی ... پس با توجه به دلایلی که شما بهشون استناد کردی ، از روز اول ، از عالم ذر معلوم بوده که کی پیامبر، کی پیامبر آخر الزمانه و کی خانوادشه ... از روز اول حلال و حروم خدا معلوم بوده ... یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند! یعنی از اول قوانین و حدود مشخص شدن ... این حرف رو قبول داری ؟ من به حرفای خودت استناد کردم ... شما هم دیگه شدی ماشین Spam ، ببخشید که اینطور میگم، ولی من هرچیزی میگم شما میری مطلب Copy میکنی میزاری اینجا ... |
|||
|
۱۱:۵۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بله از روز ازل امامان مشخص بوده اند انبیا هم مشخص بوده اند
منکرین ولایت 14 معصوم در امتهای پیشین کافر محسوب میشدند بله بعلاوه کسی که تن به ولایت پیامبر زمان خودش میداده تن به ولایت پیامبر آخر الزمان و امیرالمومنین هم میداده کسی هم که در همان زمان منکر رسول زمان خودش میشده طبیعتاً زیر با ولایت پیامبر آخرالزمان و امیرالمومنین هم نمیرفته مفهوم قضا و قدر هم مقداریش همین است اما این به هیچ وجه معنایش جبر نیست اگه دوست داشتی میتونیم در مورد این هم با هم صحبت کنیم در ضمن الدعا یرد القضا دعا قضا را بر میگرداند حتی اگر محکم شده باشد یعنی کسانی که در عالم ذر تن به میثاق الهی نداده اند و جزو اشقیا میشوند بر طبق صریح روایات ما میتوانند در این عالم جزو سعدا شوند و به سعادت ابدی برسند |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دو مسئله ی کاملاً بی ربط رو مطرح کرده اید
دین خدا آن چیزی است که در قرآن آمده و 14 معصوم آن را با قول و عمل خود تبیین کرده اند اینکه کسانیکه به اصطلاح خود را مسلمان میدانند چه میکنند و بعد آن را به پای دین خدا بگذاریم نشان از نگاه سطحی ما است به طور مثال حداقل شرط مسلمانی و نه تازه ایمان در دین مبین اسلام این است که آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند خوب چند نفر به این یک جمله پای بند هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام داشتم کتاب بسیار ارزشمند معراج السعادة تألیف عالم ربانی ملا احمد نراقی رو میخوندم که مورد توصیه بسیاری از بزرگان مثل آیت الله بهجت بوده یه فرازی از این کتاب خوندم خیلی من رو به فکر فرو برد گفتم تقدیم شما رفقا هم بکنم بد نیست: عَجَب از طایفه ای که شب و روز اوقات خود را صرف محافظت از صحت بدن فانی می کنند و صبح و شام در دفع امراض جسمانی، سعی تام به عمل می آورند و قول طبیب فاسق و یا کافر را گردنِ اطاعت نهاده و به شُُرب داروهای ناگوار اقدام مینمایند ولی از فرمان طبیب الهی در تحصیل سعادت دائمی و حیات ابدی سرپیچی میکنند و معالجه ی نفس را اندک و سهل میشمارند در لحظاتی که این متن رو تایپ میکردم در خانه صحبت از رعایت مو به موی رژیم لاغری بود که دکتر فلانی گفته اگه میخواید به وزن ایده آل برسید باید موبه مو به رژیم غذایی عمل کنیم و بعد هم کلی شاهد مثال آوردند که بله اگه یه ذره رژیمش جابه جا بشه اصلاً نتیجه ی مورد نظر رو نمیگیریم و کاملاً حق با دکتر هست!!!!!! بعد توقع داریم با این همه سر پیچی از نسخه ی سعادتی که خدا برامون پیچیده برای تعالی روح و تقرب به درگاه خدا و... همه ی این آثار رو بدست بیاریم بعدم میگیم مثلاً مگه خدا نگفته نماز از فحشا و منکر باز میداره ؟ پس چرا باز نمیداره؟؟؟؟؟؟!!!!! ما نمیفهمیم که دین یه کلِّ به هم پیوسته و یه مجموعه ی هماهنگ هست و به قول خود خدا در قرآن أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا... (85) البقره . آيا شما به پارهاى از كتاب ايمان مىآوريد، و به پارهاى كفر مىورزيد؟ پس جزاى هر كس از شما كه چنين كند، جز خوارى در زندگى دنيا چيزى نخواهد بود...(85) خود خدا میگه اگه به تمام دستورات قرآن و دین انجام ندین توی خود دنیا (حالا آخرت پیشکش) خوار میشید حالا هی بیاید بگید که چرا ممالک اسلامی وضعشون اینجوری هست و .... دین اسلام یه مجموعه مرکب و هماهنگ هست و برای نیل به هدفش یعنی رساندن انسان به کمال مطلوبش باید به کلِّش عمل کرد. شما فرض کن میل لنگ رو از توی موتور حذف کنیم آیا دیگه موتور کار میکنه؟ به این مجموعه میشه گفت موتور؟!!!!! آیا برای ما (زنا) بد تر هست یا غیبت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رسول خدا میگه در دین خدا، غیبت بدتر هست حالا خدا وکیلی قبح این عمل برای ما بیشتر هست یا اون بالایی؟؟؟ این یه نمونه بود و مخاطب این نوشتار در درجه اول خود من هستم اما این یه واقعیت تلخ در زندگی ماست ما در زندگیمون یادمون میره که به یه چیزایی خیلی باید اهمیت بدیم و از یه چیزهایی خیلی راحت باید رد بشیم همه چی برعکس شده دین داری بسیاریمون هم سلیقه ای هست ، میایم جلوی درختِ احکام دین، با یه سبد و میگیم این حکم خوبه عمل میکنیم ، این خیلی به نظرم مهم نیست ، بیخیال ، اینم که به نظر شخص شخیص بنده اصلاً حکم درستی نیست خلاصه شدیم مصداق عمل به پاره ای از کتاب و وانهادن پاره ای دیگه که طبق آیات قرآن نتیجه اش میشه خواری در دنیا و خسران در آخرت رفقا حلالم کنید ، روی سخنم در درجه اول خدا شاهد هست که با خودم بود آقا علي 110 سلام خسته نباشيد آقا خدا خيرت بده حرفت خيلي درسته همين طور كارت ![]() يا علي اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۷)blue.blood نوشته است: یه سوال، کسایی که قبل از امام علی بودن چی ؟ الَّذينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجيلِ ... (157-اعراف) همان كسان كه آن رسول پيغمبر ناخوانده درس را كه وصف وى را نزد خويش در تورات و انجيل نوشته مىيابند...(157) همانگونه که ما باید اقرار کننده باشیم به نبوت پیامبرانی که در قرآن آمده است و ایمان به همه ی آنها واجب است طبق آیات قرآن!!!!!!! ذکر نام رسول الله و وصی رسول الله هم که تصریح شده در آیات قرآن که در کتب الهی پیش از رسول الله آمده است واجب میکند که به نبوت و ولایت وصی بعد از او ایمان بیاورند و این ایمان بر آنها واجب بوده است. |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۵۶ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دو مسئله ی کاملاً بی ربط رو مطرح کرده اید
من زاویه ی دید و نگاهم با شما متفاوته ... به طور مثال حداقل شرط مسلمانی و نه تازه ایمان در دین مبین اسلام این است که آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند خوب چند نفر به این یک جمله پای بند هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شهادت میدهم که خدایی جز الله نیست شهادت میدهم که محمد بنده و پیامبر خداست شهادت میدهم آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند !!! در لحظاتی که این متن رو تایپ میکردم در خانه صحبت از رعایت مو به موی رژیم لاغری بود که دکتر فلانی گفته اگه میخواید به وزن ایده آل برسید باید موبه مو به رژیم غذایی عمل کنیم و بعد هم کلی شاهد مثال آوردند که بله اگه یه ذره رژیمش جابه جا بشه اصلاً نتیجه ی مورد نظر رو نمیگیریم و کاملاً حق با دکتر هست!!!!!! بعد توقع داریم با این همه سر پیچی از نسخه ی سعادتی که خدا برامون پیچیده برای تعالی روح و تقرب به درگاه خدا و... همه ی این آثار رو بدست بیاریم بعدم میگیم مثلاً مگه خدا نگفته نماز از فحشا و منکر باز میداره ؟ پس چرا باز نمیداره؟؟؟؟؟؟!!!!! عزیزم، شما یه مقدار از مسیر اصلی Topic خارج شدی ... من از اول بحث کردم سر اعتقاد و چگونگی اعتقاد مردم نسبت به اسلام و با ذکر 2 مثال و به دنبالش 2 سوال سعی در آغاز بحث کردم ... (۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۸)علی 110 نوشته است:(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۷)blue.blood نوشته است: یه سوال، کسایی که قبل از امام علی بودن چی ؟ این شد حرف حساب ... پس یعنی میشه با استناد به این آیه گفت که در دیگر ادیان هم به ظهور پیامبر آخرالزمان با این مشخصات حرف بوده . ولی من هنوز در این مورد 2تا سوال دارم آیا سندی هست که بشه ثابت کرد که شرط دین آوردن گواهی دادن به پیامبر اسلام و 12 امام هست ؟ من کاری با حرف و حدیث و امثال اینها ندارم یا دلیل از قرآن یا دلیل با عقل . بعلاوه کسی که تن به ولایت پیامبر زمان خودش میداده تن به ولایت پیامبر آخر الزمان و امیرالمومنین هم میداده کسی هم که در همان زمان منکر رسول زمان خودش میشده طبیعتاً زیر با ولایت پیامبر آخرالزمان و امیرالمومنین هم نمیرفته این حرف از نظر منطقی پذیرفتست ولی موسی به بنی اسرائیل گفته که همین طوری که من رو به عنوان پیامبر خدا قبول دارید باید به پیامبری که 2 3 هزار سال دیگه ظهور میکنه هم اعتقاد داشته باشید ؟ |
|||
|
۲۰:۰۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۴)blue.blood نوشته است: آیا سندی هست که بشه ثابت کرد که شرط دین آوردن گواهی دادن به پیامبر اسلام و 12 امام هست ؟ اینم شد حرف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۴)blue.blood نوشته است: موفق باشید دوست عزیز شما توهم دارید اگر فکر میکنید شیعه هستید ولی معتقدید به این عبارت (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۴)blue.blood نوشته است: یگانه مفسر آیات قرآن کلام 14 معصوم است این توهم که میتوان بدون حدیث فهم کرد آیات را مخالف خود آیات قرآن است چرا که خدا در قرآن میفرماید تبیین کننده ی آیات قرآن رسول خدا هستند و 14 معصوم بعلاوه هر کلمه از کلام معصومین کلام خدا است و حکم خداست بر طبق آیات قرآن به هر حال موفق باشید در حد وسع اندکم سعی کردم تبیین کنم خداوند هادی همه ی ما باشد (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۴)blue.blood نوشته است: من کاری با حرف و حدیث و امثال اینها ندارم شما اگه به همین حرف معتقد باشید نشانه ی این هست که به خود قرآن هم ایمان ندارید و کافر به احکام خود قرآن هم هستید خدا میگه در قرآن که از رسولش اطاعت کنید رسولش حدیث میگوید چگونگی خواندن نماز که در قرآن نیامده در قول و عمل رسول خدا آمده خدا در قرآن میفرماید اگر ایمان دارید از رسول خدا و اوالوامر اطاعت کنید همانطور که چگونگی نماز رو باید رسول خدا به عنوان تبیین کننده ی قرآن به مردم بگه اولوامر رو هم باید خود رسول خدا معرفی کنه که میشن ائمه همانطور که خدا در قرآن تکذیب و عدم اطاعت از رسولش را مساوی با کفر میداند و اطاعت و بندگی از خود را منحصر در اطاعت از فرامین رسولش میداند اطاعت و بندگی از رسولش را هم در روز غدیر که می فرماید الیوم اکملتم لکم دینکم منحصر در پذیرش فرمان اولولامری کرده که رسول خدا به عنوان جانشینش در روز غدیر بیان فرموده است به هر حال دیدگاه شما اگر معتقد به این عبارت هستید (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۴)blue.blood نوشته است: من کاری با حرف و حدیث و امثال اینها ندارم دیدگاه یک غیر مومن است که کافر به خود احکام قرآن هم هست چرا که خود خدا امر کرده که اگر مومنید باید فرامین و کلام رسول خدا را بشنوید اطاعت کنید به اندازه ی کافی در تاپیک رابطه ی حب اهل بیت و ایمان هم آیات قرآن که تبیین کننده ی این مسئله است که یگانه شرط اطلاق ایمان پذیرش ولایت 14 معصوم هست با آیات قرآن بیان شده است دیگر بنده چیزی بلد نیستم بیش از اینها موفق باشید و خداوند همه ی ما رو به راه راست هدایت فرماید إن شاء الله |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۵ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
یگانه مفسر آیات قرآن کلام 14 معصوم است
وقتی به کررات در قرآن داریم (( یا ایها الناس ... یا ایهالمومنون ... یا ایها الذین .آمنوا ...)) و و و ، میشه به راحتی گفت وقتی حرفی بدون واسطه به این واضحی زده میشه ، دیگه مفسر نیازی نیست . من نمیگم تمام آیات قرآن ساده و روان و قابل فهم برای همست و حتمت مفسر نیاز هست، ولی خیلی جاها هم بدون واسطه با مردم صحبت شده و نیازی به پیچوندن قضیه و یا تفسیر کردنش نیست . دیدگاه یک غیر مومن است که کافر به خود احکام قرآن هم هست چرا که خود خدا امر کرده که اگر مومنید باید فرامین و کلام رسول خدا را بشنوید اطاعت کنید من آیه ی قرآن و حدیث نبوی رو با احادیثی که تو تلویزیون ها و شبکه ها و سایت ها می خونم مقایسه می کنم، میبینم اولین چیزی که میشه بهش اعتماد کرد آیات قرآنه ... منم حرف پیامبر خدا رو قبول دارم حتی بدون فکر کردن . حرف همون پیامبری رو که میگه اگه حرفی از من نقل شد که با عقل مغایرت داره رو قبول نکنید ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

«آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند:
«آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: